Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Beste meneer Vloet

Van harte gefeliciteerd met de overwinning tegen Apeldoorn. De wissel van Rick bleek een goeie zet te zijn. Heb geen verstand van tactiek en systemen en zo. Ga ik ook niets over opmerken of over vragen. Wat ik mij al een tijdje zit af te vragen is hoe het komt dat zoveel spelers zo`n slechte balbeheersing hebben. Dat was met name in de 1e helft heel duidelijk zichtbaar; * ballen die van de voet afspringen, * de bal achter een medespeler plaatsen, * de bal gewoon bij een tegenstander inleveren terwijl er genoeg tijd was om te richten, * de bal met onvoldoende snelheid inspelen (ziekenhuisballetjes), * en ga zo maar door. Daarnaast valt het op dat de achterhoedespelers heel lang moeten nadenken waar ze de bal heen moeten spelen. Niemand loopt zich vrij en dan wordt de bal weer naar voren gerost. Het middenveld wordt overgeslagen en de voorhoede kan er weinig mee. Dit gaat de hele wedstrijd zo door. Mijn vraag is: wordt er ook op techniek getraind ?
0
Zondag 9 maart 2008 om 11:44 uur

Bass

rON1 schreef:

Ik heb een hoop vertrouwen in Wetzel, maar als dit weer een actie is van Rob Jansen om zijn machtspositie te versterken ten opzichte van Van der Kallen groep, hoeft hij niet te komen. Die Jansen is een beetje op eigen houtje bezig, eerst met Advocaat en nu met Wetzel. Die mongool moet lekker oprotten en probeert nu nog meer zijn reet er in te draaien.

Gevolg is straks dat Van der Kallen er helemaal geen zin meer in heeft en dan heeft Jansen zijn zin, want die heeft het allemaal zo goed met de club voorgehad.

Zit Wetzel ook in de stal van Jansen dan? 

Hoe dan ook, deze man lijkt een echt clubhard te hebben en daar zijn er maar weinig van in Den Haag. De meesten zeggen het alleen maar ondertussen doen ze niks.

0
Dinsdag 4 maart 2008 om 10:05 uur

<FCDH>

Wetzel dicht bij akkoord met ADO Den Haag
Dinsdag 4 maart 08:57 - Jasper Wiss
Jupiler League - André Wetzel lijkt na dit seizoen te gaan vertrekken bij VVV-Venlo. Volgens het Algemeen Dagblad zijn de coach en ADO Den Haag dicht bij een akkoord. Wiljan Vloet vertrekt na dit seizoen alweer bij ADO, nadat hij afgelopen zomer was begonnen in de Hofstad.

De eerste gesprekken tussen ADO Den Haag en Wetzel zijn inmiddels al gevoerd. Daarin zou het gegaan zijn over de duur van het contract. Een contract voor drie of vijf jaar zou het onderwerp van gesprek zijn geweest. Bij VVV-Venlo heeft Wetzel nog wel een contract lopen tot 2009. ADO zou dus ook een overeenstemming moeten bereiken met de Limburgers.

Vorige week gaf VVV-voorzitter Hai Berden al aan dat zijn club weinig kan beginnen, als ADO Den Haag aanklopt. “Sportief gezien bieden wij minimaal dezelfde kansen als ADO, maar die club is een jeugdliefde van André. Tegen sentiment kun je niet vechten”, liet de preses vorige week optekenen in Voetbal International.

dan gaat wetzel wel naar ons en denk ik jol naar feyenooit ?
0
Dinsdag 4 maart 2008 om 09:19 uur

Fransje

jajoh schreef:

Wanneer kappen die mongolen achter het goal en een heel klein groepje van vak L eens met dat " wij zijn klaar met vd haar" gedoe!? Welke andere spits loopt er rond dan??? Ricky Hoogendorp...onze wereldspits waar ook tegen RBC weer om geroepen werd? Ipv vd Haar aan te pakken mag Verhoek eens een paar schoppen onder z\\`n kont krijgen. Hij mist de grootste kansen of loopt als een blinde achter de bal aan die dan over de achter/zijlijn rolt. Maar ik word sowieso doodziek van die figuren die meteen maar beginnen te roepen en te schelden op 1 specifieke speler. maar ik heb het idee dat de volgende thuiswedstrijd de LSU actie onderneemt tegen deze figuren!
De LSU wil idd een verandering in het soort aanmoedigen. Support your locals. Niet meer tegen je spelers maar achter je team gaan staan. Maar achter de goal doen we niets, hebben we niets mee en krijgen we niets mee nl. En as vrijdag zal er van de LSU ook weinig te verwachten zijn omdat we in Wales zitten met z`n alle.
0
Maandag 3 maart 2008 om 15:58 uur

Haagse Roel

marcellino schreef:

beste hans niemand wil dat den haag faillet gaat,maar wil jij mij vertellen wat onze toekomst is dan.

Ik denk toch de richting op van fortuna sittard.

Den haag is gered maar daar is ook alles mee gezegd.
de eerst komende tien jaar zullen we zeker niet het resultaat halen wat ons werd belooft en als je het vergeten bent.

bij de eerste acht van de eredivisie en europees voetbal halen.
zie je het voor je.

het voordeel als ze faillet waren gegaan is dat ze schuld vrij opnieuw konden beginnen tot kesler hiervoor een stokje sloeg en den haag was in rep en roer anders was het gewoon geklapt hoor hans.

en dat is niet negatief praten maar de realiteit
Die Hans heeft er weer weinig van begrepen....wat een onbeholpen opmerking weer...broer van Vince ??
0
Zaterdag 1 maart 2008 om 17:33 uur

<FCDH>

Meppelink: " Stadion is houvast FCDH "
DEN HAAG/ROOSENDAAL - Van 1991 tot 2000 werkte RBC-trainer Rob Meppelink voor FC Den Haag. Ook toen verkeerde de club in een financieel zware periode. Vanavond wacht voor de coach een weerzien met zijn jeugdliefde.


Meppelink.

Kom bij Rob Meppelink niet aan met vergelijkingen tussen zijn periode bij FC Den Haag en de huidige financiële crisis van de club. Dat is volgens de Wateringer, momenteel trainer van RBC Roosendaal, ‘appels met peren’ vergelijken. „In mijn tijd was de geldnood zo extreem dat we vaak in een gewone HTM-bus naar uitwedstrijden reden.”

Feit blijft dat er verschillende overeenkomsten zijn tussen het seizoen 1999-2000 en de huidige jaargang. In de zomer van 1999 nam Meppelink -toen al acht jaar in verschillende functies werkzaam bij de Haagse voetbalclub - het trainerstokje in het Zuiderpark over van André Hoekstra. Geld was er vrijwel niet en een financiële injectie van twee miljoen gulden van de gemeente was ook toen broodnodig. De club werd van de ondergang gered, maar Meppelink stapte na een jaar al op als coach. De Westlander zag geen toekomst meer in de club, net als scheidend trainer Wiljan Vloet nu.

„Ik kan me de keuze van Vloet heel goed voorstellen,” reageert Meppelink. „In mijn tijd was er ook weinig geld en dan is naar de toekomst kijken bijna onmogelijk. Maar die toekomst van FCDH is nu wel iets anders als in mijn tijd.”

Een week geleden bereikte het nieuws van de redding van FCDH ook Meppelink. Erg onder de indruk was hij er niet van. Met het nieuwe stadion is de toekomst van de club in feite al gered, meent Meppelink. „Ik ben dinsdag tegen Zenit nog gaan kijken. Als in Den Haag zo’n prachtig stadion kan worden gerealiseerd, hoeft FCDH zich voor de nabije toekomst geen zorgen te maken. Toen ik opstapte was er niets tastbaars om je aan vast te klampen. Dat stadion is voor FCDH momenteel de houvast voor het voortbestaan. Het is voor FCDH gebouwd, dat kan je niet zomaar even loslaten.”

FCDH, geldzorgen en onrust. Meppelink weet als geen ander dat die drie dingen niet afzonderlijk van elkaar kunnen worden gezien. „Dat er altijd wel iets aan de hand is, hoort ook bij de clubcultuur en moet je accepteren. Maar de kunst is die onrust onder controle te houden. Daarnaast moet er snel een goede jeugdopleiding komen waar de stad weer trots op kan zijn.”

Meppelink weet het zeker, Den Haag is een échte voetbalstad. „Plaats Den Haag qua talent maar in het rijtje Amsterdam en Rotterdam. FCDH heeft als één van de weinige clubs de mogelijkheid om het eerste elftal voor zeker 60 procent met jongens uit de eigen stad te vullen. Als je je werk goed doet, loop je in Den Haag in een snoepwinkel.”

De terugkeer van clubiconen is volgens Meppelink geen vereiste om FCDH er weer bovenop te krijgen. „Wat heb je aan iconen? Ik vind de komst van mensen met kwaliteit en kennis van alle geledingen van de stad momenteel belangrijker.”

Vanavond wacht voor Meppelink in het Rosada Stadion een weerzien met de Hagenaars. Al bijna zeven jaar werkt de Westlander in Brabant, maar zijn hart ligt nog steeds bij FCDH. „Mijn gevoel bij die club is altijd goed geweest en is nog steeds prima. Of ik er ooit terugkeer? Tja.. dat weet je in het voetbal nooit.”

Bron: www.ad.nl

0
Vrijdag 29 februari 2008 om 08:30 uur

de eik

vince schreef:

Nee, de administratie zei dat ze verwacht hadden dat "oud mn" achter de goal plaats zou nemen en konden goed begrijpen dat ik nu naar een ander vak wilde.Waar ze dus volledig aan meewerkte.

Je kan me veel wijs maken ,maar mensen die de helft van de wedstrijd om zich heen staan te kijken naar hun vriendjes komen niet echt om naar voetbal te kijken.
heb jij geen last van he vince, zeker weinig vrienden om je heen bij den haag als je zo stom lult...........
0
Donderdag 28 februari 2008 om 09:44 uur

old firm

Aad schreef:

Weer zo`n opgooiballetje van ELF (sorry Miranda).

Dat Jansen geen rol meer zal gaan spelen lijkt mij sterk. Hij gaat de belofte aan zijn vader waar maken en dat doet hij met middelen of geld.
En dan zal hij een rol eisen in het bestuur van de club (ik schat in de RvC).
En hoewel sommige supporters hier dat k.t zullen vinden denk ik dat hem dat toekomt.
Wie betaalt bepaalt. Dat is al een paar duizend jaar zo en dat verander je niet.
Enig struikelpunt zou kunnen zijn dat vd Kallen geen inspraak dult maar wanneer die ADO echt een goed hart toedraagt zal hij iedere andere investeerder van harte ontvangen.
Zou het zoals het volgende kunnen zijn,Aad?

Jansen verdiendt alleen maar aan de club!
Als hij dan zogenaamd de club een goed hart toedraagt,waarom stapte hij terug als investeerder?En ben je nu al vergeten dat hij samen met ringel de club kapot aan het maken was en opnieuw wilde beginnen met een nieuwe haaglandse bvo?
Zijn vader had een ado hart, hijzelf wil alleen maar geld verdienen,desnoods ten koste van de club.
En dan je net overleden vader hiervoor "mis(ge)bruiken"
Ringel is gewoon niet geloofwaardig meer en heeft weinig tot geen steun meer,dus nu proberen ze via jansen toch gewoon aan de macht te blijven.
Hoop inderdaad dat bij vd Kallen het ado hart op de goede plek zit en er alles aan doet om ze uit de club te krijgen!
0
Woensdag 27 februari 2008 om 12:50 uur

Advertentie

keesvld

Bericht Advocaat blijkt `luchtkasteel`Door Redactie ELF Voetbal
Dinsdag, 26 februari 2008, 17:43

Het bericht als zou Dick Advocaat technisch adviseur van ADO Den Haag worden, blijkt een proefballon te zijn die is opgelaten door Rob Jansen, de voormalige adviseur van de in september opgestapte Raad van Commissarissen. Niemand binnen ADO blijkt op de hoogte te zijn geweest van iets, dat alleen maar kan worden omschreven als een éénmansactie.

Sterker nog, het ziet er naar uit dat niet Dick Advocaat maar Martin Jol in de toekomst wel eens het technische beleid bij ADO zou kunnen gaan bepalen. Dat valt althans op te maken uit een interview dat Sportweek deze week publiceert met Jols zaakwaarnemer Mino Raiola. Raiola vertelt in Sportweek, dat de oud-trainer van RKC Waalwijk en Tottenham Hotspur een gewilde trainer is.

Over Jols ambitie om nog één keer aan de slag te gaan bij ADO schrijft hij: ``Jol heeft een nauwe band met de eerstedivisionist en ziet er wel wat in, om die club uit de "drek te trekken". Maar, aldus Raiola ``Het lijkt me handig als we eerst eens gaan kijken wie ADO gaat leiden. Als diegenen die de club bijna naar een faillissement hebben geleid (en Jol rekent daar John Van Ringelenstein en Rob Jansen bij, red.), dan is de kans klein dat Martin er in stapt. Anders staat hij er zeker voor open. Hij heeft nu eenmaal een zwak voor ADO. Het gaat Martin niet om geld of faam bij zijn keuzes, het gaat hem om de vraag of hij ergens iets moois kan neerzetten."

Overigens is er bij ADO sprake van een rumoerige periode, nu een groot aantal werknemers vandaag ontslag aangezegd heeft gekregen. Ook bij de Haagse businessclub is onvrede. De Businessclub vindt dat men veel te weinig betrokken is geweest bij de saneringspogingen van ADO Den Haag. Deze week krijgen crediteuren een brief waarin hen wordt meegedeeld dat de club hen 25 procent van hun vordering kan betalen.

0
Dinsdag 26 februari 2008 om 22:59 uur

KIKOMAN

JUPILER LEAGUE NIEUWS
Bericht Advocaat blijkt `luchtkasteel`
Door Redactie ELF Voetbal
Dinsdag, 26 februari 2008, 17:43

Het bericht als zou Dick Advocaat technisch adviseur van ADO Den Haag worden, blijkt een luchtballon te zijn die is opgelaten door Rob Jansen, de voormalige adviseur van de in september opgestapte Raad van Commissarissen. Niemand binnen ADO blijkt op de hoogte te zijn geweest van iets, dat alleen maar kan worden omschreven als een éénmansactie.

Sterker nog, het ziet er naar uit dat niet Dick Advocaat maar Martin Jol in de toekomst wel eens het technische beleid bij ADO zou kunnen gaan bepalen. Dat althans valt op te maken uit een interview dat Sportweek deze week publiceert met Jols zaakwaarnemer Mino Raiola. Raiola vertelt in Sportweek, dat de oud-trainer van RKC Waalwijk en Tottenham Hotspur een gewilde trainer is.

Over Jols ambitie om nog één keer aan de slag te gaan bij ADO schrijft hij: ``Jol heeft een nauwe band met de eerstedivisionist en ziet er wel wat in, om die club uit de "drek te trekken". Maar, aldus Raiola ``Het lijkt me handig als we eerst eens gaat kijken wie ADO gaat leiden. Als diegene die de club bijna naar een faillissement hebben geleid (en Jol rekent daar John Van Ringelenstein en Rob Jansen bij, red.), dan is de kans klein dat Martin er in stapt. Anders staat hij er zeker voor open. Hij heeft nu eenmaal een zwak voor ADO. Het gaat Martin niet om geld of faam bij zijn keuzes, het gaat hem om de vraag of hij ergens iets moois kan neerzetten."

Overigens is er bij ADO sprake van een rumoerige periode, nu een groot aantal werknemers vandaag ontslag aangezegd heeft gekregen. Ook bij de Haagse businessclub is onvrede. De Businessclub vindt dat men veel te weinig betrokken is geweest bij de saneringspogingen van ADO Den Haag. Deze week krijgen crediteuren een brief waarin hen wordt meegedeeld dat de club hen 25 procent van hun vordering kan betalen. 
BRON: VOETBAL24.NL
0
Dinsdag 26 februari 2008 om 18:17 uur

Nu online

zuiderwijk, AussieAdo, Marcie, Heino, haguhnees87, Bleek, haagse jr, Bhattoe 74, Ran1972 en 189 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4