Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

pajam schreef:

Direct degraderen met onze huidige selectie zou een grove schande zijn!

Het grote verschil met het jaar onder Adelaar, waarin we degradeerden, is het budget en breedte van de selectie.
Juist om een plek bij de onderste 3 te voorkomen moet de club niet te lang hopen op de ommekeer onder de huidige TS, zoals sommige supporters wél doen.

6 wedstrijden gespeeld en we liggen 3 punten achter op een veilige 15e plek (ik beschouw voor het gemak de thuiswedstrijd tegen Vitesse al als verloren) en dan krijg je de komende weken;

NEC (thuis)
Feyenoord (uit)
SC Heerenveen (thuis)
PEC Zwolle (uit)
FC Twente (thuis)
AZ (uit)

Ik schat dat je uit dit rijtje hooguit 5 punten gaat halen, waardoor we 12 gespeeld en 8 punten hebben.....

Dan speel je de rest van het seizoen onherroepelik degradatie voetbal en moet je in de resterende 22 wedstrijden minimaal een punt of 28 halen om veilig te zijn aan het einde van de rit.

Ondanks wat sommige hier roepen is een start zoals deze vaak dodelijk en naast Steijn vind ik Fraser voor de camera ook radeloos klinken, dat maakt de paniek mijn inziens nóg groter.

Hopelijk beseft v/d Kallen dat er dit keer op tijd gereageerd moet worden; als je de komende wedstrijde niet een keer of 2 wint en net zo vaak gelijkspeelt (punt of 8-9 pakt), heb je een groot probleem, temeer de `mindere goden` als GAE, Cambuur, RKC, PEC Zwolle én NAC punten pakken!
Van dat rijtje mag je alleen hopen dat je thuis van NEC 3 punten haal? Die andere 5 worden zeer lastig

Het verschil met ado en Utrecht is wij hebben een goede selectie met een slechte trainer en hun een slechte selectie met een goede trainer
0
Zondag 15 september 2013 om 17:57 uur

Remy V

BLEISWIJK-1 schreef:

Het is zoals het is. Ik denk dat we degraderen.
Nou al...veel nieuwe spelers...eer deze aan elkaar gewend zijn, is de competitie al weer een stukje verder. Zeker met een matige trainer als steyn kan het nog wel even duren. Er is veel kwaliteit dat op elkaar afgestemd moet worden. Na 5 wedstrijden al zeggen we gaan degraderen, kom je toch wat slap over.
0
Zondag 15 september 2013 om 16:53 uur

BLEISWIJK-1

Dordrecht sluit scheidsrechter Kamphuis op

Gérard de Nooijer, assistent-trainer van FC Dordrecht, heeft scheidsrechter Kamphuis na de wedstrijd tegen Helmond Sport opgesloten in zijn kleedkamer.

In de laatste minuut kregen de bezoekers uit Dordrecht een strafschop tegen. Zodoende verloor het met 2-1 en grijpt het voorlopig naast de eerste periodetitel. Na afloop was De Nooijer woedend op de arbitrage.

Hij deed de kleedkamerdeur van Kamphuis op slot en nam de sleutel mee naar huis. Dat laatste ontkent de oefenmeester echter in gesprek met Omroep Zeeland. "Ik heb de deur alleen dicht gedraaid. Zie het als een stukje voetbalhumor."
0
Zaterdag 14 september 2013 om 13:51 uur

haagse-Dick

haagse-Dick schreef:

bron voetbalprimeur

Spelers als Sekou Cissé, Jordy van Deelen en Joey Sleegers weten al dat zij niet in aanmerking komen voor een plek in de wedstrijdselectie, maar ook iemand als Wesley Verhoek valt waarschijnlijk buiten de boot. En veel rouleren zal Koeman niet doen. "Dat deed ik toch al weinig. Daar ben ik gewoon geen voorstander van", aldus de Feyenoord-trainer.

Zonde voor verhoek dus misschien in de winterstop maar weer terug naar ons.
voetbalprimeur

Door de komst van Bakkal heeft trainer Ronald Koeman wat te kiezen op het middenveld, waar Lex Immers nu serieus voor zijn plek moet gaan vrezen. Door zijn gebrek aan doelpunten is de positie van de Hagenaar niet meer onomstreden.

Gaat lekker met onze haagse vrienden
0
Zaterdag 14 september 2013 om 09:46 uur

haagse-Dick

bron voetbalprimeur

Spelers als Sekou Cissé, Jordy van Deelen en Joey Sleegers weten al dat zij niet in aanmerking komen voor een plek in de wedstrijdselectie, maar ook iemand als Wesley Verhoek valt waarschijnlijk buiten de boot. En veel rouleren zal Koeman niet doen. "Dat deed ik toch al weinig. Daar ben ik gewoon geen voorstander van", aldus de Feyenoord-trainer.

Zonde voor verhoek dus misschien in de winterstop maar weer terug naar ons.
0
Zaterdag 14 september 2013 om 09:41 uur

Vincent

<FCDH> schreef:

Waarom word nu pas bekend gemaakt dat ze met een extra verdediger bezig zijn? Waarom niet aan het begin van de week? Is ie morgen inzetbaar dan?
ze zijn ook met een nieuwe trainer bezig.
wordt ook pas over 2 weken bekend gemaakt.:-))

0
Vrijdag 13 september 2013 om 23:16 uur

Waht

Ron001 schreef:

De aanval is de beste verdediging!! Gezien het spel is dit waar Stijn zich op moet richten, gezien de afgelopen wedstrijden !!
onze trainer vind achterin rondspelen en vooral de bal op Coutinho de beste oplossing.
En Tira moet zich aanpasen en aanbieden is gelul.

v Duinen wordt 2x per wedstrijd (goed) ingespeeld en doet ook bijna niet mee want dat kan hij helemaal (nog) niet, behalve achter lange foute ballen van de achterhoede en middenveld aanrennen.

Ik denk weer een hopeloze vertoning en ga ook niet kijken voor die 27 euro.
0
Vrijdag 13 september 2013 om 17:29 uur

Advertentie

<FCDH>

Tv west heeft de trainer naam alvast veranderd:-)

ADO-trainer Fraser dubt: Of Gehrt of Alberg


DEN HAAG – ADO Den Haag hervat zaterdagavond de competitie met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Door het interlandvoetbal kwam de ploeg van Maurice Steijn de afgelopen week niet in actie.
Met welke opstelling de Haagse club zaterdagavond start is nog niet helemaal bekend. ‘Er is een aantal spelers waar we nog over dubben. Alberg is er bijgekomen, maar die heeft nog geen wedstrijd gespeeld. Moet je die dan in de basis zetten?’, aldus assistent-trainer Henk Fraser, die door afwezigheid van Maurice Steijn (privéomstandigheden) het woord voert. ‘Daar zijn we nog niet over uit. Dat bespreken we straks nog.’

ADO Den Haag staat er met drie punten uit vijf wedstrijden niet heel sterk voor. De Haagse ploeg heeft door het interlandvoetbal een week vrij gehad en dat kwam niet ongunstig uit. ‘Ik denk dat elke tegenstander in de eredivisie behoorlijk lastig kan zijn. Zeker hoe wij er nu voor staan, in die zin dat wij zelf nog niet overtuigend zijn geweest’, zegt Fraser. ‘Dan is elke tegenstander voor ons lastig.’

Wisselvalligheid

De rechterhand van ADO-trainer Maurice Steijn heeft een verklaring voor het geringe aantal punten. ‘Het zit hem met name in de wisselvalligheid en ik denk dat met name dat wisselvalige ons de das om doet’, zegt Fraser.

Hoe ADO in de laatste linie gaat spelen is al wel bekend. Tom Beugelsdijk start in het centrum en Gianni Zuiverloon als rechtsback. ‘Dat is het meest logisch als Dion Malone weg valt’, sluit Fraser af.
0
Vrijdag 13 september 2013 om 16:27 uur

oodh

ton schreef:

Alleen de trainer verliest, de spelers zijn daar te dom voor ?
Inderdaad, alleen de trainer verliest. Die is namelijk verantwoordelijk en is dus bij het uitblijven van resultaat de Sjaak.
0
Vrijdag 13 september 2013 om 15:13 uur

ton

<FCDH> schreef:

Alberto zei al in het ado journaal supporters uiten onvrede over steijn ik zeg zelf als ie blijft verliezen is het een kwestie van tijd ook ik hoop dat we nu gaan winnen
Alleen de trainer verliest, de spelers zijn daar te dom voor ?
0
Vrijdag 13 september 2013 om 13:48 uur

Nu online

Br3cht, Kees, FC Den Haag!, wiegah070, kojak1, Raoul88, Rob2002, Jap, Bhattoe 74 en 307 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2