Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Johannes

Ik weet het echt zo net nog niet of Vd Brom blijft hoor. Ik geloof wel dat hij er nu zelf vanuit gaat dat hij zijn contract uitdient en ik geloof ook echt dat hij niet perse weg wil.

 

Maar... los van het geld is het wel Vitesse dat evt. aan de deur klopt. Daar heeft hij hoe lang gespeeld? 7 jaar? 11 jaar? Ik kan me voorstellen dat het gevoel bij je oude club meer zegt dan alleen maar geld.

 

En dan zeggen we met z'n allen dat het in Arnhem zo onrustig is en dat je daar makkelijk op je bek kunt gaan als trainer. Maar wat dacht je van Den Haag? Als ik even een donkerzwart scenario schets: na een top seizoen een rampseizoen; snel uitgeschakeld in Europa en onverwachts toch nog in de degradatiezone... de pleuris breekt uit en mensen vragen zich af of het eigenlijk wel een goede trainer is. Iedere plek onder de playoffplekken gaat in Den Haag toch stiekem een beetje voelen als teleurstelling. Bij Vitesse daarentegen... is iedere plek hoger dan dit jaar gewoon winst. Daat hoef je ook niet bang te zijn dat je je spits niet kunt behouden wegens geldgebrek en als die spits per ongeluk toch weg gaat dan koopt de baas er drie nieuwe voor in de plaats.

 

Ik weet het echt zo net nog niet. Maar laat duidelijk zijn dat ik heel hard hoop dat hij gewoon lekker bij ADO Den Haag blijft, mee Europa in gaat en zelfs nog lekker even een nieuw contract tekent!

0
Woensdag 15 juni 2011 om 20:54 uur

Ferdy

oodh schreef:

Is het niet zo dat Verhoek vanaf rechts buitenom gaat en dan een voorzet geeft op Bulykin? Kan je je Meric nog herinneren?

Klopt wel maar als Buly en Verhoek weggaan heb je een voetballende spits a la Immers en een naar binnentrekkende rechtsbuiten a la Meric.

Laat maar komen die Haagse Turk2! Voor hem kwam ik paar jaar gelden óók naar t stadion

0
Woensdag 15 juni 2011 om 16:38 uur

Taki

We hebben in geen twintig jaar zo'n goeie spits gehad. Heb nog steeds de hoop dat het bestuur alles op alles zet om Bulykin te behouden.

0
Dinsdag 14 juni 2011 om 15:56 uur

Richard

Ferdy schreef:

Die Bulykin is veel te oud, zou ik echt niet kopen!

 

Het bewuste artikel uit SovietSport:

 

Spits "Den Haag" Russische Dmitry Bulykin deze zomer zou kunnen worden in opdracht van Yuri Semin, de Dynamo, zei Transfer.

Het recht te behoren tot de Hollandse spits Kampioenschap Belgische Anderlecht, en interesse in zijn diensten reeds blijk hebben gegeven van Moskou en Lokomotiv Dynamo.

Een bekende portal transfermarkt.de evalueert spits 1,3 miljoen euro, hoewel na de laatste van de fenomenale seizoen (21 doelpunten), de waarde ervan zou kunnen leiden tot 4 miljoen euro.

Bulykin niet langer een jonge spits (1931), maar het is data die nu nodig is chief coach van "Dynamo" Yuri Semin - zijn hoogte 193 cm

Bulykin was van enorme waarde voor ons afgelopen seizoen, maar het is geen garantie dat hij nog zo een seizoen zou kunnen draaien. Ik sta er niet raar van te kijken als ie ergens anders heen gaat en daar af en toe scoort, maar lang niet zoveel als bij ons dit jaar. Ik denk dat er veel meer spitsen te krijgen zijn in Oost Europa, of een Brit. Zolang de flanken de spits bedienen, en dat de aansluiting van een goed middenveld er is kan elke spits met een neusje voor de goal heel veel scoren voor ADO. Tijd om afscheid te nemen van Bulykin, hem heel erg danken voor bewezen diensten, en door borduren.

0
Dinsdag 14 juni 2011 om 12:11 uur

Ferdy

Die Bulykin is veel te oud, zou ik echt niet kopen!

 

Het bewuste artikel uit SovietSport:

 

Spits "Den Haag" Russische Dmitry Bulykin deze zomer zou kunnen worden in opdracht van Yuri Semin, de Dynamo, zei Transfer.

Het recht te behoren tot de Hollandse spits Kampioenschap Belgische Anderlecht, en interesse in zijn diensten reeds blijk hebben gegeven van Moskou en Lokomotiv Dynamo.

Een bekende portal transfermarkt.de evalueert spits 1,3 miljoen euro, hoewel na de laatste van de fenomenale seizoen (21 doelpunten), de waarde ervan zou kunnen leiden tot 4 miljoen euro.

Bulykin niet langer een jonge spits (1931), maar het is data die nu nodig is chief coach van "Dynamo" Yuri Semin - zijn hoogte 193 cm

0
Dinsdag 14 juni 2011 om 11:54 uur

super fc denhaag

Is vennegoor of hesselink niets voor ons in de spits????? Die heeft geen club meer las ik.
0
Zaterdag 11 juni 2011 om 09:34 uur

hjfff

Lange Jan heeft bijna alles wat onze Buly ook heeft;

- lengte (1.91)

- kopsterk

- balvast

- (internationale) ervaring

 

Ik ben ook van mening dat een geslepen spits van rond de 30 beter bij ons past dan een twintiger.

0
Vrijdag 10 juni 2011 om 23:51 uur

Don

pfff, als je vennegoor kan halen ga je echt voor een top 4 klassering. Die jongen kopt de voorzetten van verhoek en hocher er van alle standen in.

Beetje kaatsen met toornstra en immers.....en een berg ervaring, dat komt helemaal goed.

 

Hoewel ik erg genoten heb van buly denk ik dat veel mensen hem zien als reden van het succes. Ik durf (zo terugkijkend) echter te stellen dat elke beetje spits afgelopen seizoen 18+ keer gescoord zou hebben bij den haag.

Daarom demk ik dat een vennegoor, of een soortgelijke gelouterde spits nu meer bij den haag zou passen dan een jonge jongen zoals een boymans of een poepon.

 

Een beetje (internationale) ervaring in europa is echt niet verkeerd.

0
Vrijdag 10 juni 2011 om 22:47 uur

Advertentie

marcellino

Ooievaar schreef:

Ik denk dat je te voorbarig bent met je conclusies Marcellino. Bylukin had helemaal niemand op gerekend dat hij het zo voortreffelijk zou doen. Hij was nooit z'on goalgetter, en het is absoluut geen zekerheid dat hij er weer zoveel maakt of niet door z'n hoeven heenzakt, hij wordt er ook niet bepaald jonger op. Had hem graag gehouden maar niet ten koste van alles.

 

We spelen geen boerenbond liga maar zijn een snel groeiende club die ook nog eens europa ingaat. Dus neem maar van mij aan dat heel wat makelaars ons weten te vinden. Zal het vast wel goed komen. Ik heb er in elk geval alle vertrouwen in. En dat weet een ieder die hier al een tijdje komt, dat dát wel eens anders is geweest.

 

iedereen die voor ado is heeft vertrouwen en ook dat we een lange peiode in het linker rijtje vertoefen.

 

maar net als spits bulykin (wat wij allemaal niet verwacht hadden)

is den haag dit jaar een saamhorigheid gebleken(wat we ook niet verwacht hadden)

 

dit jaar moeten we koesteren want het komt veel te vlug.

het had eigenlijk nog twee tot drie jaar moeten duren tot we staan waar we nu staan.

 

neemt niet weg dat we er nu staan en dat terug vallen wel meer consiquenties kan hebben als nog drie jaar wachten op succes.

 

we zijn nu aan het opbouwen en ado leeft dat zie je bij sponsors supporters en ook bij spelers.

maar je ziet ook dat iedereen nog zeer voorzichtig is den haag een roote stad maar de play offs zaten niet vol(ja de andere wedstrijden wel maar dan mocht je tegen een zeer redelijke prijs naar binnen om over al de genodigden maar niet te spreken)

 

sponsors(een velgen specialist op de broek)tuurlijk is beter als niets maar zijn nog niet de grote namen waar je op wacht.

 

spelers tsja uit de jupiler willen ze graag komen ,maar de eerste uit de ere heeft voor az gekozen(hiermee wil ik niets te ort doen aan cherry,hocher en de vogel)maar dat zegt genoeg.

 

we zijn nog onstabiel en dat weet iedereen om ado heen.

ik deel jouw mening niet en waarom niet omdat we dat nog niet weten.

 

zo positief jij het formulierd zo negatief kan het worden.

of denk jij dat als we onoverhoopt volgend jaar voor de plekken 12 t/m 18 spelen sponsors,spelers en toeschouwers behouden blijven of zelfs worden uitgebreid.

 

ik denk dat volgend jaar zeer crusial wordt en daar mag je gewoon meer risico voor nemen

 

 

0
Vrijdag 10 juni 2011 om 16:49 uur

marcellino

BLEISWIJK-1 schreef:

Wat ik begreep is Bulykin al weg en zijn ze gestopt met het proberen hem te behouden. Wat jij wil gaat daarom niet meer gebeuren.

 

Misschien dat jij nog een nieuwe spits weet. Die we gelijk kunnen kopen en die ook nog een beetje goedkoop is.

 

Of zullen we Immers, Verhoek en Toornstra voor een net prijsje overal gaan aanbieden? Dan kunnen we van dat geld Bulykin, met een afschrijving van twee jaar, kopen en hem een salaris van een miljoen geven. Ik dacht het niet!

 

Een spits is belangrijk, maar we kopen toch ook Messi niet. Overal zit een grens aan. Of we dat nou leuk vinden of niet. 

jij je mening ik mijn mening.

 

 

als je een beetje het verledebn van den haag bekijkt sportief en in en om het veld blonken we uit in negatieviteit.

 

dit is in een klap veranderd iedereen praat over den haag op sportief vlak en ook over de supporters,zelfs de politie en de gemeente ziet den haag als voorbeeld.(dit hebben we na 88 niet meer meegemaakt.

 

wat is dan duur!!!!!

 

bulykin weg doen en een tweede rang spits kopen en volgend jaar weer moeilijk scoren.

Dat kan zo maar het verschil zijn tussen subtop en bij de onderste vijf.

 

verhoek vervangbaar ,toornstra vervangbaar hoe goed ze ook zijn.

Maar een echte spits kaliber bulykin is normal gesproken niet te halen voor den haag.

 

Maar goed moeten we het met immers en brouwer doen volgend jaar zie ik het somber in, komt ook nog eens bij mocht verhoek onoverhoop blijven en we hebben niet de spits di het kan afmaken het een verloren jaar voor hem wordt met aqlle gevolgen van dien.

 

 

0
Vrijdag 10 juni 2011 om 16:21 uur

Nu online

Bollie74, Vink, carbayon, Marcie, Luc2000 en 190 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4