Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Alessandro

Shouters van clubachterdeduinen,

ADO Den Haag is momenteel bezig met een aantal kandidaten die Maurice Steijn op korte termijn moeten gaan opvolgen. Eerder deze week is er al gesproken en volgende week volgt een gesprek met Maurice, waarna wordt besloten dat hij als assistent trainer verder gaat of de functie als technisch directeur gaat bekleden.

Ik kan op dit moment geen namen prijsgeven, maar zodra ik hier toestemming voor heb, zal ik dit uiteraard met jullie delen zoals met Wasilewski een aantal dagen geleden.

Fräser is op dit moment geen kandidaat. Henk Fräser gaat in de Jupiler League aan de slag en zal dit gaan combineren met zijn huidige baan bij de KNVB. Als er meer te melden valt, zien jullie dat vanzelf.

Met vriendelijke groet,

Alessandro
0
Zondag 22 september 2013 om 00:03 uur

supporter-noord

leek wel een oefenpotje vanavond. weinig bezieling. nog niet eens van de onderste kunnen winnen. Die Cabral had ik de eerste helft al gewisseld, nog niet eens een simpel breedtepassje op v Duinen kunnen geven. En nog steeds lange ballen spelen op die v Duinen, elke wedstrijd weer, armoedig zooitje. En een trainer die daar blijkbaar nog steeds niks van zegt, maar dat is logisch, die snapt er zelf niks van. Alberg een aanwinst.
0
Zaterdag 21 september 2013 om 23:59 uur

K.B

Bert schreef:

Als ik nou lees dat die V Haaren steeds bagger speelt wat die ook al bij VVV deed vraag ik mij af waarom ze hem gehaald hebben.

2006 komt steeds dichterbij. Waarom trekt die Steijn niet zijn eigen conclusie en wordt die niet gewoon assistent. Ambities prima maar je kunt ook dingen proberen te nastreven die niet haalbar zijn.
Achter de schermen is allang besloten om Maurice Steijn uit zijn functie te halen. Alleen iemand van het kaliber Advocaat of Adriaanse zijn de beste optie. Er is hier al vaak genoeg over gespeculeerd. Het wordt tijd dat die zogenaamde iconen een keer als trainer naar Den Haag komen. Zeker gezien Advocaat zijn leeftijd lijkt het me mooi voor hem om met 1 of 2 jaar ADO definitief zijn carrière af te sluiten.
0
Zaterdag 21 september 2013 om 23:50 uur

langepino

volgens mij moet er nu echt een goede trainer komen! haagseblufvoetbal is ver te zoeken!!!!!
0
Zaterdag 21 september 2013 om 23:14 uur

wdr

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik mag het niet zeggen, maar we gaan degraderen. Alleen een snelle trainerswissel gaat ons nog redden. Maar dat gaat niet gebeuren.
Degraderen niet met zekerheid, maar onder Steijn komen we niet meer boven de rode streep uit. Wie vindt hem hier nog een toptrainer? Alles is totaal in elkaar gedonderd, niet alleen dit seizoen maar ook einde van vorig seizoen.
Als we al niet thuis van mede hekkesluiter NEC kunnen winnen, van wie dan wel?

Ik vind dit een prima selectie voor ADO begrippen, Holla, Van Duinen, Zuiverloon, Alberg, Coutinho, Gouriye, Meijers etc. kúnnen prima voetballen. Alleen nu speelt bijna iedereen als een krant, totaal geen chemie. Als er binnenkort een capabele trainer wordt gehaald, heb ik nog wel vertrouwen dat we nog plaats 13-15 kunnen halen. Maar met Steijn wordt het absoluut flirten met degradatie. Ik ben overigens overtuigd dat hij straks weg is, dit gaat hij niet meer omdraaien.
0
Zaterdag 21 september 2013 om 23:02 uur

Advertentie

marcellino

K.B schreef:

Prima speler als pure 10. Ik zie geen noodzaak voor fysieke verbetering. Speelde vandaag genoodzaakt half rechtbuiten.
je ziet in degradatie voetbal geen noodzaak dat je middenvelders fysiek de wedstrijd aan kunnen!!!!!!!!

juist omdat we te weinig fysiek hebben in dit elftal en ook niet echt werk paarden a la toornstra verzuip je en daar kan geen trainer iets aan veranderen de samen stelling van je elftal is rond uit slecht
0
Zaterdag 21 september 2013 om 22:37 uur

pajam

BLEISWIJK-1 schreef:

Joh.....gewoon de trainer eruit. Dat is de enige oplossing. Tot die tijd krijg je dit degradatie voetbal te zien.

Met een goede coach kunnen de middenvelders en verdedigers ineens weer voetballen. Let maar op.
hoe ik over de trainer denk is duidelijk, maar doordat hij ook 11 (!!) spelers heeft gehaald, is er voor een eventuele opvolger ook niet meer dan het doen met zijn aankoopbeleid.

Op dit moment zou je nog het beste zo kunnen spelen(denk ik);

-------------------Coutinho
-
Zuiverloon-Wormgoor-Kanon-Meijers
-
Merencia-- - - -- Holla- - - - - -Alberg
-
Gehrt-----------Kramer---------Cabral

Op een gegeven moment moet je spelers als Kramer, Merencia en anderen een kans geven, degene die er nu al 5 wedstrijden staan, laten weinig zien.
0
Zaterdag 21 september 2013 om 22:37 uur

BLEISWIJK-1

pajam schreef:

we hebben een serieus probleem; er is verkeerd ingekocht waardoor het elftal niet in balans is.

Geen ervaren speler en Geen Leider
We hebben een behoorlijk jonge elftal, maar naast een stuk ervaring hebben we ook geen leider in het veld. Al gaat dat vaak hand in hand met het missen van een ervaren speler, zijn er ook zeker jonge, talentvolle spelers die die rol zouden kunnen vervullen.
Een trainer moet zo`n speler dan belangrijk maken. Dit hebben we niet.

Middenveld
Steijn heeft het over combinatie voetbal, maar ik zie juist alleen lange ballen over het middenveld heen, op goed geluk dat een aanvaller het oppikt en er iets mee kan.
Onze middenveld mist een type a la Rado of Toornstra; hard werkend, ballen vragen, opvangen en meteen aanval opzetten / lijnen uitzetten.
Zelfs Chery speelde hier het half jaar zonder Toornstra een rol, ook die is er niet meer.
van Haaren kan faalt, Holla is hopeloos uit vorm en Gerth is de aanvallende middenvelder.

Verdediging
Al jaren onze achilleshiel, verergert door het vertrek van Derijck. Kracht, talent en energie van Omeruo verbloemde tijdelijk een hoop, maar de club heeft gefaald door juist in deze linie, waar je 2 huurlingen had lopen en 3 middelmatige centrale verdedigers (Beugelsdijk, Supusepa, Wormgoor), niet de prioriteit te stellen, waardoor je nu met een ongeloofelijke probleem opgezadeld zit.

Malone verraste positief vorig seizoen, maar valt tot nu zwaar tegen, Wormgoor zonder Omeruo naast hem verzuipt , Beugelsdijk heeft een leider naast zich in de hart van de defensie nodig en is een prima speler als hij zich kan richten op het uitschakelen van zijn tegenstander (meer niet). Maar dat kan in een linie met zijn huidige collega`s niet, hij moet meer brengen en dan verzuipt ook Beugelsdijk.

Op linksback zie je vervolgens toch iedere wedstrijd weer dat Meijers geen verdediger is, hij vult het aardig aan, maar schiet met zijn verdedigende kwaliteiten regelmatig tekort.

Verdediging is een chaos, geen opbouw vanuit achterin, geen leider in het veld en niemand op het middenveld die het spel kan verplaatsen. Dan kan je 6 aanvallers halen, maar zoals je nu al ziet, lopen die meer tegen zichzelf te voetballen, omdat ze totaal geen enkele aanvoer hebben.

Vraag is, hoe draai je dit nu om?


Joh.....gewoon de trainer eruit. Dat is de enige oplossing. Tot die tijd krijg je dit degradatie voetbal te zien.

Met een goede coach kunnen de middenvelders en verdedigers ineens weer voetballen. Let maar op.
0
Zaterdag 21 september 2013 om 22:24 uur

rien1

En weer een kut wedstrijd. Hadden ze vDuinen maar verkocht. En dan die lulhannes met zijn uitspraken dat de spelers het zoooooo erg vinden dat ze alen maand niet spelen. Want ze zinnen op revanche!!! Nou dat heb ik gezien. Alberg prima. Maar die zal zich wel snel aan de rest "aanpassen".Nee, lekker zo doorgaan, ook Steyn lekker laten zitten. Op naar de 6000 de volgende thuiswedstrijd. Echt een prestatie voor een trainer om het stadion in 2 seizoenen leeg te krijgen.
0
Zaterdag 21 september 2013 om 22:21 uur

Leidschenveen

Je staat 10 minuten voor tijd, thuis tegen fucking NEC, op 1-1. Wat doe je dan? Dan haal je er een aanvaller uit en je brengt een verdediger in! Wat een godverredommese laffe typhus mongool van een trainer ben je dan zeg. Optiefen!
0
Zaterdag 21 september 2013 om 22:18 uur

Nu online

ADO079, Br3cht, DHFC070, Kees, FC Den Haag!, wiegah070, kojak1, Raoul88, Rob2002, Jap, Bhattoe 74 en 302 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2