Kees schreef:

Wang bezoekt in het nauw gedreven ADO Den Haag
De thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen Excelsior wordt zaterdag waarschijnlijk bijgewoond door Hui Wang. De eigenaar van het Chinese bedrijf United Vansen heeft deze week een bezoek aan de Hofstad gepland om het belangrijke duel te bekijken en alles rond de overname af te ronden.
ADO verwacht dat nog vóór de winterstop de deal in orde wordt gemaakt en het verlangde geld binnenkomt. Die hoop werd al talloze keren gewekt, tot op heden zonder gewenst resultaat.

`Het zou mooi zijn als er op dat vlak snel rust en duidelijkheid komt`, aldus trainer Henk Fraser (foto) tegen Voetbal International, `maar verder hou ik me er totaal niet mee bezig`.

De coach heeft andere zaken aan zijn hoofd. Waar ADO Den Haag vorig seizoen in de tweede competitiehelft klom van de laatste plaats naar het linkerrijtje in de Eredivisie, zit de ploeg momenteel opnieuw in het nauw. Na het verlies van afgelopen zondag bij PEC Zwolle (3-1) staan de Hagenaars op de penibele zestiende positie. Net zo zorgelijk als de plaats op de ranglijst is het zeer wisselvallige spel. Bij elk zuchtje tegenwind klapt het elftal in elkaar.

Zou Wang de deadline van het bezoeken van ADO Den Haag - Excelsior, te weten 13-12-2014 om 21.29 (1 minuut voor het einde van de wedstrijd), halen?

Haags kwartiertje moet nog beginnen
Die is allang geweest minuut 45 tot minuut 60 !!
0
Zondag 7 december 2014 om 14:06 uur

Rome

K.B schreef:

Je hebt er geen klote aan als je dit niet toepast in de basisopstelling. Elke week sta je achter en dan beginnen we met organiseren.
Dan nog heb ik liever dat ie halverwege de eerste helft ingrijpt dan helemaal niet alla Steijn die pas begon te wisselen in de 85ste minuut.
0
Zondag 7 december 2014 om 13:21 uur

slash070

haagse-Dick schreef:

Ik juich liever tegen Zwolle een paar keer!
Al is het maar één keer, de 0-1 in de 90ste minuut
0
Dinsdag 2 december 2014 om 18:30 uur

marcellino

adorob schreef:

vond hem gister goed spelen tot ongeveer de 60e minuut...toen ik dat zei tegen mijn medesupporters was iedereen het er mee eens en raakte hij erna geen knikker meer.... ervoor was hij over om idd te helpen bal afpaken en aanvallen waar mogelijk
dat hij geen knikker meer raakte is niet meer dan normaal tot de 60ste minuut probeer je het voetballend op te lossen daarna werden de ballen van de zijkant en van achteren erin gepompt en ja dan kan je als middenvelder ook niet veel doen door die reden werd gerth ook gewisseld
0
Maandag 1 december 2014 om 15:08 uur

adorob

juist een controlerende middenvelder moet de rust bewaren de bal naar zijn mede voetballer spelen en zo weinig mogelijk risico nemen en als ik jouw verhaal zo hoor voldoet hij daar redelijk aan.
0
Maandag 1 december 2014 om 14:30 uur

FFL

Bedankt voor je steun en de geweldige sfeer!
--------------------------------------------------------------------------------

Bedankt voor je bezoek aan het Kyocera Stadion vanmiddag. Wat was het een prachtige middag en wat hing er een schitterende sfeer in het stadion. De steun van het publiek heeft de jongens tot op de laatste minuut van de wedstrijd geholpen om door te blijven strijden. Mede daardoor liet Michiel Kramer in de 84ste minuut het Kyocera Stadion ontploffen met de gelijkmaker.

Jij hebt met je aanwezigheid bijgedragen aan deze sfeer en de steun!

Bedankt!

0
Zondag 30 november 2014 om 17:40 uur

adorob

yesyes schreef:

Nou op basis van de eerste helft ook. Je was gewoon de betere vandaag alleen Ajax had iets meer kansen. Jammer dat Zuiverloon hem niet maakt dan win je gewoon misschien. Ben ik de enige hier die zich mateloos irriteerd aan Kevin Jansen ???? Wat speelt hij slecht zeg. Vond hem altijd wel een leuke voetballer maar ik weet echt niet wat hij aan het doen is. De 0-1 begint bij hem omdat die veelste soft erin gaat en daarna laat die ook nog eens ze man lopen die scoort. Verder ieder wel een voldoende en toch wel goed gespeeld dus ben wel tevreden !!
na de goal speelde hij heel goed juist tot ik in de. 60e minuut zei dat hij goed speelde... toen was t niks meer
0
Zondag 30 november 2014 om 15:40 uur

H@@GenEES

Eerste helft was bagger angsthazen voetbal tot de 35e minuut ongeveer, toen zag je vooral Kanon en Malone er steeds meer in klappen, de 2e helft een ander ADO dat druk zette en mannelijk voetbal ging spelen en de betere was

1-1 is naar mijn bescheiden mening een terechte uitslag, blij met een punt, maar als je dit vorige week had gedaan dan had je Heracles helemaal van de mat gespeeld.

Al met al toch een lekkere afsluiting van het weekend.