Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Haagse_Aad

H@@GenEES schreef:

Rado heeft geen club meer, hoe zou dat nu komen, Ook de schuld van Steijn? Of was het gewoon omdat Rado na zijn blessure gewoon niet meer presteerde en zelfs bij VVV geen contract meer kon afdwingen?

Ah daar hebben we Hagenees weer die even de jongen van de stad in bescherming gaat nemen... roep ook nog even iets over weer lekker met 1500 man in het zuiderpark...

Geef gewoon toe dat Steijn er geen zak van bakt... al 2 jaar niet.. elke willekeurige trainer die zijn oefenmeester 1 heeft gehaald zou het niet slechter dan Steijn gedaan hebben..
0
Maandag 23 september 2013 om 09:42 uur

<FCDH>

Kees schreef:

Dat had hij gewild.

Ik probeer altijd objectief te blijven m.b.t. Steijn. Ik was geen voorstander van zijn aanstelling doch eenmaal aangesteld sta ik achter hem.

Vaak genoeg, en zeker de laatste weken, heb ik hier ook kritische kanttekeningen geplaatst. Maar ik vind altijd dat je het wel van twee kanten moet zien. iemand afbranden is zo gemakkelijk.
Kees na 2 jaar bagger voetbal met geen uitzicht op verbetering mag je toch wel zeggen een andere trainer graag?
0
Maandag 23 september 2013 om 09:36 uur

pajam

Maurice Steijn niet onder de indruk van witte zakdoekjes

DEN HAAG - ADO Den Haag staat na zes wedstrijden op de voorlaatste plaats in de eredivisie. Enkele toeschouwers in het Kyocera Stadion toonden witte zakdoekjes.
`Jammer, maar ik ben het gewend`, zei trainer Maurice Steijn in een reactie. `In mijn eerste en tweede jaar als hoofdtrainer zag ik ze ook. We zijn met een klein groepje keihard aan het werk om ADO beter te laten voetballen en punten te pakken, maar dat gaat gepaard met een hele slechte start.`

ADO speelde zaterdag teleurstellend met 1-1 gelijk tegen NEC en verzuimde afstand te nemen van de zeventiende plaats. `Ik snap dat supporters teleurgesteld zijn, maar wij doen er alles aan om het te draaien.’ Steijn voelde dat er veel druk op de wedstrijd zat. `Dat voelde je aan alles.`

Steijn is teleurgesteld over het gelijke spel van zijn ploeg tegen NEC. `Na onze openingstreffer na rust had ik het idee dat er meer in zat, maar met een beetje pech hadden we deze wedstrijd in de slotfase ook nog kunnen verliezen`, aldus Steijn. `Wij kunnen veel beter dan we nu hebben laten zien.`



http://www.omroepwest.nl/sport/21-09-2013/maurice-steijn-niet-onder-de-indruk-van-witte-zakdoekjes
0
Maandag 23 september 2013 om 08:55 uur

Haagse_Aad

Kees schreef:

Vanochtend in het AD:

Wedstrijdverslag en een stukje tekst in het verslag van Piet Jansen. We moeten achter de technische staf staan. Maurice Steijn heeft de laatste jaren veel voor ADO betekend.

- Ongeveer in deze strekking waren zijn woorden -
Het is eindelijk in werking gezet.. Zo begint het ontslag van de trainer altijd.. Vertrouwen van het bestuur..
0
Maandag 23 september 2013 om 08:41 uur

wdr

`Alle supporters wilden Steijn`?!? Kom op zeg, op die beslissing werd destijds zeer gemengd gereageerd. Mensen waren vooral niet blij dat Brom er vandoor ging. Niemand stond te juichen toen de succestrainer vertrok en werd opgevolgd door een trainer zonder ervaring als hoofdcoach in de eredivisie. Veel mensen wilden Steijn wel een kans geven omdat ze het hem gunden als symphatieke Haagse jongen, we konden ook niet anders. Ik heb hem altijd een kans willen geven, halverwege vorig jaar dacht ik dat hij het had geleerd. Toen vorig seizoen het team instortte begon ik me ernstig zorgen te maken en nu heb ik geen geloof meer in Steijn.
0
Zondag 22 september 2013 om 23:05 uur

K.B

Aangezien er vanmiddag nog over gespeculeerd werd. Adriaanse zit momenteel bij Studio Sport. Die man praat altijd wel intelligent over voetbal. Maar zoals al werd opgemerkt. Iemand met zijn CV zal net als velen niet naar Den Haag komen. Volgens mij voelt de ADO top zich ook te goed om hun nek uit te steken voor zo`n trainer. Aangezien ze die mensen met technische adviezen ook niet in declub wilden hebben.
0
Zondag 22 september 2013 om 22:37 uur

<FCDH>

Ik zeg het nog 1 keer mocht er iemand van het bestuur mee kijken ?of iemand die regelmatig met hun in contact staat? Zet steijn op non actief want als ze blijven verliezen kun je er gif op innemen dat het uit de hand gaat lopen en dat moet je als club niet willen? Bekijk het verleden 2006 .haal er een ervaren trainer voor terug dat kost minder dan een degradatie
0
Zondag 22 september 2013 om 21:04 uur

BLEISWIJK-1

pajam schreef:

zullen we er ook niet bij vergeten dat we gemiddeld iedere wedstrijd 4,17 doelpunten tegen krijgen en we er zelf 2,74 scoren?
Maar het gaat niet eens over de statistieken van Steyn.

Toen Steyn begon had hij de erfenis van vd.Brom en spelers die ook nog weg wilde. Voor een beginnende trainer is dit een lastige situatie. Ik denk dan ook dat veel supporters begrip hadden voor dit lastige jaar.

Het jaar daarna eigen selectie en er werden punten gehaald. Bijna nooit werd er goed gevoetbald. Maar we haalde tot het laatste kwart van de competitie genoeg punten.

Hierna is de geest uit de fles gegaan. Vanaf Vitesse thuis vorig seizoen zijn we een van de slechtste ploegen in de eredivisie geworden. De trend zet zich dit jaar voort. En het lijkt er gewoon op dat dit niet meer beter gaat worden.

En als ik er toch nog een statistiek tegenaan mag gooien. 8 punten uit 14 wedstrijden betekend over 34 wedstrijden 19,4 punten. De afgelopen jaren werden Willem II (23 punten) en Excelsior (19 punten) laatste in de eredivisie. Tot dit niveau zijn we inmiddels gezakt.

Lullig voor Steyn of niet. Hem aanhouden als hoofdtrainer is zelfmoord voor onze club.

0
Zondag 22 september 2013 om 20:42 uur

Advertentie

Bolluhboeah

De ironie is dat we tegen 010 gaan winnen (na een moeizame wedstrijd tegen gvvv). Die teringlijers (trainer incluis) weten zich wel op te laden voor wedstrijden tegen traditionele top clubs en amateurs.

0
Zondag 22 september 2013 om 20:24 uur

rien1

haagse-Dick schreef:

Ze zoeken nog iemand bij de kaartverkoop, hij mag en kan blijven
Als hij zo doorgaat (8 punten uit de laatste 14! wedstrijden) kan hij in zijn eentje op kantoor die 20 kaartjes per thuiswedstrijd wel verkopen. Niet te begrijpen dat Steijn nog steeds trainer is. Aardige vent, maar als dit zo doorgaat, gaat het meer kosten dan ontslag. Veel meer! Misschien bij degradatie wel het einde van de club.

Nee hoor, lekker zo doorgaan. Overigens zie ik niet welke club er onder ons zou eindigen. Misschien NEC, maar als we na-competitie zouden halen worden we op inzet ook nog geslacht. Dus NU ingrijpen, het is 5 voor 12. Nee, 1 voor 12.
0
Zondag 22 september 2013 om 18:38 uur

Nu online

Ado Vakkie S, malle eppie en 452 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2