Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

kees

Staat in ELF schreef:

Donderdag, 10 april 2008,
Jol:  Ik zat afgelopen zondag nog te praten met Pierre Heijnen, de voorzitter van de Raad van Commissarissen. Die zegt tegen me `als je nu zegt dat je het doet, dan mag je je gang gaan`. Vraag ik aan hem: maar zijn jullie niet rond met Wetzel? `Oh, ja`, zegt-ie dan. Kijk, dat bedoel ik."

jol zegt zoveel en toch zo weinig.heeft al maanden geen werk had hij toch ook effe langs kunnen komen.maar dat doet ie niet.en wat jij schrijft is al 3weken oud.
0
Zondag 20 april 2008 om 20:03 uur

Delft

haagse tweeling schreef:

geen slecht gevoel. ik weet niet waar jij naar heb zitten kijken. maar ik had er een super slecht gevoel bij. we hadden gewoon de ere tribune moeten bezetten. misschien word dan iedereen wakker. ik heb nog nooit zo n slap stelletje zien voetballen. en het ergste is nog dat een kk jood hier kampioen word. slaap maar lekker verder.zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ik vond ze in de 2e helft niet slecht spelen. Als Vloet Knopper eerder had ingebracht had het wel eens anders af kunnen lopen. Het wordt wel tijd voor andere spitsen want we scoren gewoon veel te weinig. Ricky en Hans hebben hun topjaren helaas gehad. 
0
Zondag 20 april 2008 om 10:01 uur

dirk

DJ schreef:

Dan maar kijken naar een lichtpuntje, inkomen van Knopper en zijn optreden en het daarna beter draaien van het team. Als Vloet het nu ook eens ziet en met Knopper in de basis begint en Schwiebe en Immers weg laat en dan nog Rankovic erbij, heb je al veel meer voetbal in je elftal.
Helemaal juist, maar weinig kans dat je advies wordt opgevolgd. Want al zou je het aan zijn ogen niet zeggen, die Vloet is ziende blind. 
0
Zaterdag 19 april 2008 om 14:12 uur

Delft

marcellino schreef:

wat mij toch niet lekker zit is dat er dus wel potentie zit in het toeschouwers aantal het is alleen jammer dat deze komen als je maar 1,50 euro betaald.

dit zegt denk ik genoeg over het gevoel voor den haag
1,50 is wel erg weinig maar begin eens met € 5,- voor kinderen en 65 plussers. Schaf bovendien voor beide groepen de club card verplichting af. Ben overigens zelf bijna 41. Ben ervan overtuigd dat er dan meer mensen komen. We praten dan uiteraard wel over plekken achter de goal.
0
Woensdag 16 april 2008 om 23:18 uur

Fransje

egoist schreef:

Daar maalt hij niet om. Het is zijn kind niet.
Slimme opmerking hoor. Jij verhoogt echt het gemiddelde IQ van de Den Haag supporter. 

Ik geef er zo weinig om dat ik sinds ik weet dat daar kinderen komen van alles probeer te regelen. Vanavond afspraak in het stadion met ADOkids en supp. coord. Zoveel mogelijk vrijwilligers aan het optrommelen ben om alles goed te laten verlopen. Daarnaast gaan we de kinderen proberen te betrekken in de sfeeractiviteiten. En idd. mijn kind is nog te jong voor een voetbalstadion. Maar zal mijn kind ook nooit naast een uitvak laten plaatsnemen.

0
Woensdag 16 april 2008 om 18:20 uur

Aad

Fransje schreef:

Zeg inspecteur, als je iemand beticht van onpartijdigheid moet je zelf wel objectief blijven. Geef dan aan wie er nog meer in die business-club zitten. En/of lees de andere verhalen van sportsignaal eens, ik haal er geen partijdigheid uit iig.

Het is wel grappig op te merken dat de crediteuren nu ook in een hokje worden gestopt terwijl zij enkel voor 20% meer (blijft nog altijd 50% inleveren) betaling gaan. Of is dat iets raars?
En even nog dit:

Ik stop geen crediteuren in een hokje. Ik geef ze (en dus ook jou) gelijk dat ze de kont tegen de kribbe gooien. Zelfs 50 % is voor sommigen veel te weinig om uit de kosten te komen.
Het beste zou dan ook zijn wanneer alle investeerders elkaar zouden vinden en alle crediteuren 100 % betalen. Dan kan ADO iedereen recht in de ogen blijven kijken en zonder meer ook in de toekomst een beroep op ze doen.
0
Dinsdag 15 april 2008 om 13:20 uur

Advertentie

DH23

het is jammer dat een hoop mensen zo kortzichtig zijn en alleen maar geilen op iemand die met een grote bek en een mooi marketing praatje binnen komt wandelen. Dat getuigt van weinig kennis van de zaak en alleen afgaan op de mooie marketingpraatjes van van der kallen en consorten.. De groep braaksma gaat ook niet vrij-uit. Echter, deze groep heeft ook een hoop haken en ogen. 

Stap is uit de `ohhh mark van der kallen, ohww fantastische vent`, hij is een zakenman en alles moet zoals hij het wil. En pas op, daar worden supporters ook de dupe van

 

0
Dinsdag 15 april 2008 om 12:07 uur

Geen standpunt is ook een standpunt.

Gemaild zaterdag aan ADOFANS en CADD.
cc en bcc naar onze complete maillist;

ADOFANS en CADD
Jullie sites plaatsen als enigen de oproep aan alle mensen met een ADO hart niet.

Het niet plaatsen van de oproep is ook een standpunt innemen.

Wat we duidelijk willen maken in de oproep is dat het achterbakse, hypocriete, leugenachtige,respectloze gedrag door bestuurders van de club tov mensen, regels, fatsoen, ADO Den Haag en (daarmee)de supporters van ADO het diepste punt moet hebben bereikt.

We hebben alle ADO sites (behalve ADOFANS ontdekken we net) in al onze mails met kranten, ADO, vd Kallen, de RvC en het ADO Collectief betrokken. 

Als jullie vinden dat het gedrag van o.a. Pierre Heijnen door de beugel kan en puur in het belang was van ADO dan hoeven jullie inderdaad de oproep niet te plaatsen.

Het ADO Collectief , de heer van de Kallen en de heer de Boer worden in het belang van ADO Den Haag opgeroepen samen te werken.

De heer vd Kallen heeft in onze ogen niet in het belang van ADO gehandeld. Hij is dan ook geen ADO man.
Wat ons betreft, en dat weten hij en jullie ook uit onze mail, is dat geen probleem als dat niet ten koste gaat ADO.
Wel is Mark van de Kallen een uitstekende zakenman en daarom wil het ADO collectief ook graag met hem samenwerken.
Wij roepen Mark van de Kallen op om in te zien dat samenwerken met het ADO Collectief, voor hem in het belang van zijn investering is, en voor ons in het belang van ADO.

Het is ons doel dat de HAAGSE VOETBALBELEVING weer terugkeert in Den Haag. Samen met de kennis en het respect voor de Haagse voetbalhistorie.

Vroegah was alles namelijk beter.
Misschien weten jullie niet wat dat inhoudt omdat je dat in het Zuiderpark niet hebt meegemaakt.
Maar wij vinden het gek dat bijna niemand meer denkt aan Karel Bouwens, Remco Boere, Harry Melis, Chris Treling, Joop Korevaar, Aadje Kila, John Linford, Ron de Roode,Joop Lankhaar, Tony Morley, Romeo Zondervan,Guido Pen,Oekie Hoekema ... uit de tijden dat FC Den HAAG /ADO altijd en in iedere wedstrijd streed voor de overwinning.

Wij vinden het gek dat er met zo weinig respect gesproken wordt over Martin Jol.
En wij vinden het gek dat niet alle deuren opengaan als Martin Jol aangeeft bij ADO Den Haag aan de slag te willen.

En nog gekker dat als het hele bedrijfsleven op gang komt omdat zij het zien zitten in ADO met Martin Jol en in onze omgeving iedereen aangeeft direct weer wedstrijden van ADO Den Haag te gaan bezoeken als Martin naar ADO komt, dat er dan mensen zijn die dat niet in het belang van ADO vinden.

Straks gaat ie naar AZ of HSV. Pffff

Als je vindt dat we overvragen, of als je vindt dat we overdrijven. Dan begrijpen we het en hoef je de oproep niet te plaatsen.

Wij hebben de oproep wel geplaatst.

HAGUE CITY FIRM       LSU      NORTHSIDE.nl  ADOFOTO.nl         GROEN GEEL HART
HARDCORE HOOLIGAN.nl    

COME ON THE HAGUE!! COME ON THE HAGUE!! COME ON THE HAGUE!!
0
Zondag 13 april 2008 om 09:48 uur

nep investeerder

Denk dat een investering in ADO wel wat kan opleveren. Alle ingredienten zijn aanwezig. Mooi stadion en een achterban dat kan oplopen tot 30.000 toeschouwers. Moeten er wel successen worden geboekt. Je moet de klanten wel wat te bieden hebben. Nu voor weinig de tent kopen en er een winstgevend verhaal van maken. Ik ga het doen onder de volgende voorwaarden: ------------------------------------ $ de nieuwe algemeen directeur benoem ikzelf $ de RVC bestaat uit 3 mensen (1 die aan mij loyaal is, 1 van de gemeente en 1 vanuit de supporters) $ andere mensen mogen mee investeren maar krijgen inspraak maar geen stemrecht (1 kapitein) $ De aandelen die SSO bezit in de NV ADO gaan naar mij $ De gemeente krijgt geen enkele zeggenschap meer, niet direct en niet indirect $ de crediteuren krijgen 50% uitbetaald en de andere 50% in natura (kaartjes, gebruik skyboxen etc.) $ SSO opheffen $ Ringelenstein en de Gemeente krijgen dezelfde deal als de crediteuren, alleen als in de toekomst geld wordt verdiend (renteloos) 5 jaar rust en stabiele koers. Daarna verkoop ik de aandelen met winst. Sportief en financieel succes gegarandeerd. Lijkt het wat ?
0
Zaterdag 12 april 2008 om 08:27 uur

Jerzy

Koos schreef:

800.000 + 1.600.000 zal je bedoelen, alleen aan de salarissen van de opvreters die ons in het afgelopen jaar in  de shit gedrukt hebben. Dat zal de club of de gemeente toch moeten terugbetalen als vd Kallen zich nu terugtrekt. En dan zijn we nog een stuk verder van huis. De liefde kan niet van een kant komen. Heel wat schreeuwers hier, de vriendjes van Jol voorop, maar weinig wol.

Veel geschreeuw en weinig Jol dus
0
Vrijdag 11 april 2008 om 21:23 uur

Nu online

carbayon, Marcelvld, haguhnees87, zuiderwijk, Bhattoe 74, john 147, Remy V, Thehague070 en 103 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4