Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Prutser 070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Hoogendorp wil Immers beter maken
Rick Hoogendorp gaat enkele keren per week de spitsen van ADO Den Haag trainen. Hij gaat zo onder anderen met Lex Immers aan de slag.
Lees het nieuwsbericht

Laat wel zien wat we eigenlijk al wisten namelijk dat ze Immers als eerste spits zien voor komen seizoen.
Goede actie hoop dat Immers veel van Rick kan opsteken. Heeft toch een hoop ervaring op het hoogste niveau. Alleen maar een goede zaak als die af en toe het trainingsveld opkomt

0
Woensdag 6 juli 2011 om 19:23 uur

Haagsebluf

Zou niet weten of het hier al gepost was maar Bulykin naar Portugal?

-----------------------------------------------------------------------

 

 

Sporting: Lions gepeild Linz en Milito, Salles en weigerde voor te bereiden op de vastentijd en om te adverteren Bulykin (w / video)


Artikel door Manuel Silva op 5 juli 2011 in Featured, Zon Liga Sagres, Market News, Sporting, Video | 6 Reacties
 

De klasse van Alvalade, Portugal Football (FP) kent, gesondeerd Roland Linz, Oostenrijk internationale spits, 29, een voormalige Braga, zich ooit afgevraagd hoe het zou kunnen proberen om Diego Milito, de Argentijnse voetbalster 32 jaar van Inter Milaan te brengen, weigerde te acquisitie van de Braziliaanse forward 21 jaar, Eduardo Salles en bereidt zich voor om twee grote namen aan te kondigen om de ploeg Domingos Paciencia te sluiten.

 

De FP heeft al gewezen op het 23 juni ondanks het feit dat de leeuwen onlangs ontkende dat zij geïnteresseerd waren in het ondertekenen van de spelmaker naar Besiktas, maar het is zeker dat Geduld gevraagd Lent en Alvalade willen tot het uiterste Luso International terug te keren naar de club die hem heeft opgeleid te zien. Al op het versterken van de voorkant van de aanval, kan de PF nu verder, eerste eigenaar, de 31-jarige Russische internationale, Dmitri Bulykin Olegovich, 1,93 m en 84 kg, die net is binnengekomen zijn laatste jaar van het contract met Anderlecht, de auteur van 89 goals in 302 wedstrijden die daadwerkelijk (22 van hen vorig seizoen in 32 wedstrijden voor het Nederlands Football Club Haagsche Alles Door Oefening Den Haag, de club die werd gebruikt) is zeer dicht bij de aanval te versterken Leo . De speler heeft gezegd dat hij niet zal terugkeren naar de Russische voetbal en wil nog twee of drie jaar voortzetten in Europa. Nou ja, de speler weet dat de FP is zeer dicht bij de aanvaarding van het voorstel leeuw, die reeds verzamelde informatie uit Izmailov en zo ook de dubbele aanval met Bojinov of Wolfswinkel.


 

0
Woensdag 6 juli 2011 om 18:58 uur

MikeDH

<FCDH> schreef:

Als ado zelf al zeg van we zijn niet genoodzaakt om spelers te verkopen zegt dat genoeg ze hebben meer geld dan wij allemaal denken

Daar ben ik ook niet bang voor, geld is er zeker.

We hebben sowieso 6 ton minimaal door het verkopen van v.d. Brom.

 

Hopelijk dat we daar Bulykin of een andere goede jonge spits voor kunnen halen.

 

0
Woensdag 6 juli 2011 om 17:02 uur

Tommy

Bart schreef:

jammergenoeg niet voor het eerst en niet de enige, zolang de spelers zich maar niet gek laten maken en daar twijfel ik nog wel eens aan.

lex laat ons niet in de steek nu.

hij heb hartstikke zin in europa en hij is onze enige spits tot nu toe.

die houd teveel van den haag om het nu naar de klote te helpen.

0
Dinsdag 5 juli 2011 om 20:19 uur

BLEISWIJK-1

'Vennegoor mag aan conditie werken bij Twente'
 

FC Twente geeft oud-spits Jan Vennegoor of Hesselink de mogelijkheid om bij de Tukkers zijn conditie op peil te houden. De lange aanvaller zit zonder club, nadat hij zelf zijn contract bij Rapid Wien afkocht.

 

Om fit bij een eventuele nieuwe werkgever te verschijnen, mag de 32-jarige Vennegoor bij FC Twente meetrainen, weet NUsport. Van een stage is echter geen sprake, omdat de Enschedeërs over voldoende spitsen beschikken.

 

Vennegoor wil zijn carrière opnieuw in het buitenland voortzetten. Twee Nederlandse clubs informeerden al naar hem, maar de ex-international houdt voorlopig de boot af.

 

Het avontuur bij het Oostenrijkse Rapid Wien liep uit op een sof. "Ik denk dat er vanaf het begin sprake is geweest van een ongelukkig huwelijk", liet Vennegoor vorige maand optekenen.

De Oldenzaler had er drie jaar Celtic en één seizoen Hull City opzitten. Daarvoor speelde hij tien jaar in Nederland, de seizoenen netjes verdeeld over FC Twente en PSV.

 

0
Dinsdag 5 juli 2011 om 18:35 uur

Advertentie

Tommy

'Binnenlandse transfer Amoah voorlopig afgeketst'
05/07/2011 12:56

Een binnenlandse transfer van Matthew Amoah is voorlopig van de baan. De dertigjarige spits van NAC Breda mag vertrekken uit Brabant omdat hij met zijn riante honorarium flink drukt op de salarishuishouding van de club.

Voor Amoah was concrete interesse uit het binnenland. 'Maar dat is niks geworden', vertelt zaakwaarnemer Kees Ploegsma (SEG) aan Voetbal International. Ook buitenlandse clubs zouden geïnteresseerd zijn in de diensten van de Ghanese international. Bij de belangstelling vanuit Nederland zou het gaan om AZ en FC Utrecht, clubs die beiden nog op zoek zijn naar een nieuwe spits
 

 

En weer een doodspoor voor utrecht.

denk dat ie met de A1 gaat spelen komend seizoen hahaha hij vind alles te duur.

0
Dinsdag 5 juli 2011 om 13:32 uur

JB

Bron: Elfvoetbal

 

Utrecht gaat op Zweedse tour; trio in beeld
5 juli '11 10:53 door Martijn Mooiweer

Foto

FC Utrecht heeft plan B uit de kast getrokken. Nu de spelers op de Nederlandse markt te duur zijn, hebben de Domstedelingen hun interesse verlegd naar Zweden.

Jens Toornstra, Timothy Derijck, Wesley Verhoek, Geert Arend Roorda en Steve de Ridder stonden hoog op de verlanglijst in de Galgenwaard. Het vijftal spelers blijkt niet haalbaar: of te duur, of geen belangstelling in een overstap naar Utrecht.

Utrecht denkt de oplossing nu in Zweden te hebben gevonden. Technisch directeur Foeke Booy was aanwezig bij het duel tussen Helsingborg IF en Djurgarden IF (1-1). Tijdens die partij volgde hij de verrichtingen van de Helsingborg-spelers Marcus Nilsson (23) en Alexander Gerndt (25).

Nilsson is een verdediger, Gerndt een spits, die in mei ook al door Feyenoord werd gevolgd. "We kijken naar veel spelers, maar deze twee zijn erg interessant. We zijn op zoek naar spelers die een volgende stap kunnen maken en beiden maakten een goede indruk", aldus Booy tegenover het Zweedse fotbollskanalen.se. Naast dit duo is GAIS-middenvelder Johan Martensson al langer in beeld.

0
Dinsdag 5 juli 2011 om 11:28 uur

BLEISWIJK-1

Als je goed naar de samenstelling van onze selectie kijkt. En dit vergelijkt met eind vorig seizoen. Dan lijken de meeste posities wel ingevuld. Er even vanuit gaande dat er niemand weg gaat!

 

De Zwart = Pellatz
Luksik = M.Pique
Cherry = Buijs
Mulders = Rankovic
Hocher = Kubic
Beugelsdijk of nieuwe speler = Bosschaart
Bulykin =  nieuwe speler

 

Volgens mij zal er daarom enkel nog een spits en eventueel een centrale verdediger bijkomen.

 

Ondanks dat er aan veel spelers wordt getrokken staan we er daarom niet zo slecht voor. Kijk maar naar clubs als Utrecht en Vitesse. Daar moet nog een half elftal aangetrokken worden!

0
Dinsdag 5 juli 2011 om 10:59 uur

ADODENHAAG

Buitenspelers zijn niet zo heel belangrijk. Reken erop dat Derijck en Verhoek weggaan, dan heb je redelijke buitenspelers met Vicento en Höcher, Chery kan evt Höcher vervangen. Vertrekt Derijck dan heb je gewoon een verdediger tekort. Dus ik hoop dat die Kroatische verdediger een goeie is.... Stel het middenveld blijft zoals het is, hoef je alleen maar uit te kijken naar de spits. Stel het blijkt in het midden van het seizoen dat je toch nog een spelertje nodig heb haal je die gewoon in die winterse transferperiode. Ik reken erop dat vd Kallen het allemaal goed regelt en ik zie het ook goedkomen. Manders mag wel ff een aardige shirtsponsor regelen.... daar istie immers voor.

0
Maandag 4 juli 2011 om 23:43 uur

den_haag_070

Raily Ignacio krijgt van Targu Mures de kans om een contract af te dwingen. De aanvaller mag transfervrij vertrekken bij ADO Den Haag en vervolgt zijn carrière mogelijk in Roemenië.

Targu Mures is momenteel op trainingskamp in Oostenrijk. Ignacio maakt deel uit van de groep die zich aan het voorbereiden is op de competitiestart, weet VoetbalPrimeur. Bij de nummer elf van het afgelopen seizoen staat voormalig FC Dordrecht en Sparta Rotterdam-speler Moussa Kalisse onder contract.

Ignacio, die een week de tijd krijgt om de clubleiding van Targu Mures te overtuigen, mag transfervrij vertrekken uit Den Haag. De snelle spits speelde slechts vijf duels in het eerste elftal van de club. Scoren deed hij niet.

 

0
Maandag 4 juli 2011 om 23:11 uur

Nu online

zuiderwijk en 175 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4