Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

adojack

Frans schreef:

Gevraagd :

een transfusie met nieuw jong Haags bloed....!!!

Vanmiddag nog contact gehad met een van de
Haagse jongens uit het laatste kampioensjaar :

Zou bij wijze van spreken nu naar het Forepark 
willen kruipen om met passie en strijd de club
er weer bovenop te willen helpen !!



Helemaal mee eens Frans. Ben tot hetzelfde bereid samen met mijn maten!! In tegenstelling tot berichten van onze trainer dat hij een betere wedstrijd heeft gezien dan tegen Haarlem, was ik verre van overtuigd! Wat een slapppe schijtploeg hebben we op dit moment. Ik kon niet eens juichen bij die twee penalty`s!  In al die jaren nog nooit zooo weinig beleving gezien zelfs niet in de tijd van ons aller geliefde Louis van Schijndel! Nee, ik ben altijd optimistisch en positief gestemd maar dit gaat mij ook te ver. Ik zat gewoon te wachten op de rust  tijdens de eerste helft. Wat je zegt is waar: alleen nog maar jonge strijdlustige gasten erin en tot de laatste minuut erin batsen! Optieften met dit zooitje want ik kan niet begrijpen dat voetballers die dagelijks trainen zo verschrikkelijk slecht voetballen zonder enige beleving in hun hart. Ik begin het verschrikkelijk zat teworden! Die groen-gele gifbeker ben ik nou al anderhalf jaar aan het leegdrinken en ik heb nou een keer trek in een lekkere kouwe kletser!
0
Zondag 9 september 2007 om 16:56 uur

Mr. FC DEN HAAG

Bron: www.fcupdate.nl 08 september 2007

Geplaagde Vloet: "Het voetbal is gewoon niet goed"

Op de website van ADO Den Haag blijft men positief. "We zijn nog steeds ongeslagen in eigen stadion en thuis hebben we nog nooit verloren van Emmen", valt te lezen in het verslag van de teleurstellend verlopen thuiswedstrijd tegen Emmen (2-2). Dat is een wel heel positieve benadering van een gelijkspel in eigen huis tegen een laagvlieger in de Jupiler League. Feit is echter dat ADO dit seizoen zwaar teleurstelt, met een voorlopige zestiende positie.

ADO Den Haag, de gedoodverfde favoriet voor de titel, won slechts één van haar eerste zes wedstrijden. Drie anderen eindigden in een gelijkspel en tweemaal werd er verloren. Met zes punten uit zes duels bungelt de ambitieuze club uit de Hofstad in de onderste regioenen van de Jupiler League. De dus baalt coach Wiljan Vloet.

De coach erkent dat het ver beneden peil is, wat zijn team tot dusver laat zien. "We hebben gewoon veel te weinig punten, maar het voetbal is ook niet goed", is de duidelijke taal van de coach. "Het probleem is elke week hetzelfde: achterin willen we mooi voetballen, als dat eigenlijk niet kan. Dat zag je in de wedstrijd tegen Emmen ook. Daarmee brengen we onszelf altijd in de problemen."

"We komen gewoon niet in ons spel", vervolgt de coach tegen ADO TV. "Maar het mag duidelijk zijn dat we helemaal niet tevreden zijn na zes wedstrijden. Met dit materiaal moeten we meer kunnen brengen. We hebben veel te weinig punten."

Mr. FC DEN HAAG: Je kan ook stellen dat de trainer niet de juiste man is om dit
ongemotiveerde zooitje zowel fysiek als mentaal aan het voetballen te krijgen.
Hij moet nu zwaar draconische (keiharde) maatregelen nemen anders is het echt een aflopende zaak. Helaas krijg ik nu toch gelijk!
Het eerste wat hij zou kunnen doen is Virgilio Teixeira zijn aanvoerdersband laten inleveren als teken dat hij het niet eens is met wat zijn team-captain de afgelopen 6 wedstrijden in het veld heeft laten zien en kan opbrengen.
Ook bepaalde vedetten zullen eraan moeten geloven/sneuvelen voor het 2e team, misschien zijn deze jonge kerels nog wel te porren om hun longen uit het lijf te lopen en voor de eer te strijden!!!
0
Zaterdag 8 september 2007 om 17:01 uur

Richard

Haagsesjaak schreef:

Ik zal je wel even verder motiveren, van een aantal lopen de contracten nog gewoon door na dit jaar! Leuk he, de komende jaren verzekerd van KLOTE voetbal. 
Ik snap uberhaupt niet meer dat er mensen zijn die nog gemotiveerd naar de wedstrijd gaan.
Klauwe met geld uitgeven om naar een bejaarden elftal tekijken.
Mijn weinig zuur verdiende geld kan ik beter gebruiken dan naar die met zakgevulde losers tekijken. Mijn zien ze niet meer, totdat ik het elftal waard vind om me laatste centen aan uit tegeven!!
Wat een beleid.

Bodde was drama afgelopen 2 jaar bij ons, gaat vervolgens naar een kleine club, en speelt zich in de kijker bij everton.
Roy Stroeve kreeg bij ons geen tot weinig speeltijd, nu is ie aanvoerder en steunpilaar bij Emmen, Emmen dat trouwens 200% verder is als ADO.
Santi Kolk, goed seizoen gedraait vorig jaar, Hagenees.. Maar toch pleite gegaan.
Laurent Delorge, Ook een goede 2e helft van de competite gespeeld vorig jaar, toch weggegaan. 
Elia, Veel te weinig speeltijd gehad, al lange tijd aanwezig bij de club, nooit een kwaad woord gesproken. Pleite....
Saavedra, slecht seizoen vorig jaar. Maar wie staat er nu voor hem in de plaats? Juist drama!!!
Er zijn er meer, maar dat weten we wel.
Hakanson, heimwee...  hij heeft gelijk, iedereen zou heimwee hebben naar een goede structuur toch.
Ik heb heimwee naar de sfeer van Midden Noord, echte knokkers op het veld, hoop gezang...
Wat er aan mankeerd is de omgang met de spelers, ook Vloet kan ze niet motiveren, als dit  " het gras opvreten" is, ben ik benieuwd wanneer hij gaat spreken als er een slechte wedstrijd is gespeeld. Zie zijn reactie gister op Rtl, een betere wedstrijd als tegen Haarlem! De club is ziek,op sterven na dood.
0
Zaterdag 8 september 2007 om 11:01 uur

Haagsesjaak

tuin schreef:

met deze selectie mag je nog niet eens promoveren
want dan zit je volgend jaar weer in het zelfde schuitje
Ik zal je wel even verder motiveren, van een aantal lopen de contracten nog gewoon door na dit jaar! Leuk he, de komende jaren verzekerd van KLOTE voetbal. 
Ik snap uberhaupt niet meer dat er mensen zijn die nog gemotiveerd naar de wedstrijd gaan.
Klauwe met geld uitgeven om naar een bejaarden elftal tekijken.
Mijn weinig zuur verdiende geld kan ik beter gebruiken dan naar die met zakgevulde losers tekijken. Mijn zien ze niet meer, totdat ik het elftal waard vind om me laatste centen aan uit tegeven!!
0
Zaterdag 8 september 2007 om 09:41 uur

Ooievaar

Zo slecht, zes op zes, had ik in m`n stoutste nachtmerrie niet verwacht, ik had er op voorhand - gegeven het aankoopbeleid -  weinig vertrouwen in, maar dit slaat alles. De sfeer in de spelersgroep schijnt ook heel slecht te zijn, dus dat verklaart ook het nodige. De bloemen gaan dit jaar naar Waalwijk, de pruimen naar Den Haag (...)
0
Vrijdag 7 september 2007 om 22:14 uur

Ooievaar

Optimist schreef:

Roel, ik ben toevallig lid van de Businessclub. Je verhaal klopt werkelijk van geen kant. Het is juist het bestuur van de BtB club geweest die NEE gezegd tegen ADO Den Haag om een 51% aandeel te krijgen in de stemmen van de sponsors. Dat wilde men maar al te graag en het is ook de BtB gweest die JA gezegd heeft en extra gelden gegenereerd heeft om de door iedereen (ook op de shoutbox) gewenste Rick Hoogendorp te halen. Maar ja dat soort verhalen halen TT niet en dus jou ook niet, blijf lekker in de polder zitten man.
Stompzinnige reactie getuigt van weinig respect naar een rassupporter. Hij zegt toch niet dat jij maar lekker bij je bitterballen moet blijven, en die BtB club geen reet voorstelt, anders hadden we nu vast wel een naam gehad voor het stadion, en nu middenmoot eredivisie gespeeld?
0
Woensdag 5 september 2007 om 20:43 uur

Leidschenveen

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Zo Max zijn we eindelijk weer in de lucht!

Maar eventjes serieus....

Ik krijg helaas maar weining bijval over mijn protest actie,dus nog maar een keertje de vraagstelling:

Wat vinden jullie van deze actie en ja dan
lijken we maar op die.... andere club?

Wanneer de spelers binnenkomen de eerste 5 a 15 minuten met de rug naar het spelveld toegekeerd staan.
Wij kijken ze met de rug aan.... dat zal ze hopelijk leren!!!
Weinig bijval. Tja, ik wil best met je acties meedoen, maar ik denk dat het heel lastig is om hier met een paar shouters een actie op touw te zetten. Dat zal iets gestructureerder moeten gebeuren.

Bovendien ontstaan dat soort acties meestal spontaan. Ik ben in ieder gebal zeker een voorstander om een statement te maken, ook al haalt het waarschijnlijk niks uit.
0
Woensdag 5 september 2007 om 09:13 uur

Advertentie

Leidschenveen

marcellino schreef:

gaat het om zijn ervaring of dat hij in de WW loopt.

Heeft veel relaties in den haag en zeker ook op hoog niveau,is afgestudeerd als psygoloog dus kan zeker mensen onder de tafel praten en den haag beter verkopen dan dat ze op dit moment waard zijn.

Hier komt nog bij dat het een graag geziende gaast is bij de gemeente en daar ook wel dingen voor elkaar kan krijgen.

Wat betreft de persoon Arzbach> is zeer rechtlijnig zijn wil is wet,en houdt van disciplinie.
 
Daarom denk ik dat er aan de discussie staan of zitten niet veel veranderd
Ik ken de beste man niet. Jij wel. Dus vooralsnog hou ik het er maar op dat jij de enige bent die een mening kan geven die ergens op gebaseerd is. Wat mij betreft heeft hij het voordeel van de twijfel dus.

En wat betreft zitten of staan. Er veranderd natuurlijk wel wat als hij een voostander is van staan. Maar dat zal wel niet. Voorlopig zal er wel weinig veranderen op dat gebied.
0
Dinsdag 4 september 2007 om 20:47 uur

Trombose

Trombose is een aandoening waarbij er in de bloedvaten een bloedstolsel, de zogenaamde t(h}rombus, gevormd wordt. Trombose kan ontstaan in slagaderen en aderen. Een slagaderlijke trombus leidt tot een verminderde bloedtoevoer in de weefsels die door deze slagader worden verzorgd. Een slagaderlijke trombose ontstaat meestal in samenhang met atherosclerose. Een aderlijke trombus leidt tot verminderde bloedafvoer en zwelling.

Bekende gevolgen van slagaderlijke trombusvorming zijn:

Hartinfarct
Beroerte
Bekend gevolg van aderlijke trombusvorming is:

Diep-veneuze trombose
De bloedstolsels kunnen ook losraken van de vaatwand en door het stromende bloed meegevoerd worden tot ze vastlopen in een kleiner bloedvat en deze afsluiten. Zo`n meegevoerd bloedstolsel wordt een embolus genoemd. Een embolie kan de bloedtoevoer naar organen en weefsels afsluiten en kan leiden tot ernstige schade. In de hersenen veroorzaakt een embolie bijvoorbeeld een herseninfarct, in het hart een hartinfarct en in de longen een longembolie na het losschieten van een trombus uit een diep-veneuze trombose.


[bewerk] Oorzaken
Rudolf Virchow, de Duitse patholoog, formuleerde zijn "trias" in 1856. Trombose ontstaat door:

Factoren in de vaatwand
Factoren in het stromingspatroon in het bloed
De samenstelling van het bloed zelf
Voortvloeiend uit deze drie factoren zijn de verschillende oorzaken voor vorming van een trombus gemakkelijk te herleiden.

Allereerst bestaat er bij sommige mensen een (erfelijke) verhoogde stollingsneiging. Samen met andere factoren geeft dit een verhoogd risico op een trombose.

Doordat er in de slagaders over het algemeen veel stroming staat ontstaat daar zeer moeilijk een trombose. Indien echter de bloedstroom belemmerd wordt door bijvoorbeeld atherosclerose, dan kan een trombose makkelijker optreden. Daarnaast vormt het ruwe oppervlak van de atherosclerotische vaatwand aanleiding tot de vorming van stolsels.

In de aders is de stroomsnelheid veel lager en wordt de doorstroming geholpen door de spieren. Bij lang stilzitten of liggen neemt de stroomsnelheid van het bloed af. Ook dit vormt een risico voor trombose.

Bij een bepaalde ritmestoornis van het hart, boezemfibrilleren genaamd, kan door het niet gecoördineerd samentrekken van de boezems een stagnatie ontstaan in de atria, waar het bloed dan lang vrijwel helemaal niet beweegt. Dit kan aanleiding zijjn tot het vormen van een stolsel.

In de meerderheid van de gevallen heeft een patiënt met trombose meerdere risicofactoren. Zo ontstaat diep-veneuze trombose vaak bij mensen die lang het bed hebben moeten houden (bijv. door chronische ziekte) of die lange vliegreizen maken. Daarom moet bij lange vliegreizen geen alcohol gedronken worden en uitdroging tegen gegaan worden. Daarnaast is regelmatig bewegen belangrijk.


[bewerk] Behandeling
Voor de behandeling moet onderscheid gemaakt worden tussen arteriële (slagaderlijke) en veneuze (aderlijke) trombose.

Een arteriële trombose van een grote slagader leidt vaak tot een bedreigd lichaamsdeel (hart, hersenen, benen, handen, darmen). Er bestaat dan de noodzaak tot snel ingrijpen. Dat kan door middel van sterke stolseloplossende middelen, zoals streptokinase, urokinase of r-TPA (recombinant tissue plasminogen activator), die het stolsel meteen oplossen (trombolyse). Een andere optie is het via katheter verwijderen van een stolsel (trombosuctie) of chirurgisch verwijderen van het stolsel. Aangezien atherosclerose vaak de oorzaak is voor een arteriële trombose, worden patiënten met atherosclerose bij voorkeur behandeld met aspirine ter voorkoming van het optreden van een trombose. Dit middel werkt met name op de bloedplaatjes die de neiging hebben om zich op de atherosclerotische vaatwand te hechten.

Bij veneuze trombose gebeurt de antistolling meestal door toediening van laag-moleculaire heparine, deze kan subcutaan worden toegediend en behoeft geen controle. Tegelijkertijd wordt dan gestart met acenocoumarol (sintrom) of het langer werkende fenprocoumon (in Nederland nagenoeg obsoleet) of warfarine in andere landen). Deze middelen kunnen gewoon geslikt worden. Omdat de mate van remming van de bloedstolling bij gebruik van deze middelen nogal afhankelijk is van andere factoren in de leefstijl van de patiënt (met name de opname van vitamine K met de voeding), is regelmatige controle noodzakelijk (trombosedienst). Indien de bloedverdunning doorschiet ontstaat te gemakkelijk een bloeding.

Indien een groot stolsel losschiet en een longembolie veroorzaakt kan een levensbedreigende situatie ontstaan. Het hart kan dan het bloed niet meer goed rondpompen doordat het grote stolsel in de weg zit. Ook dan is direct ingrijpen noodzakelijk. Dezelfde opties als genoemd bij de behandeling van een ernstige arteriële trombose zijn dan mogelijk. Bij een echt grote longembolie komt de hulp echter meestal te laat. Een kleine longembolie geeft weinig klachten.

0
Dinsdag 4 september 2007 om 12:18 uur

kojak1

Frans schreef:


Jong ADO Den Haag - Jong FC Twente 1-1
(rust 1-1)

Doelpunt ADO Den Haag Mimoun el Kadi

Geen grootse wedstrijd, wel veel INZET

terecht punt voor ADO Den Haag.
schitterend doelpunt trouwens van twente,was weer eens wat ander met zulk weinig publiek.maar wel gezellig.
0
Maandag 3 september 2007 om 21:50 uur

Nu online

zuiderwijk en 173 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4