Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Haagse_Aad

Kees schreef:

Dan hebben ze ruimschoots de tijd om eindelijk de geluidsinstallatie op het juiste volume te krijgen. Het was afgelopen zaterdag weer dramatisch. Eerst was John Medley bijna niet te verstaan zo hard stond ie en daarna vervormde het geluid vanwege het volume.

Af en toe verlang ik weer ouderwets naar een Eneco-storing.
Daar mag inderdaad wel iets aan gedaan worden.. normaal komt het nog weleens door de wind maar nu sloeg het nergens op..

Eén van die boxen boven vak N is sowieso al lang weg.. vraag me af waarom ze daar geen nieuwe ophangen..
0
Maandag 26 september 2011 om 12:49 uur

Haagse_Aad

070 schreef:

als nummer 10 kun je dichter bij het doel spelen dan als linksbuiten hoor

Maar goed, de overwinning stemt mild gelukkig. Genoeg positieve dingen gezien. Ben erg benieuwd hoe Morec zich ontwikkelt. Ammi-Horvath-Morec-Supusepa lijkt mij de beste achterhoede.

Over de spitspositie blijf ik niet erg tevreden. En ook niet over een trainer die thuis tegen een degradant opdracht geeft om `de wedstrijd gecontroleerd uit te spelen`. Pseudo-professionalisme is dat. Je speelt thuis, moet aan klantenbinding doen, aan het zelfvertrouwen van je team werken, en aan je doelsaldo. Hoe doe je dat? Door op jacht te gaan naar 5-0. Als je nu 2-0 voorstond tegen Feyenoord, dan snap ik het wel. Maar nu...
Ging inderdaad nergens over... hij had die jongens gewoon lekker moeten laten voetballen de 2e helft.. daar krijgen ze veel meer vertrouwen van dan van dat laffe uitspelen..

En waarom Van Duinen zo laat inbrengen.. zo`n jongen moet je minimaal een kwartier geven als je hem inbrengt.. hier heeft hij niet zoveel aan..

Verder moet Kum trouwens echt stoppen met lange ballen geven, dat kan hij gewoon echt niet! gewoon Immers, Rado, Toornstra of één van de backs inspelen maar niet verder passen dan dat! Is namelijk 99 van de 100 keer balverlies..
0
Maandag 26 september 2011 om 09:35 uur

miq72

BLEISWIJK-1 schreef:

Miq, bijna juist! Alleen wat jij zegt over J.Verhoek slaat nergens op. Die jongen heeft drie wedstrijden voor ons gespeeld en twee keer gescoord. Laten we hem daar lekker op afrekenen. Ik vond hem vandaag in de combinatie en als aanspeelpunt niet slecht. Gewoon prima spits voor plek 8 t/m 12!

Wat de opstelling betreft ben ik ook blij dat Supusepa en Chery speelde. Voor mij persoonlijk staat alleen de positie Kum of Morec nog ter discussie.

Het viel mij vanavond ook op dat iedereen elkaar enthousiast feliciteerde bij de doelpunten. En ondanks dat het nivo de 2e helft behoorlijk inzakte, werd er wel hard gewerkt door iedereen. Ook Immers werkte zich uit de........!

Nu proberen om de komende twee uitwedstrijden 1x te winnen en we staan er weer goed op!!!

Bleis ,

Wat John Verhoek betreft als aanspeelpunt ben ik het wel met je eens .Voor de rest zou ik voor mij gebruikelijk wel weer een heel verhaal kunnen ophangen waarom ik het niet met je eens ben ,maar heb ik op dit moment eigenlijk niet zo veel zin in .LAten we vanavond maar lekker met zijn blij zijn met de overwinning en van de week weer lekker discusieren .Ik neem er nog eentje ,proost .
0
Zaterdag 24 september 2011 om 23:59 uur

ADODENHAAG

Ferdy schreef:

Cherry lichtpuntje? Was de beste van t veld naar mijn mening.
Qua Immers; die steekpass op Verhoek heb je zeker gemist?
Helaas maakt John Verhoek m niet af want anders stonden we nu nog te klappen in t stadion. Ik zie t positief,,,langzaam komt t echt weer goed.
Ik snap niet waarom men geen vertrouwen heeft in Verhoek. Maakte gewoon 1 goede goal. Die buitenspelgoal positioneerde hij zich ook gewoon erg goed. Moeten we hem nou afkraken omdat hij die ene bal mist na de pass van Immers? Dat vind ik niet...
0
Zaterdag 24 september 2011 om 23:39 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

"Steijn; Enkele wijzigingen in t team."

Dom, dom en nogeens dom. De klassieke fout van een beginnend trainer en het begin van het einde.
Waarom? Chery voor Hocher vind ik in iedergeval prima!
0
Vrijdag 23 september 2011 om 16:42 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Ferdy schreef:

www.adojournaal.nl
Interview met Steijn, Cherry en Luksik

Cherry denkt in de basis te staan!!
Steijn; Enkele wijzigingen in t team.

Ik heb het gezien. Alberto stelt eindelijk de juiste vragen aan Maurice!

Maurice: waarom vinden wij Luksik niks? Is toch gewoon een middenvelder? Daar geeft hij antwoord op.

Maurice: waarom speelt Chery niet gewoon linksbuiten? Hier geeft hij ook antwoord op.

En inderdaad, morgen zal Chery wel spelen!!!
0
Vrijdag 23 september 2011 om 16:21 uur

rien1

Haagse_Aad schreef:

Was me eigenlijk ontgaan dat Höcher wéér linksbuiten staat.. hoeveel kansen krijgt hij.. als je afgelopen wedstrijd bij Scheveningen iedereen om je heen ook hoort als Chery erin komt snap je toch niet dat Steijn hem niet een keer de kans geeft in de basis.. oké het is geen echte linksbuiten, dat weten we nou wel.. maar hij doet het wel verreweg het beste van alle beschikbare spelers op die positie.. dus wat is het probleem...
Inderdaad Aad, ik begrijp er helemaal niks meer van. Kijk, J Verhoek zal een aardige gozer zijn, maar hij scoort niet of het moet toevallig zijn met zijn schouder. We zitten aan wedstrijd 4 thuis en er is nog niet eens gescoord!

Waarom nou niet Immers weer in de spits (want hij kan het verdomme wel, dat is bewezen) en dan Chery op de plek waar normaal Immers loopt. Of gooi die andere gozer De Vogel er een keer in.

Over de achterhoede zal ik maar helemaal niet meer beginnen, want als ik daar al aan denk, begin ik in mezelf gelijk weer te koken.

Doet die Steijn het expres ofzo! Mag hij spelers niet? Stelt hij ze daarom niet op? Waarom stel je een creatieve frisse jonge speler pas op als de wedstrijd al lang en breed verloren is?
Wat is dit voor vent joh!
0
Vrijdag 23 september 2011 om 15:15 uur

Jacco

BLEISWIJK-1 schreef:

UPDATE 7:

Denkt dat ADO 12e of hoger gaat eindigen!

Heeft hier vetrouwen in: Whappo, BLEISWIJK-1, Ferdy, pmc, Sound, ADODENHAAG, 070, Kees, Prutser 070, Q0172, Thijs, Haagskwartiertje, ADO LAAK, Leidschenveen, Vincent, <FCDH>

Heeft hier geen vertrouwen in: Miq72, Ooievaar, Haagse_Aad, HB, Aad, Andy, Bleek, kako, Marcellino (onder protest!)

Wie durft een uitspraak te doen?
Waarom ik positief ben, we hebben tot nu toe Twente en Groningen uit verloren wat niet opmerkelijk is. PSV thuis verloren wat ook geen schande is. Vitesse thuis gelijk, had meer kunnen zijn maar op zich ook niet slecht. Graafschap uit gewonnen die we vorig jaar verloren hebben.

Alleen RKC thuis is slecht (qua resultaat en qua spel het laatste uur)!

Feyenoord doet het super op dit moment, echter die hebben RKC, Excelsior, Roda JC, NAC, Heereveen en Heracles gehad.

Als we rond de winterstop er nog zo voor staan dan zal ik zeker mijn mening herzien, dan heb je iedereen gehad en heb je pas een goed beeld!
En dat er nu nog ruimte is voor verbetering zie ik ook echt wel, maar vind het niet nodig om spelers, trainer en vd kallen nu al tot op het bod te beledigen en af te branden!
0
Donderdag 22 september 2011 om 20:15 uur

BLEISWIJK-1

miq72 schreef:

Prima .pmc hou de positiviteit erin!!Na de wedstrijd van gisteren is er weer extra reden om nog positiever te zijn .Hoe slechter het word hoe meer positief we worden .Europa here we come!!
Miq, we gaan het nu even anders doen. We hebben de shouters die er positief tegenover staan. En we hebben er die er somber tegenover staan. En elke keer willen we elkaar overtuigen waarom wel en waarom niet.

Laten we even zeggen de doelstellingen is plaats 12 of beter. Misschien aardig om dit nu even te peilen en vast te leggen voor later in het seizoen. Ik maak even een voorlopig lijstje. Ik hoop nog wat reacties te krijgen van de andere shouters! Als ze durven natuurlijk!!!

Heeft hier vetrouwen in: Whappo, Bleiswijk-1, Ferdy, pmc

Heeft hier geen vertrouwen in: Miq72, Marcellino, Ooievaar, Kees(?), Haagse_Aad(?)
0
Donderdag 22 september 2011 om 16:29 uur

Haagse_Aad

Waarom werd W. Verhoek eigenlijk gewisseld in de rust? Kan me niet voorstellen dat Steijn hem eruit haalde omdat hij slecht speelde en dat hij dat rustig accepteerde..

Stond gister de 2e helft naast Wouter de Vogel en vond het wel grappig om te zien hoe die jonge gasten het elkaar gunnen.. toen Chery erin kwam was hij helemaal blij en bij elke actie van hem ook en steeds keek hij maar naar de bank om te zien of Van Duinen al mocht warmlopen..
0
Donderdag 22 september 2011 om 14:59 uur

Nu online

10, zuiderwijk en 202 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4