Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

iiii

<FCDH> schreef:

als sponsor kunnen we haar makkelijk gebruiken ze heb bakken met geld haha
Misschien een selectie speler aan haar koppelen?
gaat ze ff investeren in DH
0
Woensdag 25 februari 2009 om 17:46 uur

Ooievaar

Atteveld heeft z`n imago nou niet bepaald mee. Dus kan ik me goed voorstellen dat ADO hem niet ziet zitten. 

Nogmaals: die Allach is niet voor niets door Twente gehaald, denk dat die man wel degelijk de nodige capaciteiten heeft.

Maar wat mij betreft is de voornaamste doesltelling nu handhaven, en dan volgend seizoen de selectie versterken, en dan mikken richting middenmoot.
0
Dinsdag 24 februari 2009 om 12:05 uur

Kees

Echt blamadel dat het tweede met onderstaande opstelling van Telstar 2 verliest met 0-2. De selectie van 1 en 2 moet echt in de breedte versterkt worden. Dit houdt je niet nog een seizoen vol met zo`n smalle en zeer matige selectie. Hooguit dertien tot veertien spelers zijn eredivisiewaardig met alle respect voor de rest.

Jong ADO Den Haag: Coutinho; El Moussaoui, Faber, Teixeira, Stoffels; De Geer (70. Brouwer), Resodihardjo, Boschaart; Tillema (70. Jongeneelen), Caracciolo, Verhoek.
0
Maandag 23 februari 2009 om 22:52 uur

ADO supporter Leidschenveen

Vakkie-G schreef:

Wat vonden jullie trouwens van het doek gister
`` Jagen Jagen ze lopen in de val `` ?
Jaaaaaa, die was geweldig. Ik heb dat 45 inch plaatje volgens mij nog ergens in een doos liggen in de kelder. Dat was toch dat nummer dat de selectie had gemaakt toen ze ongeslagen kampioen werden in 1986 ? Prachtig. Die ooievaar en die muis in die muizenval zijn ook heel mooi getekend op dat spandoek. Klasse !!
0
Zondag 22 februari 2009 om 16:23 uur

Gekke Henkie

Ben thuisgebleven in Arnhem vanavond, maar het lijkt alsof Wetzel eindelijk Knopper en Cornelisse niet langer de hand boven het hoofd houdt. Goed geknokt jongens, puntje is hard nodig. Blij voor Rick, 100e doelpunt, geweldig! Deze selectie is zo goed, zelfs Wetzel lijkt ze niet te kunnen laten degraderen....
0
Zaterdag 21 februari 2009 om 21:46 uur

martin

we moeten niet naar andere kijken wij zelf moeten punten pakken we hebben een goeie selectie en dat moet makkelijk lukken als we zelf de punten pakken hoeven we niet naar andere tekijken
0
Zaterdag 21 februari 2009 om 14:26 uur

Bert

Vakkie-G schreef:

Vitesse - Roda JC 2-0
moeten we daar blij mee zijn 
denk het wel
Denk het ook ja Fietstas heeft betere selectie dan wij.  
0
Vrijdag 20 februari 2009 om 21:52 uur

Advertentie

Haagse Roel

Laten we het maar weer over voetbal hebben...vanavond Vitesse-Roda.....Vitesse staat 4 pnt voor en roda 4 pnt achter op ons . Denk dat Vitesse een te goede selectie heeft om daar overheen te gaan dus maar hopen dat Roda verder wegzakt
0
Vrijdag 20 februari 2009 om 18:20 uur

den haag

NAC gaat reageren in Den HaagDoor Patrick Leemans
Vrijdag, 20 februari 2009, 12:18

NAC-trainer Robert Maaskant kan morgen in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag nog niet beschikken over Tommie van der Leegte (hamstring), Edwin de Graaf (herstellende van een enkeloperatie), Kurt Elshot (kniepees), Matthew Amoah (knie) en Tim Gilissen (buikwand/lies).

Nieuw in de ziekenboeg is Martijn Reuser, die last heeft van zijn enkel. De lang uitgeschakelde Rob Penders en Patrick Mtiliga zijn tegen ADO wel weer van de partij. Anthony Lurling ook, maar hij start op de bank. "Omdat het niet verstandig is vanaf minuut één met hem te beginnen", aldus Maaskant.

Dat wordt straks nog lastig kiezen als Lurling helemaal fit is. Nourdin Boukhari deed het bij zijn afwezigheid namelijk helemaal niet verkeerd als linksbuiten. Wie gaat dan de concurrentiestrijd winnen? "Dat zien we wel weer als iedereen honderd procent fit is. Dan hebben we namelijk gewoon een goede ploeg."

Dat was vorig jaar tijdens de eerste ontmoeting met ADO dit seizoen wel anders. Toen verloor NAC afgetekend thuis met 4-0 van de Hagenaars. Daarna waren veel blessures en slechte resultaten aan de orde van de dag. NAC wil zich graag revancheren in de residentiestad, maar kiest daar geen offensieve tactiek voor. "Wij spelen uit en hoeven dus niet het spel te maken. Laat ADO dat maar doen. Dan reageren wij wel."`

Het komende programma met ADO-uit, Sparta- en Feyenoord-thuis doet vermoeden dat NAC weer punten kan pakken en de weg omhoog kan inslaan. Maaskant: "Maar zo makkelijk gaat dat niet. Anders kun je de competitie vooraf al voorspellen. Feit is wel dat er steeds meer mensen tergkomen van blessures en de weerstand in de selectie toeneemt. NAC kan zodoende sterker uit de mindere periode komen."

NAC zou trouwens graag met Amoah willen starten, maar de spits zelf geeft aan nog niet helemaal pijnvrij te zijn. Met frisse tegenzin legt Maaskant zich bij die aankondiging neer. "Omdat ik Amoah er heel graag bij heb. Hij is heel belangrijk voor ons." 




Ze willen dus gaan Counteren. en ons het spel laten maken ...
1 voordeel als je ons het spel laat maken ... ben je meestal de L*L
0
Vrijdag 20 februari 2009 om 13:24 uur

fcdh sassem

uhm schreef:

fcdh sassem is er ook een van deze categorie. Liever kwijt dan rijk.
Ik heb altijd kritiek op Wetzel gehad ook toen we bovenaan stonden. Uiteraard zal niet iedereen het met die kritiek eens zijn maar dat is hun goed recht. In tegenstelling tot sommige hier behandel ik medeshouters met respect. Wetzel heeft die zaak met Tex en Bosschaart niet handig gespeeld en zag aankomen dat hij een eventuele arbitrage zaak zou gaan verliezen dat is de enige reden dat hij Tex tegemoet is gekomen. Wat Harrie bedoeld en waar ik het volkomen mee eens ben is dat als Wetzel eerst  had nagedacht dit hele circus met dreigende arbitrage zaken voorkomen had kunnen worden. Hij had even goed tex en bosschaart buiten de selectie kunnen houden maar dan op een andere manier. Ik ben het trouwens eens met Wetzel om deze 2 mannen buiten de ploeg te houden want ze kunnen het niveau niet meer aan.
0
Donderdag 19 februari 2009 om 21:11 uur

Nu online

zuiderwijk, rijswijk hoekpolder en 261 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4