marcellino

Kaos schreef:

En zekere wijze ben je nog steeds afhankelijk van jezelf. 2 keer winnen van willen 2. Maar ja....

Ik zie ook wel goeie kanten alleen ben je toch wel met me eens dat je tegen Sparta en Emmen gewoon de punten moet pakken..
Hoe kun je nou verwachten dat je met een onsamenhangend team ineens 90 minuten er staat geloof mij dat lukt niet ,zeker als je ook nog eens 3 Nieuwelingen moet inpassen en je keeper vervangt

Het zat er vandaag in dat je zou kunnen winnen echter niet met kramer als spits ,kramer moet je er in zetten als je iets wil forceren..
We hebbenxgeen wonder ploeg heeft vvv ook niet maar staan hoger omdat ze die griek hebben,hier kan je zien dat een spits die doelpunten kan maken je 3 plekken hoger zet met 10 punten meer.al is de griek natuurlijk iemand die je normaal gesproken niet bij vvv ziet. dat is ook gewoon mazzel.
0
Zondag 31 januari 2021 om 19:19 uur

marcellino

Hoezo is dat moeilijk?
Wat wel moeilijk is is praten met iemand die de wijsheid in pacht heeft.

Maar je zegt je moet niet?
Als je je veilig wilt spelen moet je wel 3 punters gaan pakken en waar gaan we dat doen dan?
Ik kijk wat de wedstrijd heeft gebracht en dan zie ik alle 3 de nieuwkomers wat gewoon aanwinsten zijn.
Hopelijk vallen ze niet terug net als de andere 2.
Ik zie dat er meer voetbal in komt waar je een keeper in de goal hebt die zijn rust bewaard en een goede pass heeft.
Ik zie een achterhoede wat de eerste helft gewoon goed stond en de tweede helft het moeilijker kreeg omdat sparta meer druk ging zetten(de 3 aanvallende wissels zegt genoeg dat fraser nog iets wou forceren)
Ik zie dat wij daar niet onderuit konden voetballen mede omdat je geen aanspeelpunt in de spits had dus de bal net zo hart weer terug kwam .
En ik zie dat je het dan zeer moeilijk krijgt want je kan gewoon weg niet 90 minuten lang scherp zijn zeker niet als je bij ado voetbald
Verder zie ik ook dat janmaat terug komt en misschien kishan en moeten we hopen dat al deze spelers op tijd een beetje in vorm raken.
Dus ja ik zie vandaag aanknopings punten en of dat op het einde van het seizoen genoeg is dat weet niemand en zeker niet als je afhankelijk bent van Willem 2 en rkc want die zitten ook niet stil
0
Zondag 31 januari 2021 om 19:04 uur

BigMac

Het was weer slecht, maar minder slecht dan de afhelopen wedstrijden. We begonnen best goed, maar de tweede helft gaan we weer achteruit lopen Del Fabro is echt de slechtste speler en die verkloot de hele verdediging. Veel te veel achteruitlopen en voetballend niks toevoegen. Ik hoop dat er een goede reden is dat Pinas geen hele wedstrijd kan spelen, maar een Pinas uit vorm is 2x beter dan Del Fabro, echt wegwezen die gast.

Vond de 3 nieuwelingen behoorlijk. Mokhtar en Adekanye wat onwennig en Fraisl een verademing tov Koopmans.
Kramer wederom niet veel soeps vandaag, ik hoop echt dat er nog een betere spits komt.

0
Zondag 31 januari 2021 om 18:54 uur

Kees

Zaterdag RKC uit bij Zwolle verliezen en wij bij Willem 2 winnen. Sta je weer gelijk met RKC en Willem 2 en Emmen onder ons.

Alles in eigen handje dus niks aan de hand. Komt goed en zeker als er nog een scorende spits bijkomt. Ik heb er steeds meer vertrouwen in. Zeker na de eerste helft vandaag. Die moet blijven hangen in de hoofdjes.
0
Zondag 31 januari 2021 om 18:51 uur

marcellino

Als je zo met deze instelling een wedstrijd in gaat die je moet winnen, die zie ik niet ik welke wedstrijd je nog gaat winnen.
Instelling eerste helft was gewoon goed ,dat sparta meer gaat komen is normaal echter moet je daar wel onderuit voetballen en dan moet je proberen de bal in bezit te houden zeker als spits zodat middenveld kan aansluiten en dat gebeurde niet
0
Zondag 31 januari 2021 om 18:41 uur

marcellino

Wahter schreef:

Niet zo slecht hahaha. Zit gewoon aar bagger te kijken. We knallen bijna 60% of 70 % de ballen blind naar voren. Middenveld is zeer zwak en achterin heb je Castillo en fabro. Voorin heb je kramer die 1 goede kopbal geeft. Verder is het echt niks.
Heb wel door dat als we 1-0 voor staan alles hosanna is maar zoals nu als wexgelijk staan ook gelijk alles slecht.
Het probleem is gewoon je spits heeft vandaag kansen genoeg gehad om te scoren en had ook een belangrijke schakel kunnen zijn om het elftal rust te geven in allebij door het ijs gezakt en brood laat hem staan
0
Zondag 31 januari 2021 om 18:39 uur

KR96

"Wijfelend van de doelman". Ondertussen smijt die bondige spits Kemper de 2e ring in.
0
Zondag 31 januari 2021 om 18:33 uur

KR96

rd.. schreef:

Als hij alles raak schiet dan speelt ie bij Barcelona, denk je niet?
Helpt wel veel 100% kansen om zeep en de goals die hij scoort zijn ook niet bepaald magistraal. Ben blij als we een nieuwe spits hebben (en als Bijen weer fit is).