Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Koos

Delft schreef:

Ik weet niet of vd Kallen een gevaar is. Hij stak wel 
€ 800.000,- in de club. Alleen zie je nu wel dat hij zijn invloed gaat laten gelden. Zie Wetzel. Ook de cediteuren zien het nog niet zitten met hem in zee te gaan. Voor mij is een ding duidelijk de heren schuiven niet alleen geld uit clubliefde. Want anders hadden Braaksma en VD Kallen allang een eenheid moet vormen. Wetzel trainer, Martin Jol Technisch directeur. Zo moeilijk is het niet maar ja ze willen allebei het voor het zeggen hebben.  

800.000 + 1.600.000 zal je bedoelen, alleen aan de salarissen van de opvreters die ons in het afgelopen jaar in  de shit gedrukt hebben. Dat zal de club of de gemeente toch moeten terugbetalen als vd Kallen zich nu terugtrekt. En dan zijn we nog een stuk verder van huis. De liefde kan niet van een kant komen. Heel wat schreeuwers hier, de vriendjes van Jol voorop, maar weinig wol.

0
Vrijdag 11 april 2008 om 21:18 uur

Delft

Sjaak schreef:

let maar op we gaan vanavond weer onderuit,hoop het zeker niet maar ik denk het wel
 
Ik rekenop drie punten tegen Fortuna. Ze hebben een hoop geblesseerden bij Fortuna. Tenzij de vervangers beter zijn dan de basisspelers is dat al een voordeel. Ado moet er vol voor gaan want met een punt schiet het weinig op in deze fase vd competitie.  
0
Vrijdag 11 april 2008 om 18:20 uur

hague city firm

kojak1 schreef:

alleen al dit antwoord.ben blij dat ik niet bij jou clubje hcf zit ,zit ik tich liever hier cadd.beetje respect kan geen kwaad,maar bij jou tak schijnbaar wel,maar ja daar staan jullie ook om bekend.
ik weet niet wie jij als jullie ziet.
ik weet niet ook niet of je daadwerkerkelijk weet waar wij als haguecityfirm voor stan,maar dat kun je allemaal terug lezen,de reactie van de schijver met als antwoord haha,zonder naam overgens tioont ook van weinig respect.
als wij nou uit uit onze (betrouwbare) bronnen hebben vernomen,dat er dit weekend weer gesprekken plaats vinden,hoef je daar niet lacherig ovr te doen,waar wij als HCF voor staan is dat fc den haag hogerop komt,en het liefst met martin jol,is daar wat verkeerds aan?
0
Vrijdag 11 april 2008 om 18:04 uur

northy

ADO Den Haag moet op zoek naar nieuwe sponsor
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - ADO Den Haag moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor.
DSW heeft de Haagse voetbalclub te kennen gegeven het contract niet te verlengen. De de naam van de zorgverzekeraar prijkte drie seizoenen lang op het shirt

DSW-directeur Chris Oomen: "Met de keuze voor de nieuwe algemeen directeur (Harm de Boer) vind ik dat ADO Den Haag erg gemakkelijk langs DSW is gegaan. Laat ik duidelijk zijn: DSW gaat niet de privé-bv van Mark van der Kallen sponsoren. De gemeente Den Haag is slordig geweest met de belangen van de club. Ik denk dat ADO Den Haag de verkeerde kant opgaat met Van der Kallen. Als ADO Den Haag in zee gaat met een man die geen wortels heeft binnen de club, wordt er een grote fout gemaakt. Ik merk bij Van der Kallen geen sprankje clubliefde. Dit is voor hem een zakelijke transactie. Als je wilt dat crediteuren zeventig procent van hun vordering inleveren en je laat dat ook nog eens weten via TRIP Advocaten, dan ben je fout bezig. En dan acht miljoen euro in de club steken om er zelf beter van te worden. Feitelijk koopt hij de club. Dan denk ik: zoek het maar uit."

Oomen wijst de beschuldigende vinger voor de neerwaartse spiraal waarin de club bevindt, ook naar de gemeente Den Haag. "Ik heb weinig vertrouwen in de aanpak van de gemeente. Die heeft bewezen het verkeerd te doen en zitten nu wéér in de club. Daar waar politici aan de macht komen, word ik altijd een beetje wiebelig."

De inbreng van Van der Kallen is het belangrijkste argument om ermee te stoppen, vindt Oomen. "Maar ook dat Remco van der Veen zomaar aan de kant wordt geschoven. Heel teleurstellend. Nadat Ron te Slaa DSW in contract bracht met ADO Den Haag, was het enkel en alleen de verdienste van Remco van der Veen dat wij sponsor werden."

Oomen roemt één binnen ADO Den Haag: John van Ringelenstein. "Hij heeft altijd uit clubliefde gehandeld. Bestuurlijk zal er op hem best iets aan te merken geweest zijn, maar de club zit in zijn hart. Als je hem op de tribune zag zitten, zag je een man die enorm betrokken was bij ADO Den Haag."

Het imago van ADO liep de afgelopen periode deuk na deuk op. "Het is de laatste jaren één grote soap geweest bij ADO Den Haag. Daar wil je als sponsor niet middenin staan. Het is dus niet geworden wat we ervan gehoopt hadden. Mark van der Kallen was niet bereikbaar voor commentaar. Pierre Heijnen wil eerst in gesprek met Oomen voordat hij een reactie geeft.
0
Donderdag 10 april 2008 om 22:32 uur

Aad02

Dit is Midden Noord! schreef:

Supporters,

De laatste wedstrijd tegen Volendam is gratis te bezoeken door clubcardhouders. De LSU, HCF en Fan Support roepen iedere clubcardhouder op om een kaart voor de lange zijde aan te schaffen. Helaas is het niet mogelijk om kaarten aan te schaffen voor de vakken N-O-P. Aangezien dit de vakken zijn waar wij en het overgrote merendeel van de supporters het oude Midden Noord gevoel weer terug willen brengen roepen wij iedere supporter op om voor het begin van de wedstrijd op deze vakken plaats te nemen en te laten zien dat dit de plek is waar vandaan we net als vroeger de spelers willen aanmoedigen.

Het voortbestaan van de club hangt nog steeds aan een zijden draadje. De directie, Raad van Commissarissen crediteuren en investeerders gaan rollenbollend over straat en de supporters staan in het nieuwe stadion nog steeds in de kou. Geen home, geen sfeer, slechte catering en de prestaties laten ook te wensen over. Informatie vernemen we alleen uit de pers want op de ADO Den Haag site mag alleen goed nieuws geplaatst worden.

Dit soort zaken zijn we zat en daarom eisen wij, de supporters, onze plek op in het stadion.
Wij steunen de club ook in moeilijke tijden, wij hebben clubliefde, wij slapen beroerd vanwege de financiële problematiek en wij willen Midden Noord terug in het Aad Mansveldstadion!

Koop daarom massaal kaarten voor de lange zijde voor zowel de wedstrijd tegen Volendam en de wedstrijden in de nacompetitie. Wij rekenen op jullie steun in deze actie!!! Laten we deze wedstrijd(en) volledig achter de club en het team gaan staan in positieve zin.

“Wij zijn Den Haag en dit is Midden Noord!”

Tot 18 april.

LSU, HCF en Fan Support Den Haag

SeizoenClubCard voor het seizoen 2008/2009
Daarnaast doen wij een beroep op alle supporters die willen dat Midden Noord terugkomt om voor het volgende seizoen een SCC voor de lange zijde (Haaglandentribune) aan te schaffen.
Leuke actie dit maar als men geen kaarten kan halen voor NOP waar moeten ze dan zitten?
M is vol en Q nagenoegen ook.

Blijft er volgens mij weinig over tenzij je nog verder opschuift en ten hoogte van de doellijn gaat zitten.....
0
Woensdag 9 april 2008 om 22:54 uur

Harry

<FCDH> schreef:

ze moeten maar gaan samenwerken die 2 investeerders want anders gaat het niet lukken denk ik?het is het beste voor de club denk ik dan komt er 16 miljoen inplaats van 8 maarja ik blijf ook moeite houden met jansen en ringeling maar ik heb sterk het idee dat het anders nooit gaat lukken ?
De mensen die de laatste 10 jaar aan de touwtjes hebben getrokken hebben voor de hele wereld aangetoond dat zij niet in staat zijn een club te leiden.
Schoonschip maken dus. Weg en nooit meer terugkomen. Het is toch een schande dat zij nu samen met kroegbazen, glazenwassers, veredelde parkeerwachters, gokbazen en autohandelaren (ze noemen zich "het ADO collectief") het spookschip Jol uit hebben laten varen om zo nog een vinger in de pap te houden! Dan roepen ze ook nog dat zij samen willen werken met een man van het kaliber Van der Kallen. 
Als we nog iets van de club willen maken moeten we afscheid nemen van al die binnenstadbijgoochems.
Van der Kallen staat aan het hoofd van een gerespecteerd bedrijf met een fatsoenlijke democratische organisatie. Kijk op de site van dat bedrijf, dan zie je wat anders dan kroegbazen die dolgraag eens een keer uit hun duistere  kelders kruipen. Ook bij mijn oude club worden die al lang niet meer serieus genomen.
Voor mij is de keuze niet moeilijk, maar ik heb natuurlijk net zo weinig te kiezen als de meeste onpartijdige bezoekers op deze site.
0
Woensdag 9 april 2008 om 13:28 uur

scheveningen

zo weinig alleen de uitzendrechten van de soap waar we in zitten zijn al meer dan 50 miljoen waard
0
Dinsdag 8 april 2008 om 19:14 uur

Advertentie

KOM OP NAH!!

Supporters, bedrijfsleven en ADO Den Haag willen Martin Jol.
Zonder Martin Jol hadden we zonder meer blij met jou geweest, Mark.

Je deed het voorkomen alsof je ADO redden met een filantropische instelling dat we bijna gingen twijfelen of we te maken hadden met de wederopstanding van... Maar daar had je dan toch te weinig haar voor. Niet dat ons dat wat kan schelen! 
Maar het gaat ook jou natuurlijk gewoon om de centen. Dat had ons nog geeneens uitgemaakt want ADO was op sterven na dood en je leek ons ook geen slechte.

Maar met de mogelijke komst van Martin Jol veranderde alles. Wij, jouw beoogde maatschappelijk belang, willen Martin Jol.

Door Andre Wetzel kennelijk uit eigen zak een contract aan te bieden wordt in een uiterste poging voorkomen dat Martin Jol zijn droom en die van iedere Hagenees met een voetbalhart waar kan maken.

En dit kwam ons ook al te bekend voor:

De algemeen directeur weet van niets en wordt gepasseerd en de RvC gaat akkoord.

Op de site van ADO Den Haag laat de voorzitter van de RvC blijken dat hij net als de voormalige `clubmensen` in de RvC het een zegt en het ander doet: Voorzitter Raad van Commisarissen (weer een clubman volgens zichzelf) drs. P.M.M. (Pierre) Heijnen:

Het moet drukker worden in het stadion en rustiger rondom de club. De RvC zal op de achtergrond, maar wel intensief de organisatie helpen dat te realiseren. ADO Den Haag zorgt voor verbondenheid in de stad en de regio, zowel voor burgers als voor bedrijven.

RvC op de achtergrond?

Door akkoord te gaan met het contract tussen, in strikte zin, buitenstaander vd Kallen (want de crediteuren van ADO zijn nog niet akkoord) met Wetzel houden zij geen toezicht op het bestuur maar bepalen zij het beleid.
En dat was nou net de oorzaak van de problemen bij ADO.

Waarom Pierre?
Je zegt vol trots dat je uit de volksbuurt Escamp komt en dat je je hele leven al FCDH ADO supporter bent.
Dan moet ook jij toch weten dat bewezen grootheid op voetbalgebied en FCDH/ADO held, Martin Jol de man is die ADO Den Haag naar de top brengt. 

Of denk jij dat het een klein verschil maakt; Andre Wetzel ...of ...Martin Jol. 
Jouw keus geeft aan dat jij een ander belang dient dan die van het overgrote deel van de mensen met een groen geel voetbalhart.
Praatjes over clubliefde hebben we nu wel genoeg gehoord, Pierre.
Had het laten zien!

Al dit geouwehoer vreet aan de supporters zoals het al jaren vreet.

Flappen hebben de investeerders van beiden groepen toch al genoeg (maar dat weten wij natuurlijk niet zeker!) dus gooi je ego`s overboord en ga met zijn allen nog veel meer verdienen.

Dan krijgen de supporters die al jaren lijden door alleen maar te komen kijken ook waar voor het geld dat ze al die jaren al in de club hebben gestoken zonder er wat voor terug te zien behalve een hoop geouwehoer!

En Mark, regel het zodat we ook over jou kunnen zeggen:

You`ve got no hair and we don`t care !


!LET MARTIN JOL MAKE FOOTBALL HISTORY IN
THE HAGUE!

HAGUE CITY FIRM
Connecting people


http://www.haguecityfirm.nl/

Destroying mail adresses right after this message.
No direct mail from us again.

0
Maandag 7 april 2008 om 23:44 uur

DH23

pino schreef:

Martin Jol is DEFINITIEF over, hij is bloedje link.


Er is helemaal nog geen DEFINITIEF einde voor jol. Dit contract is tussen wetzel en vd kallen. En zolang er geen crediteurenakkoord is heeft hij weinig te vertellen. En laten de crediteuren nou niet zo blij zijn met deze man. Wetzel is een goede man, maar Jol erboven zou nog beter zijn..

 

0
Maandag 7 april 2008 om 08:07 uur

Edwin

<FCDH> schreef:

het feit is gewoon dat den haag never nooit uit het zuiderpark had mogen vertrekken sinds dat stadion op ie verre uithoek locatie staat is alle ellende begonnen?een stadion hoort in een volksbuurt te staan midden in een wijk kijk in engeland het wordt nooit meer zoals het was dat doet pijn maar is wel een keihard feit
CONCLUSSIE DE BOBO,S HEBBEN ONZE CLUB KAPOT GEMAAKT
Vroeger kwamen er duizenden lopend naar het stadion uit die volkswijken, maar de laatste jaren kwamen er nog maar weinig mensen uit die volksbuurten naar het stadion. De meesten komen van verder met de auto of OV en die kunnen dus makkelijk naar een stadion, dat wat verder weg ligt (af juist dichterbij), komen, zekere met het gratis OV.
0
Zondag 6 april 2008 om 19:42 uur

Nu online

zuiderwijk, AussieAdo, Swaber, Marcie en 123 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4