Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

D.H.zuid-west

Snap niet waarom iedereen over vd Kallen begint, het probleem ligt toch echt bij de ongeinspireerde spelers en een trainer die weigert om aanpassingen te maken in de speelstijl en opstelling (om maar te zwijgen over falend / te laat wisselbeleid). We moeten het voorlopig doen met de spelers die we hebben, wie niet mee wil of kan moet niet worden opgesteld. 1 schot gericht op doel van Immers die ook nog naast gaat is beschamend voor een ploeg die claimt aanvallend te willen spelen. Verliezen van AZ is geen schande maar de manier waarop dit gebeurde wel.

0
Maandag 7 november 2011 om 13:37 uur

Ooievaar

Kees schreef:

ADO maakt bijna geen kosten m.b.t. de dames. Hoofdsponsor Zegwaard neemt bijna alle kosten voor zijn rekening.

Wat was het alternatief voor Van der Kallen geweest? De groep Braaksma die plofkop Jol als trainer wilde. Succes, verzekerd maar wel voor een korte periode en daarna een restschuld van hier tot Tokio.

Weer terug naar HSV ADO? Leuk, word ik direct lid maar zijn we daarmee geholpen? Je ziet bij Ajax wat zo`n ledenraad oplevert. Honderden (misschien wel duizenden) brengen hun stem uit maar van enig verstand of kennis van zaken is geen sprake enkel de emotie regeert. Ja, een enkeling zal er ongetwijfeld kijk op hebben maar zijn of haar mening sneeuwt volledig onder.

Ik blijf van mening dat ik blij met Van der Kallen ben maar er moet wel zo snel mogelijk iemand met verstand van voetbal binnen gehaald worden. Ik ben blij dat men niet met Ali Boussabon in zee gaat maar het is natuurlijk achterlijk dat mannen a la Beijersbergen en Jagersma hierover beslissen.
Het is achterlijk dat een zakenman alles kan en mag beslissen. Neemt voor een relatiief bescheiden bedrag de hele tent over, en richt zich dan op zijn eigen zaken. Komt om de de zoveel maanden met een lulverhaal en gaat verdere met zaken doen. Die lulhannussen van een Beijersbergen en Jagersma zitter er alleen voor de vorm, die hebben echt geen moer te vertellen.

Enig idee wat de man met de club wil? wat is zijn visie? waarom is er geen voetbal know how? die laatste vraag is makkelijk te beanwoorden. ADO is zijn speeltje, en het resultaat is bekend, is het niet dit jaar dan is het volgend jaar richting juup. ADO heeft nog nooit zoveel jaarkaarten afgezet als dt seizoen, dan moet je dus doorpakken. En minimaal weer voor een 7e plek gaan.
Niet richting 17e plek dat is gewoon boerenbedrog.

Bij Ajax ligt de macht van de club bij de club zelf, en dat heeft ze nou niet bepaald windeieren gelegd.

Stein is duidelijk geen Brom, maar hij moet het wel doen met een verzwakte selectie zonder persoonlijkheden en would be vedettes. Dus ga er maar aan staan.

Dat mag je VW Kallen aanrekenen, dat ziet een blind paard nog wel dat het duidelijk minder is.

We zullen er wel drie onder ons houden, dan zetten we weer de polonaise in. Waar diepe schaamte meer gepast is. Het is toch weer een waardeloos seizoen als je weer 14e wordt?

Zolang de club zelf helemaal niets heeft in te brengen is het schaatsen op heel dun ijs.

Het 1e, 2e en de jeugd het is ver onder de maat. Schoenmaker jr scout? Moet je nog?

De dames staan 2e prachtig mooi, alleen heb je daar werkelijk geen éne flikker aan.

0
Zondag 6 november 2011 om 23:39 uur

Bert

ADODENHAAG schreef:

Als we vanmiddag tegen AZ vol op de aanval hadden gespeeld was het 7-0 geworden. Laten we maar afwachten tot we weer tegen een gelijkwaardig team, zoals utrecht, hebben gespeeld. Heerenveen en AZ-uit hebben we op dit moment gewoon niks te vertellen, en dat is niet eens een ramp.
We kunnen ook wedstrijden administratief gaan afdoen. Bespaart een hoop kosten.

Maar waarom mogen sommige blijven falen terwijl de anderen geen kans krijgen. Hierin zit Steijn echt fout.
0
Zondag 6 november 2011 om 22:52 uur

Bert

Ado moet wel zijn eigen spel blijven spelen. Gewoon vol die Haagsche Bluf erin.

Dat vergeet Steijn. Waarom geen Höcher erin en Cherry naar het middenveld.

Steijn wil Höcher weg hebben maar gooi geen oude schoenen weg voor je nieuwe hebt.
0
Zondag 6 november 2011 om 20:59 uur

Max

ADODENHAAG schreef:

Ammi is er vandaag niet helemaal bij... Jezus wat een bal....
Domme bal, maar waarom Horvath m laat lopen is me echt een raadsel.
0
Zondag 6 november 2011 om 15:53 uur

Advertentie

Bert

Kees schreef:

Wie kent de exacte datum van de komende transferwindow?

- Kum wordt mee gesproken over contractverlenging

- Coutinho wordt mee gesproken over contractverlenging

- Höcher wil mogelijk verkassen. Zo`n gerucht werd hier al een enkele
maand geleden geschreven

info: vi en ado fans
Toch wel raar van Höcher. Leek een goede aankoop.

Speelt bijna nooit. Was al eens eerder sprake van dat hij weg zou gaan.

Krijgt van Steijn ook niet echt een kans. Vreemd ik zou wel eens de reden willen weten waarom die bijna nooit hoeft in te vallen. Waarom is deze speler dan gehaald?
0
Woensdag 2 november 2011 om 20:11 uur

miq72

BLEISWIJK-1 schreef:

Haagse Roel en Miq, dit is wel heel zielig! Ik was het eerst gewoon niet eens met jullie meningen, maar wat er nu allemaal uitkomt. Volgens mij hebben jullie gewoon een minderwaardigheidscomplex!!!

Het grappige is wel dat de zogenaamde negatieve shouters (glas half leeg) nu afhaken. Alsof de prestaties hun gedachtegoed niet meer dekken. Nou, ik heb voer voor jullie! Zondag verliezen we weer en kunnen jullie weer helemaal los op Maurice, de selectie en het bestuur. Hou er alleen rekening mee dat na de wedstrijd van zondag er vier wedstrijden komen waar ADO veel punten kan pakken.

Maar dan gaan we ons natuurlijk weer verschuilen achter berichten zoals hierboven!!!
Ik kan het niet laten om op deze shout te reageren .Dit is nu precies zo een shout waarom ik deze box ga verlaten .Nu ben ik weer heel zielig en heb ik een minderwaardigheidscomplex !!Ik kan allerlei dingen terug gaan roepen maar ik hou de eer aan mezelf .Wel wil ik op menkele dingen die jij vermeld in gaan .

Volgens jou haak ik af omdat de prestaties mijn gedachtegoed niet meer dekken??? Ik heb vermeld dat Luksic er geen pepernoot van kan .Volgens mij vind heel Den Haag dat nu .Tevens heb ik gezegd dat John Verhoek niet genoeg techniek heeft en geen goede spits voor ons is .Ook daar blijf ik bij ,want 4 doelpunten in een wedstrijd of 7 waar hij minimaal 15 open kansen heeft gehad is nu ook niet echt bijzonder .En zaterdagavond is wel pijnlijk duidelijk geworden dat ie nauwelijks in staat is een bal aan te nemen .Over Hocher heb ik gezegd dat ie het niveau niet aan kan .Heb de beste man al weken niet meer gezien .Onze vriend Horvath heeft een wedstrijd of 7 gespeeld waarin hij 2 keer rood heeft gepakt en verder uitblinkt in dramatisch positioneel dekken .Kan vele voorbeelden noemen maar laat ik het maar houden bij de rugdekking die hij supu 2 keer niet gaf zaterdagavond .Kortom waar heb je het in godsnaam over als je zegt dat de prestaties mijn gedachtegoed niet dekken of ben jij tevreden met de vroege uitschakeling in europa cup en beker en 13 schamele puntjes uit 11 wedstrijden of vind je Luksic en Hocher wel toppertjes .

Misschien is nog wel het meest trieste van je shout dat je me nu al voor lul probeert te zetten met het feit dat ik me ga verschuilen mbt wedstrijden die niet eens gespeeld zijn .

Maar met deze totaal ongefundeerde aanval op Roel en ondergetekende heb je de positivos weer aan je zijde .

Hoewel het moeilijk is om niet enkele dingen naar je hoofd te slingeren zoals je bij ons doet kan ik alleen maar afsluiten om nogmaals te vermelden dat dit soort shouts het niveau van deze box de laatste maanden ernstig heeft doen dalen .Ik vind dit meer dan jammer want ik heb hier jaren op een fantastische manier lief en leed kunnen delen over ons cluppie .
0
Dinsdag 1 november 2011 om 18:02 uur

pmc

Het was,
Futloos,
Simpel,
Apatisch,
arrogant,
Kortom als of ze al wisten dat ze gingen verliezen.

En waarom 8 minuten voor tijd pas een dubbele wissel?????
we mogen heel blij zijn dat Exselsior van RKC wint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


0
Zondag 30 oktober 2011 om 00:17 uur

koechii

ik snap dat nooit van spelers waarom zou je iemand neerhalen in het strafschopgebied je weet dan dat het een strafschop is en rood ik heb liever dat het een doelpunt is dan rood en een doelpunt
0
Zaterdag 29 oktober 2011 om 21:28 uur

pmc

BLEISWIJK-1 schreef:

Ferdy, ik ben bang van niet! In mijn ogen waren de trainers en spelers te blij met het vertoonde spel van afgelopen woensdag. I.p.v. dat ze zwaar teleurgesteld waren vanwege de uitschakeling en tegen Heereveen wat recht willen zetten, voel ik nu een bepaalde gemakzucht.

Bovendien doen wij het zelde goed tegen Heereveen uit!

Ik zou al erg blij zijn met een punt maar denk dat Heereveen met 3-1 gaat winnen!!!

Waarom zo negatief???? kijk eens naar de stand Heerenveen staat 1 punt boven ADO en kijk eens naar de uitslagen van Heerenveen niet echt indrukwekkend dus er zijn mogelijkheden
0
Zaterdag 29 oktober 2011 om 15:00 uur

Nu online

zuiderwijk en 187 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4