Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Haagse Roel

the part schreef:

Transfer Saeijs naar ADO lijkt uitgesloten
Geschreven op maandag, 5 januari om 16:57

Een transfer van Jan-Paul Saeijs naar ADO Den Haag lijkt uitgesloten, zo meldt RTV West maandagmiddag. De verdediger van Roda JC wil een langjarige verbintenis in Den Haag, maar de Hofstedelingen willen daarin niet meegaan. ADO heeft Saeijs een contract voor anderhalf jaar met een optie voor een jaar aangeboden. Saeijs wil graag een verbintenis van viereenhalf jaar in Den Haag. Volgens de zaakwaarnemer van Saeijs liggen de betrokken partijen dusdanig ver uit elkaar dat een contract bij de Zuid-Hollandse promovendus uitgesloten lijkt.

Saeijs begon zijn profloopbaan bij ADO en speelde sinds zijn debuut in het seizoen 1998/99 ruim zeven jaar in het eerste elftal van de Hagenaars. In januari 2006 maakte de verdediger de overstap naar Roda JC. De dertigjarige verdediger is in Kerkrade onder de nieuwe trainer Harm van Veldhoven op de reservebank beland.

Dan maar niet, van mij had ie mogen komen hoor maar DH bepaald  voor hoelang en niet JP. In 2012 is hij wellicht niet meer vooruit te branden , goed beleid derhalve !!!

NB : De selectie kan zich de komende week lekker
 " opwarmen "voor de 2e helft van de competitie........ wat is het koud zeg , de boys hadden achteraf gezien beter even naar Turkije kunnen gaan
0
Maandag 5 januari 2009 om 17:21 uur

Kees


ENSCHEDE - De selectie van Heracles Almelo is voorlopig gestrand op de luchthaven van Düsseldorf. De Almelose ploeg is op weg naar het trainingskamp in het Spaanse Benahavis, maar wordt onderweg geteisterd door problemen. 

De ploeg deed eerst al vier uur over de weg van Almelo naar Düsseldorf en eenmaal in het vliegtuig werd de start steeds verder uitgesteld. De oorspronkelijke tijd van 10.40 uur werd niet gehaald en om 15.30 kwam het bericht dat er eerst gestrooid moet worden om het vliegtuig bij de gate weg te krijgen. 

Ik vraag me af of ze voor zaterdag 17 januari a.s. terug zijn of gewoon wegblijven?????
0
Maandag 5 januari 2009 om 15:51 uur

Dehaagsehyena00

Steven Gerrard naar ADO Den Haag

De Engelsman Steven Gerrard speelt na de winterstop voor ADO Den Haag. De middenvelder heeft een contract getekend voor 4,5 jaar. De 32-jarige Gerrard kwam bij Liverpool door onenigheid met trainer Benitez niet veel aan spelen toe. Gerrard is blij met zijn nieuwe werkgever ADO Den Haag. `Mijn doel is om de teller op 20 te krijgen aan het eind van het seizoen`` zei hij lachend 
Gerrard voegt zich op 5 Januari bij de selectie van trainer Andre Wetzel.

Bron: VI
0
Zondag 4 januari 2009 om 23:41 uur

dh

roel schreef:

Laurent Delorge terug naar ADO Den Haag 

  De Belg Laurent Delorge speelt na de winterstop voor ADO Den Haag. De middenvelder heeft een contract getekend voor 2,5 De 26-jarige Delorge kwam bij ajax mede ook door blesures niet veel aan spelen toe. Delorge is blij met de terugkeer bij Ado Den Haag ik sta te trappelen om weer lekker te kunnen voetballen.
Delorge voegt zich op 5 Januari bij de selectie van trainer Andre Wetzel.
doe het dan wel goed:
Laurent Delorge terug naar ADO Den Haag

De Belg Laurent Delorge speelt na de winterstop voor ADO Den Haag. De middenvelder heeft een contract getekend voor 2,5 jaar. De 29-jarige Delorge kwam bij Ajax mede (ook) door blessures niet veel aan spelen toe. Delorge is blij met zijn terugkeer bij Ado Den Haag. `Ik sta te trappelen om weer lekker te kunnen voetballen`.
Delorge voegt zich op 5 Januari bij de selectie van trainer Andre Wetzel.
0
Zondag 4 januari 2009 om 23:20 uur

roel

Laurent Delorge terug naar ADO Den Haag 

  De Belg Laurent Delorge speelt na de winterstop voor ADO Den Haag. De middenvelder heeft een contract getekend voor 2,5 De 26-jarige Delorge kwam bij ajax mede ook door blesures niet veel aan spelen toe. Delorge is blij met de terugkeer bij Ado Den Haag ik sta te trappelen om weer lekker te kunnen voetballen.
Delorge voegt zich op 5 Januari bij de selectie van trainer Andre Wetzel.
0
Zondag 4 januari 2009 om 22:13 uur

Kees

Delft schreef:

Sorry mijn vrouw kijkt naar de Titanic dus ik reageer overal op. 

Lekker laten gaan die Voskamp was een interssante optie maar we hebben nu Powell. Simon Kelder wist het allemaal zo goed en liep ons af te maken in de media. Gewoon negeren nu. 
En die van mij naar Korenslag van de EO.

We hebben genoeg spelers in de selectie die nog niet aan de eredivisie geroken hebben.  Versterking zijn er nu nodig en geen spelers meer voor de breedte.
0
Zaterdag 3 januari 2009 om 21:41 uur

Advertentie

the part

Swansea denkt aan Takak als vervanger van Bodde
Swansea City is in zijn zoektocht naar een vervanger van de geblesseerde Ferrie Bodde uitgekomen bij Jasar Takak. De ploeg uit Wales houdt de transfervrije middenvelder scherp in de gaten.


Takak, die sinds afgelopen zomer zonder club zit nadat zijn contract bij Vitesse niet verlengd werd, traint momenteel mee met de selectie van Willem II. De oud-speler van onder meer PSV en NEC Nijmegen weet van de interesse van de Championship-club af. "Ik weet dat Swansea me volgt, maar kan er nu nog niet veel over zeggen", zo stelt Takak tegenover VoetbalPrimeur.

De club toonde eerder dit seizoen ook al interesse in de toen net van een blessure herstelde Takak. Een nieuwe club kwam op dat moment nog iets te vroeg voor de middenvelder.

Bodde, één van de smaakmakers bij het ambitieuze Swansea City, raakte een maand geleden zwaar geblesseerd aan zijn knie. Hij scheurde in het duel met Birmingham City zijn voorste kruisbanden af en beschadigde zijn meniscus. Ook zonder sterkhouder Bodde houden The Swans zich goed staande in het Championship. De ploeg neemt momenteel de elfde plek in.

Naast Swansea City heeft ook Crystal Palace zich gemeld bij Takak. De ploeg uit Zuid-Londen ziet in de transfervrije voetballer een uitstekende versterking van het middenveld. "Ik train nu mee met Willem II, maar ik hou alle opties open. De Engelse competities trekken mij wel. We zullen zien wat de transferperiode ons brengt", besluit Takak.

0
Woensdag 31 december 2008 om 18:58 uur

Harrie

Den Haag For Life schreef:

We staan 14e.

Andere seizoenen 17e, 15e, 17e, 15e en nu dan 14e. In het seizoen 2005-2006 hadden we een uitschieter met 18 uit 17 wedstrijden op een 15e plaats. Nu 14e met 15 punten. Ik vind dat goed. Ik heb het niet over het spel. Staan we op de 34e speeldag nog 14e dan ben ik zeer tevreden.
Wetzel stond vorig jaar met VVV na 17 wedfstrijden 12e.  Wie denken we eigenlijk wel wie we zijn? We hebben, zelfs met een paar tussentijdse transfers, een selectie voor nacompetitie. Alleen Graafschap en Volendam kunnen we aan. Je hebt geen rekenlineaal nodig om dan je plaats te bepalen: 16 op zijn best.
0
Dinsdag 30 december 2008 om 09:22 uur

Den Haag For Life

<FCDH> schreef:

volgensmij staat er onervaren?
Even op de site van Sparta gekeken. Zo jong ONervaren selectie hebben ze niet.
0
Maandag 29 december 2008 om 22:26 uur

Den Haag For Life

<FCDH> schreef:

toch als je sparta en heracles ziet met jonge onervaren spelers doen ze het heel knap?
Jong ervaren spelers? FC Volendam heeft volgens mij de jongste selectie.
0
Maandag 29 december 2008 om 22:14 uur

Nu online

zuiderwijk en 335 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4