Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Koos

Blijf hoop houden schreef:

Tijd geleden met een echte FCDH fan en zakenman staan praten, op mijn vraag waarom investeer jij niet in den haag kreeg ik als antwoord :  Den Haag gaat nooit naar de klote, al moet ik er zelf geld in pompen.... Hoop dat hij zijn woord houd, en dat hij nog veel rollen behang zal verkopen
Vraag  gelijk ff of hij de schade van die in de brand gestoken tribune al heb terugbetaald. Ik denk: geen man en geen cent. 
Veel beloven en weinig geven doet de gekken in vreugde leven.......
0
Dinsdag 5 februari 2008 om 14:39 uur

Drama

JP schreef:

Wilde acties hebben geen zin en ontstaan vanuit emotie,..snap het heus,..maar heb nog even geduld.

Als er actie gevoerd moet worden doe het dan wel gestructureerd. Laten alle supportersverenigingen de handen dan ineen slaan. Maar wel als het water aan de lippen staat!
Jij wilt wachten tot je hoort 
Mensen we zijn failliet

dan heeft actie voeren weinig zin meer


0
Dinsdag 5 februari 2008 om 13:16 uur

marcellino

Beste mensen,
Het is nu toch wel duidelijk dat den haag voor heel weinig mensen wat betekent.

Wat is dan je bestaans recht we hebben het over 10.000 supporters waarvan er 5000 door het beleid en resultaten niet meer komt.

En van de andere 5000 komt niet iedereen trouw elke wedstrijd.

Den haag komt de laatste dagen in de media met alleen nieuws dat ze zo goed als faillet zijn.

Maar er staat toch niemand op ja de groep jansen en van kalen,maar die lopen weer te bekvechten met elkaar omdat het toch weer allemaal om centjes verdienen gaat.

Heb je de laatste dagen en weken een naam gehoord die de club financieel wil helpen zonder er iets voor terug te krijgen GEEN EEN!!!!!

Ik kom al 33 jaar bij den haag en als ik miljoenen had bezit had ik den haag gesteund ,waarom omdat den haag in mijn hart zit.

Maar je kan nu toch wel merken dat dat niet voor alle 600000 mensen in den haag geldt nee die gaan liever naar feyenoord of ajax.
Wij hagenaars zijn eerlijk en oprecht maar als het om trouw en tolerantie gaat kunnen we van veel steden leren.

Moeten we wel door gaan kunnen we tevreden zijn met een 8ste plaats in de eerste divisie en gemiddeld 5000 man op de tribune is dat eigenlijk niet den haag onwaardig.

Ik heb het al eerder gezegd opnieuw beginnen onder een andere naam met een goed beleid had een uitkomst kunnen zijn ,maar door alle omstandigheden van de laatste jaren terecht of onterecht staat niemand te springen om den haag te helpen je kan eigenlijk wel zeggen dat ze op dit moment tegen werken.

gemeente
knvb
en zo kan ik er nog wel een paar noemen.
over 5 jaar zal het stadion er nog steeds staan alleen ben ik bang dat er niets mee gedaan wordt.

0
Dinsdag 5 februari 2008 om 12:16 uur

Drama

Midden-Oost schreef:

Zolang niemand nu zijn geld opeist (via de rechter) kan het nog ff duren. Ik hoor trouwens ook niks van de spelersgroep, misschien dat ze gratis willen doorvoetballen. Lijkt me rechtvaardig gezien de 0,0 motivatie en inzet en prestaties..

Hoogendorp, Texiera, Victoria, Knopper, Rankovic, Bosschaart, Cornelisse, Vd Haar, zomaar een half elftal met meer dan 1000 wedstrijden eredivisie ervaring die geen ene reet presteren (4-0 omniworld, 5-1 haarlem, 5-1 dordrecht, 4-1 agovv, etc etc.) Als deze klootzakken gewoon een beetje gemotiveerd hadden gespeeld dan had je nu al kampioen kunnen zijn.
Die spelers gaan al huilen als hun geld
een paar dagen te laat is

Laat staan dat ze een deel aan de club geven

nee van die hoef je weinig te verwachten!
op het veld niet en buiten het veld niet!!

0
Dinsdag 5 februari 2008 om 09:59 uur

R ichard

kojak1 schreef:

ben ook bang dat het afgelopen is.na 45jaar niet meer op zondag of vrijdag naar de club.de enigste die blij is,is mijn vrouw.en zelfs dat niet.dat het zo mo moet eindigen,slaap al 3 nachten niet meer.loop thuis maar met de pest in mijn lijf wat te ijsberen.heb altijd hoop gehad,en nog een klein beetje,maar dit is wel erg slecht voor mijn hart,en dat van de supporters,die toch ook niet weten wat er gaat gebeuren.en we kunnen elkaar wel afkatten en de schuld geven,maar ik denk dat het ook met de stress te maken heeft.zit de hele dag naar radio west te luisteren of er nieuws is,en er komt maar niks.is het nu afgelopen met betaald voetbal in den haag?of komt er,net als jaren geleden in houtrust nog wat uit de hoge hoed.ik sluit normaal af met een spreekwoord,maar kan het vandaag niet voor elkaar brengen,het spijt me.
Ook ik ben er doodziek van, maar laten we nu toch eens eerlijk wezen, een ieder die FC een echt warm hart toedraagt bezoekt de wedstrijden. Ook al zouden er walgelijke wetten zijn maar je laat je club nooit in de steek, gisteren 5100 toeschouwers waarvan 1000 kinderen extra, dus 4100 mensen met een groen geel hart. Beetje weinig maar realiteit is gewoon niet anders....  Ben er doodziek van
0
Maandag 4 februari 2008 om 15:47 uur

Fransje

vince schreef:

Naast het goed (lees objectief) opzetten van een enquete is het beoordelen van de resultaten ook een vak apart.

Als er verrassende resultaten tussen zitten, zijn er waarschijnlijk nog meer -niet - verrassende resultaten ?

Alleen al het feit dat je het onderzoek meer dan 1 keer in kan vullen, maakt de uitslag dubieus
Waarom stuur je de enquete niet naar (s)cc houders hun thuisadres?
Waarom geef je een teletekster evenveel stemrecht als iemand die elke week gaat kijken?

Formulier uitdelen vind ik daarin een goede stap trouwens, hoop dat het onderzoek /uitslag daar ook een split in maakt


@Huiliehuilie

Dat jij de intentie van de enquete niet begrijpt was al reeds eerder duidelijk, maar blijf jij maar door huilen. 

Klopt er komen ook resultaten uit die onze vermoedens (geluiden leden) bevestigen. Maar als we dat niet al wisten hadden we ook de LSU niet hoeven te beginnen. 

Klopt je kan `m meer dan 1 keer invullen, dat is niet te voorkomen met online enquete`s. Echter wordt er door ons wel een check uitgevoerd hierop. Voor een enquete specialist (volgens eigen zeggen) weet je er maar weinig van. Enquete`s naar het huisadres sturen levert zeer weinig repons op en zijn kostbaar. Ja wij vinden supporters die nu niet komen door de door ons genoemde maatregelen ook supporters, en die willen we graag weer terug. 

Nee er komt geen opsplitsing in de resultaten van de online- of uitgedeelde formulieren (alleen als daar reden toe is).
0
Zondag 3 februari 2008 om 16:22 uur

Ooievaar

Indien het doek niet valt...

Beter nog een paar jaar 1e divisie - helaas - maar dan gestaag vanuit een goede organisatie groeien, dan al die overspannen verwachtingen. Had ik ook, maar ben ik inmiddels van genezen. Die 4 jaar eredivisie hebben mij weinig vreugde gebracht. Meedraaien onderin en hopen op plek 15 brengen ook geen massa`s op de been.

Martin Jol zie ik echt niet komen, hoe graag ik het zou zien, maar we moeten realistisch blijven. Wetzel zou ik een zeer goede optie vinden. Maar dan dient hij wel de tijd te krijgen, dus geen korte termijn politiek.

Ik hoop dat de beleidsbepalers - wie dat ook mogen zijn - inzien dat de band met de supporters dient aangehaald te worden, en dat houdt dus in: een kaartje kopen aan de kassa, waarna je kan plaats nemen waar je dat zelf het beste lijkt. Kwaadwillenden weren, maar dat lijkt me niet meer dan logisch...

Voorts moet de opendag uiteraard weer worden ingevoerd, en dient er een goed scoutingsapparaat te worden opgezet. Dat is broodnodig.

Laat er eerst maar eens rust komen op het bestuurlijk front, schuldenvrij het nieuwe seizoen ingaan lijkt me een heel mooi streven. En Ringeling pleite, maar dat lijkt me logisch.

Indien daar aan wordt voldaan, dan kom ik weer vol goede moed, naar mijn club. Dus ook in de 1e divisie!

Maar eerst zo spoedig mogelijk rust in de tent.
0
Zaterdag 2 februari 2008 om 21:04 uur

KKH - kalekophagenees

@Sprtr

ben je verleden jaar nog mee geweest naar de laatste wedstrijd Nec-Ado?

Daar zaten 200 man waaronder ik en nog meer vrienden van Vak O met allemaal vlaggen om Micky Mols een waardig afscheid te geven. we verloren toen wel maar Mols zat te janken op de bank. Aan het eind wisten diverse spelers wel dat zij Micheal Mols alleen naar ons uitvak lieten gaan ivm ons afscheid feestje voor hem. Lekker in het zonnetje  een 15 minuten lang Micheal Mols door het stadion laten galmen.

Hierna kwam Youseff el Kachoiu ook nog even aan de beurt omdat afscheid van hem niet kon genomen worden in het Zuiderpark.

Met 200 Diehards hebben we nog een leuke dag toen gehad zonder problemen lekker op de glaswand daar zitten met de spandoeken in de handen.

maar ja dit soort momenten zijn voor de media geen opblaas nieuws dus wordt er weinig van vermeld!
0
Donderdag 31 januari 2008 om 21:31 uur

Advertentie

<FCDH>

Ooievaar schreef:

Mij ook. Met name Roel <FCDH> en mijn persoontje schreeuwen al ruim een jaar moord en brand dat de club naar de kloten gaat door een incompetent slaafs bestuur onder leiding van Ringeling en Jansen. Een slapend en falend gemeente bestuur dat zich laat sussen door de luchtfietsverhalen door rovershoofdman Ringeling, en een ADHC wat welgeteld tot nul kritische analyses is gekomen. Is natuurlijk ook een Feyenoord krant, en dat blijkt dan ook wel. Een nieuw stadion waar haast geen hond komt door die schandalige degradatie en het bezopen supportersbeleid wat er louter op is gericht om de mensen vooral buiten de poorten te houden.

Dat wordt ons tot op de dag van vandaag niet in dank afgenomen, maar kan je verzekeren dat we daar weinig schik aan beleven.

Ik geloof persoonlijk geen donder van die verhalen over al die sponsors die met miljoenen klaar staan. Maar laat me graag overtuigen. Ik vrees persoonlijk dat Ringeling hoe dan ook blijft zitten. Alles en iedereen de schuld geeft, de club op de fles laat gaan. En dat hij met z`n vrienden z`n geld er wel uit weten te krijgen.

Dat is geen kwestie van azijnpissen, maar puur een kwestie van je gezond verstand gebruiken.




idd gooz maar we hebben het goed gezien want de gemeente geeft het nu ook al toe ze hebben te weinig controle op ado en het bestuur gedaan dat zegt genoeg
0
Donderdag 31 januari 2008 om 16:20 uur

<FCDH>

Raad kritisch over optreden wethouder Dekker


Den Haag, 31 januari 2008 | Wethouder Sander Dekker (VVD) wordt door de Haagse gemeenteraad verweten dat hij de financiële gang van zaken bij ADO Den Haag te weinig gecontroleerd heeft.

“Dekker heeft een groot probleem” vindt fractievoorzitter Joris Wijsmuller van de Haagse stadspartij. “Onder zijn aanvoering is Den Haag diverse risicovolle investeringen in ADO aangegaan. Maar hij lijkt geen enkel vat te hebben op de club. Dekker laat zich keer op keer verrassen door nieuwe tegenvallers, die de gemeente uiteindelijk heel veel geld kunnen kosten.". Meldt hij in de Telegraaf. “Ik vraag me ernstig af of het nog goed komt. Dekker laat alles maar op z`n beloop." Zegt de Haagse SP.

Sander Dekker heeft de club op geen enkele wijze geholpen. Ik geloof ook niet dat de club hem veel interesseert. In tegenstelling tot zijn voorgangers is hij eigenlijk nooit bij ADO te vinden." Zegt CDA-raadslid Michel Santbergen

Volgens de Telegraaf is de oppositie vooral verontwaardigd over het feit dat zij de zoektocht naar investeerders in de media moeten vernemen. Dekkers coalitiepartners GroenLinks en de PvdA zullen hem naar verwachting wel steunen, waardoor de wethouder Sport voorlopig nog niet om ADO Den Haag hoeft af te treden.
0
Donderdag 31 januari 2008 om 15:51 uur

Nu online

zuiderwijk, kevin en 158 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4