Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

ADODENHAAG

Kees schreef:

Ik begreep je m.b.t. de individuele actie van Höcher maar ik ben het niet met Steijn eens.

Supu vind ik vanaf Alphense Boys uit (geloof ik) al helemaal niks. Doet me denken aan Roel Stoffels (al had die een betere trap). Ook Leeuwin moet heel snel verkocht/uitgeleend/verhuurd worden. Snel afscheid nemen van dit soort heel matige voetballers. Brengen m.i. helemaal niks extra.

Er is toch steeds vanaf juli/augustus geopperd dat er in de winterperiode een scorende spits zou worden gepresenteerd?
We gaan toch niet nu alweer beginnen... bij de spits ligt nu toch even het probleem niet? En Supusepa is niet bijzonder, maar doet het niet te slecht. Leeuwin is een speler voor in de breedte, dus waarom zal hij weg moeten. Had ook nog een uitstekende invalbeurt tegen Heracles.

Een spits erbij zal geen overbodige luxe zijn, maar ik denk dat het enige èchte probleem centraal achterin ligt. En dan er vanuit gaan dat Supusepa linksback kan spelen.
0
Zondag 1 januari 2012 om 19:57 uur

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

Volgens Steyn dient een buitenspeler bij ADO snel te zijn en anders over een individuele actie te beschikken. In de ogen van Steyn had Hocher dat niet. Hij vind volgens mij dat Boussaboun niet de snelheid maar wel de individuele actie bezit. Bovendien brengt hij qua ervaring meer. Hij is dan ook de vervanger van Hocher. Los van buitenkansjes (niet te dure spelers) zullen er daarom dit seizoen geen aanvallers meer bijkomen.

Voor het middenveld gaat hetzelfde op. Bij de verdediging is er misschien nog ruimte voor 1 extra speler. Na het vertrek van Morec kan er nog een verdediger aangetrokken worden. Maar meer dan een transfervrije of gehuurde verdediger zal het niet worden. Ook omdat N`Toko weer terug is.

1 januari, iedereen de beste wensen voor 2012! De transfermarkt is weer open!!!
Bedankt voor je update. Maar er is altijd, ook door de technische leiding, gezegd dat er in de winterstop een nummer 10 zou bijkomen.

Waarom was Steijn het dan eens met de beslissing om Höcher te halen? De beslissing was toen unaniem (zo werd het gebracht) om Höcher te halen. Overigens heeft die wel een individuele actie in huis maar miste het vertrouwen bij ons.

Middenveld kan ik me goed in vinden.

Met betrekking tot de verdediging zou ik lekker gaan doorselecteren nu we bijna veilig zijn. Fijn afscheid nemen van Supusepa, op zeker Leeuwin en Horvath in de (geblindeerde) etalage zetten.

Wel moeten we direct thuis winnen van Roda aangezien het programma thuis verder loodzwaar is m.u.v. Excelsior en De Graafschap.
0
Zondag 1 januari 2012 om 17:43 uur

pmc

We hebben het over een potje voetbal. Vermaak. Competitie. Uitgevochten door spelers die bereid zijn om in de rust een beter contract bij de tegenstander te tekenen. Net als de trainer. En supporters zijn bereid je invalide te schoppen. Om de kleur van je shirt.

Toen mijn zoon klein was vroeg hij waarom ik geen ADO tatoeage had. Antwoorden ik, omdat ik de naam van mijn club nog zelf kan onthouden. Een goed en sportief 2012

0
Zaterdag 31 december 2011 om 13:02 uur

Ferdy

Prutser 070 schreef:

El Akchaoui heeft zijn laatste wedstrijd voor de Friezen vermoedelijk al gespeeld. De linksback is niet verzekerd van een basisplaats en mag uitkijken naar een andere club. Dat zal hij ook gaan doen, verwacht technisch directeur Johan Hansma. “Hij is niet gelukkig met de situatie en wij ook niet”, laat de beleidsbepaler zaterdag optekenen in de Leeuwarder Courant
Zou zomaar kunnen lijkt me.
Even iets anders; een megadik AD vandaag en geen letter over ADO, vol met de meest belachelijke onzin (okay het interview met Willeke v Amelrooy is grandioos kuch!).
Waarom niet een interview met een speler of voor mijn part n uitvoerige beschrijving van het soort gras in t stadion?
Het wordt weer tijd dat de Haagsche Courant of t Binnenhof weer terugkomen.

0
Zaterdag 31 december 2011 om 10:35 uur

BLEISWIJK-1

miq72 schreef:

Ik weet dat veel shouters me liever zien gaan dan komen maar op dit stuk moet ik toch ff reageren omdat ik het simpelweg helemaal eens ben met dit stuk .Hoe kunnen mensen nu in godsnaam roepen dat het zo goed gaat .In een competitie die elk jaar minder en minder word sta je op een 11e plaats .3 punten voor op het miezerige Rkc en zelfs achter op armlastige clubs als nac en Roda .Zoals ooievaar terecht opmerkt lopen de toeschouwersaantallen terug en toen ik enkele weken in de fanshop was werd me ook duidelijk gemaakt dat het met de merchendise verre van goed gaat .Ook de sponsering loopt nog steeds voor geen meter .Ook de eventuele versterkingen in de winterstop beloven niet veel goeds .Een spits uit de geweldige Finse competitie en 1 uit de topklasse en om niet te vergeten een middenvelder van Boshuizen die bij Sparta al is afgetest .Met andere woorden ,er is weer geen dubbeltje voor een fatsoenlijke aankoop .Wat raar is want de halve shoutbox hier wist te weten dat er in de winterstop echt eens een keer een topper zou komen .Misschien Gordon in de feestzaal of zo maar voor de rest zie ik geen topper komen .Zo jullie kunnen me nog even voor alles en nog wat uitmaken in dit jaar want het gaat natuurlijk allemaal fantastisch .
Miq, het gaat niet `heel` goed. Maar gezien de onrust in het begin van het seizoen ook niet slecht. Gezien de doelstelling en de 11e positie liggen we gewoon op schema. Ik ben dan ook niet eens met jou opmerking. Je kan wel ontevreden zijn over het spel. Want we hebben nog niet heel goed voetbal gespeeld. Aan de andere kant lijkt de werklust van vorig jaar weer terug te zijn.

Waarom zou de door jou beschreven devaluatie van de competitie aan ADO voorbij gaan? Een 11e plaats is gewoon een 11e plaats. Niets meer en niets minder!

De toeschouwers lopen inderdaad terug. Maar je moet er ook niet heel dramatisch over doen. Vorig jaar lukte alles en dat trekt ook toeschouwers. En nu het wat minder gaat is het een logisch gevolg dat er wat minder mennsen komen. De verschillen zijn echter minder groot dan jou opmerking doet vermoeden.

Dat het met de merchandise in een slechte economische tijd minder gaat, zou best kunnen. Maar als ik kijk naar de spullen die ze vorig jaar hadden en wat ze nu hebben, vind ik dat het wel beter is geworden. Al kan het inderdaad nog wel een stuk beter.

Wat de sponsoring betreft denk ik dat het juist in deze tijd hartstikke goed gaat. We gaan er misschien niet op vooruit, maar wat wil je!

Wat nieuwe spelers betreft. Ik heb enkel gehoord dat er naar een verdediger (linksback) en een spits voor de lange termijn wordt gezocht. Er is niemand binnen ADO die uitgesproken heeft dat die Fin of die amateurs voor direct de basis worden aangetrokken. Waarom denk jij dan dat er deze winterstop grote aankopen worden gedaan. Er is 1 shouter geweest die gezegd heeft dat er een internatonal zou komen. Maar hier kan je de ADO of de overige shouters niet op aanspreken.

Miq, ik maak je voor niks uit. Maar alles wat je schrijft is negatief. Als je ook enkele goede zaken aanhaald, dan wordt je verhaal ook wat geloofwaardiger!!!
0
Vrijdag 30 december 2011 om 21:56 uur

Thijs

Ferdy schreef:

Kreeg trouwens niet al te positieve verhalen over Orlandi en Butler door van Swansea fans.
We zullen t zien de komende weken..als ADO zich verder laat verzwakken wordt t eens tijd hier op te reageren richting club.
Geld is ook niet alles, liever rood staan dan de Juup.
Waarom begin je nou weer over de juup? De transferperiode is nog niet eens begonnen, de "proef" spelers nog niet eens bekeken, de selectiespelers nog vol van t kerstdiner!
Ooievaar heeft zijn Vd kallen album weer op de platenspeler liggen.
Is het dan echt zo moeilijk om gewoon even te genieten van de betrekkelijke rust, 11e plek en een glaasje champagne?
Gelukkig nieuw jaar alvast allemaal!
0
Vrijdag 30 december 2011 om 18:52 uur

<FCDH>

Ik denk wel dat er iemand weggaat bij den haag waarom gaan ze anders die middenvelders bekijken?
0
Vrijdag 30 december 2011 om 18:21 uur

timokomterug

ADODENHAAG schreef:

Je weet niet waar je het over hebt. Vd Meiracker. Niemand heeft ooit van die vent gehoord. Ga nou niet van lucht goud maken.. zo ken ik nog wel 20 spitsen, het gaat om de versterking. We hadden ook Jason Oost of vd Ouden nog 1 jaar kunnen halen.... maar daar hebben we niks aan.
nee ok ik weet niet waar ik het over heb .We hebben fantastische spitsen!!
Meiracker heeft 17 goals in 15 wedstrijden gemaakt in de topklasse en dat is gewoon heel knap .Niet voor niets hebben meerdere clubs belangstelling voor hem .Waarom zou je zo een jonge jongen dan geen kans geven .By the way heb hem dit seizoen 3 keer zien spelen .Kwam eigenlijk voor Ricky maar hij viel gelijk op .Meer als Onze Rick trouwens .Maar ja jij zal zal het wel beter weten en hem vaker gezien hebben .
0
Woensdag 28 december 2011 om 21:29 uur

Advertentie

D.H.zuid-west

Prutser 070 schreef:

Ik ben al geen fan van huren want denk dat het onze eigen jeugd in de weg staat maar als het echt iets toe voegt moet je het doen.

Deze Orlandini is een middenvelder en laten we daar nou juist niemand nodig hebben. Verder klinkt het ook leuk ex Barca maar hij heeft welgeteld 1 keer ingevallen. Hij heeft ook maar 2 wedstrijden op het hoogste niveau in Spanje en verder alleen maar in de Segunda Division gespeeld en toen naar Engeland gegaan. Waar hij ook nooit op het hoogste niveau heeft gespeeld. Deze jongen is ondertussen al 27 jaar en heeft vooral ervaring in de lagere divisies van Engeland en de reserve competitie van Spanje en die tegenstanders zijn echt zwakker dan het linkerrijtje in de eredivisie waarin wij willen komen.

Als we dan spelers huren laat het dan die jongen jongens zijn die veel talent hebben maar nog net te kort komen maar niet spelers die al dik in de twintig zijn en bijna niks hebben gepresteerd. Ik denk dat we met een samenwerkingsverband juist wel dit soort spelers als Orlandi aangeboden krijgt, want dat zijn spelers waar een Engelse club niks mee kan en ze willen besparen op zijn loon. Je kan mij namelijk niet vertellen dat ze denken dat hij op zijn 27ste zich nog gaat ontwikkelen in de eredivisie zodat hij dalijk goed genoeg is voor de Premier League.
Dit is gewoon een speler die te kort komt en Swansea wil besparen op zijn salaris dus verhuren ze hem aan een andere club.


Dan zie ik liever een jeugd international zoals die Fin, die wel potentie heeft en als hij zich ontwikkelt en bij ons een toegevoegde waarde is we hem ook nog kunnen verkopen in plaats van dat we hem terug moeten sturen naar Engeland, omdat hij is gehuurd.

Liever kopen dan huren (maar alleen nadat we goed gescout hebben ).

We kunnen middenvelders huren van Swansea..... waarom zouden we dat willen???? Zij willen juist onze middenvelder(s) hebben dus dat kan niet anders betekenen dan dat wij kwaliteit gaan inleveren bij zo een deal.
0
Woensdag 28 december 2011 om 20:09 uur

ADODENHAAG

edgar schreef:

ADO heeft interesse in Spakenburg-spits Danny van den Meiracker. De eredivisieclub heeft Van den Meirackers zaakwaarnemer op de hoogte gesteld van de belangstelling. De topscorer van de topklasse heeft nog niet met ADO gesproken.

"Er is nog niets concreet", aldus Van den Meiracker, die in de eerste 17 duels van dit seizoen 15 keer scoorde. "Misschien krijg ik een uitnodiging om in de winterstop een keer mee te trainen."

ADO is overigens niet de enige club die de 21-jarige Baarnaar volgt . Ook NEC en Volendam hebben zich bij zijn zaakwaarnemer gemeld
Waarom heeft dat jonge gozertje in godsnaam een zaakwaarnemer?? Heeft ie nu al wat te zeggen???? Klinkt nog als Gooi ook.
0
Vrijdag 23 december 2011 om 00:51 uur

Nu online

zuiderwijk, Heino, GGH, rijswijk hoekpolder, J001 en 91 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4