Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

northy

Als wij nu eens beginnen met elkaar te beargumenteren ipv af te katten,wordt er een beetje moe van.
Ken jouw het nou rotten of iemand 30 jaar of 3 maanden bij de club komt,heeft iemand die langer supporter is meer te zeggen,alleen om het feit omdat hij/zij de mogelijkheid heeft gehad om te komen omdat hij ouder is?
Is knap om de rijen te sluiten,we zijn al met zo weinig.
0
Zaterdag 22 december 2007 om 13:18 uur

Delft.

willem schreef:

ADO Den Haag had een tweetal oefenduels in het eigen stadion op het programma staan, doch deze zijn geschrapt in verband met de financiële perikelen. Ook is duidelijk, dat ADO Den Haag zich komende maand niet op de transfermarkt zal roeren. ADO Den Haag had in de planning staan om in het eigen stadion oefenduels af te werken tegen het Belgische Roeselaere en Roda JC, de ploeg van oud-speler Raymond Atteveld.
Beide duels zijn gecancelled in verband met de daaraan verbonden kosten. Ook is trainer Wiljan Vloet inmiddels duidelijk geworden, dat hij met de huidige selectiegroep het seizoen zal (moeten) afmaken. Het binnenhalen van een eventuele versterking behoort niet tot de mogelijkheden.

Later meer in het wekelijkse interview met trainer Wiljan Vloet, waarin o.a. ook vooruit gekeken zal worden op de competitiewedstrijd tegen TOP Oss, vrijdag in het eigen stadion. Vloet begint overigens tegen de Brabanders met hetzelfde team, dat vorige week van start ging tegen FC Zwolle.

Is dat nou een juiste manier om de club er bovenop te helpen? Ze zijn blijkbaar nog dommer bezig dan ik dacht. Een paar oefenwedstrijden kan geen kwaad denk ik gezien de resultaten. Als je nou te weinig geld hebt speel ze dan lekker bij Laakkwartier heb ik afgelopen zomer 2 leuke wedstrijden gezien en het was er gezellig druk. Als het daar vol zit levert dat volgens mij nog geld op ook. Tenzij dat de tegenstanders teveel vragen nou dan zoek je een paar andere clubs uit momenteel kan een amateurclub ook van Ado winnen. Het niet doen van aan en verkopen zal er in ieder geval toe leiden dat we een verder anoniem seizoen draaien. Altijd is er geld te weinig of worden er verkeerde aankopen gedaan doodziek wordt je ervan. Ik heb dat geklooi nou lang genoeg gezien op dat veld. Postma, Meric en Janmaat zijn de enige die met inzet spelen. Als het team zou vechten voor een overwinning wil ik best morgen anderhalf uur kou lijden in dat stadion maar dat is dus denk ik niet zo. Ik denk dat ik maar niet ga.  Jansen en Ringeling maak eens plaats. Geef die geldschieter zijn vrijheden en betrek meer oud spelers bij onze club. Geef Knopper en Bosschaart maar een vrije transfer in de winterstop haal daar maar twee gretige jonge spelers van bv Dordrecht maar voor terug. Promoveren doen we dit seizoen toch niet meer. Beter is het om na de winterstop aan een nieuw gretig elftal te bouwen. Als er tenminste nog wat te bouwen valt met die tekorten. 

0
Donderdag 20 december 2007 om 21:46 uur

<FCDH>

vince schreef:

bedankt voor de tip. 
Net even gekeken maar weinig nieuws.
een nieuwe club en licensie kan inderdaad jaren duren en dan zitten "we`met een leeg stadion. niet echt wenselijk.
Als je natuurlijk alleen pvda en groenlinks aan het woord laat (zij die tegen de garantstelling waren) wordt het bericht wel erg gekleurd.
weinig nieuws?nee dat ze het een regio club willen maken is weinig nieuws ja
0
Woensdag 19 december 2007 om 19:54 uur

vince

<FCDH> schreef:

straks herhaling op tv west ik ben woest die tyfes honden moesten zo nodig een nieuw stadion hebben nou je ziet het ik hoop dat we over 3 maanden er nog zijn ?
voetbal zonder den haag ik zou er niet aan kunnen wennen
bedankt voor de tip. 
Net even gekeken maar weinig nieuws.
een nieuwe club en licensie kan inderdaad jaren duren en dan zitten "we`met een leeg stadion. niet echt wenselijk.
Als je natuurlijk alleen pvda en groenlinks aan het woord laat (zij die tegen de garantstelling waren) wordt het bericht wel erg gekleurd.
0
Woensdag 19 december 2007 om 18:48 uur

slap zooitje

We mogen blij zijn dat deze anonieme financiele geldschieter in de bres is gesprongen. Maar hoe lang gaat dit nog goed? Het is een chaos bij de club, in sportief, in organisatorisch en in financieel opzicht. Wat moet er gebeuren? Het wordt tijd om een volledig nieuwe start te maken. Ten eerste moeten de "oudjes" uit de selectie worden verkocht danwel verhuurd. Zij drukken teveel op de begroting en brengen weinig tot niks op sportief vlak.  Ik denk dat het beter is om met een nieuwe jonge groep te beginnen, misschien met maximaal 2 ervaren spelers (maar niet degenen die we nu hebben). Ten tweede moet het belachelijke "happy crowd control systeem" op de schop. Het supporter verplichten om een biometrische foto te laten maken, draagt niet bij tot hogere aantallen mensen in het stadion. Dus worden er inkomsten misgelopen. Daarnaast is het gewoon belachelijk dat er maar 4 poortjes zijn aan de hele lange zijde van de haaglanden tribune. Als het dan ook nog eens bijna een halve minuut duurt voordat je binnen bent, dan kun je snel uitrekenen hoe lang alles gaat duren als het echt een keer druk wordt (als we dat nog mogen meemaken). Zo "happy" word je er dus niet van. Ten derde moeten de wedstrijdkaarten goedkoper worden: 22 euro laten betalen voor een wedstrijd tegen omniworld of top oss. Het is gewoon schandalig. Vind je het gek dat veel mensen thuisblijven? Ten vierde moet er eens een goede leiding komen die verstand van zaken heeft en ervaring in de voetbalwereld, mensen die de juiste besluiten nemen. Dit zijn een van de vele punten die heel snel moeten verbeteren. Oh ja, en verbeter eens de catering in het stadion voor de "gewone mensen" en zorg ervoor dat de trapdelen niet meer los liggen. Dit kun je toch geen fatsoenlijke ontvangst noemen. Ben er helemaal klaar mee....

0
Dinsdag 18 december 2007 om 17:44 uur

Aad

Flip schreef:

De uitdrukking gebakken lucht ken je natuurlijk niet.
Zegt alles over je niveau! Voor mij is het duidelijk dat je alleen interessant over wil komen op deze site.
Ik mag dan wel ADO supporter zijn maar de uitdrukking ken ik natuurlijk wel. Ik bedoelde te zeggen dat liegen over zoiets als dit weinig zin heeft. Leugens komen altijd uit. Er zijn genoeg andere bezoekers op deze site die kunnen getuigen dat ik de waarheid spreek. Als je enigszins lef hebt kun je deze getuigen a.s. vrijdag spreken. Vak O rij 10.
Maar nogmaals maak je leiver druk over de teloorgang van onze club.
0
Dinsdag 18 december 2007 om 10:30 uur

NGNG

D. schreef:

Dat heeft hij dan goed verborgen weten te houden.
Op de bank kan je ook weinig laten zien.
0
Maandag 17 december 2007 om 17:16 uur

jajoh

Pietje schreef:

Jammer voor je en die andere. Jullie zijn daar tegen beter weten in gaan zitten. Jullie hadden schijt aan de fanatieke aanhang die graag op de lange zijde wilde. Nu hebben we schijt aan jou.
Niet zo stom lullen!! de mensen op O hadden ook weinig keus, dus niet op hun gaan zittem zeiken! Maar het plan om acties uit te voeren maakt mij erg gelukkig :-) Roep al weken hier dat er serieus iets moet gebeuren en ik heb het idee dat er eindelijk iets gebeurd. Alleen niet alles moet via internet gaan... ook de NSB leest mee....
0
Donderdag 13 december 2007 om 19:31 uur

Advertentie

nooit meer in het midden!!!!!

Drama schreef:

Idd

Ringel lacht ze lul uit ze broek als die dit leest!!
bestuur is de lachende 3e
en dat willen we toch geen van alle!!

actie ok maar niet ten koste van je mede supporters!!

Natuurlijk gaat zo een actie wel ten koste van de vaders met kinderen en dergelijke ,zo is het altijd al geweest .Daarom zitten er nog steeds zo weinig mensen in het stadion en daarom zal het middenvak nooit meer van de fanatieke aanhang worden ondanks welke acties dan ook .Juist omdat de fanatieke aanhang geen rekening houd met de medesupporters willen ze niet verschillende vakken naast de fanatieke aanhang .Uit de voorgenomen actie blijkt dat dat meer als terecht is .Hoop trouwens dat deze actie toch doorgang vind .Hoe meer stadionverboden hoe beter .
0
Donderdag 13 december 2007 om 12:42 uur

old firm

Schaamrood schreef:

Vloet, Fräser en zelfs de verzorger van ADO staan in  belangstelling van een club in de Oekraine. Laatsgenoemde neemt al vast een glaasje champagne. Zijn dat de mensen die ervoor zorgen dat wij wekelijks naar anti defensief voetbal zitten te kijken en nu al weer bezig zijn met het vullen van hun zakken elders. Clubliefde, bahhh niet bij spelers en niet bij een technische staf, maar als de heren gaan in de winterstop, Laat ze mij dan effe bellen dan heb ik nog wel een lijstje spelers voor ze die ze mee mogen naar de Oekraine of naar Siberie.
Gek he, dat die liever weg gaan!!
Zelfs zij, met hun kwaliteiten,kunnen er niks van maken bij dit zooitje!
Zij hebben(voor de 20ste keer)niet dit zooitje bagger binnen gehaald,waren ringel en jansen!!
Erg kortzichtig om te verlangen dat mensen die er een paar maanden zitten clubliefde voor onze club hebben,die zitten er voor hun brood en woorden er echt wijzer van als alles goed zou gaan.
Dat ze er zelfs champange op drinken als ze ergens anders aan de slag kunnen,zegt alles over wat een teringzooi het is binnen die club,en daar hebben de beleidsbepalers voor gezorgd!
Enne,kan me niet voorstellen dat onze bestuurders uit clubliefde onze club naar de kloten laten gaan,dus op dat niveau zit ook weinig clubliefde....
0
Dinsdag 11 december 2007 om 15:51 uur

Nu online

zuiderwijk en 128 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4