Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

FC Den Haag!

BLEISWIJK-1 schreef:

Wordt gehuurd van Chelsea. Die zullen een gedeelte van het salaris voor hun rekening nemen!
Waarom denk je Chelsea? Die hebben toch al een soort van samenwerking met die joker van Vitesse
0
Woensdag 4 januari 2012 om 12:26 uur

BLEISWIJK-1

Reswek schreef:

bla bla bla nog zo 1

ik begrijp de keuze niet

zou niet eens hoeven twijfelen

NEC
Swansea

hahaha en dan nog met zo een betoog komen

Waarom moet hij kiezen tussen NEC en Swansea?

Doordat hij niet naar Swansea gaat speelt hij waarschijnlijk volgend jaar in de kuip. Ik zou het wel weten!

Nou Reswek dat is nu net het verschil tussen Goossens en jou. Soms moet je slim zijn om de juiste keuze te maken.

Kom maar op met je betoog!!!
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 22:42 uur

Sound

ADOnieuwegein schreef:

Mss moet jij eens wat meer verdiepen in het voetbal van Swansea City. Om maar ff te gaan lopen roepen dat ze met 1 of 2 jaar wel weer gedegradeerd zullen zijn, getuigd ervan dat jij niet echt op de hoogte bent van het spel en de mogelijkheden van Swansea City. Ze spelen een voetbal waar ze makkelijk mee kunnen draaien bij de top 4 van Nederland.

Als promovendus na 20 wedstrijden op een gedeelde 10 plek staan, met 9 clean sheets achter je naam (geen enkele club in de PL heeft dat) Jaarlijks 38 miljoen euro aan tv inkomsten krijgen (meer als de gehele eredivisie samen krijgt) wat mogelijkheden bied. En club die in heel het Verenigd Koningrijk met nog 4 andere clubs finacieel geheel gezond is (in NL ver te zoeken) Zo kan ik nog wel ff dooorgaan, dus wel degelijk de moeite waard om daar te gaan spelen, omdat dit een blijvertje is !!
Dankjewel, jij snapt het tenminste Met name die financiële huishouding biedt daar heel veel mogelijkheden voor de toekomst. Er zal toch echt een keer een moment gaan komen dat clubs er niet meer mee weg komen dat ze op papier al lang failliet zijn. De enige reden waarom de groten der aarde dat nu nog kunnen volhouden is omdat banken ook weten wat de commerciële waarde is van zo`n club. Bijvoorbeeld een Real Madrid kan honderden miljoenen in de min staan qua saldo, maar banken weten ook dat ze als merk nog steeds heel veel waard zijn, maar dat is allemaal virtueel. Die zeepbel gaat opzeker ook een keer knallen en dan zullen in de premier league de op zwart geld levende olieclubjes in rook opgaan en kan theoretisch gezien het gat in de middenmoot/subtop gevuld worden door clubs als Swansea. Vergelijk ze maar met een Heracles in NL wat dat betreft, alleen dan op een compleet andere schaal.
Voetbaltechnisch spelen ze trouwens ook voor Engelse begrippen superleuk voetbal, helaas vaak na 90 minuten nog steeds net niet goed genoeg of een gelijkspel.
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 21:55 uur

Sound

@Prutser Waarom begin je nou ineens over Friend? Heb ik iets gemist? Volgens mij gaat de discussie over Poepon. Ik denk trouwens dat er geen één spits is waar een meerderheid blij mee zou zijn, ook maar enigszins haalbaar zou zijn voor DH. Die zijn er niet: Ze zijn niet goed genoeg en zowel, dan spelen ze ergens in de top van een premier league, bundesliga of primera division...

Overigens begrijp ik überhaupt niet waarom DH nu in de winterstop een spits zou willen halen (als het al waar is) tenzij we ineens 4-4-2 gaan spelen...(hoop het niet) Hebben we die nodig dan?
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 17:48 uur

Kees

ADODENHAAG schreef:

Ik denk dat Poepon uitstekend bij ons past indien John Verhoek er volgend jaar niet meer bij is!
Kun jij mij dat dan uitleggen waarom hij bij ons past? Steijn wil snelheid aan de zijkanten en vleugelspelers met een goeie voorzet. Zie jij Poepon een voorzet van Verhoek of Chery inkoppen. Of een steekbal van Toornstra op snelheid afmaken?

Ik laat me graag overtuigen.
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 14:51 uur

BLEISWIJK-1

hjfff schreef:

De Graafschap speelt al sinds jaar en dag 4-4-2.

Het is dus onbekend of hij in 4-3-3 past.
Powell was destijds ook de verlosser. De scouting was alleen ff vergeten dat hij altijd 4-4-2 had gespeeld..
Hij heeft bij Ajax en Sparta in een drie spitsensysteem gespeeld. Bij Sparta werkte dat aardig!

Ik vind trouwens niet dat je Poepon kan vergelijken met Powell. Poepon heeft het behalve bij De Graafschap ook goed gedaan bij Willem II en Sparta.


Nog even iets anders. Ken je de fim conspiracy theory? Ik heb ook zo iets. Zelf verzonnen!!!

Was het niet zo dat ADO interesse had in Keller? En waar gaat Keller naar toe? Precies.....De Graafschap! Misschien zijn ADO en De Graafschap al langer in onderhandeling met elkaar. Jullie willen Poepon dan laten jullie Keller naar ons gaan. Met de goedkeuring van Keller natuurlijk. En het zou kunnen verklaren waarom er vertraging op getreden is met die nieuwe verdediger. Ook al ging dat over een hele andere verdediger. Vandaag wordt Keller en een spits van Anderlecht bij De Graafschap gekeurd. Als woensdag of donderdag deze speler getekend hebben dan horen we waarschijnlijk dat Poepon onderweg is naar.........!!!
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 14:31 uur

BLEISWIJK-1

hjfff schreef:

Wiljan Pluim mag volgens mij weg bij Roda.
Zeer technische jonge spits. Bijna 2m hoog en kan ballen goed vasthouden.
Stond nog een tijd in de belangstelling van F`noord.

Hij speelt weinig omdat ze Junker en die Malki in de spits hebben spelen.
Hij mocht weg bij Vitesse. Is reserve in Kerkrade. Ik zie daarom niet in waarom hij een versterking voor ons zou zijn!
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 13:27 uur

BLEISWIJK-1

K.B schreef:

Tegenwoordig heb je 2 soorten geld.
Buitenlands geld van onbekende clubs in het buitenland en gewoon normaal europees geld.
Ze kunnen 3 miljoen neerleggen, maar als die jongen niet wilt, wat ik kan begrijpen, gaat er niks gebeuren en zouden wij hem voor zeg maar voor 300.000 of 400.000 kunnen ophalen.
Kom op man! De graafschap is in degradatienood. Waarom zouden ze hem voor 3 of 4 ton laten gaan. Hij heeft trouwens een contract tot 2013 en niet tot 2012. Gezien zijn verleden denk ik toch echt wel dat het bedrag rond de 9 ton zal liggen!

Ik ben niet zo grote fan van Poepon. Omdat ik denk dat hij niet veel meer kan brengen dan wat hij nu bij De Graafschap laat zien. Maar mocht vd.Kallen hem met wat onderhandelen voor 7 a 8 ton binnen kunnen halen, dan doen we het gewoon goed. Zijn paspoort zegt dat hij 1 op 3 loopt. Dat is op zich wel goed!!!
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 12:20 uur

Advertentie

Kees

Sound schreef:

Ik heb echt 0,0 idee van het niveau van de gemiddelde reserve bij de Engelse PL subtoppers en middenmoters, maar beweren dat Swansea of Aston Villa in NL ook niet boven de 5e plek zouden kunnen komen dan heb je echt waanideeën over de Eredivisie imho. Van het weekend nog naar Swansea tegen de Spurs gekeken en daar kan de gemiddelde nederlandse club niet mee hoor. Vergeet ook niet dat ze daar bijna 2x zoveel wedstrijden spelen als wij. Erg vermakelijk de eredivisie, maar tegen de miljoenen in o.a. Engeland en Spanje leg je het gewoon af.
Volgens mij kan enkel de top 5 van alle grote voetballanden bij ons in de eredivisie mee. Andersom geldt dat voor onze top drie. De rest van de clubs van de grote voetballanden en onze overige teams zal een bescheiden rol spelen.

Waarom: eenvoudig omdat het teveel kracht en aanpassingsvermogen kost om dat gedurende één of meerdere seizoenen vol te houden. Je voetbalt enkel tegen clubs die een heel andere stijl van voetbal hebben en dat kost zoveel energie.

Overigens zijn de meeste clubs uit de grote voetballanden onder plaats 6 of 7 ook qua voetballend vermogen heel beperkt. Een uitzondering daargelaten. De samenvattingen met vijf keer een herhaling van een doelpunt of fraaie acties lijken daardoor heel bijzonder en zeker als ook het stadion goed gevuld is met een fraaie ambiance.
0
Maandag 2 januari 2012 om 18:59 uur

Prutser 070

Reswek schreef:

inderdaad!!!

mensen verwachten "grote" namen en dat kan gewoon niet

kubik, buly, rado waren ook onbekende namen maar zijn allemaal goed uitgepakt uiteindelijk

ja tuurlijk hebben we ook een luksik en een hocher etc maar het kan niet altijd raak zijn
Buly en Rado hadden wel een stuk betere CV dan Orlandi. Zoek jij nou maar ff op internet wat die Orlandi heeft gehaald. Grote namen verwacht ik niet maar een Orlandi die op zijn 27 ste ongeveer 5 wedstrijden op het hoogste niveau heeft gevoetbald die moet je gewoon niet huren.

Denk even vanuit Swansea, waarom zou je in godsnaam een voetballer van 27 willen verhuren aan de eredivisie. Die jongen komt hier echt niet omdat hij dan ervaring op doet en daarna wel bij Swansea aan spelen toe komt hij is gewoon te zwak. Tuurlijk kan het een keer zo zijn dat zon gehuurde reserve speler van Swansea hier iets toe voegt. Maar zoals jij het stelt is echt onzin, die clubs uit het rechterrijtje in Engeland zijn echt niet zo sterk dat de reserve spelers zo goed zijn dat ze ons naar het linkerrijtje brengen.

Dat is toch wat we willen bij de eerste 9 komen van Nederland dan moet je dat doen door zelf te scouten op jonge talentvolle spelers en talenten zelf op te leiden. Niet door een 27-jarige reserve speler van Swansea te huren. Zeker niet als we op die plekken zelf al Immers, Rado en Toornstra hebben en daarachter Visser en Chery die zeer talentvol zijn en op het middenveld kunnen. Die Orlandi zal vast niet zon grote pruster zijn als ik, maar ik weiger te geloven dat het huren (wat ik al een zwaktebod vind) van deze speler onze club verder brengt dan dat we nu zijn. Mocht er iemand op het middenveld vertrekken hebben we daar al vervangers. Zoek een linksvoor want die missen we nog, want Chery is geen linksvoor ook al doet hij dat best aardig en Vicento wil ik nog niet afschrijven maar komt nu nog te kort om elke week een hoog niveau te halen.

Grote namen verwacht ik echt niet maar ik zie liever een jonge talentvolle speler zoals Wildschut van VVV of een Meijers van Rkc komen voor die linksvoor dan een resrerve speler van Swansea die we dan huren en op het middenveld komt. Huren is ook niet gratis hoor mensen dat geld kunnen we toch veel beter ergens anders voor gebruiken dus ik snap echt niet dat mensen positief zijn over het huren van middenvelders.
0
Maandag 2 januari 2012 om 13:46 uur

Nu online

zuiderwijk, Heino, GGH, rijswijk hoekpolder en 121 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4