Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Robin 1

Ik begrijp het hele gezeur niet.
Wetzel functioneert naar behoren.
Een nette man die samen met v.d. Kallen bezig is de club op poten te zetten.
Er moest aan het begin van dit seizoen een geheel nieuwe organisatie komen, schulden moesten weggewerkt worden, en de selectie moest op peil gebracht worden.

Vergeet niet dat we vorig jaar aan het einde van de competitie gewoon op de zesde plaats stonden.
In de winterstop is het elftal versterkt met in ieder geval twee goede aanwinsten (Powel heeft mij nog niet overtuigt)

Langzaam trekken we meer publiek, en de resultaten zijn zoals je zou mogen verwachten met dit elftal.

Wetzel doet gewoon goed werk, en maakt voorlopig z`n grote mond waar.
Daarom nogmaals, is gewoon allemaal onruststokerij en nergens op gebaseerd.

Het enige wat ik mij inderdaad kan voorstellen dat dit van heren komt die het bij onze trots te rustig vinden en het nodig vinden weer onrust te trappen
0
Donderdag 12 maart 2009 om 12:18 uur

Tja

<FCDH> schreef:

vage beslissing van wetzel?eerst iemand keihard afserveren en hem vervolgens weer in genade aannemen zo ga je niet met mensen om ?
Waarom nou weer rare beslissing van Wetzel? Dat komt wel vaker voor hoor dat spelers terug worden gezet omdat ze niet functioneren. Zodra ze dat wel doen kunnen ze weer bij de selectie komen.  Hij is helemaal niet keihard afgeserveerd. De meesten vonden de actie van Wetzel toch terecht. Nu ineens niet meer. Hou je eens vast aan je eigen mening en niet de mening waarmee jij denkt dat je daar goed mee weg komt.
0
Donderdag 12 maart 2009 om 11:56 uur

g

<FCDH> schreef:

vage beslissing van wetzel?eerst iemand keihard afserveren en hem vervolgens weer in genade aannemen zo ga je niet met mensen om ?
Valt nogal mee. Bosschaert heeft een tijdlang als een dweil gespeeld. Wetzel heeft steeds gezegd dat er een kansje was dat hij terug kon komen bij de selectie als hij verbetering liet zien.
0
Donderdag 12 maart 2009 om 11:36 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bosschaart bij de eerste achttien
Pascal Bosschaart is na een paar maanden afwezigheid weer in genade aangenomen door André Wetzel. De linksback behoord daarom weer volledig tot de A-selectie van ADO Den Haag.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 12 maart 2009 om 09:10 uur

JAJAa

Wetzel neemt Bosschaart weer in genade aan
Geschreven op woensdag, 11 maart om 23:53

André Wetzel heeft Pascal Bosschaart weer in genade aangenomen. De linksback, die ondanks een succesvolle stage afzag van een contract bij het Zweedse Helsingborgs IF, behoort weer volledig tot de A-selectie van ADO Den Haag. De door Wetzel opengelaten kier van de deur is de laatste weken door Bosschaart optimaal benut.

In januari werd Bosschaart op basis van `gebrek aan inzet` naar het tweede elftal verbannen. "Pascal heeft die deur zelf opengedaan door prima te presteren op de training, maar vooral tijdens wedstrijden van het tweede", vertelt Wetzel woensdagavond aan AD/Sportwereld. "Pascal heeft aangetoond dat hij veranderd is. Dat is een goede zaak. Laten we hopen dat het niet tijdelijk is."

Bosschaart stapte zelf naar Wetzel. "Ik heb een gesprek aangevraagd en dat verliep positief", legt de verdediger annex middenvelder uit. "Ik heb zelf niet het idee dat ik heel anders ben gaan spelen of trainen, al gaat het voetballen in het tweede wel lekker. Ik kan belangrijk zijn voor het team. Zaak voor mij is om deze lijn vast te houden."

"Het gaat erom dat Pascal het uiterste uit zijn loopbaan haalt. Ik ben blij dat hij terug is", aldus Wetzel. Bosschaart kijkt niet graag terug op de laatste maanden. "Dit was wel het dieptepunt in mijn loopbaan." De geboren Rotterdammer is vanaf 2006 actief bij de Haagse club, daarvoor kwam hij uit voor FC Utrecht en Feyenoord. De linkerverdediger speelde dit seizoen zeven duels voor de Zuid-Hollandse formatie.

0
Donderdag 12 maart 2009 om 00:43 uur

<FCDH>

Roep om voetbalwet eindelijk gehoord

DEN HAAG - In navolging van onder meer Engeland beschikt Nederland binnenkort over een `voetbalwet`, waardoor hooligans hard kunnen worden aangepakt. In de Tweede Kamer, waar woensdag werd gedebatteerd over de laatste details, is brede steun voor invoering.


Feyenoord-supporters misdroegen zich in november 2008 tijdens de UEFA Cup-wedstrijd tegen Nancy. In de toekomst kunnen zij keihard worden gestraft. Ads De voetbalwet maakt deel uit van de evenementenwet, die burgemeesters en justitie meer armslag geeft om preventief in te grijpen. De clubs en voetbalbond KNVB hebben de politiek de afgelopen jaren gesmeekt om zo`n wet. "Ik ben ontzettend blij”, zegt Ger van Os, voorzitter van de supportersvereniging van PSV.

De eerste initiatieven voor een meldplicht voor voetbalhooligans werden jaren geleden al genomen. De regering stelde zich echter lange tijd terughoudend op. In 2007 presenteerden de politieke partijen PvdA, CDA en VVD een eigen initiatiefwet om het geweld van hooligans tegen te gaan. Dit voorstel kwam enkele maanden nadat aanhangers van Feyenoord voor grote ongeregeldheden hadden gezorgd rondom de UEFA Cup-wedstrijd in en tegen Nancy.

Van Os, destijds ook actief voor de overkoepelende supportersorganisaties, zegt: "Het heeft ons zeker vijf jaar beziggehouden. Ik weet bijna zeker dat alle echte fans er blij mee zijn. Vooral de meldingsplicht voor de kwaadwillenden is van groot belang. Daardoor kan het vervoer naar de uitwedstrijden van de 99 procent die alleen maar goede bedoelingen heeft straks veel soepeler verlopen.”

Feyenoord smeekte na de gewelddadige rellen in Frankrijk om hulp van de politiek. "Als we in Nederland een voetbalwet hadden gehad, hadden deze vandalen onze uitwedstrijd in Nancy nooit kunnen bezoeken”, verzuchtte directielid Onno Jacobs na de desastreuze novemberavond in Nancy.

Feyenoord plaatste enkele dagen later een paginagrote advertentie in de krant, met de tekst `Tegen geweld. A.u.b., een voetbalwet`. De oproep werd ondertekend door onder anderen de politici Wouter Bos en Jan Marijnissen, de selectie van Feyenoord en de toenmalige bondscoach Marco van Basten.

De KNVB pleit al jaren voor het invoeren van een pakket maatregelen om geweld in en rond de stadions aan te pakken. "Ons rechtssysteem is op dit moment niet toereikend om voetbalvandalen snel en goed aan te pakken”, zei directeur betaald voetbal Henk Kesler in 2005, kort na ongeregeldheden rondom de wedstrijd Feyenoord-Ajax. Het kabinet besloot de initiatiefwet van PvdA, CDA en VVD vorig jaar grotendeels over te nemen.

De voetbalclubs in Nederland hebben zelf al maatregelen genomen om ongeregeldheden te voorkomen. Zo neemt Ajax geen supporters mee naar ADO Den Haag en Feyenoord. Fans van die clubs zijn voorlopig ook niet welkom in de Amsterdam ArenA.

In Engeland is de voetbalwet al langer van kracht. Voor vergrijpen als bijvoorbeeld het gooien van een voorwerp op het veld wordt vrijwel direct een celstraf gegeven. Ongeregeldheden bij wedstrijden in Engeland vinden nauwelijks meer plaats.

0
Woensdag 11 maart 2009 om 20:17 uur

Advertentie

Kees

NOU schreef:

NOU JOH!!!  NIET ZO SCHREEUWEN!!!!!!!!
Wat zeg je?

Ach, dat betere voetballers weggaan is het lot van iedere club van laag tot hoog. Jammer blijft het wel. Veel erger vind ik het als die spelers jaren niet aan voetballen toekomen. Zie ook bij ons in de selectie met ondermeer een Tim de Meersman. Werkelijk een prima voetballer, met een gave trap en een gezegende tachniek.
0
Woensdag 11 maart 2009 om 19:37 uur

Peter Hoek

Hopelijk komt hij nu wel. Zeer triest dat een jongen als Buijs afknapt op de mentaliteit binnen de selectie, als het waar is natuurlijk. 

Ga er wel vanuit dat de selectie echt versterkt wordt, en de stap richting middenmoot dus rondom plek 10 wordt gezet.

 

Dat degradatievoetbal moet maar eens tot het verleden behoren. Toch? Het publiek komt, en gedraagt zich, en we hebben een rijke investeerder en een nieuw stadion. Dus geen excuses meer.

0
Woensdag 11 maart 2009 om 13:40 uur

Aad

fcdh sassem schreef:

Aad, ik heb die geruchten ook gelezen. Weet jij wat de reden is waarom hij het niet naar zijn zin heeft? Hij is bij de supporters ongekend populair dus moet het iets binnen de spelersgroep of met de trainer zijn.
Hij zou moeite hebben met de mentaliteit van een merendeel van de selectie.
Nogmaals, ik heb het ook maar als gerucht gehoord dus het kan ook lariekoek zijn.
Feit is wel dat ook wij, supporters, ons vaak ergeren aan de lakse mentaliteit binnen de groep.
0
Woensdag 11 maart 2009 om 11:30 uur

Haagse Roel

Bert schreef:

HET IS NOG NIET UITVERKOCHT ER ZIjN NOG KAARTEN TE KOOP.


Sorry Rien vanmiddag om 16.00 uur was het nog niet uitverkocht volgens de Primera verkoper. 
Moet je wel snel wezen morgen !!!  :

Behalve Powel kan Wetzel beschikken over een fitte selectie. De Hofstedelingen zullen zondag rond de klok van 12.30 worden aangemoedigd door een bijna volledig uitverkocht stadion. Mochten ook de laatste 700 kaarten nog worden verkocht, dan is het voor het eerst in de geschiedenis van het in 2007 in gebruik genomen onderkomen dat alle plaatsen bezet zullen zijn. 

90 min een groengele storm as. zondag

0
Vrijdag 6 maart 2009 om 22:50 uur

Nu online

zuiderwijk, Bollie74, ruudje, GroenGeelHart070, Max, Haago en 155 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4