Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Oud Groen Geel in aktie vanmiddag

Mannen,
vanmiddag komt de selectie van Oud ADO Den Haag in actie tegen de zondagselectie van Sport Verbroedert Leidschenveen Ypenburg (svLY). De wedstrijd wordt gespeeld ter gelegenheid van de "opening van de Schouten Bouw-tribune" op sportpark de Dijken in Leidschenveen, vlakbij het ADO stadion.
Deelname bij ADO Den Haag met sterren zoals Karel Bouwens, René van Delft, Albert van Oosten, Frans Danen, Raymond Atteveld, Jimmy Charite, Maurice Steijn, Jeffrey van As, Dennis Illiohan, Edwin Grünholz, Leo de Boer en vele anderen onder leiding van coach Ruud Mansveld. Dit team is al zes wedstrijden ongeslagen.
De wedstrijd begint om 14.30 uur en is GRATIS toegankelijk, so the place to be !!
Sportpark de Dijken is bereikbaar via de afslag Nootdorp/Forepark en dan bij de rotonde de 1e afslag rechts, of de afslag Leidschenveen, het gehele Forepark doorrijden, tot aan de brandweer en dan bij dezelfde rotonde 3/4 rechts de wijk in en dan ziet u het complex liggen. De wedstrijd gaat 100% zeker door, hetzij op het hoofdveld met gras, of op één van de kunstgrasvelden. zie ook www.svly.nl
0
Zondag 11 januari 2009 om 11:22 uur

Vincent

Het oefenduel met Lokeren werd afgelast. De selectie speelde daarom donderdagmiddag in Vlissingen een onderlinge partij op het kunstgras van zondag vierdeklasser SC Walcheren. De basisploeg won met 7-1 van de reserves.
Na 45 minuten spelen stond de basisploeg op een 3-0 voorsprong dankzij treffers van Cedric van der Gun en tweemaal Loïc Loval. In de tweede helft maakte Tom Caluwé er 3-1 van, waarna Loval, Michael Silberbauer, Van der Gun en Vito Wormgoor (eigen doel) de eindstand op 7-1 bepaalden. Veel doelpunten kwamen tot stand uit fraaie, vlotlopende aanvallen.

Het gerucht dat de wedstrijd gespeeld werd op het sportcomplex, verspreidde zich blijkbaar snel in Vlissingen. Naarmate het duel vorderde volgden langs de lijn enkele tientallen toeschouwers de wedstrijd die ook gewoon geleid werd door een officiële scheidsrechter.

fc utrecht in vlissingen.
wetzel kom je volgend jaar met ado???
0
Zondag 11 januari 2009 om 02:34 uur

Delft

HK schreef:

Wat betreft het laatste: helemaal mee eens.
Maar wat betreft de rest: kop op Delluf, eigenlijk weet je wel beter. Om te beginnen met Castelen: die wilde per se niet bijtekenen bij DH, op advies van zijn zaakwarnermer Rodger Linse (ook zo`n zgn DH-fan). Dus wat DH ook deed of bood, het maakte niks uit, hij wilde voor niks weg.
Ten 2e Meric: tuurlijk is het jammmer dat een smaakmaker voor (zeer) wenag de deur uitwandelt. Aan de andere kant: hij had een paar aardige invalbeurten, maar dat was het dan ook. DH heeft de minste doelpogingen van de hele eredivisie en daar is meneer Meric als flankaanvaller ook verantwoordelijk voor. Als er helemaal niks bij komt wb de flanken heb je een punt, maar anders... Als er bijv. een goede rechtsback bij komt kun je Ammi ook rechtsbuiten laten spelen om maar iets te noemen.
Het komt echt wel goed. Zo niet; een kratje Jupiler op mijn kosten!
Ja die zaakwaarnemers bepalen alles tegenwoordig. De heren voetballers worden dik betaald en in het geval Castelen. Die liep fluitend de deur uit. Naar 010. 

Daar kan Ado inderaad weinig aan doen. Dat is ook zo. Grote clubs pakken dat anders aan die zeggen minstens een half jaar voordat het contract afloopt je gaat of bijtekenen of voor een transfersom weg anders ga je maar op de bank zitten. Maar in die positie bevinden wij ons niet. Wij kopen niet zomaar even een vervanger en onze selectie is smal.

Ik hoop ook dat het goed komt. En laat dat kratje maar zitten zal toch niet nodig zijn 
0
Zaterdag 10 januari 2009 om 16:15 uur

Bossie

kojak1 schreef:

welke spelers heb je het dan over die er uit gezet zijn.je bedoel zeker bosschaert.vind ik niks mis mee dat hij er eindelijk uitgezet is,heeft nl helemaal niks laten zien.
Het enige wat Pascal de clown heeft laten zien is een keihard neergaande lijn sinds hij bij Utrecht vertrok. Die jongen is gaan geloven dat hij de beste is, maar vergeet er voor te werken, lijkt het soms wel. Die kleedkamerhumor gaat na een paar jaar vervelen ook trouwens, luister maar naar de collega`s. Vergeet ook niet dat dit een grootverdiener is binnen de selectie en een van de oudere jongens bovendien; het zou een dragende kracht moeten zijn nu GVD, en dat is hij alleen tijdens de nacompetitie geweest.
Tegen de persoon heb ik niks, maar tegen de profvoetballer wel. Wetzel, Kootwijk en Fräser zien dat nu dan ook en durven te handelen.
0
Zaterdag 10 januari 2009 om 14:44 uur

<FCDH>

Wetzel reageert op ‘eis’ Pascal Bosschaart en praat komende week met Derijck
10 januari 2009 om 10:18

Pascal Bosschaart eist van ADO Den Haag, dat hij per direct terugkeert in de A-selectie. Mocht dat niet het geval zijn, dan komt het tot een spoedarbitrage. Inmiddels heeft ook trainer Andre Wetzel zijn reactie gegeven.



Tekst Rob Blankensten & Ton Beije



Wetzel beaamt, dat in de contracten met spelers staat, dat zij beschikbaar moeten zijn voor wedstrijden van het eerste en tweede elftal en dat A-spelers meetrainen met de eerste groep. ‘Wat dat betreft is Bosschaart dus weer welkom en mag trainen op het moment dat de eerste groep ook traint’, reageert Wetzel laconiek, ‘alleen zal hij dan aan de andere kant van het veld actief zijn. Overigens wordt hierdoor de kans dat hij terugkeert naar de A-selectie steeds geringer’.



Derijck



De Haagse trainer bevestigt dat hij komende week om tafel gaat met de Belg Timothy Derijck, de 21-jarige verdediger, die dit seizoen bij Feyenoord vier competitieduels in actie kwam. Ook Club Brugge was in de race voor Derijck, maar die club lijkt te zijn afgehaakt. De centrale verdediger mag bij de Rotterdammers vertrekken.



Daarnaast is het vertrek van Hursut Meric naar het Gençlerbirliği, dat eerder deze week in Belek in een oefenwedstrijd nog met 3-0 te sterk was voor Feyenoord, definitief. Beide clubs zijn tot een akkoord gekomen. Meric speelde sinds zijn komst 51 keer in de hoofdmacht van ADO Den Haag en scoorde daarin zes doelpunten.



Meric



Meric ziet daarmee een wens in vervulling gaan. Het doet hem pijn de Haagse fans te moeten gaan missen. Zodra hij weer in Nederland is op een moment dat ADO Den Haag thuis speelt, zal deze populaire speler op de middenstip verschijnen om zijn welgemeende dank uit te spreken.



Andre Wetzel liet ‘Haaglanden Voetbal’ weten geen vervanger voor Meric binnen te halen, omdat hij nu over voldoende aanvallers beschikt. Wel is de Haagse trainer nog bezig om een middenvelder naar het Forepark te halen, maar wil zich daarover verder niet uitlaten. Wetzel hoopt voor 1 februari, doch liever zo snel mogelijk, dus nog twee spelers naar de Residentie te halen.



© Haaglanden Voetbal (TR Media)

geen vervanger voor meric dus volgens wetzel
0
Zaterdag 10 januari 2009 om 12:05 uur

Mitchel

Kees schreef:

Spijt me zeer maar ik geef Pascal groot gelijk. Is natuurlijk niet netjes wat er gebeurt en dat verdient hij niet.

Zal me een zorg zijn dat het een plaag is maar met lieve jongens win je de oorlog tegen degradatie niet.

En geloof me dat tweede dioelpunt tegen Twente was bij Pascal nooit gevallen. A is hij veels te slim om niet vooruit te verdedigen in die situatie. En B als het niet anders had gekund had hij een doodschop uitgedeeld en desnoods rood gepakt een paar minuten voor tijd.
Verhuur bosschaart maar, want voor je weet zijn we cornelisse of weet ik veel wie dan ook kwijt, en hebben we hem tog nodig, en naar B selectie verbannen maag je hem alleen nog maar onzeker
0
Zaterdag 10 januari 2009 om 01:42 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bosschaart eist terugkeer
Pascal Bosschaart neem geen genoegen met een plek buiten de eerste selectie van ADO Den Haag. De speler heeft de voetbalvakbond ingeschakeld en eist een terugkeer.
Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 10 januari 2009 om 01:12 uur

Ooievaar

rien schreef:

Nou, er is nieuws. En hoe! Bosschaert eist dat hij weer in de A-selectie wordt opgesteld. Hij heeft een zekere Andriesen in de arm genomen van de vakbond. Bosschaert heeft nl een contract voor de A-selectie. Men is nu druk aan de praat. 
Bron-telegraaf.nl/sport
Ben benieuwd hoe dat afloopt. Hij is werknemer van ADO, speler dus. Maar die arbeid hoeft hij niet uitsluitend en alleen in de A selectie te verrichten. Lijkt me stug dat zijn contract daar in voorziet. Maak me sterk dat de club bepaalt in welke selectie hij z`n werkzaamheden verricht, het is namelijk de club die hem betaald en ook bepaald. Wat mij betreft krijgt hij een vrije transfer naar pak`m beet FC Den Bosch. Sla je 2 vliegen in één klap ben je Bosschaart en minimaal een deel van z`n salaris kwijt.

Overigens verheugend om te lezen dat v.d. Kallen het voortouw gaat nemen m.b.t. het realiseren van lijfsbehoud in de eredivisie. Doel is handhaven, en met hem aan het roer blijven we zeker op Koersk
0
Zaterdag 10 januari 2009 om 00:22 uur

BRIAN

Guyon Fernandez op proef bij Excelsior


Guyon Fernandez, de snelle aanvaller van Jong FC Den Haag, mag van trainer Andre Wetzel uitkijken naar een andere club, omdat hij niet in aanmerking komt voor een plaats in de A-selectie.

Momenteel werkt de 22-jarige Fernandez een stage af bij eerstedivisionist Excelsior in Rotterdam. Dat is overigens niet voor de eerste maal, want ook in november was hij op proef bij de Rotterdamse Jupiler-club, maar moest die toen voortijdig beëindigen wegens een blessure.

Bron: www.haaglandenvoetbal.nl

0
Zaterdag 10 januari 2009 om 00:07 uur

Eerste versterking, haha

Pascal Bosschaart eist terugkeer in A-selectie ADO Den Haag
09 januari 2009 om 23:49

ADO Den Haag-speler Pascal Bosschaart eist zijn plaats terug in de A-selectie van ADO Den Haag. Hij werd deze week, samen met Virgilio Teixeira, teruggezet naar Jong ADO Den Haag.



Tekst: Rob Blankenstein



Pascal Bosschaart, die donderdag van trainer Andre Wetzel te horen kreeg, dat hij was teruggezet naar de tweede selectie, eist voor komende maandag 12.00 uur zijn plaats in de A-selectie terug. Hij beroept zich op een passage in zijn contract, waarin staat dat hij alleen mee mag trainen met de eerste selectie.



spoedarbitrage



Deze clausule in het contract is destijds bij de komst van Rotterdammer Bosschaart van Feyenoord naar ADO Den Haag onder meer gefiatteerd door John van Ringelenstein, die destijds zitting had in de Raad van Commissarissen van de club. Indien de eis van Pascal Bosschaart niet wordt ingewilligd, dan zal er een spoedarbitrage door het ‘kamp Bosschaart’ worden aangevraagd bij de KNVB.



De vakbond ‘Proprof’ staat Pascal Bosschaart bij in zijn meningsverschil met ADO Den Haag. ‘We hebben daarom contact opgenomen met de club’, zegt directeur Ko Andriessen. ‘Het kan natuurlijk niet zo zijn, dat een speler tegen de afspraken in, zo maar naar het tweede team wordt verbannen. Hopelijk kunnen we er snel uitkomen, dat is voor alle partijen het beste.’



Pascal Bosschaart is voor het derde seizoen actief bij ADO Den Haag. De linksback speelde daarvoor bij FC Utrecht en Feyenoord. Trainer Andre Wetzel was vrijdagavond laat niet bereikbaar voor een reactie.



© Haaglanden Voetbal (TR Media)

0
Zaterdag 10 januari 2009 om 00:05 uur

Nu online

10, zuiderwijk en 207 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4