Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

GVVV maakt het ADO Den Haag lastig



VEENENDAAL - Het is topklasser GVVV niet gelukt om een bekerstunt neer te zetten in eigen huis. Tegen ADO Den Haag was er op een overvol sportpark Panhuis genoeg strijd en was GVVV zeker niet slechter, maar was het oud DOVO-speler Vito Womgoor die de ban brak. Uiteindelijk gingen de bezoekers met een geflatteerde 0-3 overwinning naar Den Haag terug. ,,Gezien het spelbeeld was de uitslag niet nodig geweest. Wij hadden ADO bij vlagen onder de knie en hadden net geen geluk bij kleine mogelijkheden”, blikte verdediger Michiel van der Valk terug.

door Jeroen van der Veer

Vooral in de eerste helft liet de Assink-brigade zich van zijn beste kant zien. Ondanks de afwezige basisspelers Bart Hulsbos, Joey Snijders en de niet fitte Taoufik Adnane bracht GVVV het sportpark meerdere malen in extase. ,,Toen ik vanmiddag op de club kwam, kreeg ik te horen dat ik mocht starten”, sprak Van der Valk met een grote glimlach. ,,Na een jaar blessureleed was het schitterend om te mogen beginnen tegen ADO.”


Geen onderschatting
Met Van der Valk centraal achterin werd ADO Den Haag in de beginfase vroeg onder druk gezet en kreeg het zelfs een grote mogelijkheid. Sherwin Grot ontsnapte aan de linkerkant en wist met de punt van zijn schoen de bal richting doel te krijgen. ,,Ik dacht eerlijk gezegd dat hij erin ging, maar hij werd door een verdediger van de lijn gehaald”, baalde Van der Valk.

Pas na ruim een half uur spelen kwam ADO Den Haag gevaarlijk voor het doel van Jansen. Een hard schot van Roland Alberg werd knap gepakt. ,,Het is de verdienste van GVVV dat wij het zo lastig hadden”, analyseerde Vito Wormgoor. ,,Het was geen onderschatting, want wij waren gebrand. Hun trainer had enkele rare uitspraken gedaan, waardoor wij tot op het bod gemotiveerd waren.”


Vrije trap
Ondanks het goede veldspel, met vooral een uitstekende Wilco den Hartog op het middenveld, lukte het de Veenendalers niet om de verdiende voorsprong binnen te schieten. ,,In de kleedkamer hadden wij echt het geloof in een stunt. De eerste helft konden wij mee met het niveau en konden wij zelfs steken uitdelen aan de eredivisieclub.”

Ook in de tweede helft bleef het wedstrijdbeeld ongewijzigd. GVVV gooide alle energie er in en ADO had het daar zichtbaar moeilijk mee. Na een uur spelen was het oud DOVO-speler Vito Womgoor die met een vrije trap de ban brak. Van der Valk: ,,Ik wil niemand iets verwijten, maar die hoek was voor de keeper.” De oud-speler van de aartsrival neemt het echter op voor Jansen: ,,Zo’n bal is onhoudbaar. De bal lag dicht bij de zestien en het was gewoon hard binnenschieten.”


Kampioenschap
Daarna was de ban gebroken en liep ADO Den Haag binnen zeven minuten over GVVV heen. Een doelpunten van Mathias Gehrt, een rode kaart van Koen Oost (twee keer geel) en een treffer van Mike van Duinen zorgde voor een geflatteerde nederlaag. ,,Wij hebben ze goed partij geboden en mogen trots zijn op de prestatie. Zij hebben ons niet kapot gespeeld en wij konden mee met het niveau.”

Vito Womgoor kwam voor de wedstrijd uitgebreid in de aandacht onder de GVVV-supporters door uitspraken over het verleden. Ondanks dat hij zei dat de kleedkamers van GVVV altijd stonken, is hij vol lof over de topklasser: ,,Dat was vroeger zo, vandaag rook het er prima”, grapte de boomlange verdediger. ,,Grote complimenten voor hoe zij de wedstrijd speelden. Ik ken hier een aantal jongens en wist hoe goed ze konden zijn. Zij behoren bij de top van de amateurs en ik weet zeker dat ze mee gaan doen om de titel.”

bron: http://www.veenendaalsekrant.nl/lokaal/gvvv_maakt_het_ado_den_haag_lastigveenendaal__het_is_topklasser_gvvv_niet_gelukt_om_een_bekerstunt_2584002.html
0
Dinsdag 24 september 2013 om 23:43 uur

Kees

Nee mensen zoals jij die het vuurtje lekker opstoken om de trainer eruit te krijgen hebben het beste met de club voor. Lekker shouten dat je je witte zakdoekje meeneemt en de club met nog meer kosten en negatieve publiciteit opzadelen. Neem jezelf een deel van die kosten op je? Oh nee, euro 7.50 bij Lakwa en je gaat dreinen als een klein kind.

Wat een waardeloze weggooier ben jij geworden om het nu zo te draaien.

Geen voorstander van Steijn? Mag best. Ieder zijn mening. Niks mis mee. Maar jij voert in jouw shouts een ware hetze. Eerst was het Tommy Beugelsdijk en nu Steijn.

Dat noemt zich supporter. Ik kap ermee. Te eng voor woorden. Ga eens achter de club staan.
0
Dinsdag 24 september 2013 om 23:17 uur

Bert

schreef:

Joh, dat heb ik meer dan 20 jaar gedaan, tot aan voorbereidings wedstrijden in limburg toe`weet er alles van
Ok respect. Ik pakte alle thuiswedstrijden mee en ook best veel uitwedstrijden.

Alleen het beleid bij Ado dwingt mij om thuis te blijven.Wedstrijden zijn niet om aan te gluren. Goede spelers maar er is totaal geen eenheid. Spelers die elders gaan spelen gaan beter spelen. Op W. Verhoek na dan. J. Verhoek doet het elders ook beter.

Er is totaal geen inzet vd spelers. Elftal voetbalt als een drol.

Kijk zwarte pieten uitdelen naar een Cabral of Gouriye is mij te makkelijk.
Ze hebben simpelweg een trainer die ze niet beter maakt.

Nooit heb ik Steijn ze excuses aan horen bieden aan de supporters voor de bullshit die wij te zien krijgen. Alleen andersom gezeik over die witte zakdoekjes. En dat noemt zich een trainer en TD.
0
Dinsdag 24 september 2013 om 22:44 uur

Gast

rien1 schreef:

Aanvulling: Dan had een 0-1 verlies (of voor mij part met strafschoppen verliezen) van GVVV natuurlijk ongelofelijk veel pijn gedaan, maar dan had Steijn hoogstwaarschijnlijk wel het bijtje erbij neergegooid (of het bestuur).

Nu win je een bekerwedstrijdje van amateurs (natuurlijk heel mooi) maar zitten we zomaar weer 5 weken (minimaal) tegen kutvoetbal en 0 punten aan te kijken. En de rest loopt steeds verder weg.

Sorry, maar iets van 5 punten uit 14 (!!) wedstrijden stemt mij ontzettend negatief. Dan maar even een pijnlijke avond.
Deze selectie kan echt in het linkerrijtje eindigen , alleen het is geen team, het lijkt gewoon niet te passen. De supporters hebben door de speelwijze helemaal geen binding meer met het elftal. En wat Steijn betreft, dat zal een kwestie van tijd zijn. Elke trainer wordt door een bestuur beoordeeld op resultaten, dus ik ga er van uit dat dat ook bij ons gebeurd.
0
Dinsdag 24 september 2013 om 22:34 uur

rien1

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik deel je zorgen Rien. En ik vind de mensen die Steyn nu nog steunen niet het beste met ADO voor hebben. Al vinden ze dat zelf wel.
He;emaal eens met je. Jammer genoeg moet ik nu gaan werken. Fijne avond verder.

(Aardige man Steijn, maar moet opzij voor een frisse andere trainer).
0
Dinsdag 24 september 2013 om 22:33 uur

K.B

ADOnieuwegein schreef:

Laaste 5 a 10 min komt gvvv er wat meer uit! Teveel achterin rond tikken en naar voren knallen terwijl Mike er alleen staat. Nu 23 min gespeeld
Gewoon tijd voor een nieuwe trainer. Werkelijk ongelofelijk dat we zoveel kwaliteit en technisch begaafde spelers hebben gekocht waardoor de 433 formatie optimaal kan worden gebruikt. En we krijgen al 7 wedstrijden lange ballen voetbal voorgeschoteld! Godverdomme spelers binnengehaald die jarenlang niet haalbaar waren en dan krijg je dit.

Blijft een welles nietes verhaal wat betreft bij wie de schuld ligt. De spelersgroep of de speelstijl van Maurice Steijn. Ik denk namelijk dat Steijn een goede visie heeft maar dit simpelweg nietover kan brengen op de spelersgroep. Voor mij persoonlijk als supporter is het ook leuk om wat variatie in het spel te zien. Helaas zijn de wedstrijden onder Steijn elke keer weer voorspelbaar, zowel het spel als de wissels etc.



0
Dinsdag 24 september 2013 om 20:34 uur

Bert

Moi schreef:

wat willen we eigenlijk?
wij willen winnen
wij willen experementeren
we willen de bankzitters kansgeven
we willen jonge spelers opstellen
we willen een andere bestuur
we willen een andere trainer
we willen dat de supporters naar het stadion moeten komen en graag in een dag.
We willen een trainer die spelers beter maakt in plaats van onzeker.

Kijk een naar Leeuwin staat in het VI klassement op drie. Achteloos weggestuurd door de technische staf.

Zelfs Poepon zie ik met de week beter gaan spelen.
0
Dinsdag 24 september 2013 om 20:07 uur

Moi

DHFC070 schreef:

Mooi ons superduo achterin ook weer eens in de basis.... wat een armoede zeg.

Onbegrijpelijk dat 1 of 2 jeugdspelers in deze wedstrijd niet de kans krijgen (Merencia, Bakker??) Ownee we hebben Steijn als coach die kijkt niet naar de jeugd. Handig als je 6 spelers een contract gegeven hebt. Kun je die mooi in het tweede laten spelen om ze vervolgens na 1 jaar naar Dordrecht te laten gaan.
wat willen we eigenlijk?
wij willen winnen
wij willen experementeren
we willen de bankzitters kansgeven
we willen jonge spelers opstellen
we willen een andere bestuur
we willen een andere trainer
we willen dat de supporters naar het stadion moeten komen en graag in een dag.
0
Dinsdag 24 september 2013 om 19:56 uur

Advertentie

kako

070 schreef:

met alle respect, maar zelfs uit vorm moet je zo`n club met een nulletje of twee, drie kunnen pakken.
en als je niet wint, gelijk John Blok maar als trainer aanstellen, die won gewoon met 4-2 van GVVV
0
Dinsdag 24 september 2013 om 19:01 uur

haagse-Dick

070 schreef:

vanavond winnen we echt wel. Benieuwd of er shouters zo opportunistisch zijn om dan Steijn weer het voordeel van de twijfel gaan geven, buiten Kees natuurlijk
Nou nou zo snel krijgt onze wannabe trainer geen krediet gebaseerd op 1 wedstrijd Gewoon op pleuren en snel, mijn mening was tot de winterstop aankijken maar door al die interviews heeft hij laten blijken een flapdrol eerste klas te zijn.
0
Dinsdag 24 september 2013 om 17:05 uur

Nu online

wiegah070 en 365 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2