Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

rien1

Bert schreef:

Zo gaat dat in de voetballerij. De ene keer ben je alles de andere keer een weggooier. Maakt iedereen binnen de voetballerij zich schuldig aan.

Liep jij in 1988 niet juichend door de kroeg heen toen Marco de 2-1 tegen Duitsand maakte? Nou is het Marco Pannekoek. En krijgt van die voorgebakte dingen van de Appie Heijn naar zijn hoofd.

Waterman keepte tegen Utecht heel behoorlijk. Kijk ik had liever gehad dat Cassio Ramos bij ons had gezeten en Waterman bij Sparta.

Toch weet je dat ook weer niet zeker of dat zo gunstig was geweest want die Braziliaan had ook weer moeten wennen. Wat is wijsheid?

 

Zaterdagavond half negen weten we weer wat meer. 

 Nou en of ik stond te juichen toen van Basten die 2-1 maakte Maar toen hij Oranje trainer was heb ik hem vervloekt hoor.

Maar we moeten er gewoon voor gaan, met Waterman. En ik denk dat het stadion ook heus wel positief zal zijn in de warming-up voor Boy. Ik denk dat hij daar een heel fijn gevoel aan over houdt.
En dat wekt dan weer veel vertrouwen op natuurlijk.
Ze zitten met de selectie ook in Kijkduin vanaf woensdag geloof ik. Dus dat is alleen maar positief. 

En ja, zaterdagavond weten we meer, ik ben nu al zo zenuwachtig voor de wedstrijd. We MOETEN nu winnen. Nog 3 dagen , en dan is de dag der dagen aangebroken.

Oke Bert, en de andere shouters. Het is weer zover, morgen weer vroeg op. Alvast welterusten en tot morgen.
0
Dinsdag 10 februari 2009 om 22:48 uur

<FCDH>

dinsdag 10 februari 2009
ADO Den Haag gaat in afzondering
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - André Wetzel wil voor het duel met De Graafschap komende zaterdag niets aan het toeval overlaten. Om zich volledig te concentreren op de cruciale wedstrijd tegen de `Superboeren` zondert ADO Den Haag zich de komende dagen af in het Atlantic Hotel in Kijkduin.

André Wetzel. FOTO EVERT-JAN DANIELS
Vanaf woensdagavond zijn de spelers van ADO Den Haag even zonder moeder de vrouw, kroost of Play Station. De selectie vertrekt naar Kijkduin om pas vrijdagmiddag weer terug te keren. Wetzel over het minitrainingskamp: "Noem het een stukje teambuilding. We willen ons volledig focussen op de wedstrijd tegen De Graafschap. Daarbij hebben we zo alle aandacht voor elkaar. We kunnen ons in alle rust voorbereiden."

Als de ploeg de komende weken te veel averij oploopt, valt dat niet meer repareren, denkt Wetzel. "Sterker nog, als we zaterdag verliezen moet je al rekening houden met nacompetitie."

ADO Den Haag staat nu nog op een veilige vijftiende plaats, maar inmiddels raakt de onderkant van de middenmoot uit het vizier. Sparta (veertiende) en Heracles (dertiende), potentiële concurrenten voor de onderste plekken toch, staan op vier punten. Wetzel: "Dat gat mag niet groter worden. Belangrijker is dat ene puntje naar onderen."

Een punt `naar beneden` staat Roda JC, De Graafschap heeft er twee minder, terwijl FC Volendam een achterstand heeft van vier punten. "Na De Graafschap krijgen we NAC thuis. Ik denk dat we in beide wedstrijden moeten toeslaan. Een honderd procent score zou het mooiste zijn."

Wetzel kan de komende twee thuisduels met De Graafschap en NAC Breda keeper Robert Zwinkels niet opstellen. Als gevolg van zijn rode kaart tegen FC Utrecht is de Westlander geschorst.

Boy Waterman zal hem vervangen. De huurling van AZ nam al eerder de plaats in van Zwinkels, tijdens bekerduels, maar dat ging niet zonder fouten. In de bekerwedstrijd tegen FC Twente beleefde de voormalige doelman van Jong Oranje een dieptepunt toen Wetzel hem na één helft wisselde. "Om hem tegen het publiek te beschermen," legde de trainer toen uit en Wetzel deed er nog een schepje bovenop: hij liet weten dat hij Waterman nooit had moeten opstellen. Na zondag toen Waterman de tweede helft keepte tegen FC Utrecht, heeft Wetzel meer vertrouwen in Waterman. "Ik was blij met zijn optreden tegen FC Utrecht. Dat heeft hij goed gedaan. Nu kan hij de komende wedstrijden laten zien waarom we zoveel geld voor hem hebben betaald."

Bang voor vervelende reacties van de Haagse fans is Wetzel niet. "Supporters zien heus wel in dat ze ADO Den Haag niet helpen als ze hem afvallen. Hij heeft alle steun nodig."

ADO Den Haag deed het tegen FC Utrecht zonder zijn geblesseerde verdedigers Ammi (kuit), Kum (dijbeen) en Piqué (knie). Laatstgenoemde gaat zaterdag niet redden, maar de kans is groot dat Ammi en Kum er wel bij zijn.

0
Dinsdag 10 februari 2009 om 21:59 uur

Ooievaar27

iedereen zaterdag naar het Forepark toe komen voor DE wedstrijd en neem gewoon iedereen die je kent mee (vrije verkoop) , dit wordt een hele belangrijke pot dus de selectie kan onze steun hard gebruiken dus een vol bakkie en dan knallluh ... die rode kaart van Zwinkels he .. heeft het nut deze kaart aan te vechten bij de KNVB zodat Zwinkels zaterdag wel gewoon kan keepen? 
0
Maandag 9 februari 2009 om 02:44 uur

Yo

Bosschaart op proef bij Helsingborgs IF
Pascal Bosschaart mag proberen een contract te verdienen bij Helsingborgs IF. De verdediger van ADO Den Haag is door de Zweedse club uitgenodigd voor een stage, meldt De Telegraaf.

De 28-jarige verdediger/middenvelder traint de komende week mee met de selectie van Helsingborgs IF. Indien Bosschaart de technische staf van de Zweedse club weet te overtuigen kan hij een contract ondertekenen voor één jaar.

De oud-Feyenoorder werd recent door trainer André Wetzel teruggezet naar het tweede elftal van de club uit de Residentie.
0
Zondag 8 februari 2009 om 09:25 uur

marcellino

fcdh- schreef:

ik snap jullie niet, als we een beetje het geluk met onze zijde hadden stonden nu gewoon misschien wel 10de !!  denk aan een utrecht thuis die je 1-1 speelt maar gewoon had moeten winnen, willem2 thuis zelfde verhaal,  heerenveen thuis ook hetzelfde verhaal en dan groningen ook nog !!  had zomaar ff 11 punten meer kunnen als alles een beetje mee zat, dus zo slecht gaan we eigenlijk helemaal niet , alleen hebben we gewoon zwaar pech en nu ga je merken dat dat begint in te hakken bij de spelers en daardoor krijg je die kut uitslagen de laatste tijd omdat het vertrouwen afneemt, ik weet nog wel na de eerste 2 wedstrijden hoe positief iedereen was en nu begint iedereen weer te en, maar ja mooi verhaal laat ik nou maar gaan pitte want morge vroeg me golera nest uit , tot morgen mensuh en hopen dat we nou weer wat blijer kun worden na morgen
dat heeft niet met geluk te maken maar met kwalitiet.

we nemen de spelers opzich niets kwalijk maar ik heb altijd geleerd als je niet kan winnen op voetbal vermogen dan moet je het compeseren met werklust.


En daar schort het aan ik vraag me ook af af de mmerderheid van onze selectie dat wel kunnen.

cornelisse,knopperd,powel,ranckovic,kum zijn alle goede voetballers maar missen vechters mentalitiet.


spelers die dat wel hebben buijs,dereijck,immers,pique,ammi en toch ook heese
zullen heus niet altijd goed voetballen maar bereiken door hun werklust toch altijd wel een voldoende en kunnen iets te weeg brengen.


Het is toch ook niet raar dat in het rijtje van de vechters de spelers zitten die constant voetballen.

we hebben te veel mooi weer voetballers die ons soms behagen met mooie doelpunten en acties maar op langer termijn niet brengen wat ze horen te brengen.



                         zwinkels
ammi            kum         dereijck             pique

   immers   knopperd        rankcovic     buijs

              powel      caraciollo/hoogendorp             

zo zal ik spelen met een middenveld die bestaat uit voetbal en uit werklust.   
0
Zondag 8 februari 2009 om 08:27 uur

Pascal

Pascal Bosschaart ‘op weg naar’ Helsingborgs IF

Pascal Bosschaart (bijna 29), die op een zijspoor is beland bij ADO Den Haag, gaat zeer waarschijnlijk zijn loopbaan vervolgen bij het Zweedse Helsingborgs IF,  

waar ook Henrik Larsson - bekend van onder meer Feyenoord en Celtic - nog steeds onder contract staat.

Pascal Bosschaart en ADO Den Haag zijn momenteel in gesprek met de Zweden over een onmiddellijke overgang van de geboren Rotterdammer naar het Hoge Noorden. Omdat de competitie in Zweden pas in maart begint, kan de middenvelder/verdediger, ondanks dat in Nederland de wintertransferperiode per 1 februari jl. sloot, toch nog overstappen naar Helsingborgs.

huurbasis

Bosschaart, die nog een contract heeft in de residentiestad tot 1 juli 2010, werd onlangs - samen met Virgiolio Teixeira - door trainer Andre Wetzel uit de A-selectie gezet. Naderhand mocht hij daarin weliswaar met een speciaal trainingsprogramma terugkeren. Bosschaart zal naar verluidt op huurbasis de overstap maken naar de Zweedse competitie. Voor zijn periode bij ADO Den Haag, waar hij nu aan zijn derde seizoen bezig is, stond Bosschaart twee jaar onder contract bij Feyenoord en liefst zeven jaar bij FC Utrecht.
0
Zaterdag 7 februari 2009 om 22:22 uur

Kees

Jongens, bedankt voor de reacties. En dat meen ik oprecht.

Iemand (volgens mij Vincent) schreef zo`n 100 shouts terug dat het vaak van die kleine dingen zijn waarom we zo`n fantastische club hebben.

Zo ben ik gisteravond bij een familielid in het ziekenhuis op bezoek en hangt er een handgeschreven  brief van Ammi namens de gehele selectie om beterschap te wensen. Kijk en dat vind ik nou mooi.
0
Zaterdag 7 februari 2009 om 16:27 uur

Midden-Oost

Yo schreef:

Laten we vooral wel achter het team, de club en trainer blijven staan!
Met deze groep moeten we het gaan doen. 
Dus vooral blijven aanmoedigen in positieve zin.
Vergeet niet dat we vorig jaar rond deze tijd 8e stonden in de JL!
Als wij als supporters negatief gaan doen, daar schieten ze helemaal niets mee op.
Helemaal mee eens. Aan onrust hebben we nu helemaal niks. Wel zou ik graag versterking willen zien in het technisch apparaat. Wetzel kan ook niet alles alleen. Ik zie graag Aad komen als TD, die kent de wereld als geen ander. 

Thuis De Graafschap wordt weer een kraker, we moeten nu thuis eens punten gaan pakken. PSV is en blijft voorlopig nog 2 maatjes te groot. 

Als we erin blijven (eventueel via de NC) dan moet er in de zomer heel wat gebeuren in de selectie willen we echt binnen 3 jaar naar het linkerrijtje. Er staan wat dat betreft leuke dingen te gebeuren. Het wordt een alles beslissend jaar en daar moeten we met zijn allen voor knokken.
0
Vrijdag 6 februari 2009 om 10:47 uur

Advertentie

Marco

Haagse Roel schreef:

Bosschaart is niet weg ..............
Weet ik, maar uit de selectie gegooid. Dus kon je ook geen beroep op hem doen.
Baart me wel weer zorgen dat van Utrecht het meeste gevaar van de flanken komt, en wij zondag onze backs missen.
0
Vrijdag 6 februari 2009 om 00:42 uur

Midden-Oost

GASTEN, niet zeiken !!! Iedereen die ADO iets langer volgt weet dat we hier altijd vet op ons kloten kregen, niks ongewoons. 

En laten we nou niet allemaal verbaasd doen dat onze toppers teleurstellen want we spelen met een selectie die vorig jaar 6e werd in de JL.  

Ik vind dat Wetzel het goed doet met dit materiaal. Ik zou persoonlijk alleen Immers voor Yuri erin gooien en voor de rest moeten we roeien met de riemen die we hebben. We gaan dit jaar niet verzuipen maar ben bang dat het weer een spannende NC gaat worden.

0
Donderdag 5 februari 2009 om 22:38 uur

Nu online

zuiderwijk en 257 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4