Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Bert

ADODENHAAG schreef:

Inderdaad, je zit op rij 1 ook nog erg ver van het veld af. Maar als ik al zie hoeveel aanstekers er nu worden gegooid, moet je voorstellen als er nog 3 rijen voor komen..
Dat lijkt mij inderdaad geen goed plan. Als ik die ellende lees over Utrecht en Twente ben ik blij dat wij daar even niet bijhoren.

Waarom heeft Kum trouwens maar zo`n lage gelimiteerde transfersom van € 50.000,-. Althans dat las ik hier.

Dan moet die gozer van Dordrecht Beugelsdijk maar terugkomen anders houden we niks over.

Als Morec echt een hernia heeft zien we die denk ik nog een half jaar niet terug.

0
Dinsdag 6 december 2011 om 20:22 uur

haagskwartiertje

als swnsea zo goed is waarom komen ze dan voor kum en toornstra dus wat ze nu hebben vinden ze zwakker en die mogen wij dan zeker weet niet of je hier goed aan doet
0
Dinsdag 6 december 2011 om 20:00 uur

BLEISWIJK-1

Sound schreef:

Eén keer SwanseY spellen kan nog een foutje zijn, maar consequent SwanseY schrijven, dan zou ik echt mijn toetsenbord even controleren.

Ontopic: Als dit allemaal waar zou zijn, dan is dat toch fantastisch? Los van dat het jammer is als je Toornstra kwijt raakt, dan liever aan SCFC dan aan een concurrent in de eredivisie toch? Overigens is het misplaatste arrogantie om de onderkant PL als kut te betitelen zoals sommigen doen. Vergeet daarnaast niet dat Swansea zo`n beetje de enige gezonde club daar is, dus wie weet houden ze het zelfs nog wel een paar jaar vol ook. Momenteel kan na de top iedereen daar van elkaar winnen. Het verschil tussen plek 8 en plek 20 is daar maar 7 punten. Prachtig vind ik dat.
Swansea is niet mijn club en daarom schrijf ik het waarschijnlijk fout!

Maar om even terug te komen op de misplaatste arogantie. Ik voel me hierdoor trouwens niet aangesproken! Ik zie het niveau van Swansea ongeveer als dat van fullham. En deze club hebben we twee keer aan het werk gezien tegen Twente. Aan de hand van deze wedstrijden kan je stellen dat Swansea misschien wel vergelijkbaar is met onze (sub)top in Nederland.

Maar waarom huren wij op dit moment geen spelers van Ajax, PSV en Twente? Omdat huren vaak niet zo gunstig is. Het is dan sowieso geen speler van ADO. Bij goed presteren en een transfer verdien je dan ook niets. En het gaat ook ten koste van de ontwikkeling van je eigen jeugd. Een gehuurde speler moet van een uitzonderlijk niveau zijn om een meerwaarde te hebben. Denk aan spelers als Alex, Stoch, Miyachi etc. Het kan aan mij liggen, maar ik verwacht deze niet bij Swansea!

Het enige probleem wat ze bij Swansea hebben, is dat spelers van buiten de EU niet zomaar in de Engelse competitie mogen spelen. Een speler moet een x aantal wedstrijden als international gespeeld hebben. Of aangezien worden als uitzonderlijk talent. Hier liggen de mogelijkheden voor ADO. Zo kan ADO onze Japanse vriend Wagenaar niet betalen. Waarschijnlijk kan Swansea dat wel. En omdat hij nog te weinig wedstrijden in het Japanse elftal gespeeld heeft kan Swansea hem dan bij ADO stallen. Zo kan hij wennen aan het Eurpese voetbal. Dit is overigens maar een voorbeeld!
0
Dinsdag 6 december 2011 om 13:48 uur

super fc denhaag

Bert schreef:

Zo werd dat inderdaad wel gezegt op het nieuws van 20.00 uur.

Niet zo raar dus dat die van Utrecht boos werden. Welke supporters pikken dat nou als je in je eigen stadion bekogeld wordt met vuurwerk.



in die hoek van het stadion zijn altijd problemen. de supporters van uit en thuis zitten daar veels te dicht op elkaar. begrijp ook niet echt waarom ze daar nooit wat aan gedaan hebben. denhaag is ook een x door het hek gegaan. maar blijkbaar moeten er eerst dooien of gewonden vallen.
0
Zondag 4 december 2011 om 21:06 uur

marcellino

zuid tribune schreef:

Voetbal is zo veel momenten afhankelijk. Weer, vorm, arbitrage, trainer, etc. Krijgt Coutinho rood na 10 minuten dan keert alles, nu blijf het lekker spelen, lekker Barca tik tak voetbal, Jens FANTASTiSCH !! Ammi, GOED, de rest lekker in dienst van het team.
Toch weer ruim 11.000 man, beetje stilletjes, vrijdag weer knallen tegen Heracles en dan Kerst !
Midden Noord en Vakkie M dan ook vol ??
mooie winst.

gister gewerkt vanochtend de westrijd nogmaals bekeken.
mensen die hier elkaar aanvallen en afvallen op deze shout.

wat zuid tribune schrijft hef hij helemaal gelijk in toch ben ik dan maar weer een van de mensen die volgens vele negatief zijn maar verder kijken dan een overwinning.

bousaboun was dat niet de speler waarvan het bestuur zij die komt niet past niet in ons plaatje?????
maar was dat nou niet de broodnodige speler die we miste.
kan de bal bij zich houden heeft een goed inzicht en heeft scorend vermogen op het moment dat hij erin kwam kon den haag druk zetten op de helft van de tegenstander deze voetbal kwaliteiten hebben van duinen en verhoek jammer genoeg niet.
hocher is dat niet de speler waar ik een vele die wel eens de eerste divisie hebben bekeken over te meden hadden dat hi veel inzicht had een een goede trap alleen nog handeling snelheid mist.maar dat wel komt als je hem de tijd geeft,is dat niet de speeler die twee wedstrijden lang laat zien toch wel van waarde kan zijn voor ado,is dat ook niet de zelfde speler waar steijn het niet in zag zitten en mocht vertrekken in de winterstop????


ado winst tegen nac ,een mooie wedstrijd en zeer verdiend.
maar is dat niet weer korte termijn denken.
utrecht,excelsior.nac en heracles hier hadden minimaal 9 punten gehaald moeten worden dit aantal kan al niet meer gehaald worden dus als je rieel bent missie gefaald.

het elftal ik denk dat niemand hier op deze shout vind dat we een bagger elftal hebben,ook ik heb vaak uitgelegd dat 8 van het elftal van vorig jaar hier nog voetballen maar dat je spelers op belangrijke plaatsen mist.
veel wedstrijden zijn we optes beter maar kunnen we het niet afmaken en bij veel voetballers gingen dan de kopies hangen.
zijn we he voetbal verleerd nee hebben we dezelfde kwaliteit als vorig jaar nee.
deze competitie zij er 4 a 5 ploegen die er boven uit stijgen,de rest kan vechten voor de plaatsen er onder met het elftal van vorig jaar hadden we ook zeker bij de eerste 8 gestaan.

daarom is het dood en dood zonde dat ado niet door heeft gepakt.
nu de nood hoog is en ali wel aangetrokken moest worden hebben we het geluk dat ali precies in het plaatje past waar ado het beste in rendeerd,presie voetbal de bal inspelen op de spits aanluiten en via de combinatie het doel zoeken .
spelers als vicento,immers en toornstra kunnen dan hun eigen spel spelen ipv achter de tegenstander aan lopen.

simpele shouters die hier shouten hebben het al vaker aan gegeven.
alleen zagen de beleids bepalers en de trainer dat niet.

en dat kan je ze zeker kwalijk nemen,dus als vele shouters nu hier roepen dat de negatievelingen hun bek moeten houden.

zou ik als ik jullie was toch maar even de wedstrijd terug kijken en bepalen waarom den haag nu wel op de helft van de tegenstander kan voetballen en nu wel de combinaties resulteren in goals.

voetbal ka zo makkelijk zijn als je daarbij maar wel de juiste spelers aantrekt.en het hoeft geen bakken met geld te kosten want onze ai speelt voor een appel en een ei

0
Zondag 4 december 2011 om 10:50 uur

Richard

Bert schreef:

Ik hoop voor je dat het een leuke wedstrijd wordt.

Maar ik kan het helaas niet opbrengen om te gaan.
Met Luksik achterin en die tomatenplukker op goal. Verliezen is helemaal niet erg maar dan wel strijdend ten onder. Die strijdlust mis ik.

Wat een andere shouter ook al schreef een hoop spelers zijn tegenwoordig te bedonderd om de supporters te bedanken na de wedstrijd. Had iedere speler maar de mentaliteit van Coutinho maar dat is helaas niet zo. Laten we maar hopen dat ik er helemaal naast zit en dat het vanavond een prachtige wedstrijd wordt.
Ik snap totaal niet waarom de naam Luksic zo vaak word genoemd hier. De beste gozer was Slowaaks international, ok hij heeft wat pech gehad maar ook dat heeft te maken met een elftal eromheen. Je kan zeggen wat je wil maar dit seizoen is echt drama, zo`n groot drama dat zelfs de beste speler van de wereld niet zal functioneren.
0
Zaterdag 3 december 2011 om 12:50 uur

Ooievaar

pmc schreef:

Je vergeet 1 ding bij een bakroet geeft de KNVB geen nieuwe licentie meer af voor betaald voetbal in Den Haag dus op nieuw oprichten van uit de 1e divisie zit er niet in.
Jij praat nu wel over hoe vd kallen de mos af serveert maar ik vindt jou zeer kwetsende opmerkingen over mensen nu ook niet erg fraai
Ik verdien niet aan de club beste man, wellicht zou je dat ook eens in ogenschouw willen nemen. Het opgezwollen ego van patsters die de club naar de filistijnen aan het helpen zijn daad laat het totaal siberisch.

Waarom denk je dat Mercedes niet binnen moch komen. Nou?
0
Zaterdag 3 december 2011 om 12:13 uur

Advertentie

marcellino

Vincent schreef:

beetje omgekeerde wereld bert.

Als je je niet misdraag lijkt het me sterk dat je een sv krijg.
je kan ado ook bedanken dat je nog 6 maanden hebt mogen komen.

dus tegen de kerst mag je je eigen misdragen omdat je anders zo zielig bent? mooi verhaal weer haha :-))

ps ben morgen naar basketbalwedstrijd in alkmaar met dochter en zeer waarschijnlijk niet snel genoeg heen en weer om nog naar wedstrijd te kunnen.. zie je andere keer.
beste vincent leg eens uit waarom hebben deze supporters een stadion verbod gekregen?????????????????
0
Vrijdag 2 december 2011 om 23:00 uur

Kees

hjfff schreef:

Helemaal mee eens over Visser.
Stel hem op bij FC Oss en hij zal niemand opvallen.

Dwingend aanwezig moet je zijn op het middenveld.
Gelukkig heeft Boussabon een contract t/m eind van het seizoen getekend. Wel de optie dat beiden in de winterstop kunnen beëindigen.
PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF WAT EEN BELEID/LEVE DE OUDJES

WAAROM HOOGENDORP NIET TERUGHALEN ???????
0
Vrijdag 2 december 2011 om 14:47 uur

Prutser 070

Ik houd mijn hart vast nu hebben we 2 mensnen in de laatste linie staan die geen verdedigers zijn. Luksik en Visser zijn duidelijk geen verdedigers en we hebben bij Luksik gezien hoe goed dat gaat. Ik neem toch aan dat Rado in de laatste linie speelt en Visser op het middenveld. Rado is verdedigend veel sterker zou niet weten waarom je Visser als Centrale verdediger zet. Ik heb die jongen nog nooit een kopduel zien winnen en vind hem nou ook niet keihard in de duels. Als je dan ook nog is op een plek speelt waar je nooit staat en je nooit zomaar balverlies mag lijden. Ik zou nooit zo spelen maar we zullen het morgen zien. Ik hoop dat Visser die Schalk uit de wedstrijd speelt.
0
Vrijdag 2 december 2011 om 14:47 uur

Nu online

zuiderwijk en 173 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4