Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Moi

Aad schreef:

Knap van die trainer .................. dat hebben wij gezamenlijk al weken geleden vastgesteld
wat een stoere trainer he. Hij solliciteert zeker naar een baan in JL
0
Dinsdag 24 september 2013 om 16:28 uur

Aad

JerryFC schreef:

Au!


De trainer van GVVV Erik Assink liet in het Algemeen Dagblad weten dat zijn ploeg niet kansloos is. `We hebben ADO zien spelen, en dat stelt niet zo bar veel voor.
Knap van die trainer .................. dat hebben wij gezamenlijk al weken geleden vastgesteld
0
Dinsdag 24 september 2013 om 16:25 uur

Moi

Sprinkhaan070 schreef:

Wel grappig! Iedereen maakt zijn eigen opstelling en een ieder heeft zowat een andere opstelling. Betekend wel dat we een goede en brede selectie hebben. Ik bedoel... Steijn... WEGWEZEN!!!!
Het bestuur va ADO hoeft niet verder opzoek te gaan naar een trainer, TD en scouts. Hierzo is alles verkrijgbaar. Weg met steijn, lexy (hij mag wel op de foto) en de zijnen.
0
Dinsdag 24 september 2013 om 16:23 uur

Kees

Sprinkhaan070 schreef:

Wel grappig! Iedereen maakt zijn eigen opstelling en een ieder heeft zowat een andere opstelling. Betekend wel dat we een goede en brede selectie hebben. Ik bedoel... Steijn... WEGWEZEN!!!!
Zeker grappig. Ik zie hier opstellingen met Tira en/of Kanon terwijl niemand Kanon heeft zien spelen en het gros Tira ook niet. Hoe bedoel u makkelijk een trainer afzeiken ???
0
Dinsdag 24 september 2013 om 16:21 uur

JerryFC

Au!


De trainer van GVVV Erik Assink liet in het Algemeen Dagblad weten dat zijn ploeg niet kansloos is. `We hebben ADO zien spelen, en dat stelt niet zo bar veel voor.
0
Dinsdag 24 september 2013 om 15:52 uur

Advertentie

haagse-Dick

Madmax schreef:

Die heb ik nog niet gelezen, ik vind het in ieder geval een rare keuze.


zo zijn er wel meer rare keuzes van die wannabe trainer!!
0
Dinsdag 24 september 2013 om 13:09 uur

haagse-Dick

ADO Den Haag-spits Mike van Duinen baalt van de competitiestart van zijn ploeg. De publiekslieveling hoefde na afloop van het competitieduel met NEC Nijmegen (1-1) niet lang na te denken over wat er momenteel ontbreekt in het Haagse elftal. “Soms missen we beleving en de absolute wil om te winnen.”

Bij Van Duinen staat hard werken op de eerste plaats. Met zijn enthousiasme en inzet veroverde hij afgelopen seizoen definitief de harten van de Haagse supporters. Dat de fans nu roepen om meer ‘bloed, zweet en tranen’ begrijpt de midvoor maar al te goed. “Soms missen we beleving en de absolute wil om te winnen”, legt Van Duinen in gesprek met VoetbalPrimeur de vinger op de zere plek. “We moeten er hard voor strijden om te winnen en dat komt er soms gewoon niet helemaal uit.”

“Ik maak me nog geen zorgen, maar je moet wel beseffen dat je tweehonderd procent moet geven”, vervolgt de Haagse topscorer. “Dan kun je best eens een wedstrijd verliezen, maar je moet er wel alles aan gedaan hebben. We kunnen allemaal voetballen en ik hoor links en rechts mensen zeggen dat het elftal nog op elkaar ingespeeld moet raken, maar het begint volgens mij gewoon bij inzet tonen. Daarna zien we wel hoe het voetballend gaat.”

Van Duinen werd zaterdagavond tegen NEC Nijmegen (1-1) geflankeerd door Jerson Cabral en Mathias Gehrt en dat terwijl in de voorbereiding Ninos Gouriye een heel behoorlijke indruk achterliet. De buitenspeler verdween echter al snel uit het elftal en mocht tegen NEC Nijmegen niet eens invallen. “Ninos heeft een ongelukkige start gehad en de trainer maakt nu een andere keuze.”

bron voetbalprimeur
0
Dinsdag 24 september 2013 om 11:29 uur

tanker070

Dennis72 schreef:

Ik zal voor gek worden verklaard, maar hoop nog steeds dat Cabral een sensatie wordt, heeft zoveel talent zonde als dit mislukt
Een goede trainer zou hem misschien weer aan het ballen kunnen krijgen, Steijn lukt dit niet...
0
Dinsdag 24 september 2013 om 10:20 uur

Haagse Kelt

Vind t ongelooflijk dat Steijn zijn wisselspelers zo afzeikt. Is misschien niet helemaal de bedoeling, maar toch. Slechte journalistiek ook om daar niet over door te vragen.
Heb Steijn altijd verdedigd maar de druk wordt zo langzamerhand wel te hoog. Aankopen vind ik de laatste paar jaar niet zo slecht dus misschien toch maar TD maken. Al hangt er dan veel af wie de trainer wordt. Denk dat de meeste trainers Steijn als TD met nog trainersambities niet zien zitten.
Momenteel geldt de wet v Murphy en zit alles tegen. Zou zelf Steijn nog wel de kans willen geven t/m Vitesse thuis, maar eens houdt het op.
Ik vind de actie tegen supporters die rookpotten afsteken belachelijk, zeker als je daarna t immense rookgordijn in Eindhoven ziet. Die rookpotten zijn gewoon kicken en dat zouden club en Fansupport onderling moeten oplossen ipv zo overspannen te reageren.
Vind ook dat we t als publiek laten afweten. Supporter ben je in goede en slechte tijden en als DH fan word je toch zelden verwend of de trainer nou Steijn heet of niet. Zondag ga ik mee naar de Kuip en hoop daar met vele groengelen de ommekeer te beleven. Want we kunnen wel altijd roepen dat t Legioen met pensioen is, zij zijn er wel altijd. Ook als ze met 10-0 van PSV n verloren zit die Kuip weer vol. Dus kom op mensen koop je kaart voor zondag en ga mee. Fey-DH is altijd spektakel, wat de stand op de ranglijst ook is en ook met 600 man zingen we ze weg...
0
Maandag 23 september 2013 om 23:55 uur

070-Hagenees

DEN HAAG - ADO Den Haag-speler Jerson Cabral speelde tegen NEC één van zijn minste wedstrijden van dit seizoen. Toch liet trainer Maurice Steijn hem lang staan.
In TV West Sport legt Steijn uit waarom hij Cabral niet eerder wisselde. ‘Met Cabral hoop je toch altijd op een bevlieging’, aldus Steijn. ‘En de mannen op de bank geven ook niet de gelegenheid om eerder te wisselen’, waarmee de trainer doelt op het ontbreken van kwaliteit op de reservebank.

ADO Den Haag speelt dinsdagavond om 20.00 uur een bekerwedstrijd tegen GVVV.

Bron: TV West
0
Maandag 23 september 2013 om 19:11 uur

Nu online

Ado Vakkie S, wiegah070 en 304 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2