Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

marcellino

Haagse Roel schreef:

Sorry hoor , begrijp niets van je betoog, ik heb geen waardeoordeel over die Finse jongen en ook niet over die Nigeriaan........echter een ding wist en weet ik zeker.......types als Ali B brengen ons niet waar we heen willen. Als jij Ali een belangrijke speler vindt .........nog ff en we zetten Ricky H weer in de spits en Ricky v.d B. weer op het middenveld.
ik zeg niet dat hij de belangrijkste speler is ,je hoeft namelijk niet belangrijk te zijn je moet in het team passen.
en dat leukte met ali.

kan mij het nou boeien wie er in staan als het maar beter gaat met de ploeg.
en als we ricky hoogendorp nodig hadden en hij is het ontbreekende puzzelstukje kan mij het toch niet schelen hoe oud hij is.

en waar willen we heen dan we hebben geen cent om uit te geven
eigen jeugd een kans geven ja men hoela waarom huur je dan waarschijnlijk een finse spits en een huur speler van chelsea.

als je echt zo als jij zegt wilt bouwen aan de toekomst moet je dus zeker geen spelers gaan huren maar aan je binden en weet je dat kan niet want daar hebben we het geld niet voor
0
Maandag 9 januari 2012 om 00:23 uur

Tommy

BLEISWIJK-1 schreef:

Het lijkt nu wel rond met onze Nigeriaanse vriend!


Nigerian youngster Kenneth Omeruo claims to have completed move to Chelsea

The 18-year-old defender says he has moved to the Stamford Bridge club and been loaned out to Dutch side ADO Den Haag, adding that he is keen to make an impact on his return

The defender played a part for his nation in the 2009 Under-17 World Cup and the Under-20 World Cup a year later.

It was understood that Omeruo would be loaned out to Vitesse following the signing, but that move is believed to be off. The talented starlet is now expected to join ADO Den Haag on loan.

"He will be with the youthful Den Haag team for possibly a year or so to gain playing time and hopefully return to England to fight for a shirt in [the] Chelsea main team," Omeruo’s agent, Obinna Emelogu, told MTNFootball.com.

"It’s a big challenge as a lot is expected of the player.

"I believe in him and I believe after a season with Den Haag, he will be ready for Chelsea."

For his part, the 18-year-old intends to make the most of his temporary move to ADO Den Haag and return to play for the Blues.

"It’s a very huge step in my career and I will grab it with both hands,” Omeruo said.

"I will continue to work hard until I fulfil my dream to play for a massive club like Chelsea."


ik snap eigenlijk niet waarom chelsea hem aan ons uitleent.
denk dat hij dan net zo goed bij zijn `oude club`kan blijven spelen
0
Zondag 8 januari 2012 om 18:25 uur

BLEISWIJK-1

070 schreef:

speelt die Omeruo bij de beloftes of in de jeugd van Luik?

hier (http://www.vi.nl/Teams/Team/Standard-Luik.htm) noch hier (http://standard.sudpresse.be/saison/l-equipe/noyau-a-12.htm?lng=nl) staat hij bij.

Vraag me af of het direct een versterking is.
Ik denk dat het contracteren van Nigerianen helemaal niet zo makkelijk is. Het kan zijn dat Omeruo in Belgie nog helemaal niet speelgerechtigd is. Dat kan zijn dat het ook allemaal zo lang duurt. Ik vond een stukje over twee Nigerianen bij VVV. Vanaf augustus wilde ze die gasten al hebben. Eind November waren de contracten uiteindelijk gesloten. Maar door een conditionele achterstand waren ze pas na de winterstop inzetbaar. Of te wel er ging een half seizoen overeen. Zie artikel hieronder!


KNVB-directeur helpt VVV met Nigeriaanse transfers

KNVB-directeur Henk Kesler gaat VVV helpen met de overgang van twee Nigeriaanse jeugdinternationals naar Venlo. Het duo tekende vorige maand een contract bij VVV, maar de Nigeriaanse voetbalbond weigert de spelers vrij te geven. Kesler gaat de Nigeriaanse bond aansporen om de spelers naar VVV te laten gaan.

De KNVB-directeur is de komende weken in Nigeria in verband met het wereldkampioenschap voor spelers onder de 17 jaar. Technisch directeur Mario Captein rekent nog steeds op Alex Nkume en Okechuwku Uchebo, maar zegt wel dat er de komende twee weken duidelijkheid moet komen. Het contract zou oorspronkelijk ingaan op 22 oktober. VVV heeft de procedure voor het aanvragen van een werkvergunning wel al opgestart.De twee Nigeriaanse jeugdinternationals trainden in augustus mee bij VVV-Venlo en maakten een prima indruk op VVV-trainer Jan van Dijk. Nkume en Uchebo zijn beiden lang en fysiek sterk. Captein heeft geen idee waarom de Nigeriaanse bond de spelers niet wil vrijgeven. In eerste instantie gaf de Nigeriaanse bond het argument dat het nationale elftal onder de 20 jaar langer in Egypte moest blijven in verband met het WK. Nu luidt het excuus dat de bond het te druk heeft met het WK onder 17, dat in Nigeria gehouden wordt. Als Kesler ook geen succes bereikt, verwacht Captein dat de transfers afketsen.


0
Zaterdag 7 januari 2012 om 22:30 uur

DHFC070

VVV krijgt het iedere keer voor elkaar want die Uchebo gaat dadelijk ook nog voor een paar miljoen weg en waarom? Als een speler overschat is dan is het die Musa heeft 1x leuk gespeeld tegen PSV en dat was het dan om over Uchebo nog maar niet te beginnen. Raar dat nagenoeg iedere club in Nederland financiele klappers weten te maken met spelers alleen onze club niet.
Blijf het roepen als we echt hogerop willen en structureel in het linkerrijtje en misschien nog wel meer dan moeten we wel eens spelers voor leuke bedragen gaan verkopen.
0
Zaterdag 7 januari 2012 om 15:55 uur

Kees

Haagse Roel schreef:

Ik ga al tig jaren niet meer naar Oranje, precies om de reden die je in de laatste alinea noemt..........echter ik kan genieten van die gasten hoor, zoals op een EK tegen Italie en Frankrijk die we helemaal wegspelen.

Voor mij dan geen geleuter of het Sneijder/v.dVaart of Verhoek (haha) is.

Ben het met je eens kerel , popie jopie geneuzel van de heren , ik ben er van overtuigd dat de criticasters als Oranje komende zomer de finale speelt ze met rode/groengele oortjes voor de buis zitten.....ook pmc !!!!
Ha, daar gaan we weer met de discussie omtrent het Nederlands elftal.

Geloof me, het is absoluut geen popie jopie geneuzel van me. Sterker nog: ik heb in mijn leven nog nooit een training of wedstrijd live van het Nederlands elftal gezien of willen zien. Ben er ook vaak genoeg voor uitgenodigd om het kosteloos te bezoeken maar ook daar pas ik voor. Wel of niet in zo`n achterlijke skybox waar ik ook niet van hou.

Ben wel twee keer bij het Nederlands dames elftal geweest. En wel tezamen met PMC, Leidschenveen en Ferdy en de andere wedstrijd met een paar andere ADO-supporters. Tsja, en waarom? Omdat de wedstrijden in ons Kyocera stadion waren.

In al die veertig jaar dat ik van voetbal hou heb ik duizenden (jeugd)amateurwedstrijden gezien en honderden wedstrijden in het betaalde voetbal en ook van Sparta en SVV.

Zie het dat je filmliefhebber bent en ook niet van elk soort film houdt.

Overigens hoop ik wel altijd dat het Nl. elftal wint voor de uitstraling van ons voetbal en al die overige voetballiefhebbers die er wel van houden.

LEVE ORANJE: HOERA HOERA HOERA
0
Donderdag 5 januari 2012 om 17:56 uur

Advertentie

<FCDH>

Waarom wacht ado met het vrijgeven van de naam van die club?waarom niet gelijk melden?
0
Woensdag 4 januari 2012 om 21:04 uur

FC Den Haag!

Overigens terugkomend op de communicatie vanuit de club dan wel bijzonder dat de naam Aaron Meijers wel genoemd wordt, maar over de club en speler waar een principeakkoord mee is gesloten niks wordt gezegd!

Die Aaron Meijers is nog niet eens vastgelegd. Waarom dan nu al zijn naam gaan noemen? Straks maak je een andere club daardoor wakker en loop je um alsnog mis.
0
Woensdag 4 januari 2012 om 18:35 uur

FC Den Haag!

JoostJ schreef:

van de ADO-site:

ADO Den Haag hield woensdag 4 januari haar altijd drukbezochte Nieuwjaarsreceptie voor alle sponsors, relaties, leden, medewerkers, spelers, speelsters en trainers. Dit jaar maakte Cees Driebergen, voor een volle businessclub, zijn debuut met de speech van de algemeen directeur. En hij had op sportief vlak leuk nieuws te melden.
Zijn woorden:

`Ik heb nog wat nieuwtjes voor u. Dan weet u ook eens iets eerder dan de pers: met onze keeper Gino Coutinho hebben wij een nieuwe tweejarige overeenkomst gesloten, hij verlengt zijn komende zomer aflopende contract. En met spits Mike van Duinen een overeenkomst voor 2,5 jaar, met optie voor nog eens twee jaar. Verder zijn we voor volgend seizoen in gesprek over een aantal spelers voor diverse posities. Aaron Meijers van RKC Waalwijk lijkt de eerste die ons deze zomer komt versterken.`

`En last but not least zijn wij in principe akkoord met een Engelse club voor de komst (via huur) voor 1,5 jaar per direct van een jonge talentvolle speler, waarvoor nu de contracten in orde worden gemaakt. Daartegenover hebben wij een tweetal spelers verhuurd: Marc Hocher vertrekt definitief naar Willem II en wij hopen dat Wouter de Vogel bij FC Dordrecht zich verder zal ontwikkelen. Trouwens, onze club is genomineerd voor sportploeg van het jaar voor het Haags Sportgala en onze coaches zijn daar eveneens genomineerd. Ik hoop dat u op ons hebt gestemd!`
Lekkere communicatie weer! Waarom niet gewoon al zeggen om welke speler en club het gaat als er al een principeakkoord is!
0
Woensdag 4 januari 2012 om 17:56 uur

Bert

Kees schreef:

We gaan inderdaad samenwerken met een buitenlandse club. Komt ook een speler bij uit het buitenland.

Bron: nieuwjaarsreceptie.
En om welke club gaat het?

Waarom is de receptie alleen voor Kees en andere prominenten vorig jaar mochten ook de SCC houders komen. Ik had niet gekund dus maakt mij niet uit. Maar de bezuinigingen gaan weer door.
0
Woensdag 4 januari 2012 om 17:39 uur

oodh

BLEISWIJK-1 schreef:

Opvallend stukje uit de papieren VI!

De kans is klein dat Ali Boussaboun na de winterstop nog voor ADO Denhaag voetbalt. We gaan in elk geval geen volwaardig eredivisie salaris voor hem betalen zegt commissaris Paul Beyersbergen. Eind deze week gaat Boussaboun wel mee op trainingskamp naar Marbella, daar zullen we nog eens praten over de situatie. Maar ik verwacht niet dat hij in de tweede competitiehelft nog voor ADO speelt. Beyersbergen schuift ook spoedig aan bij Christian Supusepa en Charlton Vicento, die beiden een aflopend contract hebben. Over Supusepa heeft de club nog geen besluit genomen. Mede door aanpassingsproblemen van de Slowaak Filip Luksik komt de verdediger uit Zaanstad dit seizoen regelmatig aan spelen toe. ADO gaat zich intern beraden over het perspectief van Supusepa op lange termijn en zal dan met een voorstel komen. Vicento houdt zelf de boot af. De aanvaller kan voor 1 jaar bijtekenen met een optie op nog een seizoen, maar wil eerst zeker weten dat hij serieus kans maakt op een basisplaats.

Er wordt in mijn ogen behoorlijk blufpoker gespeeld!!!
Lees het ook ja. Lijkt allemaal wel logisch behalve dan dat Steijn absoluut door wil met Boussabon. Niemand begrijpt waarom, maar ja. Daarentegen kletst die Beyersbergen wel vaker wat, man kan beter gewoon zijn mond houden, dadelijk klopt hier weer niks van.
0
Woensdag 4 januari 2012 om 13:27 uur

Nu online

Bollie74, GroenGeelHart070, Max, zuiderwijk, Haago, JB96, Bleek en 106 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4