Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

BLEISWIJK-1

Immers eerste spits voor Maurice Steijn
Gepubliceerd op : donderdag, 7 juli 2011 - 13:52
Laatste update: donderdag, 7 juli 2011 - 14:27
Door: Erik Kooyman
 

DEN HAAG - De nieuwe trainer van ADO Den Haag Maurice Steijn houdt vast aan de basiself van vorig jaar. Een week voor de Europese wedstrijd in Litouwen gaat de trainer niet veel veranderen.
Steijn gaat met 8 of 9 spelers, die vorig jaar de basiself vormde de uitwedstrijd beginnen volgende week tegen FK Tauras. Lex Immers is voor de trainer van ADO de zekere spits. Hij vindt Immers een typische spits voor ADO Den Haag. Meer nog dan de vertrokken Bulylin. Kijk hier voor een uitgebreid interview met Maurice Steijn.  Een uitgebreid interview met Maurice Steijn vindt u hieronder
 

0
Donderdag 7 juli 2011 om 14:54 uur

<FCDH>

ADO hoopt toch op rentree van Bulykin
ADO Den Haag heeft de hoop op een langer verblijf van Dmitry Bulykin niet opgegeven. De groen-gelen moeten voorlopig in de wachtkamer plaatsnemen, schrijft Voetbal International.

Anderlecht wil Bulykin (31) namelijk het liefst verkopen. Pas als dat niet lukt komt een eventuele rentree bij ADO in beeld. Anderlecht zou de Russische spits hebben aangeboden bij Feyenoord, maar die club heeft niet de middelen om hem aan te trekken.

Bulykin staat in de belangstelling van een aantal clubs uit Rusland, maar hij wil niet terug naar zijn vaderland. "Er liggen wel wat aanbiedingen uit Rusland, maar die neem ik niet in
overweging. Ik wil nog zeker twee, drie jaar in Europa spelen", zegt de bonkige spits.

Het contract van Bulykin bij Anderlecht loopt nog een jaar door. Het afgelopen seizoen scoorde de spits 21 keer in 30 duels voor ADO.


 

0
Donderdag 7 juli 2011 om 13:44 uur

Yo

ADO Den Haag schrijft huurling Bulykin nog niet af
07/07/2011 13:02

Hoewel Dmitry Bulykin zich met Anderlecht voorbereidt op het nieuwe seizoen, vlast de Russische spits nog steeds op een transfer. ADO Den Haag zit in de wachtkamer.

Na zijn sterke seizoen bij ADO keerde Bulykin zonder veel perspectieven terug naar Anderlecht. Een rentree bij de Brusselse club lijkt geen optie. Zowel Anderlecht als de spits zoekt naar een definitieve oplossing.

Bulykin, wiens contract in België doorloopt tot medio 2012, werd naar verluidt aangeboden aan Feyenoord, dat verlegen zit om een diepe spits. Maar een overgang is niet aan de orde. Door zijn hoge salaris is hij echter geen optie voor de Rotterdammers.

Een terugkeer naar de competitie in zijn geboorteland is geen optie. 'Er liggen wel wat aanbiedingen uit Rusland, maar die neem ik niet in overweging. Ik wil nog zeker twee, drie jaar in Europa spelen. Daarna zien we wel verder', stelde Bulykin, die zijn geboorteland in 2007 verliet.

ADO Den Haag heeft een langer verblijf van Bulykin nog niet uit het hoofd gezet. Het definitief inlijven van de Rus is onhaalbaar. Maar zolang Anderlecht hem niet van de hand weet te doen, bestaat de kans dat Bulykin wederom als huurling naar de Hofstad komt.

0
Donderdag 7 juli 2011 om 13:10 uur

rien1

Kees schreef:

Inderdaad, soms lukt het niet eens. Of als je op de site bent ingelogd kun je bijna niet naar de shoutbox. Ik weet niet of Max van het probleem afweet. Misschien is hij met vakantie en bestuurt hij van afstand de box met ook nieuwsberichten. Of is ie met FC Utrecht in gesprek over een transfer???:S

@Kees. Dan moet ie niet te lang nadenken, want dit wordt vervelend.afraid

 

 

 

               Bulykin: ''ADO is geen optie meer''.

 

Een terugkeer naar ADO Den Haag is voor Bulykin ''geen optie'', zegt zijn zaakwaarnemer. Met een andere NL-club is wel contact geweest, maar die vindt het aantrekken van de 31-jarige spits te duur. Bulykin kost aan salaris en vergoedingen voor Anderlecht 2 miljoen Euro. Feijenoord informeerde in een eerder stadium wel, maar kon volgens hem de aanvaller ook niet betalen. 

0
Donderdag 7 juli 2011 om 12:13 uur

Haagse Kelt

Als Verhoek naar Utrecht gaat is dat puur voor het geld en dat zou toch wel heel jammer zijn. Voor zulke Haagse helden kom je nl. naar het stadion. Vind ook mocht hij echt niet tot de grootverdieners horen hij wel een beter contract mag krijgen, mits het onder het salarisplafond blijft. 

Voor hem en ADO is het beter te wachten op een echte verbetering qua club en die gaat nog wel komen, het is begin juli. Ben het oneens met iedereen hier die roept dat Verhoek nog maar 1 jaar goed presteert. Het jaar daarvoor deed hij dat ook, maar hadden we een peperdure lantaarnpaal in de spits.

0
Donderdag 7 juli 2011 om 11:42 uur

oodh

Tommy schreef:

die castilion van ajax wil niet in jong ajax spelen maar of in ajax 1 of verhuurd worden.

misschien voor ons leuk spits achter lex niet te duur en na een seizoen moved die weer.

wel een talent geloof ik

Immers achter een spits is beter.

0
Donderdag 7 juli 2011 om 11:41 uur

Tommy

die castilion van ajax wil niet in jong ajax spelen maar of in ajax 1 of verhuurd worden.

misschien voor ons leuk spits achter lex niet te duur en na een seizoen moved die weer.

wel een talent geloof ik

0
Donderdag 7 juli 2011 om 11:35 uur

tuinfc

Geschreven door Chauvière op 07-07-2011 09:09
Kunnen we niet Demouge betrekken in de deal met Den Haag, zou een welkome versterking zijn voor hen en scheelt ons weer in de salariskosten.
Als er een nieuwe spits komt hebben wij voldoende spitsen lopen. (Nieuw, de Kogel en evt. Mulenga)

Ik hoop dat ze daar aan denken! 

 

zijn ze gek geworden daar hahahaha

 

http://www.fcutrecht.net/gastenboek/index.php?page=1

0
Donderdag 7 juli 2011 om 09:18 uur

Advertentie

MTB

do 07 jul 2011, 05:33
FC Utrecht blijft hopen op Verhoek Van onze Telesportredactie
HOENDERLOO -  FC Utrecht zet alles op alles om ADO-speler Wesley Verhoek binnen te halen als eerste grote versterking voor het nieuwe seizoen. De clubleiding heeft zich niet laten ontmoedigen door de afzeggingen van de Hagenaars Jens Toornstra en Timothy Derijck.


Gisteravond deed de club van trainer Erwin Koeman een nieuwe poging richting Verhoek, die echter nog enkele dagen bedenktijd wil. "We willen nog steeds graag Nederlandse spelers aantrekken bij FC Utrecht", zegt technisch directeur Foeke Booy. "Pas op het moment dat blijkt dat bepaalde spelers in Nederland niet haalbaar zijn, verleggen we onze blik naar het buitenland."

Versterking FC Utrecht
Om die reden verbleef Booy deze week een aantal dagen in Zweden om centrale verdediger Marcus Nilsson, spits Alexander Gerndt (Helsingborg) en middenvelder Johan Martensson (GAIS) te bekijken. "Dat zijn interessante opties voor ons’’, bevestigt Booy.

0
Donderdag 7 juli 2011 om 07:46 uur

ADO supporter Leidschenveen

JB schreef:

Dat zag ik ook echt niet.

 

Niet op basis van speculaties, maar gewoon op basis van de feiten die toen boven water gehaald konden worden.

 

Inmiddels heb ik ook zo'n Russische berenmuts in huis.

 

Soms is het niet zo erg om ongelijk te krijgen. ;)

De eerste keer dat ik hem zag op het Laakkwartier terrein, moest ik lachen, liep hij over het veld met een staart. Maar je laat je graag verrassen als je vorige spits Milic heet.
0
Woensdag 6 juli 2011 om 22:28 uur

Nu online

zuiderwijk en 171 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4