Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

<FCDH>


Opnieuw rellen Groningen
AMSTERDAM - Opnieuw rellen met scholieren in Groningen. Demonstrerende leerlingen van middelbare scholieren stichtten brand en richtten vernielingen aan.

Gisteren begonnen de rellen in Groningen, vandaag gingen ze door
Vier jongeren zijn meegenomen naar het politiebureau, onder meer voor het afsteken van vuurwerk. Het was de tweede dag dat scholieren in Groningen demonstreerden. Donderdag werden tien scholieren aangehouden.
De leerlingen zijn boos over de nieuwe regels van het ministerie waardoor ze veel meer uren op school zitten dan voorheen.
De scholieren willen dat het aantal lesuren van 1040 wordt teruggebracht tot 960 per jaar.
De actie begon op de Grote Markt. Omdat daar ook de `gewone` markt plaatsvond, werden de scholieren door de politie naar de Ossenmarkt gedirigeerd.
Daar liep de situatie volledig uit de hand. Er werden brandjes gesticht en daar werd met vuurwerk gegooid. Een scholier raakte gewond. Inmiddels heeft de politie het plein `schoongeveegd`, zo meldt RTV Noord.
Het gaat om leerlingen van het Maartenscollege en het Zernikecollege, die in navolging van scholieren van het Augustinuscollege, protesteren tegen de strenge 1040 uur-norm, die onder meer tot langere schooltijden en meer tussenuren leidt. Daardoor blijft er weinig tijd over voor andere bezigheden zoals excursies, vrije tijd en het verenigingsleven.
Sittard
Het Trevianumcollege in Sittard heeft vanmorgen alle ruim 3000 leerlingen naar huis gestuurd. Aanleiding was de overlast die ontstond na een staking van een deel van de scholieren. Die protesteerden ook tegen de 1040-norm. Veel leerlingen gingen buiten het schoolterrein op een rotonde staan, waardoor het verkeer werd gehinderd

net ff een reactie gevraagt van keSSler en hij vindt dat de leerlingen het hele seizoen niet meer naar school mogen hahaha
0
Vrijdag 16 november 2007 om 17:16 uur

<FCDH>

Salvatore schreef:

Juist, maar het bestuur zit een beetje in dezelfde situatie. Ze moeten de club en ziijn supporters naar buiten (KNVB, media) in bescherming nemen, maar tegelijk naar binnen toe hard optreden tegen supporters, die met vuurwerk gooien of het veld op komen.

Het is tijd om keuzes te maken. Als supporter zullen wij moeten kiezen hoe wij onze club steunen. Dat mag van mij op een felle, fanatieke, Haagse manier gebeuren, maar iedereen moet bepaalde grenzen accepteren. Je bepaalt zelf, of je het veld op komt, ook al zit het hek duizend keer los. Ook de club zal een keuze moeten maken. Er is voor miljoenen geinvesteerd in biometrische pasjes, cameras en andere toestanden, vakindelingen. Deze maatregelen treffen tot nu toe iedereeen en houden veel goedwillende supporters af van een bezoek aan het stadion. 

Als club zul je de moeite moeten nemen, om uit te zoeken, wie de mensen zijn, die het verpesten, desnoods met behulp van al die dure installaties en maatregelen. Maar je moet ook kunnen rekenenen op steun en vertrouwen bij de meerderheid van goeie supporters, door ze te laten merken, dat je ze waardeert en graag in het stadion ziet.

Deze opgave is een zware klus. Maar neem je die moeite niet en blijf je doorgaan op de lijn Ruurd de B., hou je uiteindelijk niemand meer over en gaat de club naar de knoppen.
 
FC Den Haag heeft alleen toekomst, als wij, supporters en club, nu de juiste keuzes maken. Vandaar dat ik blij ben met het aanstellen van John Arzbach. Zijn uitspraken komen genuanceerder over. De club zal moeten bepalen, wat de goede en wat de slechte supporters zijn. En wij zullen vervolgens moeten bepalen, bij welke groep wij willen horen. Behandel je iedereen als slechte supporter, kiezen veel mensen voor de derde groep, de thuisblijvers.
volgens mij kan keSSler zelf weinig doen want hij zegt den haag zou er goed aan doen hij zegt niet zelf van het mag niet meer dus de knvb kan dat niet anders hadden ze dat wel gedaan?het is na de wedstrijd gebeurd en niet tijdens dus dat scheelt
0
Vrijdag 16 november 2007 om 15:55 uur

KKH - kalekophagenees

Zolang de supporters geen eigen plek binnen de club krijgen door middel van een supporters home, merchandising shop en een normale vreettent blijf je dit houden.

Bestuur wist dat FC DenBosch - Fc Den Haag een risico wedstrijd was maar van goede organisatie was weinig te merken van beide kanten.

Arzbach een goeie, voorlopig is ie nog steeds een marjonet van ruud de boer en Ringelsteijn zolang die in de SO zitten blijven ze een vinger in de pap houden.

KNjB heeft oogkleppen op en is alleen gefocust op FC Den Haag onder uit halen. Wat Ajakkus, feyenoord, psv, en andere clubs doet intreseerd hun total niet. Blijft te vaak ongestraft.

Media hetzelfde, zeker die poepsnor, kale jood van een van Gelder.

Jammer maar sv gaat voor een hoop te ver, stuur maar mensen weg, des te minder supporters weer, des ten minder geld wat er binnenkomt.

Jullie gokken op nieuwe bezoekers, maar die komen alleen als ze gratis mogen komen.

Uitwedstrijden niet meer, dat gaat een hoop geld kosten want 34 euro per buscombie per persoon wat dan niet meer binnen komt.

Kunnen ze de thuis kaarten wel drastisch verhogen maar dan komt er zeker niemand meer naar het stadion toe. Dus FC Den Haag staat met ze rug tegen de muur, want een hoop vinden de kaarten nu al te duur thuis en uit.

0
Vrijdag 16 november 2007 om 14:23 uur

ouwe garde

northy schreef:

Ik ga nu wegblijven omdat ik in een betonnen bunker een lauwe bak koffie en een 5x opgewarmde kipkorn sta te eten.
Het mij in totaal meer als 45 euro kost een wedstrijd te bezoeken en blij moet zijn met de povere resultaten van de club....ik me niet gewenst voel daar ik niet kan gaan zitten/staan waar ik wil.
Er een 2deling is bij de club.....als je een biertje zou willen drinken het aan de "volkskant"niet mogelijk is maar de captains of industrie kant wel...en dat terwijl mijn scc al betaald is,wil ik me niet verder ergeren aan alles.

ook jou ogen zijn open gegaan.er klopt nog steeds heel weinig binnen onze club.de prijzen,zeer slechte resultaten(wie kan in godsnaam deze stand 8e positief aanvaarden accepteren)ik dacht dat er in en om het stadion een alcohol verbod is maar zeker niet als je geld hebt.

0
Maandag 5 november 2007 om 20:22 uur

Aad

Max schreef:

Ik vind dit wel een leuke discussie. Iedereen heeft een andere mening over de wedstrijd. De ene vond het niks, de andere staat te jubelen. Zie ADOfans, waar Loek Venker weer een hele andere mening heeft. Zorgt voor betere discussies dan de tribunevakruzies.

@Max

 

Als jij of anderen denken dat ik sta te jubelen worden mijn woorden toch verkeerd opgevat.

Wat ik aan gisteren positief vond is dat er in ieder geval werd geknokt. We hebben al een X aantal wedstrijden achter de rug waarin we zelfs dat niet zagen.

Dat niemand in staat was de boel af te maken ..... ja we hebben er niet één met een killersinstinct. Hadden we die wel gehad (+ een dosis geluk) dan hadden we nu geen discussie gehad en was niet het beleid van een gloednieuwe voorzitter aan de kaak gesteld.

Niemand kan in 3 weken iets wat fundamenteel fout is/was veranderen.

Ik vind het van weinig realiteit getuigen wanneer er wordt geroepen dat we die of die moeten halen. Het is waarschijnlijk niet eens een kwestie van geld. De betere voetballers/trainers willen nu eenmaal in de hoogste divisie spelen en niet in de JL. En ze willen ook niet spelen voor een club waar je de ene week God bent en de andere week straatvuil.
De gedachte dat ze wel komen wanneer er genoeg wordt betaald is mijns inziens een foute. De spelers die wij graag zouden willen hebben kunnen ergens anders net zoveel verdienen of nog meer. Die begroting van 8 mio is in dat kader een eigen en eigenaardig leven gaan leiden. Een begroting is namelijk een begroting en hoeft de huidige realiteit niet weer te geven. En dat doet hij ook niet. Sponsor- en (seizoen-)kaartverkopen blijven achter en we mogen blij zijn wanneer de begroting voor 80 % wordt gehaald.
En de suikeroom die komt binnenvallen met een grote zak geld kunnen we ook wel vergeten. Die suikerooms bestaan alleen in sprookjes.
Roeien met de riemen die we hebben dus en hopen dat we toch op een of andere maniet in de nacompetitie komen en ............. het dan niet halen. Want, inderdaad, met dit team redden we het in de ere-divisie niet en gezien mijn voorgaande woorden zi ik ook niet hoe we ons goed zouden kunnen versterken. Hopen op de jonkies en die niet na een mindere wedstrijd tot de grond toe afbranden.

0
Maandag 5 november 2007 om 15:41 uur

Max

Volgens mij is men zelden zo verdeeld van mening als nu haha. (Als het om wedstrijden gaat ;)) 

Ik vond het dus gisteren helemaal kut. Tuurlijk twee goede combinaties gezien en twee kansen die er in hadden gemoeten. Maar voor de rest was het allemaal erg zwak en matig. Het elftal deed zoals elke week haar best, daar ligt het dit seizoen niet aan. Maar als je vanaf de rand van het strafschopgebied alleen maar zwakke ballen op doel kan geven, heeft dat volgens mij weinig met ongeluk te maken.
0
Maandag 5 november 2007 om 07:51 uur

Advertentie

Ben ik ergens anders geweest

Als ik zo de reacties peil dan heeft iedereen volgens mij naar een andere wedstrijd gekeken.
Ik heb een strijdend elftal gezien met de absolute wil om te winnen. Regelmatig uitstekende combinaties en meer dan een hand vol kansen. Het enige smetje op het geheel was dat door vaak wat wijfelend optreden voor de goal en het ontbreken van een dosis geluk je uiteindelijk twee punten te weinig aan dit duel overhoud.
0
Maandag 5 november 2007 om 07:45 uur

Ooievaar

Tja, volgens sommigen mag je uitsluitend posten als er een paar weinigzeggende overwinningen op dorpsploegen worden geboekt. Voor mij absoluut geen reden om de polonaise in te zetten, een ieder kan toch weten dat dit toch puur incidenten betreffen. Zelfs op dit nivo. Dat is toch hemelschreiend?! Of oeverloze discussies wat het gezelligste vak is. Bij mijn weten komen er veel en veel te weinig mensen om het stadion rendabel te maken. Dit elftal is toch niets? Vind het persoonlijk belangrijker de vraag te stellen: hoe uit deze diepe malaise te geraken. Het elftal vertegenwoordigd een balanswaarde van een paar gevulde koeken, het 2e zal er er ook wel uitvliegen dus daar voorzie ik ook weinig doorstroming van. Er doemt een exploitatietekort op waar de honden geen brood van lusten, Vloet - aan hem ligt het absoluut niet naar mijn smaak - zal vertrekken, en dan hebben we volgend jaar een trainer van het nivo Haarlem voor de groep staan. Mij lijkt het niet meer dan gerechtvaardigt om de vraag te stellen: Hoe komen we er weer bovenop? De club is dood- en doodziek, dat is toch niet zo ingewikkeld om dat te constateren? Dat ligt toch niet aan de thuisblijvers, die gewoon een pot voetbal willen zien, zonder allerlei clubpassen en foto`s moeten hebben om naar het voetballen te gaan. Niemand kan toch met droge ogen beweren dat dat een doorslaand succes is? of diegenen die zich niet als een kwajongen laten behandelen. Hallo zeg, er is toch jarenlang mismanagement gevoerd? Begroting van 10,8 mlj. wat is er mee gebeurt? Dus de kat de bel - blijven - aanbinden is toch niet meer dan gerechtvaardigt?...
0
Vrijdag 2 november 2007 om 23:38 uur

ouwe garde

Karel schreef:

Voor al die halve tamme positivos hier met hun vooruit kijken naar een mooie toekomst...zijn we eindelijk wakker???

Lelijk leeg stadion, failliete spelersgroep en halve gare bitterballenboys die de dienst uitmaken. Deze club is dood en begraven.
zoals ik al vaker heb gezegd   het hart is uit de club gerukt.het is kil ,kaal ,leeg ,bloedeloos,te duur kortom harteloos en zeer weinig toekomst perspectief.wat nu??????????
0
Donderdag 1 november 2007 om 23:12 uur

ouwe garde

mike schreef:

Wat een schandalige vertoning!
Tijden niet zo`n slechte wedstrijd gezien.......Cornelisse: Opzouten!!!!,Schwiebe: Wegwezen.......en ga maar door!
En die scheids.........wat een schande!!
We zijn weer terug bij af!

zijn we al weg van af dan????nee het was zeer slecht.ik zag toch weinig vooruit gang. een beetje tegenstander en we hebben het gezien we gaan hard onderuit.ik vrees dat we nog een hele lange weg te gaan hebben.!!!!!!!!!!

0
Donderdag 1 november 2007 om 22:56 uur

Nu online

zuiderwijk en 115 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4