Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Leidschenveen

fcdh schreef:

Ik denk dat het wel een verschil maakt of je met enkele tientallen iets staat te brullen of met al gauw een paar honderd man.
Vak M staat nu ook vol. Dat zijn ongeveer 500 man. Voor 500 man maken ze toch bar weinig geluid?
Zouden ze op vak O dan wel ineens geluid gaan produceren? Ik denk het niet. Ik denk dat het veel meer te maken heeft met de prestaties op het veld dan met de plek waar men staat.
0
Woensdag 5 december 2007 om 13:51 uur

Leidschenveen

vince schreef:

Kijk net naar de foto`s op de ado site.
Nagenoeg lege vakken.. 2000 man waar dan?
Zie je vrijdag
De vakken die je op de foto`s ziet zijn achter de doelen. Die zijn gesloten. Alleen de Haaglandentribune en de hoofdtribune zijn geopend. Maar 2000 lijkt me sterk overdreven. Ik vond juist dat er, vergeleken met vorige keren, juist weinig toeschouwers waren. Zaten zelfs nog een heel stelletje AZ` ers op de tribune. 

Ja, KNVB, dat kan bij ons! Helaas bij Utrecht niet. Maarja, daar geef je gewoon ons de schuld van. Wel zo makkelijk.
0
Woensdag 5 december 2007 om 10:00 uur

KKH - kalekophagenees

@ supporter

Schuldig ziin we allemaal! Klinkt raar maar laat het me uitleggen.

Supporters, spelers, bestuur, sponsors en media.

Bestuur maak begroting naar wat ze denken binnen te halen in een seizoen? Je kan echter pas een begroting maken naar een seizoen voor volgend seizoen!

Sponsoren willen niet, mede door dat ze hun geld in een bodemloze put moeten gooien. Maar staat er geen grote sponsor op met lef, durf en moed dan kan je nooit een elftal opbouwen met goede spelers!

Spelers hebben de laatste 4 jaar geen strijd, liefde en gevoel voor de bal, kracht, durf en inzet.

Supporters (Diehards), grijpen desnoods in, voelen zich sterk verbonden met de club, helpen elkaar en zwepen het elftal op!

Soms lopen dingen verkeerd af in elke groep en de media smult ervan om dit nader toe te lichten.

Nu heb je al clubs die wedstrijden verbieden terwijl er niks aan de hand is. Utreg b.v met de vrouwen, terwijl erbij de vrouwen weinig gebeurd en ook altijd de Diehards met een groepje meereizen.

Nee de Supporters de gehele schuld geven is onterecht, bestuur dat dubieuze beslissingen neemt, Sponsoren die ons latuh stikken maar wel vitesse met miljoenen schuld geholpen word, spelers die er totaal niks van bakken, media die schrijft alsof wij de boeman zijn in nederland.

Ajakkus, feyenoord, utreg, psv heeft meer aanhoudingen gehad per jaar vanaf 2003 dan wij!

Nomaals we zijn geen lieverdjes maar ook niet de enige schuldige in de afgelopen jaren....
0
Woensdag 5 december 2007 om 01:29 uur

Ed

Haagse Roel schreef:

Ik heb natuurlijk ook niet de " wijsheid in pacht " maar volgens mij is het zaak dat er daadwerkelijk iets verandert binnen de club. De Gemeente verzoeken om enige versoepeling is leuk en aardig maar dat lost structureel de problemen niet op.

Zolang Ringel er zit komt er volgens mij geen grote sponsor binnen omdat Ringel de controle ( welke ??) wenst te houden. John heeft begin jaren negentig veel voor de club betekend maar de laatste jaren is het meneertje een blok aan het been van onze FC en ontrekt hij alleen maar geld i.p.v. te investeren.

Het lijkt mij dus zaak dat hij, op wat voor manier dan ook, de pleiterik maakt zodat investeerders vrij baan hebben en FCDH niet cq minder afhankelijk is/wordt van de gemeente.

Dat deze investeerder(s) ( ZEGWAARD ??) dan vervolgens een mandaat krijgen om hun beleid erop los te laten en er naast FCDH ook zelf beter van worden lijkt mij logisch.................AZ is hier bijv. ook niet slechter van geworden.
Je moet je niet zo blindstaren op het woord "investeerder". Er zijn maar weinig clubs wijzer geworden van die zogenaamde verlossers. Ringelezwijnstijn was ook een investeerder, vd Heerik ook en zo zijn er nog wel een paar. 
Wat we zeker niet moeten hebben zijn types a la van Zweden (alhoewel die nog wel een voetbalhart heeft) of Zegwaard (die heeft maar één doel: rijk worden ten koste van anderen). 
Als grote investeerders hun geld terug willen kun je wel zwaaien met je handje naar je cluppie.
0
Dinsdag 4 december 2007 om 21:49 uur

Appie Happie

Goed idee vrije verkoop. Ken genoeg mensen die willen maar geen zin hebben in allerlei toestanden voordat je het stadion in mag ! Maar.... dit is nou al de 3e keer dat ik een kaart heb aangeschaft die achteraf weinig meer waard is. Volgens mij gooi je ook je hele veiligheidssysteem in 1 keer overboord, want hoe ga je die supporters filmen/herkennen?   Maakt mij verder niets uit hoor, dat stadion moet gewoon lekker vol zitten.

Goed begin van de 4 periode zeg! Lekker aan het doelsaldo gewerkt. Alle kunstgras velden de wereld uit! Of lag het daar niet aan?
0
Maandag 3 december 2007 om 21:48 uur

Drama

mike schreef:

Ik word er ook wel doodziek van, maar ik blijf toch naar de thuiswedstrijden gaan...
Zijn we in de basis niet gewoon allemaal supporters?
Anders zouden we ons ook niet zo druk maken!
Heb je gelijk in!

maar op een gegeven moment moet je
toch je onvrede laten blijken
En de verhalen van de mensen
we laten onze stem horen in het stadion
is weinig van terecht gekomen!!
 
0
Maandag 3 december 2007 om 09:59 uur

Sjaak

Verhagen schreef:

Hij doet anders nooit mee. Vorig jaar nog 1 van de betere spelers van jong ado, nu mag hij nauwelijks meedoen bij jong. Weet iemand waarom ? blessure ?
Hij is inderdaad dit seizoen vaak geblesseerd geweest en doet daarom weinig mee. Schijnt nu last van z`n enkel te hebben ( vorige blessure`s waren ook aan zijn enkel ).
0
Dinsdag 27 november 2007 om 13:00 uur

Jager

Wiljan Vloet staat open voor langer verblijf bij ADO
’Maar ik ben er nog niet zo mee bezig’
22-11-2007

Na de teleurstelling van afgelopen zondag bij AGOVV, waar ADO Den Haag blij mocht zijn met een punt, moet de formatie van trainer Wiljan Vloet vrijdagavond aantreden tegen FC Eindhoven.

door Rob Blankenstein

De Haagse ploeg moest maandag weer met volle energie starten na de teleurstelling van de zondag. Heeft Wiljan Vloet nog een kater overgehouden aan de wedstrijd van zondag tegen AGOVV?

‘Normaliter is in een uitwedstrijd een gelijkspel acceptabel, maar in de fase waarin wij zitten, moet je van ploegen als AGOVV uit gaan winnen. Ik vind, dat wij nu in deze fase gewoon veel te weinig laten zien. Laat ik voorop stellen, dat wij er ook helemaal geen recht op hadden en het is wel leuk dat je de wedstrijd niet verliest, maar je moet wat meer punten halen, omdat je had kunnen profiteren van de misstap van veel ploegen.’

Wat viel je vooral op aan je eigen ploeg?

‘Ik vond dat wij weer niet in staat waren om ons eigen spel te spelen en wij hebben teveel aanpassingen moeten doen om bij de tegenstander het spel te ontregelen.’

Vrijdagavond thuis tegen FC Eindhoven. Een ploeg, die een andere trainer voor de groep heeft staan (Ernst Faber - red.). Dat heeft een impuls gegeven gezien de resultaten van de laatste weken. Wat weet je op dit moment van deze ploeg?

‘Wij weten alles van die ploeg, net als altijd. Ik heb niet Louis Coolen (de ontslagen trainer - red.) gebeld, hoewel ik die ook goed ken. Ernst Faber ken ik ook goed, maar wij hebben de ploeg natuurlijk gewoon bekeken en eigenlijk is er weinig veranderd in de zin van de periode voor Louis Coolen en na Louis Coolen. Alleen ze durven nu nog meer te voetballen en krijgen nog meer vrijheid. Ze hebben de ‘doping’ gehad van een overwinning en dan gaat het verder doorlopen en dan gaat het allemaal wat gemakkelijker. Nu hebben ze nog meer vertrouwen en dat is eigenlijk het grote verschil.’

Een 2-0 overwinning zoals afgelopen weekend op Go Ahead Eagles zegt toch ook wel wat over het huidige FC Eindhoven!

‘Volgens mij hebben ze drie wedstrijden gewonnen van de laatste vier en dat is in jaren niet voorgekomen in Eindhoven. Het brengt dus een bepaalde euforie mee en ze komen hier naar toe en zullen dus heel erg verdedigend gaan spelen en heel erg compact. Dat is ook logisch, maar ik vind op dat moment moeten wij er maar doorheen breken.’

Waar liggen hun kwaliteiten?

‘Hun kwaliteit is dat ze eigenlijk heel gemakkelijk kunnen voetballen en ze kunnen heel snel omschakelen. Met een Meersman hebben ze iemand, die goed in de diepte kan spelen en dan hebben ze Diaz, Caracciolo en Nelemans, die op elke bal gaat. Dan zijn ze ook heel erg doelgericht. Als je ziet in de wedstrijd tegen Go Ahead, die ze dus met 2-0 winnen, krijgen ze een corner mee en van de rest moeten ze het hebben van heel snelle aanvallen. Voor de rest zakken ze in, compact en geven de tegenstander geen centimeter ruimte.’

Waar heb je deze week de accenten op gelegd in aanloop naar deze wedstrijd?

‘Op de eerste plaats heb ik er op gehamerd, dat wij ons eigen spel moeten spelen en als wij dat niet doen en weer achteruit gaan lopen en ons aanpassen aan de tegenstander, dan klopt er iets niet. Maar ik heb wel gezegd, dat wij nog steeds voetballers hebben die vanuit de positie blijven dekken en je moet veel meer vanuit je eigen man dekken en als je ziet in de eindfase tegen AGOVV, dat wij aan het aanvallen zijn en zij in de slotfase nog drie vier kansen creëren, waarbij de rechtsback van AGOVV bij ons kan verschijnen in ons zestienmetergebied, dan klopt er iets niet. Toen kon de overwinning zelfs nog naar AGOVV gaan en dat zijn dingen, die gewoon absurd zijn en absoluut niet kunnen. Dus de opdracht is, heel erg vanuit je eigen man spelen en op het moment dat je dat dan doet, dan daarna je eigen spel spelen.’

Wie zijn er niet beschikbaar tegen FC Eindhoven?

‘Zoals bekend is Aleksandar Rankovic nog geschorst en Guyon Fernandez nog geblesseerd. Voor de rest is iedereen beschikbaar en hebben wij een selectie van 18 man tot onze beschikking.’

Even een zijsprongetje. Naar buiten is gekomen, dat jullie overwegen om bepaalde spelers na de winterstop te gaan verhuren. Wat klopt er wel en wat klopt er niet van dat verhaal?

‘Het is een verhaal, dat voor mij ver overtrokken is, want ik heb er helemaal niet over gesproken en ik heb ook helemaal geen namen genoemd. Ik heb helemaal niet gesproken over verhuren en dergelijke. Wij hebben gesproken over dat wij zo langzamerhand een selectie hebben, die op peil is qua aantal en dat wij rustig in de winterstop gaan kijken wat wij gaan doen, maar ik heb nog met niemand gesproken over verhuren. Dus het is een krantenknipsel van een journalist waarvan ik denk ‘hoe komt hij erbij?’

Anders gezegd, wordt er wel concreet over gedacht?

‘Nee. Op dit moment nog niet en ik heb er überhaupt nog niet over gedacht. Ik ben wel bezig met Peter Hofstede om te kijken hoe de selectie eventueel versterkt kan worden en waar wij een overschot hebben aan spelers en voor welke spelers het goed is dat ze vaker aan voetballen toekomen en die in Jong ADO wat stil staan. Dan pas kun je pas een conclusie trekken en die hebben wij nog lang niet getrokken.’

ADO is al een tijd op zoek naar een linksback. Moet die er nu per se komen in de winterstop?

‘Als trainer zijnde zeg je ja en als club zijnde moeten zij maar aangeven of er financieel ruimte voor is. Dan moeten er misschien wat spelers ruimte maken daarvoor en dan gaat het hele verhaal, waar ik net antwoord op gaf, spelen. Als trainer vind ik dat wij een linksback moeten hebben, willen wij de stap maken.’

ADO Den Haag heeft aangegeven, dat het graag met jou verder wil. Wanneer wil je voor jezelf duidelijkheid hebben?

‘Ze hebben dat aangegeven en nu ligt het aan ADO dat ze met stappen komen en met concrete voorstellen.’

Heb jij een deadline van 1 februari waarop jij concreet iets wil weten?

‘Ik moet in ieder geval formeel voor 1 februari iets aangeven richting de club en dat staat ook in mijn contract. Dat ik moet aangeven of ik überhaupt verder wil en daar heeft de club ook recht op. Maar ik ben er niet zo mee bezig, over mijn eigen toekomst. Ik ben er ook nog niet uit en ik heb het goed naar mijn zin hier en sta er open voor, maar ik wil wel een x-aantal zaken goed geregeld zien. Of dat nu is of voor de toekomst, daar gaat het om en daar is ADO nu mee bezig.’

© Sportsignaal Voetbal Magazine

0
Vrijdag 23 november 2007 om 11:36 uur

Advertentie

marcellino

No Guts No Glory schreef:

Aad schreef:

Eindelijk iemand die het begrijpt.

Zonder de onbezonnen acties van de supporters in de afgelopen 25 jaar (en dus niet alleen de recente jaren) hadden we een goede naam gehad, waren er meer en beter betalende sponsors geweest, had het stadion een merknaam gehad, hadden er betere spelers en trainers rondgelopen, hadden we minimaal met oa Heerenveen geknokt om europees voetbal en ons nu geen zorgen hoeven maken om onze club.

Gelukkig, toch nog 1-tje die helder kan denken.

Dat gezeik over dat Den Haag straks Heerenveenpubliek zou hebben. Was het maar zo. Dan speelden we tenminste ieder jaar om europees voetbal en niet om degradatie.
oohh het ligt aan de supporters,kom je niet buiten den haag!!

anders zal je toch moeten weten dat dit overal gebeurd en ook nog in ergere maten.

relletjes zijn nooit goed te praten en moeten ook zeker zo min mogelijk voorkomen.

maar om dat nu de schuld te geven dat den haag zo slecht presteerd vind ik wel erg kort door de bocht.

volgens mij is de telorgang niet gekomen door relletjes maar door het slechte beleid van den haag we zakte naar een bedenkelijk niveau waar de supporters hoe jammer dat ook was niet mee konden leven.

maar hebben we dat ook niet gezien bij de grote clubs als ze een jaartje slecht presteerde,ja lees het goed een jaartje wij maken dit de afgelopen jaren wel heel vaak mee en den haag onwaardig.kom op jongens we zijn de derde stad van nederland.

het gezeik over heereveen publiek ben ik ook een beetje zat wij zijn geen heereveen maar den haag verder kan je de history totaal niet vergelijken.

telkens maar de schuld bij de supporters legen is een zwaktebod zo kan je makelijk verbloemen wat er werkelijk gaande is bij de club,de aandacht is meer bij de supporters dan bij de mensen die zorgen voor jaren wanbeleid en dat komt veel mensen bij den haag niet slecht uit.

Er is geen geld om betere spelers te kopen,we moeten het ook doen met bestuursleden die ergens anders een veel lagere functie hadden gehad en met een gemeente die de touwtjes in handen heeft.

den haag mag geen risico nemen hadden ze dat wel gedaan speelde we nu in de eredivisie waren er twee grote sponsors gekomen en had het plaatje er heel anders uitgezien.

ik denk dat feyenoord daar toch wel het beste voorbeeld van is voor de competitie waren ervoor feyenoord begrippen zeer weinig seizoenkaarten verkocht met de aankopen is het nu elke thuis wedstrijd uitverkocht en we gaan hier toch niet zeggen dat de feyenoord supporters heereveen publiek is.en ook de sponsors liepen als zoete broodjes binnen.


geld maakt macht maakt je belangrijk en zorgt voor tevrede mensen om je heen,zo tevrede dat ze totaal geen behoefte hebben om rotzooi uit te halen want iedereen heeft het naar zijn zin want succes komt

0
Woensdag 21 november 2007 om 12:19 uur

Drama

kees schreef:

top oss was ook de enigste die daar wist te winnen volgens mij,neemt niet weg dat we kostbare punten hebben verspeeld.denk toch dat er in de winterstop stiekum wat gebeurt.
Maarja zonder geld zal er weinig gebeuren!!

we hebben teveel spelers die geen stap teveel
willen doen

0
Maandag 19 november 2007 om 13:59 uur

Nu online

zuiderwijk en 117 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4