Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Leidschenveen

Over de wedstrijd valt niet zoveel te zeggen. Mede door het slechte weer heb ik weinig goed voetbal gezien. Ja wel strijd inderdaad zoals Mike al zei.

Maar effe wat anders: iemand op de reclameborden gelet aan de zijde van het uitvak? 
Wat mij betreft het toppunt van amateurisme!
Je zou maar sponser zijn!
0
Vrijdag 18 januari 2008 om 23:11 uur

ed vd roer

Josh Wagenaar lijkt op weg te zijn naar Canada. De doelman speelt momenteel voor ADO Den Haag, maar wordt in zijn eigen land gelinkt aan Toronto FC.

Wagenaar is bezig aan zijn tweede seizoen bij de residentieclub, maar speelde vrij weinig. Vorig seizoen stond hij zes wedstrijden op doel, dit seizoen nog geen een.

Wagenaar, die volgende maand 23 wordt, kan in Toronto tweede doelman worden achter Greg Sutton, die weer helemaal hersteld is van een hersenschudding. Kenny Stamatopoulos, momenteel tweede doelman bij TFC, lijkt op zijn beurt terug te keren naarr het Noorse Tromsø IL, dat hem verhuurde aan de ploeg van coach Mo Johnston.
Dat waren toch 2 geweldige wedstrijden van hem hier....vooral die laatste!!!!!
0
Maandag 14 januari 2008 om 19:51 uur

Cor

En? Zijn de heren van Ringelenstein, Jansen en de Boer al verdwenen. Daar lees of hoor ik helemaal niets over. Of moeten we wachten op een flutrapport op 1 februari. Dat het allemaal te wijten is aan domme pech, en dat er helemaal niemand heeft gefaald. Noch de gemeente noch het bestuur, SSO of adiviseurs ( gebr. Jansen), dus iedereen gewoon blijft zitten waar hij zit. Deze spelersgroep is tot zeer weinig in staat, daar moet zelfs de meest fanatieke aanhanger het toch wel mee eens zijn. Het zou toch een drama zijn als die over het paard getilde drollen noch de nc zouden halen. Dan vinden ze waarschijnlijk nog ook dat ze uitstekend gepresteerd hebben. Ook als ze in de eerste ronde worden uitgeschakeld door Veendam door daar met 6-1 te verliezen.  De supporters zouden de schuld niet bij zichzelf moeten zoeken, over het al dan of niet gaan. De schuld ligt totaal bij de beleidsbepalers, of hoe je die lieden ook wil noemen. En nergens anders. Echt niet.
0
Zaterdag 12 januari 2008 om 19:33 uur

KKH - kalekophagenees

vind het godverdoms belachelijk dat ze buiten het veld wel kunnen vechten maar zo gauw er gras onder ligt gebeurt er geen ene tering.

Tegen Top Oss ben je nu gewoon geholpen door de mist blijkt achteraf.

Van mij mag heel het bestuur optieften en Arzbach erbij, hoe moet Vloet nou positief langs de lijn gaan staan. Er lopen 11 negatiefo`s in het veld die mekaar niet zoeken en aanspelen ze denken dat ze ajakkus zijn met het rond blijven spelen van de bal.

Tering spelers ik zeg het nog maar één keer, je zit in een divisie waar iedereen uit wil dus je hebt 19 tegenstanders die er voor willen gaan.

Jullie verdienen ruimschoots meer dan Jan Modaal op de tribune die voor hun geld zich de tering moeten werken bij hun baas.

Er komen nu nog een kleine 3300 supporters die nog willen betalen voor wedstrijden ook al is het een boeven prijs, zo meteen komt er geen hond meer en dan is het over voor jullie salaris. Sponsors hebben we ook al niet veel dus het ligt aan jullie.

Arzbach trek die arm nou uit je reet van Ringelteef en de Bhoer en ga nou eens zelf nadenken hoe het komt dat wij zo weinig publiek trekken.

1. Belachelijke beveiliging ook voor geen Diehard supporters.

2. Geen Lange zijde dus geen sfeer

3. Absurt hoge toegangs prijzen uit en thuis

4. Onwijs slechte catering

5. Geen supporters home

Ga hier nou eens mee aan de slag en zorg ervoor dat we blijven bestaan.

Lees  je het niet Arzbach dan ben je de zoveelste weggooier die we hebben gehad.......

0
Zaterdag 12 januari 2008 om 15:22 uur

Der Rudy

Harrie schreef:

Ook Arzbach komt uit de kring die nadrukkelijk gefaald heeft. Is ook absoluut geen voetbalman. Twee jaar meelopen in de businessclub is totaal onvoldoende. We hebben mensen nodig die de club en het profvoetbal heel goed kennen en Arzbach is wat dat betreft veel te licht. Hij heeft, net als de RVC, zeker 10 jaar praktijkervaring nodig om niet op hetzelfde dwaalspoor te raken als in de afgelopen 10 jaar met de voorgangers is gebeurd.


Vergeet NOOIT: bij een profclub moet het voetbal op de eerste plaats staan, daarvan moet alles worden afgeleid. Ook ik hoop daarom dat de RVC op dit forum kijkt.

Heb een aantal keren met Arzbach om de tafel gezeten. We verschillen van mening, ik vindt hem wel geschikt. Toen hij voorzitter van de biznisclub was heeft hij van die kant kunnen ervaren dat de organisatie bij de club zwaar onvoldoende was.

Misschien ben ik niet duidelijk geweest door niet te vermelden dat hij het niet alleen kan. Net als veel oudvoetballers van ADH is er te weinig voetbalkennis bij onze club was en is. Twee maanden geleden heb ik op dit forum al gepleit voor Vloet als TD. Denk dat hij een (nog) betere TD is dan trainer.

Prettig weekend.
0
Vrijdag 4 januari 2008 om 16:35 uur

Advertentie

Ooievaar

Delft schreef:

Ben het met je eens hoor Ooievaar op een punt na dan niet investeren in spelers en ik heb het niet over kopen maar huren daar moet vd Kallen of wie dan ook maar voor garant staan betekend dat we de komende jaren in de eerstedivisie blijven steken. vraag is hoe lang houdt de club dat vol. Of worden we net zo`n terminale patiënt als Fortuna.
Nee dat nou ook weer niet, dan is het einde oefening. Maar dit seizoen heb ik weinig hoop op echte investeringen, helaas. Maar zet nou eerst eens een echt goede organisatie neer. m.i. van levensbelang is ook een goed scoutingsapparaat. Heel belangrijk is ook de jeugopleiding, daar moet je ook in durven investeren. 

 En daarbij zou het inderdaad mooi zijn als er jongens gehuurd zouden kunnen worden, maar ook dat heeft te maken met mensen in de organisatie met verstand van zaken. Ben bang dat Hofstede te licht is voor deze job. Beetje persoonlijkheid had zich natuurlijk nooit zo laten piepelen door met name Jansen.

Maar blijft de club het speeltje van Ringeling, Jansen en De Boer (SSO) en blijven al die incompetente managers zitten, dan zal het nooit wat worden. Club en gemeente moeten maar voor eens en altijd schoon schip maken. Als v.d. Kallen hier een trekkersrol zou kunnen vervullen, zou dat een zeer goede zaak zijn!! En een publieksvriendelijk beleid zal zeker ook een stap in de goede richting zijn. Dat zijn m.i. ook investeringen waar je zeker goodwill mee kweekt.
0
Donderdag 3 januari 2008 om 23:15 uur

Delft

MGML schreef:

Delft snapt het niet helemaal. Elia een overschat talent. Hij speelt momenteel bij FC Twente (nummer 6 eredivisie) wekelijks in de basis. Bij ADO Den Haag (degradant eredivisie) zat hij op de bank.

Delorge, Kolk en Mols mogen iedere week de bank warm houden.
Elia draait bij Twente nou leuk mee, bij ons heb ik op de westrijd tegen Turkiyemspor weinig van hem gezien. Delorge speelt niet bij Ajakkus maar was voor ons een goeie. Kolk speelt gewoon zijn wedstrijden en pikt zijn doelpunten mee. Ik mag het dan wel niet snappen maar ik zie hem toch een beter rendement halen dan Elia. Hoeveel heeft die dit seizoen al gescoord? Precies nul keer. Misschien dat die vandaag het net weet te vinden? Van Mols is het verhaal toch bekend die heeft Makaaij voor hem en is invaller.
0
Zondag 30 december 2007 om 14:58 uur

northy

Trek lekker de stekker eruit....wat een toegangsbeleid.
Als jullie nu de wedstrijden op woensdagochtend latn beginnen zijn er zo weinig mensen dat er niets gebeurd...hélémaal NIETS...geen supportershome,want die zijn er niet meer.
Ik stel me 1 januari de vraag:ga ik nog of nóóit meer,de liefde moet van 2 kanten komen.
0
Donderdag 27 december 2007 om 18:35 uur

marcellino

Businessclubrealist schreef:

Spot er maar mee! Dat hebben jullie al meer dan 25 jaar gedaan. Kijk waar we staan. De massa hier is te kortzichtig om te kunnen begrijpen hoe de wereld van de centjes er echt uitziet. Dream on, denk aan Ed Maas, Martin Jol enzo en laat straks Haaglandia VOORGAAN.
hoe bedoel je het is geen spot het is de realiteit.
en het zal nooit haaglandia worden maar fc haaglanden daar zijn ze trouwens al meebezig om te kijken of dat wel trekt.

EN als je in de busineesclub zit moet jij toch weten dat het een schilders bedrijf is.

We hebben vaker menings verschil gehad maar tot op heden is nog weinig uitgekomen wat je hebt gezegd
en dat is bij mij wel anders zal ik dan toch dichter bij het vuur zitten!!!!
0
Woensdag 26 december 2007 om 12:16 uur

Rafael

Hehe schreef:

Ten eerste was het Sylvie

En ten tweede komt Toth uit Den Haag.
Joh... echt?

Ik snap dat het water ADO tot de lippen staat en mijn weinig keus heeft maar is het nou toevallig dat zodra het bij ADO om geld gaat er altijd mensen bij betrokken zijn die, op zijn minst gezegd, een dubieus verleden hebben gehad.......? (van Zweden, Maas, Zegwaard, Toth.........).

Ik verlang naar die goede ouwe heer Stoop
0
Zondag 23 december 2007 om 12:56 uur

Nu online

zuiderwijk en 250 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4