Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

<FCDH>

Frans schreef:

 

Beste Johannes,

 

Ja het simpele feit dat van der Kallen niet teveel wil uitgeven voor een speler uit de Jupiler League en dat het om zeer kleine verschillen gaat in dit geval, maar Mark is een zakenman pur sang.

 

Groeten Frans

Als ie puur aan de centen denkt wat ie natuurlijk ook doet al zegt ie zelf van niet moet je geen voetbal club runnen Als vd kallen werkelijk zo grote ado fan is gunt hij de supporters nog een jaar bulykin tis gvd de beste spits in bijna 40 jaar en dan laten ze hem lopen raar beleid

0
Maandag 23 mei 2011 om 22:50 uur

Ferdy

Joop schreef:

Niet gelijk zo negatief. Kan goed zijn dat die een blessure heeft.

nee, die heeft geen blessure maar is nog niet goed genoeg, is een spits die misschien niet goed in t huidige systeem past zoals Bulykin wel. wellicht komt t nog goed met m..ik vind m wel te klein als centrumspits, is toch meer een jongen die je op de grond aan moet spelen en dan een actie. ADO speelt nou eenmaal iets anders momenteel. Of t een miskoop is..kan je niet zeggen, heeft 1 of 2 keer meegespeeld en 1 doelpunt. Toch een aardig moyenne!

0
Maandag 23 mei 2011 om 17:40 uur

vegter101

Ik vind erg jammer. Ze hadden buijs nog goed kunnen gebruiken in de playoffs. Kubik is erg slecht als hij uit vorm is. Dan had lex in de spits kunnen staan en vicento op links. Buijs op de plek van Immers.

Bulykin wordt nog de hand boven het hoofd gehouden na zijn domme overtreding. Ik snap wel dat hij veel heeft betekend voor ons en dat wij zonder hem niet eens playoffs zouden spelen. Maar zonder buijs hadden we helemaal niet eens meer in de eredivisie gespeeld. Ik hoop echt dat buijs en ook rankovic een schitterend afscheid krijgen want dat verdienen ze echt. Ze hebben beide een enorm aandeel in de groei van ADO de afgelopen jaren.

0
Zondag 22 mei 2011 om 19:14 uur

MTB

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik sluit me bij de voorgaande shouters aan. Immers op het middenveld, en snelheid voorin met Kubik, Vicento en Verhoek. Roda MOET komen, dus er komt ruimte in de defensie van Roda.

Als Immers in de spits gaat spelen, moet Visser op het middenveld. Ondanks dat hij een belofte is, vind ik hem te licht tegen Vormer en Willem Jansen op het middenveld. Hij wint geen kopduel.

We gaan daar bij die kompels echt wel kansen krijgen. Hopen dat het lekker lang 0-0 blijft.

volgens @leximmers (twitter): Morgen middenveldje weer met jensie toornstra :)'' .

 

vicento in de spits dus.

 

 

0
Zaterdag 21 mei 2011 om 16:57 uur

Bert

zuid tribune schreef:

...... en we willen WEER een dure speler houden, tweijl er bina 7.500 fans * € 20,- het lieten afweten gisteren. ik denk mijnheer vd kallen dondersgoed weet van wat a. spelers kosten (dat sowieso) enb.  hoe magertjes Hagenaar klaar staan om extra geld te doneren.

 

- voorbeeld: kijk gisteren 5 minutennaar de boarding.

"Is er iets niet pluis, bel dan het witte kruis"........

"la Cantina, strandtent in Scheveningen"....

"Smits Uien"........

"P"rospex, telesales.....

 

Daar waar je verwacht: Aegon, Shell, Rabobank, Syntrus Achmea, Graydon... maar nee.....

 

- supporters of beter bezoekers laan het afweten

- sponsors laan het afweten

 

dan is er nog ÉÉ'N  hoo, dat de spelers het de komende ZONDAG niet laten afweten, dan komen die afvalligen, hoog op de poten en een grote bek, zoals ons stadswapen toon, weer aangekakt. wat mij betreft zijn ze welkom, alleen al het feit we dan dor zijn !!!

 

Zelfs de huidige shirtsponsor ontbrak.

Er waren ruim  10.0000 man en dat voor een donderdagavond om 20.45 uur. Of hadden die kids ook moeten komen. Gelukkig zitmijn zoontje naast die andere kid in de klas die donderdagavond wel mee waren. Want zijn vriendje viel in slaap in de klastiredLiep goed af want de juffrouw heeft niks doorgehad.

 

Dus het publiek laat het niet afweten. De sponsos of beter gezegd de niet sponsoren dus wel ja. Nationale Nederlanden bv zou ook een logische sponsor zijn. Maar die zitten alleen op dat Oranje. Als ik een particulier zou zijn met een vette bankrekening had ik het ook wel geweten. Ik zou het eigenlijk een schande vinden als door een gebrek aan geld een spits vertrekt waar we al  jaren naar op zoek waren.

 

La Cantina is overigens wel een hele gezellige strandtent;)

 

 

0
Zaterdag 21 mei 2011 om 12:42 uur

Johannes

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Van der Gun terug naar ADO?
Cedric van der Gun zou in de belangstelling staan van zijn oude club ADO Den Haag. De Hagenaar vertrekt aan het eind van dit seizoen bij Swansea.
Lees het nieuwsbericht

Tja, nog even en Ali Boekenbon staat ook weer voor de poort.

Ik heb goede herinneringen aan Cedric in het seizoen dat we promoveerden (o.a. NEC uit), maar hij is wel 32 jaar en wat kan hij nu nog? We hebben op dit moment gewoon geen stand-in voor Verhoek - maar die hebben we straks met De Vogel, Höcher en wellicht Chery dus wel. Nou kan De Vogel naar links, en Höcher kan achter de spits spelen, dus er komt altijd wel een kans. Laat Van der Gun eerst maar een week meetrainen, oefenwedstrijdje misschien en dan mag lelelelelelele Johny van den Brom, van den Brom, Jooooohny van den Brohomm het zeggen. Tot nu toe heeft die er een goed oog voor, ik reken op zijn oordeel.

0
Zaterdag 21 mei 2011 om 11:32 uur

JB

NOS website vandaag:

 

http://nos.nl/l/tcm:5-964385/

 

Bulykin: "I have no offer yet from ADO, they just say "we want you to stay". But 2 years ... 3 years. How much money, they did not say. They don't know how to arrange it. BUT FOR ME ADO IS NUMBER 1"

 

VI een paar dagen geleden:

 

http://www.vi.nl/Nieuws-item/200417/Ik-heb-mijn-les-geleerd-en-dat-heeft-zich-uitbetaald.htm

'Ik heb mijn les geleerd en dat heeft zich uitbetaald'

14/05/2011 14:09

Dmitry Bulykin maakt dit seizoen indruk in de Eredivisie. Maar ondanks de 21 doelpunten die hij al maakte namens ADO Den Haag, deed de club uit de Hofstad hem nog geen aanbieding.

'Dat bevreemdde mij wel', reageerde Bulykin in De Telegraaf. 'ADO heeft mij nu gevraagd om samen met mijn manager, de trainer en het bestuur bij elkaar te komen. Tot nu toe hebben vijf clubs zich gemeld voor mij bij Andrei Golovach. Maar als ADO de juiste oplossing vindt, dan houd ik alle opties open.'

De spits heeft geleerd van zijn fouten in het verleden. 'Ik ben zelf één keer gezwicht voor het grote geld. Ik was rond met Everton, maar bij Dinamo Moskou zeiden ze: Dan betalen wij je het dubbele. Ik deed het, omdat er een trainer kwam, die ik goed kende. Maar die werd na drie maanden ontslagen...'

'Dat was dus een foute keuze. Nu heb ik als huurling van Anderlecht veel ingeleverd om naar Den Haag te kunnen. Ik heb mijn les geleerd en dat heeft zich uitbetaald. Hier heb ik alles om gelukkig te zijn: de jongens van ADO, de trainer, de stad. En ik speel.'

 

Welke suikeroom neemt er nu NU zijn verantwoordelijkheid en belt vd Kallen om te vragen hoeveel ze nog te kort komen.

 

Ook in het NOS-filmpje:

vd Brom: "Buijs komt niet meer in de selectie terug"

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 21:21 uur

Advertentie

ADO supporter Leidschenveen

Bulykin haalt uit naar bondscoach Advocaat

 

’Al scoor ik 40 of 50 keer, het maakt niet uit’

Dmitri Bulyin heeft zin onvrede geuit over de handelswijze van bondschaoch Dick Advocaat van Rusland. De topscorer van ADO Den Haag snapt niet waarom de Nederlandse trainer hem links laat liggen.
 
'Het Russische elftal is uitgegroeid tot een privéclub', zegt Bulykin in een interview met radioprogramma Komsomolskaya Pravda. 'Al scoor ik 40 of 50 goals, nog steeds zou ik geen oproep krijgen voor het nationale team. Bulykin maakte dit seizoen 21 competitietreffers voor ADO. Hij speelde in totaal 15 interlands (7 goals), waarvan de laatste in 2005.

'Een aantal spelers wordt altijd weer opgeroepen. Dat belemmert de vooruitgang van het nationale team', stelt de spits van ADO, die gisteren in de play-offs tegen Roda JC een rode kaart rkeeg en voor twee duels geschorst is.
(Redactie)


20/05/11 20u01
 

 

bron AD

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 20:48 uur

Francisco

Johannes schreef:

Wie nu zondag in de spits? Lex lijkt optie nummer 1, maar dan moet het middenveld gewijzigd worden. Brouwer lijkt volledig buiten beeld te zijn, hij zat gisteren niet eens op de bank.

Alles laten zoals het was en Verhoek, Kubik en Vincento (spits) voorin

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 19:52 uur

Ferdy

fcthehague schreef:

Vicento dan centraal ? Althans dat lijkt mij het beste..

Vicento is van origine een spits en werkpaard Immers is dan schaduwspits. Omdat je een voorsprong vast moet houden (4-2) moet je Immers niet weghalen van t middenveld.

 

Groet, John vd  B

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 18:42 uur

Nu online

Ano-Niem, guru, Jk23, FC Jeff, Franky, wiegah070, Kees en 175 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4