Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Max

kojak1 schreef:

is ook de enigste site waar nieuws op staat.hier lees je de laatste tijd nooit meer wat.
Er is de laatste tijd ook weinig nieuws. Zorg voor nieuws, zou ik zeggen :).
0
Woensdag 24 oktober 2007 om 13:21 uur

Lydia

Karel schreef:

Jij snapt de essentie van het verhaal niet helemaal denk ik. Die limbo heb gewoon gelijk, het hart van de club is er uitger4ukt met dit nieuwe stadion en de sfeer zoals die ooit was komt nooit meer trug. Met goedkeuring van de meeste figuren hier overigens, van die linksige lief en leed mannetjes die nergens voor staan en nergens toe doen.

Met alle respect! Jij snapt de essentie van het leven waarschijnlijk niet helemaal. oorzaak, gevolg. De tijd en mentaliteit is al tijden aan het veranderen. En kijk eens om je heen... het wordt er nergens beter op.  Er is weinig verantwoordelijkheidsgevoel, weinig mensheid als bv. medeleven, begrip, saamhorigheid, ergens werkelijk voor gaan met hart en ziel, samenwerking enz.

0
Woensdag 24 oktober 2007 om 01:32 uur

kojak1

Max schreef:

Als er in Den Haag niet gek.ankderd wordt, is dat een slecht teken. Dat betekent dat men niet meer betrokken is. Maar om nou al ruim drie weken te gaan zitten bekvechten over de vakindeling..
heb je gelijk in max,ik heb nog maar weinig reactie gezien over de wedstrijd van vrijdag.daar gaat het volgens mij toch om,door over het voetbal te hebben en niet over de bijverschijnselen.je kan het niet iedereen naar zijn zin maken.
0
Maandag 22 oktober 2007 om 11:08 uur

Leidschenveen

kojak1 schreef:

zo roberto,dus ik moet nu gaan verhuizen omdat een ander op mijn stoel wil gaan ZITTEN.ik heb bewust voor een zitplaats gekozen,heb nu in al die jaren dat ik in het stadion kom voor het eerst de kans gehad om ook eens in het midden te zitten moet ik er weer vanaf.mn bestaat niet meer in het nieuwe stadion,waarom zit bij elke andere club de tribune achter het doel of waar dan ook wel vol en bij ons niet.denk je nu echt dat er meer supporters komen,of misschien dan wel weer wegblijven als het gerommel onder elkaar weer begint.als het vanaf het begin duidelijk was,en dat was het,waarom dan nu weer dat gezeik over vakken.zie je vrijdag.
Kojak, je moet met me eens zijn dat er wel iets moet gebeuren aan de vakindelingen. Niets doen en de boel maar zo laten lijkt me geen optie. Voor het zicht maakt het weinig uit, of je nu op O zit of op P. 
Als ik het voor het zeggen had, schoof ik je inderdaad een vak op. Heeft ook voordelen: zit je dichter bij mij. Hoef ik niet zo te schreeuwen naar je. Maar gelukkig voor jou heb ik het niet voor het zeggen.

Als iemand een beter idee heeft.......
0
Woensdag 17 oktober 2007 om 10:59 uur

<FCDH>

het nieuwe stadion had elke wedstrijd uitverkocht moeten wezen dat dat nu niet gebeurd is een schande we hebben het wel over een bedrag van bijna 50 miljoen euro en dan zo weinig mensen die er komen? het had de trots van elke hagenees moeten wezen maar door het beleid van onze in D66 lopende pakken met sjaaltjes poppetjes is het een nazi kamp geworden
0
Zondag 14 oktober 2007 om 12:03 uur

Advertentie

Jager

ADO Den Haag komt na de rust pas écht los
DENNIS JANSEN 
zaterdag 06 oktober 2007 

DEN HAAG ADO Den Haag hunkert naar een lekkere, lange succesreeks. Met een vruchtbare tweede etappe zijn de Hagenaars goed op weg. Na Stormvogels/Telstar (1-2) werd FC Zwolle (3-1) verslagen, al duurde het een helft lang voordat de Residentieclub pas écht los kwam.
In de strijd om de tweede periodetitel mengt ADO Den Haag zich na vijf duels (negen punten) zowaar in de kopgroep. Goed, de groengelen zijn nog niet gepromoveerd, maar het begin is er. Op de ranglijst schoof de club weer twee plekjes op, naar de twaalfde positie.

Trainer Wiljan Vloet worstelde lang met de vraag wie hij in de spits zou zetten: Rick Hoogendorp of Guyon Fernandez. Tot ieders verrassing werd het de laatstgenoemde. Zijn loopvermogen had de doorslag gegeven, verklaarde Vloet, die daarmee een mentale tik uitdeelde aan zijn reserve-aanvoerder. Hoogendorp moet bijna terugverlangen naar VfL Wolfsburg, waar hij de vorige winter zijn spullen pakte om de cirkel in Den Haag rond te maken. Ooit begonnen bij ’zijn’ oude liefde wilde hij ADO dolgraag in de eredivisie houden. Hij sprak het ook uit: Ik wil de Verlosser zijn.

Die missie mislukte. De Hagenaar scoorde gauw drie doepunten, maar toen haperde de doelpuntenmachine, ook vanwege blessureleed. ADO degradeerde, maar Hoogendorp slaagde er ook dit seizoen niet in zich te onttrekken aan de malaise. Na het Dordtse drama kwam hij op de tribune terecht en zat hij vervolgens viermaal op de bank.

Gisteren lonkte een basisplaats, omdat Vloets eerste keus Hans van de Haar geblesseerd aan de kant zat. Vloet koos echter voor de onervaren Fernandez, een echte flankspeler bovendien. De trainer bekende na afloop dat Fernandez niet gelukkig was in zijn acties, maar vond dat hij ook te weinig ondersteuning kreeg. Hoogendorp verving de ’zwemmende’ Fernandez in de tweede helft en had twee keer de kans het ongelijk van zijn trainer te bewijzen. Het werd een balletje breed en een balletje naast.

Wiljan Vloet had na afloop meer zin om over de twee goals van Hursut Meric te praten, over de puike invalbeurt van de 17-jarige A-junior Daryl Janmaat (’Dat is genieten’), over de ’zeven, acht spelers uit de eigen jeugdopleiding’ die gisteren het ADO-tricot droegen of over het debuut van Geoffrey Knijnenburg.

Vergeten mocht echter niet de bedroevende eerste helft, die -ook dankzij het vertragende FC Zwolle- werd afgewerkt op z’n elf-en-dertigst. Vloet kon de kersverse linksback Pascal Bosschaart (ziek) niet opstellen en moest al na luttele minuten een tweede mutatie in zijn laatste linie doorvoeren. Victoria verdween met een hamstringblessure naar de kant, El Moussaoui kroop bij Teixeira in het hart van de defensie en jonkie Janmaat debuteerde als rechtsback verdienstelijk.

Voorin, maar ook op het middenveld was ADO Den Haag een team zonder samenhang en grossierde vooral Wesley Verhoek in balverlies. De rechtsbenige linksbuiten herstelde zich na de rust knap door bij twee treffers betrokken te zijn. Tweemaal kon Hursut Meric, toch weer de opvallendste speler op het veld, profiteren. Aanvoerder Virgilio Teixeira had ADO in de eerste helft koppend aan de leiding had gebracht. Pas in de slotfase kon FC Zwolle iets terug doen. De eretreffer kwam van Tozé.
0
Zaterdag 6 oktober 2007 om 08:18 uur

<FCDH>

Geen justitieonderzoek naar illegaal gokken

Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)


Den Haag, 5 oktober 2007 | Het Openbaar Ministerie stelt geen nader onderzoek in naar het mogelijk illegaal gokken op wedstrijden of het opzettelijk negatief beïnvloeden van het wedstrijdresultaat door spelers van ADO Den Haag. De politie heeft onvoldoende aanknopingspunten.

Dat heeft het OM in Den Haag besloten na een onderzoek dat de politie had ingesteld. Dat onderzoek volgde nadat de directie van ADO Den Haag de politie had geïnformeerd over geruchten dat voetballers van de club in (illegale) toto’s zouden spelen en op eigen wedstrijden zouden wedden.

"Op basis van het uitgevoerde oriënterend onderzoek komt het OM tot de conclusie dat er te weinig aanknopingspunten zijn om van de verdenking van een concreet strafbaar feit te kunnen spreken. Evenmin is bekend geworden op welke personen een strafrechtelijk onderzoek zich zou moeten richten", meldt het OM in een verklaring.


0
Vrijdag 5 oktober 2007 om 14:56 uur

DE GEEMANCIPEERDE HAGENEES.

VOORTS BEN IK VAN MENING DAT DEZE WEBSITE VEEL TE WEINIG AANDACHT BESTEEDT AAN ONZE TROTS, DE AANKOMENDE KAMPIOENEN, DE ONGESLAGENEN, DE VROUWEN VAN FC DEN HAAG.

- Daar wilde ik het even bij laten.
0
Donderdag 4 oktober 2007 om 19:41 uur

KKH - kalekophagenees

idd FCDH

Laten ze maar met harde bewijzen komen, welk gokcircuit ze gebruiken! En als het waar is namen noemen! Zolang dat niet gebeurd weet je dat er weinig aan de hand is! 

Clubs in kwaad daglicht zetten, win je een periode wordt ie misschien afgenomen ivm geruchten! Je weet het niet!

Zolang die J in de KNjB zit kan je alle verwachten!
0
Zaterdag 29 september 2007 om 13:31 uur

langepino

papoea schreef:

of gewoon in contract laten vast leggen, als we geen nacompetitie spelen krijgen jullie het volgende jaar 20% minder loon
beetje weinig die20%!ik dacht eerder aan90%
0
Woensdag 26 september 2007 om 21:54 uur

Nu online

zuiderwijk, malle eppie en 251 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4