Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

ADO supporter Leidschenveen

Die wedstrijd vanavond is niet om aan te zien trouwens.

Morgen laatste kans om bij de Primera kaarten te kopen voor zondag. Ajakkes heeft een hoop geblesseerden en geschorsten voor zondag, maar als je ziet wat er nog in die selectie overblijft, daar krijgt een paard de hik van.
0
Vrijdag 6 maart 2009 om 22:06 uur

ahj215

milic ken gewoon niet voetballen..alleen koppen helaas, maar miskoop van wetzel. aanschaf 600.000 euro en salaris het verplichte van buiten de EU geloof 328.000 euro bruto per jaar. zit niet eens bij selectie voor zondag. het wordt weer net zoals tegen twente. beschamend om naar te kijken
0
Vrijdag 6 maart 2009 om 18:12 uur

Kees

Haagse Roel schreef:

Als ie maar niet met Immers in de spits komt vind ik alles best ......
Immers niet in de spits maar absoluut op het middenveld. Geen Knopper deze keer maar enkel spelers die kort op de bal zitten, blijven gaan en zorgen dat Ajax niet aan voetballen toekomt. Het liefst dat ze van ellende veel de lange pass moeten hanteren dus geen compact voetbal. 

Enkel dan hebben we een kansje. Zodra we ze laten voetballen kun je het schudden. Ook met veel afwezigen hebben ze helaas een veel betere en bredere selectie.
0
Vrijdag 6 maart 2009 om 18:11 uur

Peer Hoek

Wat een dommige redenaties hier. Met een 12 e begroting schijn je bijna louter jupiler waardige spelers in je selectie te hebben. 

Met dit materiaal mag je meer verwachten dan brandhoutvoetbal, en een stronteigenwijze coach zonder visie. Als Wetzel iets roept dan papagaait iedereen hem na.

 

Blijkbaar zijn jullie (bijna0 allemaal zeer tevreden met de resultaten, ik niet.

0
Dinsdag 3 maart 2009 om 17:26 uur

Midden-Oost

Wat een gezeik zeg over Wetzel. Noem mij dan eens een naam van een trainer die het beter zou doen ? Zijn jullie allemaal vorig jaar vergeten ? Kijk nou eens naar onze selectie, als daar 4 eredivisie waardige voetballers rondlopen dan is het al veel. 

Schei toch uit met dit armoedige zooitje zou niemand het beter doen. Als de technische staf en de spelers dit jaar boven de streep eindigen dan hebben ze het erg goed gedaan.

Het feit dat wij de 12e begroting hebben en dus te laag staan is ook onzin. Het gaat erom wat je met je geld doet. Wij hebben dure spelers die niks presteren (Pascal, Yuri, etc.) en amateurs die het beter doen.

Deze zeikerds zijn dezelfde die zondag verontwaardigd lopen te schelden als je doodgewoon 0-3 de knikkerbak ingaat en keurig op de 16e plek staat. 

Doe je oogkleppen af en kijk eens naar de kwaliteit die we in huis hebben en wees blij met elk puntje wat we kunnen sprokkelen en elke kleine nederlaag tegen een team uit het linkerrijtje.
0
Dinsdag 3 maart 2009 om 14:25 uur

Advertentie

Kees

Het klinkt fraai maar ik denk werkelijk dat het zo is. Deze selectie is niet geheel uitgebalanceerd voor op het niveau waar we ons op begeven.

Weinig creativiteit, maar drie echte winnaars (Ranko, Buijs en Immers) en geen diepgaande middenvelders. We spelen al maanden zo voorspelbaar.  

Ik vind dat overigens Wetzel niet verwijtbaar. Op het moment dat hij er in stapte liepen nog vele contracten door en zoveel te besteden was er ook niet. Met Pique, Ammi, Waterman en Horvath heeft hij met de beschikbare middelen toch aardig geshopt voor de competitie begon.

Milic is een ander verhaal en de rest kostte geen pepernoot.

Tijdens de winterstop heeft geen enkel ander team in de eredivisie zich verhoudingsgewijs zo goed versterkt als ons ADO Den Haag. 

Het resultaat is er ook naar met 8 uit 8 na de winter en een relatief zwaar progrmma achter de rug. Kom op mensen en blijf vertrouwen in een goede afloop.
0
Maandag 2 maart 2009 om 18:13 uur

speler van het 1ste van vv wilhelmus!

Cedric Aké ook stage bij ADO DH

In het vervolg op eerdere berichten omtrent talenstage`s bij BVO`s kunnen we u nu meedelen dat Cedric Aké voor 2 stage-wedstrijden bij ADO Den Haag A1 is uitgenodigd.

Cedric speelt momenteel als eerste jaars A-speler, in de Senioren-Selectie, met regelmaat al in ons eerste elftal.
0
Maandag 2 maart 2009 om 17:21 uur

Midden-Oost

Ooievaar schreef:

Het valt of staat met het beschikbare budget komend seizoen. Lees v.d. Kallen. Hopelijk wordt Rickie v.d. Berg nu wel eens vastgelegd, die jongen maakt meer indruk in 1 wedstrijd dan Knopper met z`n pupillencorners en juffrouw Cornelisse in een heel jaar.

Maak Wetzel technisch- of algemeen directeur, de man lult een hoop maar verkoopt louter gebakken lucht, en presteert heel matig, en is als trainer volstrekt ongeschikt, daar weten ze in Venlo alles van. 

Vrees dat Wotte via de achterdeur wordt binnengehaald, mensen die een beetje persoonlijkheid hebben worden door `licht` Wetzel buiten de deur gehouden. Wotte zou best geschikt zijn om de jeugdopleiding te stroomlijnen, maar nu gelden andere prioriteiten.

Maar ben toch onderhand wel benieuwd wat de werkelijke plannen zijn van v.d. Kallen, had voor hem toch een koud kunstje geweest om een elftal neer te zetten wat niet in degradatiegevaar zou komen.


 
Ben het wat betreft Wetzel niet met je eens. Ik vind het een zeer goede trainer en een prima boegbeeld voor de club die met lezingen en andere pro-ado activiteiten heel wat uurtjes draait voor onze club. 

Als je met deze selectie 15e kan worden dan ben je gewoon een topper. Het is nog niet zover maar ik denk dat we het net redden dit jaar. 

Mochten we het redden dan ben ik toch echt benieuwd of we 10 versterkingen gaan halen. Iedereen weet dat we zomaar een schaduw IX kunnen opsommen waar je echt hé-le-maal niks meer aan hebt en weggooid geld is. 

Echt benieuwd of VDK een 2e Ringeling is of echt miljoenen erin gaat stoppen. Ja, miljoenen want die heb je echt nodig.

Voor dit seizoen gok ik nog op 9 à 10 puntjes. Ik denk dat dit voldoende is om Willem II achter ons te houden want die hebben een zwaar programma. Roda zie ik uiteindelijk toch wel boven ons eindigen.
0
Maandag 2 maart 2009 om 16:27 uur

Kees

<FCDH> schreef:

kees dat klopt maar toch mag je niet helemaal het daarop gooien dat zou te makkelijk zijn want we zijn inmiddels schulden vrij dus het verleden telt nu niet meer het feit dat we te vaak zo slecht spelen ligt ook aan de manier hoe wetzel het neerzet en opdrachten geeft?
leg mij eens uit kees hoe het kan dat vitesse dat zo ontzettend slecht speelde en was ?nu ineens een plaag is voor elke club met goed strijdend aanvalend voetbal?juist een andere trainer die het spelletje wel snapt
Het is te gemakkelijk om Wetzel de schuld  te geven. We komen nog steeds kwaliteit te kort ondanks de drie prima spelers die we in de winterstop erbij kregen. Deze selectie is nog te smal.

Als je het gemiddelde aantal speelminuten neemt met spelers die vorig jaar nog in de eerste divisie actief waren doen we het verhoudingsgewijs prima. 

We zijn inderdaad schuldenvrij maar dat betekent niet dat de gehele begroting aan het voetbal toekomt. De post spelerssalaris is echt niet te vergelijken met die van bijv. Roda en Vitesse.

Wij hebben nog steeds met een inhaalslag te maken en dat duurt nog een jaartje of twee. Plus dat we de pech hebben dat de grootverdieners in de salarissfeer niet of bijna niet spelen. Wie zijn dat: Waterman, Hoogendorp, Bosschaart en Milic.

En voor iedereen voor de goede orde: Milic is inderdaad voor de lange termijn gehaald en door onwetendheid heeft men er niet bij stil gestaan dat hij een niet EU-speler was met een daaraan verbonden salaris.

Gun a.u.b. deze RVC/Directie en trainersstaf eindelijk eens de tijd om iets op te bouwen. Aan korte termijn politiek hebben we niets.
0
Zondag 1 maart 2009 om 21:37 uur

Kees

pfff schreef:

Kum staat niet op scherp
Alleen Powel , Ammi , Horvath staan op scherp
dus Ammi is geschorst volgende week tegen de Joden
net als Suarez
Als ik op deze site kijk onder selectie staat er niemand op scherp.
0
Zondag 1 maart 2009 om 16:32 uur

Nu online

zuiderwijk, rijswijk hoekpolder en 294 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4