Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO Den Haag ver met Derijck en Buijs
ADO Den Haag hoopt nog voor de komende wedstrijd tegen Heracles Almelo Feyenoorders Timothy Derijck en Danny Buijs aan de selectie toe te kunnen voegen.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 13 januari 2009 om 23:10 uur

MOI

BINNENLANDS NIEUWSFeyenoord alleen actief op verkoopmarktDoor Mike Boeschoten
Dinsdag, 13 januari 2009, 21:15

Feyenoord zal zich tot het sluiten van de transfermarkt louter richten op het verkopen van haar eigen spelers. Dat zei technisch directeur Peter Bosz (foto) dinsdag tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Rotterdammers.

"Dat is de realiteit. We kunnen pas kopen als we een grote verkoop doen. En die kans schat ik niet zo groot", liet de ex-prof tegenover het AD weten. "Bij kleinere transfers kunnen we nog niets doen op de spelersmarkt. Aan verhuren doen we in principe niet mee. We moeten het doen met de huidige selectie."

Feyenoord hoopt Diego Biseswar, na dit seizoen transfervrij, opnieuw vast te kunnen leggen. Henk Timmer zal zijn verbintenis met één seizoen verlengen, omdat hij dicht bij het minimum aantal duels is dat hij volgens de clausule in zijn contract moet spelen om daarvoor in aanmerking te komen. Verder heeft ADO Den Haag een bod uitgebracht op verdediger Timothy Derijck. "Verder is er niet zoveel beweging", aldus Bosz.
0
Dinsdag 13 januari 2009 om 21:32 uur

Kees

Vador schreef:

ADO heeft een eerste bod gedaan op Derijck aldus Peter Bosz. Bron nu.nl
Vador, bedankt voor de info. Bron www.nu.nl

Bosz: Geen nieuwe aankopen
Uitgegeven: 13 januari 2009 19:08
Laatst gewijzigd: 13 januari 2009 19:08

ROTTERDAM - Feyenoord zal deze transfermaand alleen actief zijn als verkopende partij op de spelersmarkt. Dat zei technisch directeur Peter Bosz dinsdag tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Rotterdamse volksclub.


“Dat is de realiteit. We kunnen pas kopen als we een grote verkoop doen. En die kans schat ik niet zo groot. Bij kleinere transfers kunnen we nog niets doen op de spelersmarkt. Aan verhuren doen we in principe niet mee. We moeten het doen met de huidige selectie. Gelukkig komen er steeds meer spelers terug van blessures. Dat geeft dan toch wat meer armslag voor de trainer.”

Feyenoord hoopt met aanvaller Diego Biseswar, die komende zomer transfervrij De Kuip kan uitwandelen, een nieuw contract te kunnen sluiten. Doelman Henk Timmer zal voor nog een jaar bijtekenen, omdat hij dicht bij het aantal wedstrijden is dat hij volgens een clausule in zijn contract moet spelen om voor verlenging in aanmerking te komen. ADO Den Haag heeft een eerste bod uitgebracht op de Belgische verdediger Timothy Derijck. “Verder is er niet zoveel beweging”, erkende Bosz.

(c) ANP

0
Dinsdag 13 januari 2009 om 19:24 uur

<FCDH>

DEN HAAG - Westlandia dreigt Raily Ignacio voor het volgende seizoen kwijt te raken.
ADO Den Haag wil met de aanvaller om de tafel om te praten over een contract. Trainer André Wetzel is tevreden over de ontwikkeling van de 21-jarige Hagenaar die sinds dit seizoen wekelijks meetraint met de selectie van ADO Den Haag.

Ignacio, voor wie ook Sparta belangstelling toonde, ziet een overgang naar ADO Den Haag ook wel zitten. Anderhalf jaar geleden speelde de Hagenaar nog voor HMSH, waarmee hij toen kampioen werd van de derde klasse. Bij Westlandia ontwikkelde Ignacio zich dit seizoen razendsnel en scoorde hij aan de lopende band. Met veertien goals voert hij het topscorersklassement aan van alle hoofdklassen.

ADO Den Haag wil ook met Santy Hulst praten over een langer verblijf bij de Residentieclub. De aanvaller, vrucht van de jeugdopleiding van AZ, kwam vorige zomer over naar ADO, waar hij dit seizoen bij de beloften een goede indruk maakt. De Haagse club is eveneens van zins het contract met Mike de Geer open te breken en te verlengen.

Hursut Meric heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis bij Gençlerbirligi dat ADO naar verluidt een ton betaalde voor de tussentijdse transfer. De aanvaller van Turkse komaf speelt de komende drieëneenhalf jaar voor de club uit Ankara. Hij was bezig aan zijn tweede seizoen bij ADO Den Haag en had een aflopend contract.

Op trainingskamp nabij Belek versloeg de nummer vijftien in de Turkse competitie zowel De Graafschap als Feyenoord in oefenduels. Hursut Meric sluit vandaag aan bij de selectie van Gençlerbirligi die zondag terugkeert van het trainingskamp. Een week later begint de competitie in Turkije. Op zondag 25 januari speelt Meric met Gençlerbirligi tegen en bij Kayserispor.
0
Dinsdag 13 januari 2009 om 16:58 uur

p bosgaart

In de zomer van 2004 stapt een oer-Rotterdamse jongen een helikopter uit en een droom binnen. Pascal Bosschaart staat in de Kuip, daar waar hij als jochie op de tribune zat. Hij is speler van Feyenoord-één en ziet het kippenvel dubbeldik over de huid kruipen.
Pascal Bosschaart, dan 24 jaar, heeft naam en faam verworven bij Fc Utrecht, zeven seizoenen lang. Het `schoffie` vertoont gezonde trekken van volwassenheid en de voetbalwereld roemt hem. Foppe de Haan ziet in hem de ideale linksback voor het Nederlands elftal op het EK in Portugal.

Pascal Bosschaart is klaar voor de transfer naar een topclub die Feyenoord -op welke plek het ook staat- voor velen altijd zal zijn. Voor de Rotterdammer gaat een droom in vervulling, want zijn wieg stond pal naast de Kuip.

Een week na de traditionele helikopter-introductie doet bondscoach Marco van Basten de ogen van Bosschaart knipperen: hij behoort tot de voorselectie van het Nederlands elftal. "Het enige dat ik nu moet doen is presteren bij Feyenoord, zodat ik een échte selectie kan afdwingen voor de wedstrijd tegen Zweden," laat Bosschaart optekenen in Voetbal International. Op dat moment is het Feyenoord-shirt met de naam van Bosschaart het meest gewilde van Rotterdam.

Tot een voorselectie laat staan een uitverkiezing van Oranje zou het niet meer komen. Hoewel hij in zijn eerste seizoen Royston Drenthe verdringt, ontstaat er dan al discussie rond de plek waar hij moet spelen. Bij Fc Utrecht groot geworden als dienende middenvelder, moet hij zich nu concentreren op de linksbackpositie. "Pascal had een goede start, maar gaandeweg ging het minder," laat Ruud Gullit, zijn trainer destijds, weten in Sportweek. "Als hij zich ongemakkelijk voelde ging hij allemaal rare dingen doen. Zijn onzekerheid speelde hem parten. Vandaar dat hij zijn plaats op het middenveld verloor."

Ook Gullits opvolger Erwin Koeman ziet het niet zitten in Bosschaart die nu Drenthe voor zich heeft en op het middenveld geen kans krijgt. De Rotterdammer kampt dan al met mentale problemen. Op het veld dikwijls de verbeten vechter, maar buiten de piste vaak niet in staat terug te knokken bij tegenslag. Wat niet helpt is de moeilijke fase waarin Feyenoord zich bevindt.

Zijn droom wordt een nachtmerrie: Feyenoord blijkt te hoog gegrepen. "Dat ik niet geslaagd ben, heeft voor het grootste gedeelte aan mezelf gelegen. Als ik elke week top speel, kan geen trainer om mij heen," heeft hij zelfkritiek.

ADO verlost hem in de zomer van 2006 uit zijn lijden. In de Residentie gaat nog net niet de vlag uit voor Bosschaart die uit de Maasstad een hoog verwachtingspatroon meetorst. Opnieuw komt de goedlachse linkspoot bij een club die de moeilijkste tijd van haar bestaan beleeft. Een jaar dat bol staat van incidenten eindigt met degradatie naar de eerste divisie, een nieuw dieptepunt in zijn loopbaan.

In Sportweek over zijn entree bij ADO: "Ik kwam van Feyenoord en wilde iets extra`s laten zien. Dat werkte averechts. Ik ging dingen doen waar ik niet goed in ben. Ik wilde me steeds bewijzen."

Maar hij móest zich ook bewijzen, want ook trainer Wiljan Vloet geloofde niet zomaar in hem. Bovendien is hij nog altijd niet los van de discussie op welke plek hij moet spelen: op het middenveld of als linkervleugelverdediger.

Na zeven duels in de eerste divisie zet Vloet vier spelers op de tribune. Bosschaart is er een van. Vloet klaagt over een gebrek aan inzet. Het is één van de grootste teleurstellingen in zijn loopbaan, zou Bosschaart daarover zeggen.

Als ADO onverwacht promoveert, lonkt een revanche in de eredivisie. De nieuwe trainer André Wetzel herhaalt de woorden van zijn voorganger: hij hoopt op de Bosschaart van Fc Utrecht. Wetzel kiest echter voor Piqué als linksback en anderen op het middenveld. Bosschaart komt pas in beeld als Piqué geblesseerd raakt, maar hij ziet vervolgens -hoe vernederend- de 19-jarige amateur Kai van Hese de voorkeur krijgen. Bosschaart voelt zich een jojo, want hij krijgt op het middenveld, waarop hij zich moet concentreren van Wetzel, maar één kans: tegen Fc Twente. Volgens Wetzel speelt Bosschaart dat duel `zeer behoorlijk.`

Het zijn de laatste complimenten van de trainer voordat hij Bosschaart naar het tweede elftal terugzet. Zijn uitleg: "Pascal heeft een mentaal probleem. Hij moet beter zijn best doen."

Bosschaart: "De trainer vindt dat ik een ander zelfbeeld heb dan het geval is. Ik ben het daar niet mee eens."

Viereneenhalf jaar na de voorselectie van Oranje overweegt Pascal Bosschaart een arbitragezaak om terug te keren in de A-selectie van ADO Den Haag.
0
Dinsdag 13 januari 2009 om 14:32 uur

Nou daar is die dan !!!!!!!!!

ADO aast op amateur uit de regio
ADO Den Haag wil Raily Ignacio de kans geven om zich op het hoogste niveau te bewijzen. De aanvaller traint al met de selectie van trainer André Wetzel mee en nu wil de Eredivisionist hem ook daadwerkelijk vastleggen.

Ignacio is een 21-jarige aanvaller, die momenteel voor amateurclub Westlandia speelt. Met veertien goals is hij daar topscorer van alle hoofdklassen, zo meldt het AD.

Ignacio staat ook in de belangstelling van Sparta, maar zijn voorkeur zou liggen bij de club uit `zijn` stad: Den Haag. Binnenkort zullen beide partijen met elkaar om de tafel gaan.
0
Dinsdag 13 januari 2009 om 12:28 uur

Advertentie

<FCDH>

Westlands Elftal ontvangt ADO Den Haag
12 januari 2009




ADO Den Haag speelt dinsdagavond haar enige oefenwedstrijd in de aanloop naar de start van de tweede seizoenshelft. Het Westlands elftal is gastheer van de selectie van trainer Andre Wetzel.
0
Maandag 12 januari 2009 om 20:18 uur

Kees

TSJA, AFWACHTEN WELKE CLUB HET GAAT WORDEN. Bron Voetbalprimeur.

`Rommedahl prioriteit voor NEC`
NEC hoopt de tweede seizoenshelft te beschikken over Dennis Rommedahl. De Deense aanvaller staat bovenaan het prioriteitenlijstje van de ploeg uit Nijmegen, meldt De Gelderlander.


De rechterspits staat momenteel onder contract bij Ajax waar hij echter mag vertrekken, aangezien hij niet meer in de plannen voorkomt van trainer Marco van Basten. Eerder liet de zaakwaarnemer van de Deen al weten dat zijn pupil graag zijn carrière voort wil zetten in Nederland.

Mario Been hoopt voor de transferdeadline van 1 februari een speler aan zijn selectie toe te voegen. De Gelderlander meldt dat de naam van de dertigjarige Rommedahl veelvuldig te horen was in het fluistercircuit in het trainingskamp in Marbella.

0
Maandag 12 januari 2009 om 13:05 uur

Kees

ADO Den Haag werkt training af op kunstgras van HVV
11 januari 2009 om 21:02



De selectie van ADO Den Haag was zondagmiddag - na een uitstapje naar Arnhem – al weer volop bezig met de voorbereiding op de eerste competitiewedstrijd na de winterstop, komende zaterdag thuis tegen Heracles.



Tekst: Ton Beije

Foto’s: Bert Tielemans



Trainer Andre Wetzel had de training op het kunstgrasveld van zondagderdeklasser Laakkwartier zaterdagmiddag moeten laten schieten, omdat het veld vanwege de vele geplande activiteiten niet beschikbaar was.



Zondagmiddag onderwierp Wetzel zijn A-selectie – zonder Pascal Bosschaart en Virgilio Teixeira – aan en training op het kunstgrasveld van HVV aan de Van Hogenhoucklaan, geen onbekend terrein voor de Haagse trainer. Ook in zijn periode als trainer van VVV Venlo maakte hij tijdens de winterstop gebruik van het kunstgras van de zondagtweedeklasser. Ook Husut Meric is inmiddels af vertrokken naar Turkije.



Aanvankelijk zou ADO Den Haag op zondagmiddag op het veld van ‘de Koninklijke’ een wedstrijd speler tegen het eerste elftal, ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de gastheren. Omdat het hoofdveld niet over kunstgras beschikt, moest dit duel in een eerder stadium al uitgesteld worden.



actief



Opvallend was, dat de twee buitenlandse spelers op proef nog steeds actief waren. Het gaat om een speler uit Litouwen en uit Israel. Donderdag zei Wetzel tegenover ‘Haaglanden Voetbal’ nog: ‘Je moet daar niet teveel van verwachten, want wij kijken er twee dagen naar en wellicht zeg ik na één training al van ‘niet geschikt voor ons niveau, maar wij kijken wel of het mogelijk iets is.’



‘Haaglanden Voetbal’ stuurde fotograaf Bert Tielemans aan de Van Hogenhoucklaan langs en hij kwam - na het trotseren van de kou - met de volgende fotoreportage ‘thuis’, waarop ook de twee spelers in beeld zijn gebracht, die op stage zijn bij ADO Den Haag.



© Haaglanden Voetbal (TR Media)



(Meer foto’s via onderstaande ‘link’):

http://www.sportfotografie.blogspot.com

ALS ER WOENSDAG NOG GEEN VERSTERKINGEN ZIJN DAN GA IK HOOGST PERSOONLIJK WEER IN TRAINING!!!!!!!!!! ZO, ALS JULLIE DAT MAAR WETEN
0
Zondag 11 januari 2009 om 22:23 uur

<FCDH>

Arbitrage Bosschaart



AMSTERDAM - Pascal Bosschaart heeft Co Andriessen van de voetbalvakbond Pro Prof in de arm genomen om terug te keren in de A-selectie van ADO Den Haag. De speler neemt geen genoegen met de verbanning door hoofdtrainer André Wetzel naar de B-selectie, aangezien hij zwart-op-wit heeft staan dat hij contractspeler is bij de A-selectie van ADO Den Haag. Inmiddels zijn partijen in gesprek. Komt ADO Den Haag niet op de beslissing terug dan dreigt spoedarbitrage.
0
Zondag 11 januari 2009 om 17:01 uur

Nu online

zuiderwijk en 213 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4