Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

D8 t nie

Heracles wil aan uitbalans werken
De hervatting van de tweede seizoenshelft van Heracles Almelo staat voor trainer Gert Heerkes in het teken van het werken aan de uitbalans van zijn ploeg. Tegen ADO Den Haag hopen de Almeloërs de eerste uitzege van het seizoen te boeken.


Heracles verbleef gedurende vorige week in het buitenland. De ploeg belegde een trainingskamp in Benahavis. Heerkes is tevreden over het verblijf in Spanje. "We hebben er heel goed kunnen trainen", zegt de trainer op de officiële site. "We hebben er geen blessures opgelopen en met een grote groep kunnen werken. Het is jammer dat Tim Breukers na terugkeer in Nederland ziek werd en Marnix Smit een enkelblessure opliep, zij zijn er morgen dan ook helaas niet bij."

Naast Breukers en Smit telt de selectie van Heerkes meerdere afwezigen. Ook Kwame Quansah, Karim Bridji, Sebastiaan Steur en Mark-Jan Fledderus komen nog niet in actie tegen de promovendus. De nieuwelingen Juha Hakola, die waarschijnlijk debuteert in de Heracles-basis, en Paddy John zitten wel bij de wedstrijdselectie.

Tegen ADO Den Haag denkt Heerkes op een gelijkopgaande wedstrijd te kunnen rekenen. "Als de nieuwelingen snel integreren heeft Den Haag een goed team. Ik verwacht een gelijk opgaande wedstrijd, wij proberen ons eigen spel zo snel mogelijk op te pakken. We gaan proberen onze uitbalans wat te verbeteren."

0
Vrijdag 16 januari 2009 om 14:58 uur

M

Voor Honda koop je zo 2 andere prima spelers, veel te duur. Er moet gewoon gejaagd worden op een mooie transfervrije speler, zoals bijv. dus Delorge maar die kwam niet. Maar de selectie nu begint eindelijk een beetje te vormen.
0
Vrijdag 16 januari 2009 om 08:46 uur

Danny

Den haag! schreef:

Goede aankopen!!
Leonardo erbijzou zeker geen slechte aankoop zijn.
We hebben nu een sterke verdediging, en het midden veld is ook helemaal rond. Als je dan in de aanval Soltani Powel Leonardo hebt dan kunnen we zeker naar boven kijken..

Misschien ben ik te hebberig maar zie liever huysegems komen. Leonardo kan namelijk de sfeer aardig verpesten. Met deze selectie ben ik tevreden maar nog een buitenspeler zou wel lekker zijn!
0
Donderdag 15 januari 2009 om 17:56 uur

fan

DH schreef:

We kunnen natuurlijk ook gewoon heel Feyenoord kopen. Wie doet een leuk bod?
gezien de status van de club???
en selectie???
1,50 euro!!!
wie bied minder?
0
Donderdag 15 januari 2009 om 17:51 uur

V-Bal

Reacties
Door koning 15-01-2009 om 16:26

voor hoeveel geld?
Door appelmoes 15-01-2009 om 16:28

had hem er tog liever bijgehouden Door tomzev 15-01-2009 om 16:30

ja idd Door spongeboy 15-01-2009 om 16:33

ik heb zo`n vermoeden dat hij het weer gaat maken en feyenoord wederom naast de pot gaat pissen!

En ze hadden hem nu gewoon nog kunnen gebruiken want hij zeker niet minder dan wat er nu loopt! Door MeneerPepko 15-01-2009 om 16:35

echt dom dit, stuk beter dan die verdedigers die ze nu hebben doen ze hem weer weg voor een klein bedrag want dat zal het wel weer zijn. Door bledder 15-01-2009 om 16:38

ik snap dit niet... net in zo`n situatie spelers laten gaan! Misschien ziet de opvolger (interim of niet) het juist wel in hem zitten?? Nu is ie alweer weg... Door Lapeno 15-01-2009 om 16:39

hier doet ADO zeer goede zaken mee! Door pieter 15-01-2009 om 16:45

Goede speler, maar kon niet voor niets drie jaar geen potten breken. Gaat nu veel ervaring opdoen en kan er via deze weg komen. Via de Feyenoord weg was dat niet mogelijk geweest omdat hij nog niet op KUIP niveau is. Het is een degelijke speler, maar liet Geert den Ouden toch ook makkelijk lopen.. Hij wilde zelf weg en weer verhuren doet Feyenoord niet meer, omdat het geld er niet is. Tis verkopen of houden.. tsja Door BergenLimburg 15-01-2009 om 16:55

Goede zet van Feyenoord. De selectie van Feyenoord is (zonder al te veel blessures) veels te groot om alle talenten een kans te geven. In verdedigend aspect is Feyenoord zwak, maar het idee om overbodige spelers te laten gaan vind ik goed. Door Nicoisfeyenoordfanforever 15-01-2009 om 16:57

op zich wel goed.
Overbodig was hij, dus goed dat hij nu verkocht is.,
Door afcascc 15-01-2009 om 16:59

wanneer volgt de rest van de selectie Door ForzaVeendam 15-01-2009 om 17:15

Ado versterkt zich goed deze periode! met dit elftal zouden ze in de Eredivisie kunnen blijven, en ja waarom Feyenoord hem laat gaan snap ik ook niet zulke goede verdedigers hebben ze ook weer niet.
0
Donderdag 15 januari 2009 om 17:22 uur

DH

En nu knallen met deze selectie de 2e seizoenshelft!!

1, Zwinkels
2, Pique
3, Kum
4, Derijck
5, Ammi
6, Rankovic
7, Cornelisse
8, Buijs
9, Powell
10, Knopper
11, Milic

12, Coutinho
13, Horvath
14, Van Hese
15, Tillema
16, Resodihardjo
17, Swiebbe
18, De Geer
19, Caraciollo
20, Soltani

Zsm wegezen : Waterman, Stoffels, Texeira, El Moussaoui, Bosschaart, Kahya, Immers, De Meersman, Verhoek, Fernandez (is al weg!), Hoogendorp (drukt letterlijk en figuurlijk een te zware stempel op de begroting :-)
0
Donderdag 15 januari 2009 om 17:00 uur

Buijs is gestrikt

Voetbalnieuws / Eredivisie /
ADO verlost Buijs van Feyenoord
Geschreven op woensdag, 14 januari om 23:51

Danny Buijs maakt het seizoen af bij ADO Den Haag. Nadat de club uit de residentie eerder al een akkoord had bereikt met Feyenoord over een transfersom werd ADO het woensdagavond laat eens met Buijs zelf. De middenvelder tekent in eerste instantie een contract voor een half jaar: later in dit seizoen praten beide partijen over een mogelijk langere samenwerking. Buijs had bij Feyenoord een aflopend contract, al had de club wel een optie voor nog een jaar. Al snel werd duidelijk dat de Rotterdammers niet van plan waren om van die gelegenheid gebruik te maken. Feyenoord zag geen toekomst meer in Buijs, die daarom mocht vertrekken. Het is niet bekend hoeveel ADO overmaakt als transfersom.

De 26-jarige Buijs was bezig aan zijn derde jaar in De Kuip, nadat Feyenoord hem in 2006 overnam van FC Groningen. In Rotterdam begon de middenvelder veelbelovend, maar al snel belandde de Alblasserdammer op de bank. Hij speelde 51 competitieduels voor Feyenoord en wordt donderdag gekeurd bij ADO. Aansluitend zal hij dan voor een half jaar tekenen.

ADO hoopt spoedig opnieuw zaken te kunnen doen met Feyenoord, daar de promovendus ook verregaande belangstelling zou hebben voor Timothy Derijck (21). De Belgische verdediger kan vertrekken uit De Kuip en André Wetzel ziet de mandekker graag bij zijn selectie komen.
0
Donderdag 15 januari 2009 om 09:02 uur

kkzooi

de assistent van verbeek neemt het tijdelijk over en wilt de selectie in tact houden hij vind dereijk een goeie verdediger en dereijk wilt nu nog een half jaar afwachten en buijs wil het ook nog een half jaar proberen zijn wij weer lkkr bij

0
Woensdag 14 januari 2009 om 20:19 uur

Advertentie

Hans

Taki schreef:

Lekker belangrijk of hij op de trainingen goed speelt. In de wedstrijden speelt hij als een drol.
Jullie praten allemaal over de wedstrijden van Schwiebbe die jullie hebben gezien van 2 jaar geleden. Ik durf nu te zeggen dat hij de beste middenvelder is die ADO in de selectie heeft rondlopen. Uiteraard de best verdedigende middenvelder. En ik weet dat vele mensen uit de technische staf het met mij eens zijn. ALLEEN WETZEL NIET!
0
Woensdag 14 januari 2009 om 12:39 uur

Meric

Meric geniet: `Hier kan ik de Turkse taal pas écht leren`
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG/ANTALYA - Uitgeblust maar met een brede glimlach lag Hursut Meric gisteravond op het bed van zijn hotelkamer. "Tsjonge, man, wat een pittig dagje.
Zwaar hoor, die training, maar het is wel genieten."

Meric (25) tekende maandag een contract dat hem voor drieëneenhalf jaar verbindt aan Gençlerbirligi, de nummer vijftien van de Turkse competitie. Na een rondleiding op het sportcomplex van de club in Ankara vloog de aanvaller onmiddellijk naar Antalya om aan te sluiten bij de selectie die op trainingskamp is. Zijn eerste training zit erop. "Als je dat trainingscomplex van Gençlerbirligi toch ziet... Alles er op en er aan, vijf velden, zwembad, sauna, bubbelbad, een aparte massagekamer. Fantastisch! " Meric was bezig aan zijn tweede seizoen bij ADO Den Haag, maar mocht voor een kleine ton (naar verluidt 90.000 euro) tussentijds vertrekken. "Kun je nagaan, twee jaar geleden speelde ik nog voor Türkiyemspor," vertelt Meric, geboren in Amsterdam maar van Turkse komaf. "Hier kan ik de Turkse taal pas écht goed leren."



Simon Kistemaker, Meric` trainer bij Türkiyemspor, heeft gemengde gevoelens bij de overgang van `zijn` pupil. "Ik gun hem die transfer, maar ik zou het verstandig hebben gevonden als hij eerst nog een paar jaar aan de slag zou zijn gegaan bij een subtopper in Nederland. En die belangstelling was er, maar Hursut kiest voor het geld. Ik ben benieuwd hoe hij zich daar houdt, want Hursut is wel een echte Amsterdammer. Bovendien, een jongen van vrijheid blijheid. En de mentaliteit in Turkije is wel anders," zegt Kistenmaker die zich gerust de ontdekker van Meric mag noemen.

"Hursut was in de jeugd afgetest bij AZ, ging door bij amateurclubs, maar eigenlijk was hij voor de profs al afgeschreven. Einde verhaal. Tot ik een tip kreeg dat er bij EDO een talent speelde. Ben ik een keer gaan kijken. Speelde Hursut vier, vijf man voorbij. Dat vond ik zo mooi. Daarop heb ik hem gevraagd voor Türkiyemspor."

Bij de Amsterdamse hoofdklasser brak Meric door. "Hij was er altijd, ook als ik een extra training gaf. Ik liet hem achter de spitsen spelen, waar ik hem bij ADO Den Haag ook graag had zien spelen. Hursut is een speler, zoals je die nog maar weinig ziet. Iemand die in staat is een mannetje te passeren."

"André Wetzel was niet gecharmeerd van hem. Dat begrijp ik niet. Hursut kan een wedstrijd openbreken, dat hebben we allemaal kunnen zien. Om dezelfde reden snap ik niet dat ADO Den Haag hem zo gemakkelijk heeft laten gaan. Jongens als Soltani en Caracciolo hebben nog niet laten zien dat ze het eredivisieniveau aankunnen. Ik weet natuurlijk niet wat er nog bijkomt, maar nu lopen op de zijkanten jongens die nog geen bushokje voorbij komen. En wat is een ton waard? Als je degradeert kost het de club meer geld."
0
Woensdag 14 januari 2009 om 07:28 uur

Nu online

10, zuiderwijk en 205 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4