Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Saeijs halen!

Goede zaak om JPS terug te halen. Kum en Horvath gaan never nooit het seizoen vol maken zonder geschorst te raken, en nu hebben we dan alleen Texeira en El Moussaoui achter de hand... Griezelig! Dus halen die gozer. Lijkt me geen problemenmaker in de selectie. Goede pass in de benen, lekker lang dus goed voor de luchtmacht. Mits niet duur een hele goede aankoop!
Waar ik me zorgen om maak is het middenveld. Rankovic is nuttig maar zelden hoger dan een zesje; Bosschaart moet a.u.b. snel opzouten (sfeerverpester en gewoon een heel matige voetballer, m.u.v. de nacompetitie), Imers en Reso zijn jong en moeten veel leren, Cornelisse is briljant maar mist soms het loopvermogen. Knopper kan ook niet altijd maar in vorm zijn. Delorge dan dus proberen? En wat heeft Schwiebbe Wetzel in hemelsnaam misdaan?
0
Woensdag 24 december 2008 om 00:39 uur

Haagse Roel

Den Haag For Life schreef:

Horvath is 4 jaar jonger dan Saeijs en kan met het team meegroeien. Wat als Saeijs basisspeler wordt en Horvath op de bank beland? Weg Horvath. Liever hem dan Saeijs die op zijn retour is.
Beste Dh for Life, ieder zijn mening echter kan je aangeven wat je dan wel wat vindt ???? Powel en Saeijs vind je niets, Delorge vast ook niet ...suggesties ????

Of wil je met de huidige selectie verder, kan je verzekeren dat het dan " billenknijpen" wordt.

Nog even over Horvath ; verdedigend goed, koppend gevaarlijk echter opbouwend dramatisch, dat is het verschil met Saeijs die de eerste twee punten ook heeft maar opbouwend wel veel beter is
0
Dinsdag 23 december 2008 om 23:54 uur

edgar vd roer

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Vraag me af waar Powel van betaald wordt. Komt hij in loondienst van Vd Kallen ? ADO kan toch never nooit een Groningen salaris betalen ?

Groningen -
Berry Powel heeft een akkoord bereikt met ADO Den Haag over een contract met een looptijd van tweeënhalf jaar.

Bij de noorderlijke broedertwist zondag in de Euroborg tegen SC Heerenveen maakt hij nog deel uit van de selectie van FC Groningen. Daarna verkast hij naar de club uit de Residentie.

De clubleidingen van FC Groningen en ADO Den Haag hebben overeenstemming bereikt over de hoogte van de vergoedingssom voor de 28-jarige aanvaller. De som bedraagt naar verluidt 400.000 euro.
0
Dinsdag 23 december 2008 om 21:31 uur

FCDENHAAG2009

Wetzel maakt zich zorgen om het slechte voetbal. Nou Wetzel, van de week heb ik een tweetal trainingen gezien daarin dacht ik bijv Schwiebbe in de basiself te zien. Tot mijn verbazing zat hij niet eens bij de wedstrijd selectie. Op de training liep het middenveld met Schwiebbe, Cornelisse en Knopper enorm goed. Er zat voetbal in!

Ik kom al jaren bij Den Haag. Zie enorm veel jeugdwedstrijden en ik begrijp gewoon niet dat jongens zoals Elia en Schwiebbe in de A1 tegen bijv. Ajax ADO op sleeptouw namen en de drie punten binnen haalde en nu 3/4 jaar later geen Elia en of Schwiebbe in de basis zie. Gaat nou straks hetzelfde gelden voor een Hese?

Voor voetbal bij Den Haag heb je een jongen als Schwiebbe nodig op het middenveld. Ik kan me geen andere jongen in de selectie bedenken die in de opbouw hiervoor kan zorgen op het middenveld. Ranko achterin ben ik dus ook een absolute voorstander van, want hij regelt de opbouw vanuit achteruit prima!
0
Maandag 22 december 2008 om 12:07 uur

ADO supporter Leidschenveen

De hele selectie is fit, dus met Pique, dat is lekker. Ik denk dat er echt wel iets kan gebeuren tegen NEC. Die gaan het spel maken, dan zal er toch ruimte komen voor bijvoorbeeld Soltani. Ik hou het op een gelijkspel.
0
Zondag 21 december 2008 om 09:54 uur

Advertentie

Rome

Vond ik toevallig daarnet op Wikipedia..

 

In het seizoen 2004/2005 maakt Castelen de overstap naar Feyenoord, daarvoor speelde hij vier seizoenen bij ADO Den Haag. Ook maakt hij soms deel uit van de selectie van het Nederlands elftal. Hij heeft op dit moment acht interlands gespeeld, waarin hij één keer scoorde. Zijn debuut vond plaats op 18 augustus 2004 tegen Zweden. In de zomer van 2005, kon hij naar AS Monaco, maar hij koos ervoor om bij Feyenoord te blijven.

In 2006 was er een lange tijd sprake van dat de bondscoach Marco van Basten hem zou meenemen naar het WK in Duitsland. Hij viel echter op het laatste moment af, en werd door jeugd-bondscoach Foppe de Haan gehaald bij de selectie van Jong-Oranje. Hiermee won hij het EK voetbal onder 21, zijn eerste grote prijs. In de aanloop van het seizoen 2006/2007 raakte Castelen ernstig geblesseerd, waardoor hij pas in 2007 in actie kan komen voor Feyenoord.In de zomer van 2007 verhuisde hij naar Hamburger SV, waar hij een contract heeft getekend voor vier seizoenen. Hij keert wellicht in de winterstop weer terug naar zijn ouwe club ADO Den Haag voor 4 jaar. Dit meld RTV West.

0
Vrijdag 19 december 2008 om 16:30 uur

Cornelisse hoopt te profiteren van vermoeid NEC

BINNENLANDS NIEUWS
Cornelisse hoopt te profiteren van vermoeid NEC
Door Yvonne Dombrakis
Vrijdag, 19 december 2008, 15:13

Yuri Cornelisse denkt dat het voor ADO Den Haag zondag een voordeel kan zijn dat NEC nog een zware Europese wedstrijd in de benen heeft. Dat vertelt de aanvaller van ADO aan ELF Voetbal. "Normaal gesproken heb je twee dagen nodig om van zo`n duel te herstellen, dus misschien zijn ze nog een beetje vermoeid van de confrontatie met Udinese. Hopelijk kunnen wij daar van profiteren."

"Het is vooral belangrijk dat we niet op achterstand komen. Hoe langer het 0-0 blijft, des te meer mogelijkheden dat ons geeft naar het einde van de wedstrijd toe. We moeten in ieder geval voorkomen dat we vroeg op achterstand komen, want NEC is en blijft een goed voetballende ploeg."

ADO staat twee duels voor de winterstop op de veertiende plaats. Dat had volgens Cornelisse beter gekund. "Vooral in thuisduels hebben we een paar keer onnodig punten laten liggen. Het doel voor de tweede seizoenshelft is daarom om in ons eigen stadion beter te presteren."

Na een geweldige start, waarin ADO zelfs even koploper was, zakte de ploeg daarna terug. Het verschil met de andere promovendus, FC Volendam, bedraagt zes punten. Cornelisse verwacht dat ADO de Noord-Hollanders ook na 34 duels wel achter zich houdt. "Volendam heeft gedurende de competitie ook al meerdere keren met grote cijfers verloren. Wij gelukkig niet. Ik kan me voorstellen dat bij Volendam het zelfvertrouwen is aangetast, ze hebben toch flinke tikken gehad."

ADO kan volgens Cornelisse in de winterstop wel enkele versterkingen gebruiken. "Vooral voor achterin en voorin. De selectie is nu vrij krap, dus een paar spelers erbij kan geen kwaad. Ik denk dat het dan moet lukken om voor Sparta, De Graafschap en dus ook Volendam te eindigen. Feyenoord en Roda staan nu te laag, die zullen nog wel omhoog klimmen."
0
Vrijdag 19 december 2008 om 15:46 uur

Berry

Powel in genade aangenomen door FC Groningen
19/12/2008 08:09

Ron Jans heeft Berry Powel weer in de selectie opgenomen. Donderdag trainde de spits alweer mee met FC Groningen. Eerder deze maand werd Powel uit de selectie gezet wegens motivatieproblemen, een verzoeningsgesprek leverde niets op.

`Vervolgens heb ik de telefoon gepakt`, vertelt Powel in De Telegraaf. `Ik mag in de winterstop weg, ken de voorwaarden waaronder, maar wil zo goed mogelijk bij FC Groningen afsluiten. Noem het de kerstgedachte, vrede op aarde. Het vorige gesprek was ik misschien wat koppig.`

`Zaterdag hoop ik bij de groep te zitten voor de wedstrijd bij Roda JC`, vervolgt de 28-jarige aanvaller. `De laatste twee keer dat ik tegen Roda JC speelde, heb ik gescoord. Bij De Graafschap en tijdens mijn debuut voor FC Groningen.`
0
Vrijdag 19 december 2008 om 10:09 uur

friuli

Haagse Roel schreef:

Goed luisteren kerel, dat mokkel wilde het trainingsveld van FCDH in het Zuiderpark houden......waar gaat dit over ......democratie heeft gewonnen op naar een feestvierend ( terecht) en bezopen Nijmegen en hopen op minimaal een punt.
Vind het opzich wel een goed idee om het trainingsveld in het zuiderpark te houden!
lekker de jeugd en het 1e elftal op 1 plek laten trainen zodat je toch ook nog een beetje als technische staf de jeugd in de gaten kan houden doordeweeks en mischien daardoor sneller eeen speler kan laten doorstromen naar de 1e selectie of kan laten mee trainen.

Knap die zuid tribune een beetje op en het is voor de supporters ook aantrekkelijker om eens naar een training te gan kijken!
0
Vrijdag 19 december 2008 om 00:27 uur

Midden-Oost

MARCELLINO schreef:

gisteren op tvwest wetzel gezien gaf uitleg waarom ricky v/d bergh niet bij den haag voetbald.

het ging om zijn leeftijd wetzel wil spelers waar hij minimaal vijf jaar wat aan heeft dus meerdink past niet in dit plaatje vraag mij zelf af of dereijk en powel daar wel in passen.
Wetzel heeft van de zomer Kayha gehaald en die is uit 1978. Powel uit 1980 dus ….

Oudjes in de selectie:
Tex 1973
Yuri 1975
Ricky 1975
Knopper 1977
Ranko 1978
Kahya 1978
Pascal 1980
0
Donderdag 18 december 2008 om 15:22 uur

Nu online

Marcie, zuiderwijk en 352 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4