Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

Moi schreef:

ik begrijp een ding niet. alle supporters van ADO willen maar een trainer hebben en dat was MS. en nu is iedereen tegen die MS. snap ik even niet.
trouwens wat zal een werkloze MS kosten?
Ik weet niet hoe jij aan de stelling komt dat alle supporters maar één trainer wilden en dat was MS?

Een werkloze MS kost zijn salaris x de periode dat het nog doorloopt.
Er werd overigens regelmatig gezegd dat hij erg erg weinig verdient, dus die schade zal wel meevallen.
0
Zondag 22 september 2013 om 17:33 uur

Moi

<FCDH> schreef:

Ik zei 2 jaar terug al dat steijn niks was met nog paar andere hier we werden helemaal afgebrand en nu willen de meeste hem kwijt:-)
ik begrijp een ding niet. alle supporters van ADO willen maar een trainer hebben en dat was MS. en nu is iedereen tegen die MS. snap ik even niet.
trouwens wat zal een werkloze MS kosten?
0
Zondag 22 september 2013 om 17:23 uur

BLEISWIJK-1

marcellino schreef:

Hoezo niet als je toppers haald kunnen ze zich makkelijk aanpassen.
Maar de spelers van ons zijn al blij als ze zich staande kunnen houden op hun eigen plek.
En de manier van voetballen van steijn is zo slecht nog niet alleen moet het wel goed uitgevoerd worden
Maar kom op. Kijk naar de houding en lichaamstaal van de huidige selectie. Je ziet toch dat niemand hem serieus neemt.

Ik heb de afgelopen 2,5 jaar 1 speler horen zeggen dat Steyn een goede trainer is. En dat was Omeruo. De rest sraalt alleen maar uit we doen het er maar mee. En daar is alles meegezegd.
0
Zondag 22 september 2013 om 16:25 uur

TillValhall

BLEISWIJK-1 schreef:

Hiddink, Adriaanse en Advocaat zijn al zo oud. 65+ Daar moet je eigenlijk niet meer aan willen beginnen.

Martin Jol met 57 jaar vind ik nog wel op het randje.

Rutten is trouwens 50 jaar. Jans 54 jaar.
Juist wel oude ervaren rotten! Ik ben helemaal klaar met al die jongelingen als trainer. De Brards, de Meppelinks, de Steijns, het zet allemaal geen zoden aan de dijk. We moeten een ervaren naam hebben. Van alle namen lijkt mij Ten Cate het meest haalbaar. Hij is weliswaar met penisoen maar misschien vind `ie dit nog wel leuk als allerlaatste kunstje? Alle andere goede, capabele, kundige trainers zitten in het buitenland of zijn niet haalbaar (Adriaanse, Hiddink, Westerhof e.d.) Die komen niet naar Den Haag joh... Adriaanse is uitgerangeerd, Hiddink wil niks meer, en Westerhof zit in Mexico waar `ie het hartstikke naar z`n zin heeft. Ik zeg: Ten Cate maar eens bellen...
0
Zondag 22 september 2013 om 16:19 uur

D.H.zuid-west

Bert schreef:

Die lijkt mij ook te onervaren. Ik zou voor de optie van Kees gaan haal maar een buitenlandse trainer uit Duitsland of zo. Frisse vent voor de groep.

Kan Fraser naar de KNVB en Steijn weer assistent worden. Ik gun het Steijn namelijk niet dat die zonder werk komt te zitten. Dat verdient die nou ook weer niet.
Als er een nieuwe trainer moet komen die betaalbaar is dan zou ik ook overwegen om ook buiten de grenzen te gaan kijken. Veel bijzondere trainers zijn momenteel niet in Nederland of liggen al vast. Die oude roulatiekliek met pure middelmaat zoals Pastoor mogen weg blijven evenals beginnende trainers, daar worden we niet beter van. Liever iemand met en frisse kijk op de eredivisie en onze club. Open vizier en alle spelers krijgen een kans omdat de trainer niet bevooroordeeld is.

Het is het overwegen waard wat mij betreft want Jol en Advocaat zijn niet haalbaar (en willen zelf niet eens) dus daar hoeven we geen woorden meer aan vuil te maken.




0
Zondag 22 september 2013 om 15:53 uur

Advertentie

TillValhall

BLEISWIJK-1 schreef:

Alessandro blijf gewoon info shouten. Ik geloof je! En laat Kees en die andere maar. Niet op reageren.

Met die Wasilewski zijn ze bezig geweest. Dat mag nu toch wel duidelijk zijn. En vind je van niet dan heb je gewoon oogkleppen op.

Ook dit verhaal vind ik weer geloofwaardig. En ik vind het ook wel chique als de club Steyn op een andere positie kan behouden. Niks mis mee. En Fraser kan je ook behouden tot er een interessante optie voor hem komt. Dit alles is toch beter dan ontslag.

Maar nog even een vraag. Weet jij of de trainers waar mee gesproken wordt van het kaliber Advocaat, Rutten etc. zijn? Of moet je meer denken aan trainers als Groenendijk en Pastoor?



Vind je niet dat we nu behoefte hebben aan een trainer van een wat groter formaat dan Groenendijk, Pastoor e.d.?... En je moet het zoeken bij mensen die ook daadwerkelijk beschikbaar en niet elders al onder de pannen zijn.

Advocaat mag nu eens daden bij z`n woorden gaan voegen en pro deo hier 5 jaar TD zijn. De man is allang binnen en heeft niets meer te bewijzen. Dus ik zou zeggen doe nu eindelijk eens wat terug voor FCDH.
Voor het hoofdtrainerschap zou ik Ten Cate eens gaan bellen en vragen of hij zijn pensioen wil heroverwegen voor een contract van 5 jaar. Op termijn zou ik graag Rankovic en Mols als assistenten zien. Als FCDH slim is nodigt het Mols uit om namens FCDH naar de cursus te gaan...
Het bestuur kan trouwens ook een voorbeeld nemen aan 020. Ze hebben het goed ingevuld met dat technische hart idee van Cruijff. Dat moeten wij ook doen. Dan heb je je continuïteit gewaarborgd.

Steijn en Fräser zijn overbodig en mogen uitkijken naar een andere werkgever.
0
Zondag 22 september 2013 om 15:16 uur

haagse jr

BLEISWIJK-1 schreef:

Alessandro blijf gewoon info shouten. Ik geloof je! En laat Kees en die andere maar. Niet op reageren.

Met die Wasilewski zijn ze bezig geweest. Dat mag nu toch wel duidelijk zijn. En vind je van niet dan heb je gewoon oogkleppen op.

Ook dit verhaal vind ik weer geloofwaardig. En ik vind het ook wel chique als de club Steyn op een andere positie kan behouden. Niks mis mee. En Fraser kan je ook behouden tot er een interessante optie voor hem komt. Dit alles is toch beter dan ontslag.

Maar nog even een vraag. Weet jij of de trainers waar mee gesproken wordt van het kaliber Advocaat, Rutten etc. zijn? Of moet je meer denken aan trainers als Groenendijk en Pastoor?



Maurice Steyn gaat niet weg als trainer, echt niet.
0
Zondag 22 september 2013 om 15:12 uur

zlakto

pajam schreef:

eerste alinea; `vorig seizoen matig elftal`
Hadden we vorig seizoen geen Coutinho/Omeruo achterin, Toornstra/Holla/Chery op het middenveld en van Duinen voorin?

Zo matig was het elftal zeker niet, was Heracles, FC Groningen, RKC of PEC zoveel meer vorig seizoen?

2e alinea: `aankoopbeleid niet ontevreden`
Er zijn met Gouriye, Gehrt en zelfs Cabral eredivisiewaardige spelers gehaald. Zelfs Kramer en Schet zijn geen slechte aankopen, mee eens.
Maar lees de namen eens terug, welke positie spelen deze jongens?
Dan zie dus dat er wel degelijk een foute aankoopbeleid gehanteerd is; allen aanvallers en NUL verdediger, NUL middenvelders die daadwerkelijk het gemis van een spelverdeler en/of een leider opvangen.

3e alinea:`selectie kwam laat tot stand, moet ingespeeld raken`
Waar ligt dit aan dan? Waren we niet ruim op tijd zeker van lijfsbehoud?
Daarnaast heeft de halve, zo niet hele, eredivisie last van exact hetzelfde probleem als ADO Den Haag; beste spelers worden weggekocht, nieuwe moeten worden ingepast (RKC, Heracles, Roda JC, PEC) en sommige moeten het met selecties doen die praktisch geen eredivisie ervaring hebben (GAE, Cambuur) en anderen hebben nieuwe TS (Heracles, PEC, GAE, Vitesse, FC Groningen, NEC, PSV).

4e alinea: Steijn doet het zo slecht nog niet
Volledig oneens;
- koopt met de verkeerde prioriteit 11 (!!) spelers, waarvan 5 aanvallers
- stelt niet de sterkste elftal op en zet spelers niet op eigen positie
- traint niet hard genoeg, geeft spelers teveel vrij en aai over de bolletjes
- tactiek?
- wisselt nooit met een gedachte om een wedstrijd naar de hand te zetten
- heeft geen enkel idee hoe hij de tij kan keren

Ik zal het even nuanceren haha. Ik vind Steijn ook geen heilge hoor begrijp mij niet verkeerd. In de zomer waren we er eigenlijk allemaal wel van overtuigt dat wij vooral versterking in de voorhoede nodig hadden, want op v duinen na zat daar vorig jaar helemaal niks in. Daar heeft Steijn op papier denk ik gewoon de juiste namen gehaald. Zag hier op het forum namen langskomen die wel gehaald hadden moeten worden als Wildschut en VD Velden, maar Wildschut was bijvoorbeeld niet haalbaar, en vd Velden was een speler van 32 die bij NEC overbodig was. Puur op de gehaalde spelers neem ik Steijn weinig kwalijk, behalve dat de selectie veel te laat tot stand kwam, en dat ook onrust in de selectie geeft.

Vorig seizoen heeft Steijn met een 9e plek wat mij betreft een uitstekende prestatie geleverd, alle ploegen die hoger eindigden hadden ook een beter elftal. Los van het spel waarmee dit tot stand kwam. Omeruo was een hele goede back voor ons, maar niet iemand die het elftal naar een hoger plan bracht. Toornstra was dat natuurlijk wel. Desondanks denk ik dat wij een sterker elftal hebben dan vorig jaar, en ook met Steijn aan het roer er nog punten gehaald gaan worden. Los daarvan zie ik in Zuiverloon ook geen centrale verdediger, een middenveld met Holla en Van Haaren niet zitten, en in eerdere tijden was bijvoorbeeld Ali Boussaboun verdedigende middenvelder een lachertje. Dat Steijn niet de meest geniale wissels voorbereid, geen enkel idee heeft hoe het tij te keren, en spelers op belachelijke posities zet ben ik volkomen met je eens.

Dat neemt voor mij echter niet weg dat nu in paniek de trainer ontslaan voor mij niet zeker de beste oplossing is. Je moet zeker weten dat je een betere optie achter de hand hebt. En als je Steijn er dan toch uitgooit, doe dat dan volgende week, na Vitesse thuis. Anders zadel je de nieuwe man gelijk op met een slechte start, en komt het moraal er nooit meer in.

Dat het spel schandalig slecht is, en dat dit Steijn voor een groot deel aan te rekenen is hoeven we niet over te discussieren, ben ik voor 100 procent met je eens.

0
Zondag 22 september 2013 om 13:31 uur

pajam

marcellino schreef:

Ben het met je eens
Er zit totaal geen balans in het elftal .en dan kan je op papier leuke voetballers hebben maar ook deze spelers hebben het vermogen niet om een wedstrijd te lezen .dat heeft met de jeugdigheid van het elfal te maken en natuurlijk ook aan de kwaliteit
Een type Rado wordt hard gemist op het middenveld en een verdediger die achterin iedereen neerzet én zelf de bal bij opbouw durft op te eisen.

We zien allemaal dat er van achteruit eigenlijk niemand uberhaupt kan of durft op te bouwen, waarom dan een van Haaren (die toch in de basis staat) als opdracht meegeven dat hij zich moet laten inzakken, bal vragen en hem de taak geven om vervolgens het spel op te bouwen.
Of Holla van mij part!

Waarom wordt Cabral niet op links gezet en waarom coacht er niemand langs de lijn dat Cabral weleens ook mag kijken of een medespeler niet in een betere positie staat dan hijzelf?

Je kan wel 11 spelers het veld insturen met het idee dat het dan allemaal wel gebeurt, maar als trainer zie je vanaf de zijlijn wat er gebeurt en moet je het spel aansturen, zeker in een situatie zoals bij ons nu, waarbij het niet draait en er best veel nieuwe spelers in te passen zijn.
0
Zondag 22 september 2013 om 13:12 uur

<FCDH>

denhaagmufc schreef:

Meulensteen was zo goed als hoofdtrainer bij manchester united sir alex maakte alleen de opstelling meulensteen en mike phelan bepaalde de training. Dus voor ons een prima trainer
We moeten een trainer hebben die op de aanval durft te spelen en vooral tacties is en ja dan blijft er bij mij maar 1 over en die is nog vrij ook:-)
0
Zondag 22 september 2013 om 11:41 uur

Nu online

Ado Vakkie S, vakkiel, malle eppie en 421 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2