Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Ben het hier niet mee eens. Weliswaar heb je gelijk dat 3-4-3 het beste is om een 4-4-2 opstelling te bestrijden.

Maar anderzijds: de kracht van ons afgelopen seizoen was dat we ons bijna nooit aanpaste aan de tegenstander. Nu moesten W. Verhoek en Chery nog meer verdedigende activiteiten ontplooien. Juist de vleugels
zijn ons sterkste wapen.
Wie zegt mij dat Van der Brom zich niet na verloop van tijd had aangepast? Hadden we lekker ons eigen spelletje kunnen spelen.

Het `foppen" van Van der Brom m.b.t. Vicento is natuurlijk ook lachwekkend. Op dit niveau werkt dat vijf tot tien minuten en dan grijpen met name de taktisch sterke spelers van de tegenstander tijdens het spel in. Zo gebeurde het ook en Van der Brom behoefde het enkel in de rust te bevestigen.
Hallo, was er gisteren bij jullie een stroomstoring! Ik heb een hele andere wedstrijd gezien. Denhaag had een groot gedeelte van de wedstrijd het beste van het spel. Waarom dan de opstelling in twijfel trekken?

Ze hadden gewoon in de rust voor moeten staan. Dat is het enige wat je ze kan verwijten. Daardoor lieten we Vitesse in de wedstrijd!!!
0
Donderdag 27 oktober 2011 om 13:21 uur

Kees

Waarom kan ik toch nooit wennen aan een nederlaag? Baal er nog van. Weer onnodig de beker uit.
0
Donderdag 27 oktober 2011 om 10:54 uur

ADODENHAAG

Bollie74 schreef:

Volgens mij hebben we vorig jaar gewoon FC Groningen-ADO voor de beker kunnen volgen op Eredivisie Live.
OK, maar voor de rest hebben we de laatste 3 jaar maar weinig van Eredivisie Live qua bekervoetbal gezien. Niet dat we zo ver telkens zijn gekomen, maar er worden wedstrijden uitgezonden waarvan je denkt, waarom dat wel.... nou iig, hopen dat het geluk brengt dat ze ons uitzenden. Vorig jaar tegen groningen eruit door pingels, omdat Buly in de verlenging weigerde een opgelegde kans te missen. Misschien maakt vandaag John het verschil wèl.
0
Woensdag 26 oktober 2011 om 16:37 uur

Ruudje16

ADODENHAAG schreef:

Coutinho in elftal van de week vond ik zwaar overdreven. Hij had 1 uitstekende redding en dat was ver in de blessuretijd maar verder niks gedaan. Kwam ook slecht uit bij ballen die richting ons goal werden geschoten. Nee, ik mistte Radosavljevic in het elftal van de week, die speelde foutloos!!!
Waarom, waarom wordt Couthino al sinds hij er voor het eerst in stond door bijna de hele shoutbox iedere keer afgezeken ??

Heb het gevoel dat ik hier al die tijd de enige ben die hem op waarde inschat.

Net als de rest van voetbalminnend Nederland...............
Het is niet de eerste keer dattie in het elftal van de week staat.
0
Maandag 24 oktober 2011 om 23:03 uur

Ron001

slain schreef:

Zijn we weer een paar dagen van dat anti-steijn-gelul af,totdat we een wedstrijd verliezen.
Als een trainer wint heeft hij gelijk?? Toch..

Ik sta niet negatief of positief tegen onze trailer, wel vind ik hem een beetje Morinio trekkjes vertonen!!!!
(Hij is immers in de leer geweest!!)

Maar ik vind onze wes op het laatst weer dollende !! Loopt op dat moment tegen zich zelf en indirect de ploeg te spelen!!!!
Ik ben geen trainer maar zal tegen hem zeggen, blijf op rechts buiten lopen en verdedig gewoon mee bij bal verlies dan komt het wel goed....

En waarom blijft er bij hoekschoppen tegen nou niet 1 speler (spits)
hangen rond de midde lijn om daar bij uitvededigen toch nog druk te zetten zodat de ballen niet even hard terug komen!!! (Doet momenteel alle clubs valt mij op!)

Nou nu tegen Vitesse KNALLEN MET DIE BALLEEN!!!!!!
0
Maandag 24 oktober 2011 om 01:01 uur

Ferdy

Sound schreef:

ach ach het was weer niet best, maar we hebben de 3 punten!
Doel van John was echt knap en ik zie toch echt wel een goede spits in hem hoor. Zeker als je ziet wat hij te verduren krijgt aan tikken en beuken in zn rug en dan toch vaak op kracht weet hij het te winnen. Immers wederom niks vond ik. Wesley eigenlijk ook niet, maar zijn assist blijft soms geniaal (John die had je er in moeten koppen!). Verder viel Kum me positief op en viel Ammi ook weer goed in.
Chery is een groeibriljantje, maar moet niet naast zijn schoenen gaan lopen. Was wel erg hard op Immers aan het schelden (terecht) maar das niet handig in de pikorder en in de 2e helft wilde die een paar keer dingen weer veel te mooi doen.
Sounds good, J Verhoek is toch echt wel n goeie huurling hoor, alleen dat gemiddelde al.
Mooi dat pitbull Chery de pikorde doorbreekt, Immers komt langzaam aan weer in zn oude vorm terug, Laten we die gozer wat credits geven. Wederom vond ik Toornstra weinig brengen, Tevens komt Rado ook weer op zn oude niveau.
Man vd wedstrijd die Belg die t spelletje totaal niet aanvoelt.
Sfeertje ook goed. Waarom lopen spelers niet eens na afloop echt langs de supps?
Verwend, verwaand?

0
Zondag 23 oktober 2011 om 02:55 uur

Kees

Sound schreef:

ach ach het was weer niet best, maar we hebben de 3 punten!
Doel van John was echt knap en ik zie toch echt wel een goede spits in hem hoor. Zeker als je ziet wat hij te verduren krijgt aan tikken en beuken in zn rug en dan toch vaak op kracht weet hij het te winnen. Immers wederom niks vond ik. Wesley eigenlijk ook niet, maar zijn assist blijft soms geniaal (John die had je er in moeten koppen!). Verder viel Kum me positief op en viel Ammi ook weer goed in.
Chery is een groeibriljantje, maar moet niet naast zijn schoenen gaan lopen. Was wel erg hard op Immers aan het schelden (terecht) maar das niet handig in de pikorder en in de 2e helft wilde die een paar keer dingen weer veel te mooi doen.
Best wel duur inschattingsfoutje van de toenmalige technische staf om John Verhoek geen contract aan te bieden.

Waarom wisselt Steijn Wesley Verhoek? Hij had veel beter Chery meteen kunnen wisselen. Had je twee snelle spelers voor de counter.
0
Zaterdag 22 oktober 2011 om 22:25 uur

hardtohandle

Waarom denkt iedereen dat Morec er in zal staan as weekeind. Toen Horvath rood kreeg kwam toch ook Luksic erin als verdediger. En niet Morec!!!!

Ik denk: Ammi Kum Supusepa en Luksic
0
Donderdag 20 oktober 2011 om 22:35 uur

Advertentie

oodh

Haagse_Aad schreef:

Tegen Roda hebben we Steijn`s gedachtengang al beetje kunnen zien.. die zet eerder Luksik erin dan Mörec.. ik verwacht dus dat ie dat zateredag ook weer doet.. En dan Supusepa en Kum in het centrum..
Dat zou zo maar kunnen... maar waarom hebben we Mörec dan überhaupt? Wanneer een van je centrumverdedigers er niet is en je gaat niet spelen, wanneer dan wel?
0
Donderdag 20 oktober 2011 om 13:58 uur

BLEISWIJK-1

Ferdy schreef:

Met je eens..gedeeltelijk.
Wisselbeleid, wat een drama is heeft niets te maken met 1 september maar is al zo sinds Omonia. Supporters denken rechtlijnig en hebben niks met dat. Feit blijft dat de resultaten teleurstellend zijn en natuurlijk omdat Immers en Toornstra als een krant voetballen maar zeker ook door de foute basisopstelling en wissels van Steijn. Sinds 2 weken stond t team als een huis en als ik dan de belachelijke wissels zie (FraserAdvies.nl) dan vraag ik me af of dit allemaal wel klopt. Ik gun Steijn alle geluk vd wereld maar ik wordt steeds kritischer.
PS Een beginnende trainer kan je je niet veroorloven. Daarvoor is onze alltime ranking gewoon te slecht, en ja, er is best geld voor een trainer.
Ferdy, als je zondag van NEC wint heb je van de laatste vijf wedstrijden (incl. beker) er vier gewonnen. Dat neemt niet weg dat Steijn fouten maakt en het beter kan. Maar het geeft wel aan dat je er ook anders naar kan kijken!

Persoonlijk ben ik zelf negatiever naar Immers en Toornstra dan naar Steyn. Jij weet zelf ook wel waarom!!!

0
Dinsdag 18 oktober 2011 om 22:54 uur

Nu online

zuiderwijk en 164 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4