Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Haagse Roel

vince schreef:

dank je!

Ik proef een stukje frustratie /jaloezie omdat je er niet bij kunt zijn.

1 troost: na de 21e kun je hem op marktplaats vast wel kopen :-))

Sorry Vince, maar je hebt het opnieuw niet bij het rechte eind. Ik KAN er wel bij zijn maar zoals je weet WIL ik er voorlopig niet meer bij zijn. De redenen zijn bekend.

Weliswaar was het spel van DH  de afgelopen jaren niet de reden om niet meer te gaan maar het beleid........spijt heb ik er niet van. In het bakkie ben ik niet geweest maar wat ik gezien heb, mag toch aannemen dat ze op TV de hoogtepunten laten zien, heb ik weinig gemist.

De uitwedstrijden tegen AGOVV en OMNIWORLD die ik wel heb gezien bevestigen dit beeld alleen maar.

Dus sorry, van frustratie is geen sprake. 

Ja, wel dat onze club naar de klote geholpen wordt maar daar heb jij , gezien je opmerkingen hier, blijkbaar geen boodschap aan : Vince blijft kritiekloos achter de club staan.......Geeft niet , ieder z`n mening.
0
Maandag 10 december 2007 om 17:23 uur

Drama

Supporter schreef:

zondag 09 december 2007
Meer interesse voor Wiljan Vloet
Door DENNIS JANSEN
DEN HAAG - ADO Den Haag-trainer Wiljan Vloet is gepolst voor een ’klus’ in Oekraïne. De Brabander voerde enkele gesprekken met een Russische contactpersoon, die op bezoek is geweest in het Zuiderpark, waar ADO Den Haag traint.
ADO-trainer Wiljan Vloet tijdens het duel met MVV. FOTO EVERT-JAN DANIELS
Het ’project’ zou om veel geld gaan en begin van het nieuwe jaar al van start gaan, maar volgens Vloet is niets concreet. „Ik heb drie, vier keer met iemand gesproken en ideeën uitgewisseld. Dat ging vooral over het runnen van een club en het op poten zetten van een organisatie. Er is niet gesproken over clubs of namen.”

Saillant: de Brabander stond een maand geleden in de belangstelling van Vitesse. De Arnhemse club zocht/zoekt een opvolger voor technisch directeur Jan Streuer, die naar Oekraïne verhuisde.

Streuer werd directeur scouting van Shakhtar Donesk, waar Henk van Stee hoofd jeugdopleidingen is. Volgens Van Stee zijn Nederlanders in Oekraïne en Rusland in trek. „Maar de naam van Wiljan Vloet is hier niet gevallen,” laat Van Stee weten. „Dan zou ik het absoluut moeten weten. Misschien gaat hij wel in Rusland aan de slag. Nederlanders zijn gewild in Rusland. Dinamo Moskou zoekt nog een directeur opleidingen.”

De interesse voor Wiljan Vloet komt voor ADO Den Haag op een vervelend moment. De club is tevreden over de trainer en heeft kenbaar gemaakt hem graag ook volgend jaar voor de groep te hebben. Vloet op zijn beurt heeft nog wat mitsen en maren, voordat hij zijn handtekening zet onder een nieuwe verbintenis.

Het contract van de Brabander loopt na dit seizoen af. Vloet zou in de winterstop wisselingen willen doorvoeren in zijn selectie. Gezien de financiële situatie van de club, die werkt aan een saneringsplan, lijkt versterking onmogelijk. Op 1 januari gaat de internationale transfermarkt open. Algemeen directeur John Arzbach zei vorige week ’met deze selectie het seizoen af te maken en kampioen te willen worden.’

Wiljan Vloet uitte vorige week nog kritiek op het interne beleid van ADO Den Haag. Zo zijn afspraken die de oefenmeester maakte met de vorige algemeen directeur (Piet van der Pol; DJ) niet nagekomen.

Van het verlanglijstje dat de trainer voor de eerste training heeft afgegeven, is nog niet de helft gerealiseerd. Daarnaast had Vloet verwacht dat de directie harder zou optreden tegen bepaalde werknemers binnen de club, die niet functioneren.

„Als iemand niet functioneert, dan is het wat mij betreft afgelopen,” zei Vloet, die zei ’helderheid’ en ’duidelijk’ te verlangen. De trainer moest zich bij de directie verantwoorden voor zijn uitspraken. Daarmee was de kous af.

Denk dat vloet eieren voor ze geld kiest

Hij zal zich vergist hebben in het wespennest den haag

ALS vloet weg gaat zal er weinig animo zijn
voor zijn plek
0
Maandag 10 december 2007 om 10:31 uur

jansen

bolke schreef:

sterker nog ze gaan zich in de winterstop versterken met 2 spelers om alsnog te promoveren want dan komen er meer toeschouwers, en geld
wel wat weinig 2 spelers! moeten er zeker 11 zijn.
0
Zondag 9 december 2007 om 13:33 uur

marcellino

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Bedankt alvast voor de support Leidschenveen!
Als ik een paar medeshouters hoog heb zitten ben jij dat o.a. samen met  Haagsche Roel, Ooievaar, Drama en ofcourse onze Lydia.
Ook onze site beheerder Max natuurlijk, chapo!!!

Ik heb expres nogmaals mijzelf de afgelopen maanden afgezonderd van deze site voor mijn eigen gemoedstoestand. Maar kan niet meer lijdeloos toekijken hoe mijn cluppie naar de afgrond wordt gedreven en zal proberen de komende tijd een actievere rol o.a. op deze site bij te dragen!

Wat betreft Victoria die kwam helemaal niet voor in mijn stukje waarschijnlijk heb je het te snel gelezen want er staat toch duidelijk Teixeira.
De meeste shouters en supporters van ons vinden
Vloet een sympathieke openhartige trainer nou wil ik de mensen op deze site niet beledigen maar een
kritische noot richting trainers staf kan volgens mij
ook geen kwaad.
Want zelf een goede trainer zou met een veredeld b-elftal eruit halen wat erin zit en dat heb ik Vloet en consorten helaas nog niet zien doen!
Vloet maakt duidelijk fouten maar weet ze helaas goed en strategisch te verbergen en alleen met een blik nieuwe spelers erbij red je het niet!
Een goed leider weet van een slecht spelend team d.m.v. motiveren, inspireren, het voortouw te nemen een positief effect teweeg te brengen en het team op te bouwen naar een cohesie samenspelend killers mentaliteit van een kampioens team.
FAALT de leider dan faalt het team, klip en klaar!



Wat moet een trainer hier uithalen!!!!

vorig jaar hebben we toch gezien dat bepaalde spelers hier rondlopen om hun zakken te vullen.

Als er geen geld is om de contracten af te kopen en ook geen geld is om nieuwe spelers te halen vindt ik het erg kort door de bocht om de trainer en zijn staf daar de schuld van te geven.

Vloet heeft al aangegeven dat nog en eens 50% wat hij wou halen is gerealiceerd .
Daar komt ook nog eens bij dat de spelers die eigenlijk het elftal moeten dragen hopeloos spelen en ook de mentalitieit missen om den haag naar een hoger niveau te tillen.

 

En daar kan geen enkele trainer verandering in brengen.

de reden dat vloet ze opsteld heeft met verschrillende factoren te maken

 

Een speler die niet speeld leverd ook niks op en laat nou net de spelers die dramatisch spelen het meeste verdienen.Je moet ze toch kunnen slijten aan een andere club.

 

De selectie herbergt gewoon te weinig kwalitieit en dan heb jij het over een B- Elftal "nou ik vindt dat je ze nog teveel krediet geeft" een amateur elftal is het meer niet.

Tuurlijk is er geen geld en wil en kan den haag ook geen risicos nemen.

Dat komt mede door de gemeente die van den haag een club wil maken zonder schulden en daar ook op toe ziet.

 

Maar zonder eerst schulden te maken kom je er nooit of er moet een suikeroom op staan maar die zal er wel niet zijn anders was het al lang gebeurt.

 

Of wordt deze man de wacht gehouden voor de poorten van het stadion.

En willen bepaalde beleids bepalers de touwtjes in eigen handen houden.

Mogen we en kunnen we genoegen nemen met een plek in de middenmoot van de eerste divisie en soms mee strijden om het kampioenschap.

 

Ik denk als ons dat van te voren was verteld hoe rot dan ook wel.
Wij hebben niet geroepen dat we wel eventjes kampioen zouden worden en binnen een jaar terug zouden zijn (op deze site is vaak het verhaal van fortuna naar voren gekomen)wij zagen de bui al hangen.

Eerlijkheid duurt het langst en dat is nou net wat ik mis bij de bepalers van den haag.
Ons iets voor houden en kijken of we erin trappen
Je gaat bijna denken dat ze hopen dat het weer mis gaat.

Vrijdag zijn er een paar stoeltjes gesloopt en dat is niet goed ,en op deze site verwijt iedereen elkaar.
Maar niet iedereen is het zelfde en verwerkt zijn emotie op een andere manier.

Waar het om gaat is dat we minder tegen elkaar bezig moeten zijn en een blok moeten vormen tegen het slechte beleid van de club.(Wat dat betreft kunnen we nog wat leren van ajax en feijenoord)

En laat zeker niemand meer roepen dat het ergens anders beter is ajax staat bovenaan maar daar gebeurt elke week wel wat met de supporters kijk tegen nec.
Ze staan bovenaan wat is dan de reden om rotzooi uit te halen kunnen de mensen die hier hun afkeur over bepaalde den haag supporters hebben daar is antwoord op geven.

En kom niet met je moet niet naar een ander kijken
nee dat doe ik ook niet ik kijk naar hoe de maatschappij er nu voor staat en den haag is daar geen uitzondering in.

 

 

0
Zondag 9 december 2007 om 11:48 uur

Koos

Ooievaar schreef:

Beste man; er is geen tijd meer, de club is op sterven na dood. De tekorten lopen met de week op. Maar zolang Ringeling de touwtjes stevig in handen heeft kan je 481 RvC`s aanstellen, er zal niets fundamenteels veranderen.

Artzbach zal best een aardige man zijn, maar hij zit er alleen als waakhond van Ringeling, die heeft hem toch naar  voren geschoven?!! dus daar hoeven we niets van te verwachten. Deze RvC is net het kabinet ze zitten alleen op hun handen. Ze zitten er nu een paar maanden, maar tot enige visie laat staan aanpak heeft het niet geleid. Logisch wat ze hebben niets in te brengen, het is puur voor de bühne, althans dat is mijn stellige overtuiging.

Deze RvC kan maar één ding doen: en dat is de deur wagenwijd openzetten voor een geldschieter die het wel aandurft om er wat van te maken. Zegwaard? Maar dan zal de gemeente en de pers zich ook wat daadkrachtiger moeten opstellen.

Maar ik zal niet verrast zijn als Ringeling ook deze greep naar de macht weet te verijdelen.

Volgende wedstrijd nog minder toeschouwers in het naamloze stadion. Officiele commentaar van de club zal wel luiden: de supporters laten ons in de steek...
Aardige analyse. Niet helemaal zuiver, want het is de directeur die in zijn eentje bepaalt wat er gebeurt. Dat hij controleurs heeft (RvC) is logisch, maar die kunnen hem alleen maar stoppen via een conflict. Ringeling is maar op één manier weg te krijgen: als iemand zijn vordering op de SSO (waar hij en zijn handlangers/vriendjes in zitten!) met een extraatje van een paar miljoen overneemt. Hij wacht gewoon op de beste bieder, onze roofridder onder het mombakkes van de Grote Redder! Dat heeft ook weinig te maken met machtswellkust, want hij moet allang hebben bemerkt dat het leiden van een profclub ver boven zijn macht uitgaat. Meer dan 10 jaar bezig met alle hulp van de gemeente en nog steeds in de kelder van het profvoetbal, de bierliga.
Zelfs een ijdeltuit en mooiepraatjesverkoper als R moet dan weten dat hij beter postzegels kan gaan verzamelen. Dat doet ons supporters tenminste geen pijn. 
0
Zaterdag 8 december 2007 om 20:37 uur

Max

marcellino schreef:

Ik wordt een beetje moe van de mensen die hier maar roepen dat het een schande is wat onze supporters doen.

Wat doen ze dan precies,is dit niet een maatschappelijk probleem en gebeurt dit niet bij elke club in de ere en eerste divisie of gebeurt het alleen bij den haag.

Hoppen dat wij de voorlopers zijn van rechtop zitten en hand in hand met je tegenstander naar het stadion is een utopie en gaat ook niet gebeuren.

VOETBAL IS EMOTIE!!!


Nogmaals ik wil ook liever dat er 10.000 man is en dat we kunnen feesten omdat onze ploeg weer een goede prestatie heeft geleverd,en daar bedoel ik niet alleen winnen mee maar ook passie leveren.

Wat dachten de beleids bepalers "als je 100 man weigert komt het wel goed"

nou dan staan er gewoon weer andere op 
zoals dat ook gebeurt bij andere clubs

duidelijkheid is heel belangrijk en dat hebben we niet gekregen.
binnen een jaar terug in de eredivisie dat was het doel.

nu mogen we blij zijn als we in de middenmoot eindigen.
Clubs als:RKC,GOAHEAD,ZWOLLE,MVV,DENBOSCH EN VOLENDAM
Hebben volgens mij geen betere selectie maar door strijdlust en passie overklasse ze DEN HAAG en dat mag den haag zich zelf aanrekenen.

3600 toeschouwers voor eigenlijk een topper is schandalig en het wordt alleen maar erger
en maar blijven roepen dat dit komt door de toeschouwers :MOETEN WIJ DE BAL ERIN SCHIETEN

We staan bekend dat we elke wedstrijd achter de ploeg staan maar ook dat helpt niet.

Voor de betweters onder ons kom dan eens met een oplossing inplaats dat je de toeschouwers altijd maar de schuld geeft.

succes maakt mensen blij in welke branche dan ook en dat is de sleutel en zolang er mensen zijn die puur aan hun zelf denken en niet aan de club is den haag in coma en hoe langer dat zo blijft zal de dood volgen
Helemaal mee eens. Wie problemen met de supporters heeft, moet de politiek in. Vanaf de Haagse bestuurderstoel kan je daar weinig mee.
0
Zaterdag 8 december 2007 om 12:24 uur

<FCDH>

Ooievaar schreef:

Mijn idee. Je maakt je er niet populair op hier, als je gewoon zegt waar het op slaat. Jij, Roel en ik zeggen dat niet opdat we uit zijn op persoonlijk gewin, maar puur om het al jarenlange gevoerde wanbeleid aan de kaak te stellen. Het is een grote puinhoop met een slapende gemeente als hoofdschuldige. Zij hebben de roofridders aangevoerd door hoofdman Ringeling en golddiggers Jansen & Jansen alle mogelijkheden geboden om de club naar de kloten te helpen, puur uit op zakelijk gewin. En men heeft het allemaal maar laten begaan tot op de dag van vandaag. Met als klap op de vuurpijl maatregelen in te voeren om het zodoende onmogelijk te maken om spontaan een wedstrijd van ADO te bezoeken, en ook maar gelijk de eretribune tot no-go area te bestempelen. Maar dan wèl verwachten dat er minimaal 10.000 man staan te dringen om deze vernedering en aansluitend gepruts al applaudiserend te ondergaan. Getuigt toch van stuitende minachting en grenzeloze naïviteit?!!! 

Met een elftal bejaarden, talentlozen en een enkele amateur mag je alleen hopen maar vooral nergens op rekenen. Dat zou ook getuigen van naïviteit. Oh ja; de zondebok is snel gevonden. Het is allemaal de schuld van Wiljan Vloet. Maak me sterk dat ook hem de nodige raden voor de ogen zijn gedraaid. Zou hij werkelijk dit elftal voor ogen hebben gehad toen hij in juli startte?

Moment van schrijven ADO- MVV 0-3 in de 1e divisie.
Met een stroomstoring ook dat nog. 

Ik blijf dezelfde plaat afdraaien met de titel: Ringeling en z`n rovers moeten per direct weg. Ze zuigen de club onder de noemer SSO helemaal leeg. Door er achter aan te blijven hobbelen verschaf je ze alleen maar munitie om hun -wan- beleid te rechtvaardigen, waardoor je nog moeilijker van ze afkomt, met alle kwalijke gevolgen vandien.

Dat is geen kwestie van je club laten steunen, maar een kwestie van een beetje ruggengraat tonen en dit in combinatie met je gezond verstand gebruiken...
idd 0-3 achter of het nou een schande is of gewoon te weinig kwaliteit in deze ploeg feit is wel dat het kampioenschap steeds verder weg is ook al staan we er na vandaag 8 punten achter na gisteren 7 op de nummer 1 er waren al heel weinig mensen in het stadion volgens radio west maar na de 0-3 liep het leeg en dan ook nog die stroomstoring het doet me pijn om te zeggen maar je zou haast denken iemand heeft zo pijn van de wedstrijd gehad dat ie letterlijk de stekker eruit heeft getrokken
0
Vrijdag 7 december 2007 om 22:19 uur

Harrie

Max schreef:

Natuurlijk is Van der Pol een stroman, een hulpsinterklaas. Wil je me dat nou uit gaan leggen?

Deetman heeft het hart op de juiste plaats zitten, maar is deze zomer compleet doorgeslagen met zijn regels. En zonder deze regels had het stadion een stuk voller gezeten.

Van der Pol was juist te WEINIG hulpsinterklaas in de ogen van De B, J en R. Ze groeven daarom een kuil voor hem, net zoals voor Brand, Baan, Westerhout en Langenbach. Niemand kan het op die manier volhouden, alleen de door het drietal aangestelde Arzbach krijgt alle steun. Wat een paar maanden geleden absoluut niet mocht en kon gebeurt nu aan de lopende band. Arzbach is de echte hulpsinterklaas, een handlanger en acteur die de rol van directeur speelt. Schiet niet op, geloof me maar, ik zit er dagelijks, zie het dus gebeuren. Steeds meer mensen krijgen het door, de gemeente voorop. Langzaam aan gaan we onze kleurgenoten in de bierliga (Fortuna Sittard) achterna: ook die club kan de kosten van een nieuw stadion niet aan als niet steeds iemand bijspringt.Jullie kunnen toch wel rekenen zeker?

0
Vrijdag 7 december 2007 om 15:07 uur

Advertentie

Max

old firm schreef:

Wat lees ik nu?????
Het is de schuld van de gemeente??? Dacht dat het aan de supporters lag!!!
Wie briefde alles door en adviseerde aan deetman.......? Dat was ons geweldige bestuurslid de boer!!!
Aan wie het ook allemaal ligt, Arzbach en Heijnen kunnen weinig aan de onstaande situatie doen. De driehoek Van der Pol, Deetman, De Boer was toen in charge. Maar Heijnen en Arzbach zitten er wel mee opgescheept en zijn dus duidelijk niet blij mee met het werk van hun voorgangers.
0
Vrijdag 7 december 2007 om 13:38 uur

Leidschenveen

Delft. schreef:

Heel triest dat verlies tegen omniworld. Heel triest ook dat er weer tekorten zijn. Heimwee naar Betere tijden, de tijden dat mensen als AAD MANSVELD of Dé Stoop het imago bepaalden. Kijk Az akmaar, Roda jc Kerkrade nog erger Heracles Amelo of De Graafschap Doetinchem moeten dat de bepalende subtoppers of toppers in Ned. worden? Nee dus. ADO Den Haag mag ook FC Den Haag moet dus naar de top vijf. Te positief ??Leg maar uit waarom het in Doetinchen wel kan. Een club die supportersbanden heeft met Juve, Club Brugge en Legia verdient beter. Ik ga het dan uitleggen pleurisleyers die komen voor rellen zijn geen supporters en moeten gewoon zwaar gestraft worden rot maar lekker op met je vuurwerkpijlen ik kom voor het voetbal.  Kinderen tot 12jaar geen club card verplichting meer. Verder keninssen tot maximaal 2 personen mogen mee echter clubcard houder is en blijft verantwoordelijk.  Parkeren blijft gratis en de onsluitigswegen naar de A4 en A12 worden zodanig aangepast dat je met een kwartier weg(ooit gehoord van voetgangerstunnels) bent als je naar huis wilt. Voor de supporters zonder kinderen zorg eens voor een Supportershome zodat men na de wedstrijd een lekker biertje kan drinken. Laat verder je trots maar varen en banader Ling en Jol om de club te redden.
Nou doe Ling maar niet. Praatjes vullen geen gaatjes. Hoe gaat het met z`n tjechische speeltje? Precies!
Jol kan je benaderen, maar die komt echt niet hoor. Jol is een perfectionist en die stapt heus niet in het zooitje zoals het er nu voorstaat. Zelfs Vloet begint nu af te geven op het (interne) beleid. Het gaat volgens hem te veel over randzaken en te weinig over voetbal. Dan weet je wel genoeg toch?
0
Donderdag 6 december 2007 om 23:31 uur

Nu online

zuiderwijk, Eeuwig Den Haag en 179 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4