Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

<FCDH>

haha met een nederlaag de playoffs bereiken wie had dat gedacht? ik vraag me eigen wel af wat we er te zoeken hebben denk weinig ze mogen echt wel beter spelen dan enne ik was in het begin blij met vloet maar ben straks ook blij als ie weer weg is pffff
0
Vrijdag 4 april 2008 om 21:58 uur

Aad

Geen enkele serieuze site (Nu.nl , AD/HC) publiceert het "Jol"-nieuws.
Alle hobby-sites brengen óf de letterlijke tekst óf een afgeleide van het ELF-proefballonnetje.
De afgelopen maanden heeft ELF nog maar weinig keren raak geschoten dus trek jullie conclusies.
0
Donderdag 3 april 2008 om 13:13 uur

Aad

tja schreef:

Maar als ze elke dag voor een paar honderd man spelen? is wel weer anders dan 1 keer in de 2 weken voor een paar duizend?

Ten eerste wordt de zaal NOOIT 7 dagen per week gebruikt.
Ten tweede zit de zaal NOOIT vol.
Ten derde gaan er al bakken subsidie van rijk en gemeente naar "de cultuur", overigens een vermaak van relatief weinig mensen. Dus de subsidie per hoofd is zeer hoog.
0
Donderdag 3 april 2008 om 09:10 uur

KIKOMAN

Halleluja Eljero Elia
door Wim Neeskens
ENSCHEDE - Eljero Elia geniet zichtbaar van het succes van FC Twente in deze competitie, maar het had weinig gescheeld of hij had nog bij ADO Den Haag in de Jupiler League gespeeld. Het was namelijk ook Ajax opgevallen dat de toen 20-jarige vleugelspits zich bij de Haagse profclub aardig ontwikkelde. Hij had er bij Den Haag al acht in liggen in die paar jaar en speelde voor Jong Oranje, waar hij zich ook goed doorontwikkelde. Ajax meldde zich vervolgens bij ADO. De Amsterdamse club wilde hem kopen en weer verhuren aan ADO. Want twintig jaar was, wat Ajax betrof, wel erg jong. Immers, de Amsterdammers hadden reeds veel talent in de voorhoede rondlopen.
0
Dinsdag 1 april 2008 om 19:22 uur

Aad

ADO voor altijd schreef:

Denk aan alle geintjes aan 1 APRIL a.s. . Zou ze erg smakeloos vinden om dit nu te doen als wij supporters al maanden in spanning zitten over onze grote liefde ADO. Als het geintjes zijn vertel dit dan onmiddelijk (vandaag nog en niet pas morgen en excuses zijn dan ook op de plaats).

Wat geen geintje is (en dat wet ik uit goede informatiebron, kan niet zeggen van wie) is dat vd Kallen op het punt staat de handdoek in de ring te gooien.
Hij heeft een contract van 6 maanden vanaf begin november. Dat betekent dat het 1 mei afloopt en gezien de huidige nog steeds uitzichtloze situatie kan ik me voorstellen dat hij eieren voor zijn geld kiest.

ALS het bovendien waar is dat Jol komt zal die als een Enegels manager willen functioneren en daarbij alles rondom het voetbal in handen willen hebben.
Dan blijft er verdomd weinig over voor een algemeen directeur.
0
Dinsdag 1 april 2008 om 09:49 uur

Arendsoog

Afgelopen vrijdag had ik de eer een hapje mee te eten in de residentieclub en de wedstrijd vanaf de eretribune te bekijken. Tijden het diner is het de gewoonte dat iemand van de technische staf een praatje houd. Eerst de opstelling bekend maken en vervolgens de tactiek prijs geven. De eer was deze week aan Henk Fraser. Na zijn praatje kan ik alleen maar een heel groot compliment aan de spelers maken, opdracht 100% uitgevoerd. “Quote” Ja beste mensen we weten dat RKC een levensgevaarlijke ploeg heeft. We gaan dus spelen met oog voor de verdediging, niet als wilden aanvallen maar rustig afwachten en zodra de mogelijkheid er is, gebruik maken van onze snelheid ( Verhoek en Meric ) hopen op een kans en scoren. Afgewacht hebben we ja en de kans van Verhoek en Meric, klopt helemaal, alleen dat scoren hè dat klopte nou net niet. Bij dat levensgevaarlijke RKC helaas net wel.
Maar stel nou dat je zegt, wij zijn ADO Den Haag!!! en als wij thuis spelen is er maar een partij die het in de broek doet en dat is de tegenstander. Hier maken wij de dienst uit, aanvallen en knokken tot de schoeiplekken op het gras zitten zodat de 7000 supporters zich hees geschreeuwd met een vette lach huiswaarts kunnen keren. Wat had je dan meer kunnen verliezen dan je nu gedaan hebt???. Niks toch, je had alleen maar 3 punten meer kunnen hebben, zelfs nog kans op een kampioenschap en een volle bak tegen Volendam De nacompetitie had niemand willen missen. Zeg meneer Fraser, wees eerlijk, moet je nou echt bang zijn voor RKC ? Of is er echt zo weinig vertrouwen in de spelersgroep. Hebben jullie ze echt het veld opgestuurd met de boodschap doe voorzichtig hoor jongens, want levensgevaarlijk dat RKC. Tja dan valt die 5e plaats eigelijk nog wel mee.
0
Maandag 31 maart 2008 om 13:40 uur

mario

Net of reuser bij ons wil spelen, dat is gister wel weer verneukt net zoals de meeste anderen die bij ons op bezoek komen.
Nee dan moeten we toch eens gaan leren mensen met iets meer respect te benaderen.

Overigens is rkc ook weinig aan zonder die gast.

0
Zaterdag 29 maart 2008 om 13:07 uur

Advertentie

Nou en ?

KKH - kalekophagenees schreef:

7000 t/m 8000 man?!

Hoeveel waren er voor de zoveelste keer gratis uitgenodigd!? 16 bussen a 50 man dus trek er een kleine 100 man af kom je op 7000 trek daar de mensen af die je haast nooit ziet en je zit weer op de bekende 5000 man.
Iets meer dan 7.100 volgens teletekst. Leuk dat die kinderen van Velo waren uitgenodigd. Ze waren lekker druk met het aanmoedigen van ADH. Wat kan mij het verrotten dat ze gratis waren uitgenodigd ? Als je dan ziet hoeveel of weinig toeschouwers de meeste 1e divisieclubs hebben, dat is dat bedroevend. BTW; Die Martijn Reuser maakte gisteravond het verschil. Hij mag/moet weg bij RKC. Wat voor ons ? Der Rudy
0
Zaterdag 29 maart 2008 om 08:24 uur

<FCDH>

Hoogendorp pleit voor komst Jol naar ADO
Geplaatst op 28-03-2008 11:33 door Yannick Spoorenberg - Bron: Algemeen Dagblad

Martin Jol is de ideale trainer voor ADO Den Haag, althans dat stelt spits Rick Hoogendorp in het Algemeen Dagblad. De routinier van de Haagse voetbalclub pleit voor de komst van de oud-trainer van Tottenham Hotspur. "Hij kan bij ADO Den Haag op nul beginnen en aan iets moois bouwen", aldus Hoogendorp.

Op het moment lijkt Jol echter niet de belangrijkste kandidaat om Wiljan Vloet op te volgen. VVV-trainer André Wetzel zou naar verluidt reeds rond zijn met de Residentieclub. "Ik ken André Wetzel niet als trainer, dus over hem kan ik weinig zeggen. Ik ken Martin Jol wel. Hij is de ideale man op het op te pakken bij ADO Den Haag."

De komst van Jol zou veel losmaken in de selectie volgens Hoogendorp. "Dat zou mooi zijn, maar dan moet hij wel de vrijheid en tijd krijgen. Martin Jol kan ADO Den Haag naar een niveau tillen waar de club thuishoort. Weet je wat mooi is aan hem? Hij kan de mensen meekrijgen, achter zich krijgen en iets laten ontstaan bij een club", besluit de 33-jarige aanvaller.

0
Vrijdag 28 maart 2008 om 12:24 uur

<FCDH>

vd kallen had het een tijd terug toch over dat den haag minimaal 17 a 20 miljoen per jaar nodig had om weer helemaal een gezonde club te worden ?maar hij investeerd er zelf maar 8 miljoen plus dat ze nog is 4 miljoen moeten gaan bezuinigen blijft weinig over dus?
0
Maandag 24 maart 2008 om 09:34 uur

Nu online

Swaber, Marcie, zuiderwijk en 115 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4