Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Morec speelde juist heel rustig, heeft een verrassend goede basistechniek en doet geen "gekke"dingen. Speelt heel sober. Natuurlijk schortte het nog in de samenwerking met Horvath maar ik heb echt veel, heel veel, vertrouwen in die twee. Gun ze een wedstrijd of drie/vier. Maar ja, zoveel tijd hebben we ook niet. Moeilijk!

Op een of andere manier komt Höcher niet uit de verf. Zelfs een enkele voorzet kwam niet aan terwijl hij voldoende ruimte had. Chery is een gaander en een jongen van de straat. Publiek vond het prachtig dat hij erin kwam en menigeen riep naar Steijn dat ie Chery vanaf het begin een kans moet geven.
Wat mij vooral opvalt bij Morec is zijn uitstraling. Trouwens, hij spreekt net als Rado erg goed Engels. Ik hoop dan ook dat Morec en Horvath het gaan worden.

Dan nog Kum voor Luksik. Kum is voetballend misschien minder. Maar is verdedigend veel beter. En in mijn beleving is dat toch het eerste wat een back moet kunnen.

En als laatste een vaste linksbuiten. Voor mij zijn er op dit moment maar twee opties. Cherry of Vicento! Hocher heeft z`n kansen nu wel gehad en Elbers is nog te licht.

Ik verwacht tegen VVV thuis en Feyenoord, Roda uit in totaal 6 punten. Waarom? Gewoon gevoel!!!

0
Woensdag 21 september 2011 om 21:54 uur

Ooievaar

Kees schreef:

In het spelletje dat wij onder Van der Brom speelden was een meevoetballende spits juist een van de succesfactoren. J. Verhoek hield geen bal vast zodat eenieder kon aansluiten, de kaats was er niet en ook het taktisch vernuft niet om op het juiste moment ruimte te creëren voor de diepgaande middenvelders Immers en Toornstra.
Steyn zal ongetwijfeld - nog - niet geschikt zijn. Maar hij heeft toch echt niet deze selectie samengesteld. Hij heeft niet al die tijd zijn kaarten gezet op Bulykin, het spel met Derijck zeer klungelig gespeeld, ook heeft hij part nog deel dat zijn baas niet op tijd werd vastgelegd, waardoor hij wellicht had kunnen doorgroeien.

Steyn afzijken is mij veel te kort door de bocht, ook hij moet zeker als onervaren trainer roeien met de riemen die hij heeft, en die zijn erg kort. Dit elftal mist een leider, en zoveel kwaliteit heeft het echt niet. Plek 12 max.

ADO zit weer in de narigheid door de desinteresse van BV v.d. Kallen.
Ik ben er van overtuigd dat Steyn ADO tenminste niet als een project ziet. Maar alle waar naar zijn geld. De kiloknaller zal nooit hofleverancier worden. Maar dan moet je die suggestie natuurlijk ook niet wekken. Dat is gewoon volksverlakkerij.

Onervaren trainertje slachtofferen is symboolpolitiek, maar daar neem je de kwaal niet mee weg.

Er zal toch echt beleid moeten worden gemaakt, daar heb je mensen met verstand van zaken voor nodig, die de focus puur op de club leggen dus geen types die de club als dekmantel gebruiken.

Begroting stijgt, het nivo van de selectie is fors gedaald. Daar kan je je vraagtekens bijzetten. Althans ik doe dat wel.

Ik zou trouwens met de beste wil van de wereld niet weten waarom iedereen elkaar napapagaait om we die zevende plek van vorig jaar niet zouden kunnen consolideren.

Ja, dan moet je natuurlijk niet voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten, en daardoor met allerlei noodverbanden komen aanzetten.
Dat vergt inzicht, beleid, kunde, maar bovenal betrokkenheid. Dus niet iemand die ADO er eventjes bijdoet.
0
Woensdag 21 september 2011 om 21:52 uur

Tommy

Kees schreef:

Tsja, ben net terug van een middagje Scheveningen. Opvallend is toch dat de sfeer in het veld vrij goed is. Er werd absoluut niet op elkaar gemekkerd en iedereen feliciteerde elkaar ook bij de doelpunten.
In de centrale verdediging staan nu twee echte kerels. Weliswaar ging er, met name qua communicatie het nodige fout, maar die twee geven me toch de nodige moed. Allemaal gelul om a la Twente (Boschker) Zwinkels te laten keepen. Juist dit soort wedstrijden had Coutinho kunnen wennen aan Morec en andersom.

J. Verhoek komt voetballend erg veel tekort. Dat was duidelijk te zien. Na 11 officiële wedstrijden staat het elftal nog niet en is het voetballend ver onder de maat.
het is echt een misvatting dat een spits moet kunnen mee voetballen.
een spits moet scoren niks meer niks minder.
en tegen twente heeft die er 1 gemaakt dus voorlopig doet ie het goed naar mijn idee.
Als die er 15 maakt mag die van mij zelfs helemaal niet kunnen voetballen.

Waarom zwinkels vandaag zo nodig op doel moest is mij echt een raadsel.
Als je zo nodig met een andere keeper wil spelen speel dan met de zwart dat schijnt echt een talent te zijn en had er meer aan gehad dan zwinkels die trouwens gewoon weg mocht van de zomer en mazzel had dat pellatz ging.

Een centrum morec/horvath lijkt mij het beste en ik ben blij dat we eindelijk van kum afzijn al hebben we er voorlopig een hamstringblessure voor nodig.

En waarom chery nou weer niet mee mag doen is mij echt een raadsel misschien is die niet braaf genoeg voor steyn maar volgens mij is hij gewoon onze beste speler als je alle wedstrijden bij mekaar optelt.
En immers of toornstra en misschien wel allebei mogen van mij wel een paar wedstrijden op het bankje zitten en toornstra in ieder geval.

tot slot een kleine voorspelling voor zaterdag 2-0 voor den haag 1x John verhoek en 1x chery als invaller
0
Woensdag 21 september 2011 om 21:15 uur

jajoh

janjazz37 schreef:

Natuurlijk heeft iedereen het recht om kritiek te hebben.
Ook echte supporters dus!

Maar tussen kritiek en afbranden ligt een wereld van verschil.

En dan zijn er personen die op verlies hopen en doe dan maar hetzelfde tegen VVV; met als motivatie dat dan de trainer eruitvliegt.
Kijk die personen moeten zich schamen.
Waarom schamen? Dat jij ervoor kiest om als een blinde maar achter een ploeg te blijven staan die niet vooruit te branden is en na een dramaseizoen met misschien nacompetitie of erger je schouders ophaalt en zegt "ja, volgende keer beter"moet jij weten!
Maar jij komt er ook al een flink aantal jaren net als ik, dan weet je toch ook dat het soms nodig is dat er verloren wordt zodat er een paar ogen opengaan en er ingegrepen wordt. Momenteel is het team een diesel die maar niet op gang komt. Elke keer net niet, net geen motivatie, net geen goal, net geen spelvreugde, net geen trainer die vooruit durft te voetballen.

Wat ik al eerder heb gezegd, als we zaterdag per ongeluk winnen en de weken erna weer kut spelen en alles verliezen dan had ik liever gehad dat we verloren hadden, want dan was er misschien nog erger te voorkomen geweest.
0
Woensdag 21 september 2011 om 19:21 uur

jamesjones

jojoma schreef:

maar wordt wel iets lastiger kiezen als je niet je team teveel wilt veranderen, als kum en supusepa geblesseerd zijn..... maar je hebt gelijk dat leeuwin geen central verdediger is.
Waarom hebben we eigenlijk die Morec?
Want die kan inmiddels toch wel eens spelen of nog niet fit ofzo?

Dan kan Leeuwin ipv Luksik. Zal stuk schelen allemaal.
0
Dinsdag 20 september 2011 om 09:48 uur

rien1

pmc schreef:

Ferdy ADO had ooit eens een wereld trainer, hij had een bekende uitspraak, keinkeloel fussbal spielen

Vorig jaar werd vanaf wedstrijd 1 veel gedolt en gelachen en vooral het plezier in het spelletje werd helemaal terug gebracht. Steijn heeft daar het hele seizoen met zijn "neus" bovenop gestaan. Het resultaat is bekend met een mooie plek in het linkerrijtje en ELvoetbal.
Ik wil Steijn niet alle schuld geven, maar wat ik van trainingen nu gezien heb is meest een nors kijkende schoolmeester en strak getrokken bekkies van de leerlingen. Waarom!

Dat je met de zogenaamde leegloop van een Rus en Derijck kwaliteit hebt ingeleverd kan ik ook niet ontkennen, maar het verschil met vorig seizoen is nu werkelijk wel erg schrijnend. Spelers waar we met gemak 3 tot 5 miljoen voor hadden kunnen incasseren zijn ondergesneeuwd in de malaise en in waarde gezakt naar "weinig".

Overigens waren wedstrijden zonder de Rus vorig seizoen ook vaak succesvol met Immers in de spits. Waarom niet nog eens proberen en zet bv Chery daar eens achter. En dan niet zoals steeds weer bij een 1_3 achterstand en na 70 minuten, maar bij minuut 1. En de aanvoerdersband naar iemand verder naar achter op het veld. Iemand met meer overzicht zoals Rado.
0
Maandag 19 september 2011 om 19:13 uur

Advertentie

Johannes

Ferdy schreef:

Precies, Bosschaart en Piquelito had je nooit weg moeten doen.
Sympathieke gasten en Piqué had ik zelf ook wel willen houden, maar waarom vraagt nou niemand zich af waarom er voor beide heren geen enkele belangstelling was van eredivisieploegen?
Die twee in het elftal had weinig veranderd aan de uitslag bij Twente hoor. Bosschaart had als kenmerk vooral op teveel afstand te dekken en te laat komen.

Een lichtpuntje vond ik wel dat er van Jens weer wat meer goede passes te zien waren. Een goal van Verhoek, goed voor zijn zelfvertrouwen. Ik heb wel weer zin in zaterdag.
0
Maandag 19 september 2011 om 19:02 uur

oodh

Midden-Oost schreef:

Morec is tegen Sparta het laatse half uur ingevallen bij een 2-0 voorsprong, eindstand 2-2.
Weet iemand waarom hij niet wedstrijdfit is? Neem toch aan dat hij anders 90 minuten had gespeeld.
0
Maandag 19 september 2011 om 17:26 uur

jajoh

Bleek schreef:

Het gemis van Buly en Derijck is groot maar toch verklaard dat niet het angshazen voetbal wat al sinds het begin van het seizoen gespeeld wordt.

Sterker nog we speelden al zo dramatisch laf en slecht toen we uit naar Litouwen en Cyprus moesten en toen deed onze vriend Derijck gewoon nog mee.

Vorig jaar toen Bulykin geblesseerd was gingen we ook niet achteruit lopen en speelde we zelfs nog onze betere wedstrijden met Immers in de spits.

Nogmaals natuurlijk missen we deze twee jongens misschien nog wel meer in de kleedkamer dan op het veld maar wat er nu ``gepresteerd`` wordt is werkelijk ontluisterend! Steijn valt daarin heel veel aan te rekenen zo niet alles. Ook zonder Buly en Derijck hoeven we niet onze Haagse Bluf te verliezen. Vanaf dag 1 dag hij bezig is, is het duidelijk dat hij voor een meer verdedigend concept wil gaan kiezen. Op zich zijn goed recht maar je mag toch hopen dat hij zo langzamerhand gaat concluderen dat dit voor geen meter werkt en ook niet hetgene is wat door de supporters gewenst wordt..

Voorlopig heb ik vandaag een Den Haag gezien wat zo verdedigend is ingesteld dat zelfs bij een 3-1 achterstand nog met 10 man op de eigen helft blijft staan. Zo erg heb ik het onder Adelaar en Atteveld zelfs nog nooit gezien. Of hij moet het licht zien of het bestuur moet ingrijpen anders gaat de bom barsten dat geef ik iedereen hier op een briefje!
Tegen VVV gaat die bom vrees ik al barsten. Ook bij mij zit de frustratie erg hoog. Het verdedigende spel wat steyn prefereert irriteert ook de spelers. We zien nu gewoon een kopie van wat er onder atteveld gebeurde! Spelen im niet te verliezen ipv spelen om te winnen. Ik hoop eigenlijk dat we tegen VVV onderuit gaan en niet per ongeluk met 1-0 winnen ofzo. Want het enige "voordeel" van als we verliezen tegen VVV is dat er veel eerder maatregelen genomen zullen worden. De meeste zullen hier wel begrijpen waarom ik dit stiekem hoop.....
0
Zondag 18 september 2011 om 22:45 uur

marcellino

pmc schreef:

Even een aantal dingetjes Volgens mij had Immer al eerder een elfmeter moeten hebben en waarom kreeg Fer geen tweede gele kaart???
En verder had ik met verlies rekening gehouden en of dat dan met 1 - 0 is of met 5 - 2 zal mij worst zijn verder het gebruikelijke ge oh over diverse spelers en de trainer hier, als de spelers GEEN fouten zouden maken hadden we denk ik nu wel CL gespeeld toch!?
En als de meeste shouters betere spelers/trainers g=hadden geweest hadden zij wel in het veld/op de bank gezeten.
Volgende week 3 punten 4 -1
jongens hier niet meer discussieren,

want dat is allemaal gelul in de ruimte
volgende keer alleen opschrijven

WE HEBBEN GEWONNEN
WE HEBBEN VERLOREN

want we mogen nergens anders meer over praten

je trekt thuis zeker je bek niet open waarom zou je het heeft toch geen nut om over dingen te praten.

wat een simpele zeg

0
Zondag 18 september 2011 om 20:50 uur

Nu online

zuiderwijk, 10 en 139 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4