Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Let maar op!

ADO heeft momenteel 11 spelers in de Wetzel selectie waarmee ze degradatie kunnen voorkomen. Het hadden er heel wat meer kunnen zijn, maar dat ligt aan Wetzels capaciteiten. Bij schorsingen of blessures zal ADO degraderen. Oftewel, zonder Pique nu al een probleem. Laat staan als KUM of DERIJCK niet kunnen meespelen.
0
Maandag 2 februari 2009 om 11:57 uur

<FCDH>

Harrie Koot schreef:

Romano Denneboom heeft goede oren...

ik doelde op de selectie
0
Maandag 2 februari 2009 om 10:53 uur

Kees

Snap je het nu nog niet? schreef:

Milic is gehaald voor de langere termijn en niet voor nu.
Hoho, op het moment dat Milic getransfereerd werd, werd dat er niet bij vermeld. Overigens "haal"je in die periode en tegen een niet EU salaris geen speler voor de lange termijn. Het enige doel is en blijft handhaven.

Overigens heeft Wetzel wel de pech dat 4 grootverdieners uit de selectie door omstandigheden niet aan spelen toekomen. Te weten: Waterman, Hoogendorp, Bosschaart en Milic.
0
Zondag 1 februari 2009 om 11:30 uur

A.

Aad schreef:

Ja en die raakt in Turkije geen kokosnoot.
Lekker boeiend wat hij daar doet, hier kon hij als enige in de selectie iets forceren. Nederlandse Turken raken trouwens nooit een koksonoot in Turkije.
0
Zaterdag 31 januari 2009 om 21:50 uur

Ron001

Kees schreef:

Klopt ook wat je schrijft. Mijn shout was niet helemaal goed weergegeven. Mijn vingers hebben het nog koud van afgelopen woensdag.
Selectie Janmaat belofteneftal !!!

Daryl Janmaat is als enige speler van sc Heerenveen door KNVB-coach Hans Schrijver opgenomen in de voorselectie van het Beloftenelftal. Dit team speelt woensdag 11 februari in Oss een oefenduel tegen Griekenland. De aftrap is om 18.00 uur. De definitieve selectie wordt op vrijdag 6 februari bekend gemaakt.
 Maar Ze zullen nu wel nadenken!!
0
Vrijdag 30 januari 2009 om 19:47 uur

HCF

homo in selectie groningen?
www.haguecityfirm.nl
0
Vrijdag 30 januari 2009 om 19:18 uur

yo

Jans ziet klein fysiek voordeel tegen ADO

Geschreven op vrijdag, 30 januari om 16:24

Oluwafemi Ajilore is zaterdagavond tegen ADO Den Haag niet inzetbaar. De verdedigende middenvelder van FC Groningen is donderdag door zijn enkel gegaan. Ook Marcus Berg is er, door een schorsing, niet bij. Martijn Meerdink sluit daarentegen weer aan bij de eerste selectie van hoofdtrainer Ron Jans, zo meldt de club vrijdagmiddag. Naast Ajilore en Berg zijn Brian van Loo, Jeroen Veldmate, Sepp De Roover en Petter Andersson afwezig door blessures. Doelman Van Loo is het dichtst bij een terugkeer in bij de selectie. Hij maakt mogelijk maandag zijn rentree bij de beloften. Pepijn Kluin en Dennis Krohne zijn toegevoegd aan de wedstrijdselectie voor zaterdag.

Jans zag de komende tegenstander afgelopen woensdag van FC Twente verliezen in het nationale bekertoernooi. “Ik verwacht dat er een hele andere achterhoede komt te staan", legt de trainer uit. "Robert Zwinkels zal in het doel staan in plaats van Boy Waterman en verder zullen er nog een aantal wijzigingen plaatsvinden. Wellicht dat ze de competitie in Den Haag toch een stuk belangrijker vinden dan de beker. Ik verwacht in ieder geval een agressievere ploeg dat afgelopen woensdag.”

“Wij hebben een klein fysiek voordeel omdat we geen midweekse wedstrijd hebben. Als je na vier dagen weer een wedstrijd moet spelen, is dat fysiek haast geen belemmering. Maar drie dagen is toch een ander verhaal. Van onze kant moeten we laten zien dat de instelling en mentaliteit die we lieten zien tegen Ajax altijd in onze ploeg zit. Het is een weerzien met Berry Powel, Yuri Cornelisse en Danny Buijs. Ik ben benieuwd hoe zij zich in deze wedstrijd manifesteren", aldus de Zwollenaar.
0
Vrijdag 30 januari 2009 om 17:11 uur

Advertentie

Justin

Aad schreef:

 Feyenoordsupporters op mijn werk vroegen zich al eerder af wat ADO moest met zo`n heethoofd.
Hij zou altijd problemen veroorzaken en de sfeer binnen een selectie verpesten. En bovendien goed voor minimaal 5 gele en 1 rode kaart per seizoen omdat hij ook tijdens de wedstrijd weleens een waas voor de ogen kreeg.

Ik geloofde ze niet en tot woensdag vond ik hem een aanwinst. Maar tegen Twente solliciteerde hij al nadrukkelijk naar een (rode?) kaart.
Met dit berichtje erbij geloof ik die Feyenoordcollega`s toch iets meer.

Een boete en zaterdag op de bank. En Schwiebbe in zijn plaats in de basis.
Een andere beslissing van Wetzel doet ook bij mij de twijfel over onze TD/coach toenemen.
Wetzel heeft er niks aan gedaan. Waterman en Verhoek kwamen er tussen en uiteindelijk hebben de spelers het opgelost en is de partij verder gegaan. Schwiebbe zit niet bij de selectie morgen, Buijs wel. Ik wacht nog steeds op de persoon die kan vertellen wat Schwiebbe Wetzel heeft aangedaan want ik snap er helemaal niks van..
0
Vrijdag 30 januari 2009 om 14:40 uur

Aad

 Feyenoordsupporters op mijn werk vroegen zich al eerder af wat ADO moest met zo`n heethoofd.
Hij zou altijd problemen veroorzaken en de sfeer binnen een selectie verpesten. En bovendien goed voor minimaal 5 gele en 1 rode kaart per seizoen omdat hij ook tijdens de wedstrijd weleens een waas voor de ogen kreeg.

Ik geloofde ze niet en tot woensdag vond ik hem een aanwinst. Maar tegen Twente solliciteerde hij al nadrukkelijk naar een (rode?) kaart.
Met dit berichtje erbij geloof ik die Feyenoordcollega`s toch iets meer.

Een boete en zaterdag op de bank. En Schwiebbe in zijn plaats in de basis.
Een andere beslissing van Wetzel doet ook bij mij de twijfel over onze TD/coach toenemen.
0
Vrijdag 30 januari 2009 om 14:39 uur

<FCDH>

ADO-aanvoerder baalt van krappe selectie
De ruime nederlaag tegen FC Twente is bij ADO Den Haag hard aangekomen. Volgens Aleksandar Rankovic heeft de verliespartij vooral te maken met het ontbreken van drie belangrijke krachten in de verdediging.

De aanvoerder van ADO weet de manier waarop de Haagse ploeg aan de wedstrijd begon onaanvaardbaar is. "Dat kan ook niet en daar moeten wij maar eens over praten, wat er allemaal mis is gegaan. Maar eigenlijk ging alles verkeerd, je kon wel zien dat wij drie belangrijke spelers misten achterin"

Rankovic doelde daarmee op het ontbreken van Timothy Derijk, Mitchell Piqué en Christian Kum. Drie spelers missen was te veel van het goede. "Klopt, één speler missen achterin is eigenlijk al teveel, maar met drie is het een kansloze missie. Eigenlijk hebben wij, eerlijk gezegd, niet echte vervangers."

"Dit komt heel hard aan. Als je verliest in eigen huis met zo’n uitslag, dan is dat zeker niet prettig. Je staat binnen twintig minuten met 3-0 achter, dan is dat schandalig", vervolgt Rankovic zijn verhaal. "Wij waren heus wel gemotiveerd en zeker omdat er veel publiek was, maar ik zeg nogmaals, als je binnen twintig minuten met 3-0 achter staat, dan is het vechten tegen de bierkaai."

Zuur was het voor de ADO-fans vooral dat individuele fouten ten grondslag lagen aan enkele goals. "Ja, dat is ook zo, maar ik wil hier niemand afkraken, maar het feit is dat je veel geconcentreerder moet spelen dan dat wij gedaan hebben in de eerste helft. In de tweede helft was het een kwestie van alles of niets en gingen wij achterin één op één spelen. Dan weet je dat Twente nog meer kansen gaat krijgen, maar wat er is gebeurd in de eerste helft, dat kan echt niet en dan met name wat er zich in de eerste twintig minuten heeft afgespeeld."




0
Donderdag 29 januari 2009 om 18:49 uur

Nu online

zuiderwijk en 219 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4