Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Kaos

rien1 schreef:

Nog een keer proberen....  

Dat is voor ons gewoon slecht nieuws, dat die Penders terug is bij NAC. Hij draagt het hele elftal en is zeer belangrijk. Speelt hij goed, dan draait NAC goed  In de uitwedstrijd (0-4 voor ADO) was Penders ook de grote afwezige.
In ieder geval dus toch nog geblesseerden bij de Bredanaars. Geen Reuser en vooral geen Amoah, dat scheelt ook behoorlijk. Maar je ziet (het lijkt wel expres  ), dat nu tegen ADO een aantal spelers terug komen. Maar spelers als Penders en Mtiliga zijn er een aardige tijd uit geweest, dus misschien is dat voor ons een voordeel.
Overigens zijn ex-ADO speler De Graef en ook vd.Leegte er niet bij. Gelukkig maar, want ex-ADO spelers spelen meestal tegen hun oude club de sterren van de hemel, en verzieken vaak een wedstrijd voor ons. Ook door te scoren   
idd.
ou ja ach.. ze zijn niet echt ingespeeld lijkt me..
wie weet spelen ze wel niet toch ..

ze zijn weer in de selectie.. wil nie zeggen dat ze spelen..
en als ze wel spelen, weet k nie of dit een voor of een nadeel is
0
Donderdag 19 februari 2009 om 17:56 uur

Vakkie-G

NAC zonder Reuser maar met Lurling naar ADO

NAC mist aankomende zaterdag in het duel met ADO Den Haag Martijn Reuser. De middenvelder liep afgelopen weekeinde in het duel met Roda JC een enkelblessure op, weet BN/De Stem, en kan dit weekend niet in actie komen. Reuser liep de kwetsuur op na een charge van verdediger Davy de Fauw.

Tegenover het verlies van de Amsterdammer staat de terugkeer van aanvoerder Rob Penders en linksachter Patrick Mtiliga. Ook Donny Gorter keert terug in de selectie van Robert Maaskant. Gorter kampte met lichte hamstringklachten, maar kan nu weer spelen.

Ook voor Anthony Lurling is weer een plaatsje in de selectie ingeruimd. De Bosschenaar, die hersteld is van een operatie aan zijn lies, zal naar verwachting vanaf de bank starten. Topscorer Matthew Amoah blijft nog wel aan de kant; de aan zijn knie gekwelde aanvaller wil eerst weer volledig pijnvrij zijn.

0
Donderdag 19 februari 2009 om 16:59 uur

rien1

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Er staan trouwens 4 ADO spelers op scherp met 4 gele kaarten, t.w. Ammi, Horvath, Kum en Rankovic. Geen fijn vooruitzicht met Twente en Ajakkes voor de boeg.
Nee, dat is eigenlijk weer de hele verdedigingslinie. 
Jammer natuurlijk dat de spelers na de 5e gele kaart iedere wedstrijd bij een volgende (6e,7e,8e) kaart direct weer geschorst zijn. Dit kan betekenen dat je bijna iedere week 1 (of meer) spelers achterin kwijt bent. 
En dan hebben we zaterdag ook nog Vink 

Dit is in onze huidige situatie niet echt positief, aangezien je nu iedere week met die 15e plek zowat door de geluidsbarriere moet voor het resultaat. 
Daarnaast zullen gelukkig andere clubs daar ook last van hebben. 
Ik denk alleen wel dat onze selectie te klein is
 
0
Woensdag 18 februari 2009 om 20:32 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Teixeira weer in het eerste elftal
Virgilio Teixeira maakt als volwaardig lid van de eerste selectie het seizoen bij ADO Den Haag af. De club en speler kwamen dit overeen en zijn zo een arbitragezaak voorkomen.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 18 februari 2009 om 17:09 uur

Leidschenveen

Peter Hoek schreef:

Dus omdat ADO bij jou in de buurt is komen spelen mag je nergens meer je twijfels over uiten. Begin een eigen shoutbox dan! Viva Leidschenveen genaamd. wellicht is Chavez jouw grote voorbeeld. 
Bepaal zelf wel wat ik ergens van vind, zonder voor zeikerd te worden uitgemaakt wel zo prettig.
Een goede jeugdtrainer maakt nog geen goede trainer voor de A selectie van een eredivisieclub. Druiloor!
Zozo, gefrustreerd mannetje. Ben jij misschien onze ex-commando in weer een ander schizofreen gedaante? Ik had het eigenlijk niet zozeer tegen jou. Sterker nog, ik heb eens even terug moeten kijken wat jij dan wel niet geschreven had. Het was meer algemeen bedoeld, maar als jij het fijn vind om je dit persoonlijk aan te trekken: vooral doen dan!

Een goede jeugdtrainer maakt inderdaad nog geen goede trainer voor de A-selectie. Net zo min dat hem dat per definitie meteen een slechte maakt. Toch? Ik ken wat (jeugd) spelers persoonlijk en die vinden hem een goede trainer. En ik denk dat dat toch belangrijker is dan wat jij en ik en God en Gerritje ervan vinden.

De relevantie dat ik vlakbij het stadion woon ontgaat mij even. En who the fuck is Chavez?
En om dan maar in jouw stijl te eindigen: Zeikerd!
0
Dinsdag 17 februari 2009 om 17:00 uur

Peter Hoek

Leidschenveen schreef:

Bob Kootwijk staat goed aangeschreven bij de spelers van, met name, Jong en de A. Geen reden om aan Bob te twijfelen. Ok, geen ervaring als hoofdcoach van een eredivisieploeg. Maar moet ie dan eerst een jaar bij Willem 2 ofzo gaan zitten om zich te bewijzen tegenover de zeikerds? De spelers zullen het toch wel beter weten dan de gemiddelde shouter?
Dus omdat ADO bij jou in de buurt is komen spelen mag je nergens meer je twijfels over uiten. Begin een eigen shoutbox dan! Viva Leidschenveen genaamd. wellicht is Chavez jouw grote voorbeeld. 
Bepaal zelf wel wat ik ergens van vind, zonder voor zeikerd te worden uitgemaakt wel zo prettig.
Een goede jeugdtrainer maakt nog geen goede trainer voor de A selectie van een eredivisieclub. Druiloor!
0
Dinsdag 17 februari 2009 om 16:45 uur

Advertentie

Jajaaa

Bosschaart kan avontuur in Zweden vergeten
Geschreven op dinsdag, 17 februari om 10:50

Pascal Bosschaart zal verder moeten zoeken naar een andere werkgever. De bij ADO Den Haag op een zijspoor belandde verdediger liep de voorbije week stage bij het Zweedse Helsingborgs IF, maar komt daar niet in aanmerking voor een contract. “Niet beter of slechter dan iemand anders in ons team”, oordeel coach Bosse Nilsson. De 28-jarige Rotterdammer kreeg enige tijd van ADO-trainer André Wetzel te horen dat er voor hem geen plek meer was bij de eerste selectie. De oud-Feyenoorder trainde enige tijd mee met de beloften, om vervolgens gretig in te gaan op de aanbieding van de Scandinaviërs. Voorlopig zit een contact er echter niet in.

“Hij is niet beter of slechter dan iemand anders in ons team”, liet Nilsson weten in de lokale krant HD. “Maar we zullen kijken welke opties we allemaal hebben”, voegde de oefenmeester daar nog wel aan toe, daarmee een kleine mogelijkheid open latend voor een eventuele samenwerking tussen speler en club.

0
Dinsdag 17 februari 2009 om 10:54 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Wetzel: Arbitrage is zonde van de tijd
ADO Den Haag wil de arbitragezaak die Virgilio Teixeira heeft aangespannen, graag voorkomen. Volgens André Wetzel is een zaak zonde van de tijd, omdat de verdediger gewoon met de A-selectie meetraint.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 16 februari 2009 om 14:36 uur

Brian

Amateurspeler Sander Vink naar ADO Den Haag
Voetbal - 15-2-2009

ADO Den Haag heeft een nieuwe speler aan zich weten te binden. Amateurvoetballer Sander Vink (21) van voetbalvereniging Vredenburch uit Rijswijk krijgt de kans om een profcontract af te dwingen bij de Haagse club.

Sander Vink kan terugkijken op een succesvol seizoen en wekte door zijn goede spel de interesse van ADO Den Haag. De club staat erom bekend ieder jaar enkele talentvolle amateurs te contracteren. Sander Vink start bij ADO als amateur maar krijgt de kans zich tijdens de voorbereiding op de nieuwe competitie de definitief bij de eerste achttien van de selectie te spelen om zodoende een contract af te dwingen.

Sander Vink staat bekend als een balvaste, slimme en beweeglijke speler die scorend vermogen koppelt aan het geven van assists. Verder schuwt hij het loopwerk niet en laat hij andere spelers beter functioneren. Hij hoopt het komende seizoen veel op te kunnen steken van de ervaren spelers uit de selectie van de Haagse hoofdmacht.

ADO Den Haag hoopt binnenkort naast Sander Vink nog een derde keeper, een voorstopper die ook als vleugelverdediger uit de voeten kan en een linksback te kunnen presenteren.
0
Zondag 15 februari 2009 om 20:05 uur

Rome

Van mij mag Wetzel trainer blijven.. Ze moeten gewoon een technisch directeur van buiten de voetbalwereld halen.. Niet eentje die zich met de selectie en dergelijke gaat bemoeien maar alleen met geld zaken.
0
Zondag 15 februari 2009 om 13:10 uur

Nu online

zuiderwijk, rijswijk hoekpolder en 256 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4