Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Moi

ik snap niet waarom bepalde supporters denken dat ADO tegen Twente geen kans heeft om de punten te pakkn.
Fc Twente heeft het ook moeilijk.Ze hebben ook punten verloren tegen Roda en donderdag moeten ze ook aan de slag.en zondag is mijn dag. Ado zal FC Twente zonder punten achterlaten....dat hoop ik
0
Maandag 12 september 2011 om 19:05 uur

Reswek

JP schreef:

@ZEO,

Zet jezelf nu niet neer als autoriteit. De door jou aangedragen oplossingen zijn geen oplossingen maar drogredenen.

Overigens positief dat je kritisch bent, maar geen enkele functionele onderbouwing zie ik je verhaal, helaas.

en waarom zouden dit volgens jou drogredenen zijn???

ik vind dat hij groot gelijk heeft met deze punten... iedere btje voetbalkenner kan toch zijn dat Steijn( +technische staf) niet goed bezig is, niks persoonlijks tegen Steijn, heb m gister op de familiedag ook gewoon netjes gegroet maar tot nu toe is het gewoon niet voldoende wat hij brengt en doet

dan hebben inderdaad zoals Zeo aangeeft voetbaltechnische zaken benadrukken niet zoveel zin, voetballen kunnen die gasten wel, maar het team zit op slot , ze komen er niet uit en dan moet je alternatieve middelen gaan gebruiken om dit team weer op de rails te krijgen.....

het VI interview met Steijn van een tijd geleden vond ik al beangstigend, hij had het over de touwtjes wat strakker aan trekken, niet meer zo los, bepaalde regeltjes en toen ik dat allemaal las kreeg ik al een naar gevoel in me onderbuik
jullie hebben de interviews van vorig jaar met de spelers denk ik ook wel gelezen/gehoord... waardoor voelde de groep zich zo goed???

ja inderdaad de losse en vrije aanpak van vd brom, de spelers konden zichzelf zijn en juist dan voel je je goed en lekker in een team

nee Steijntje vind t nodig om het opeens te verbieden je vriendin te smsen terwijl je in de kantine je bordje pasta naar binnen werkt tussen de trainingen, want dat zou niet professioneel zijn?!?!?!? grootste onzin dat zijn regeltjes die managers op een klantenservice verzinnen voor uitzendkrachten van 16 die voor het eerst een baantje hebben op een klanteservice
en dat is slechts maar 1 van de voorbeelden

en dan kan je zeggen ja maar dat heeft niks met het voetbal te maken, al die kleine dingen bij elkaar opgeteld + de voetbaltechnische foute beslissingen die hij heeft gemaakt zorgt voor deze situatie en nogmaals ook Bulykin en Derick hadden daar geen verandering in gebracht

Omonia uit... hoe haal je het in je hoofd om met zo n taktiek te beginnen van inzakken en aftasten. pffff apart, het constante gedraai met de selectie, wat zeo ook al aangaf, den haag is van alle teams in de eredivsie al het langst bezig , de voorbereiding begon heel vroeg en nog wat steijn niet wie ze linksbuiten is en wie nu centraal het sterkst is

kan nog wel ff doorgaan met fouten maar heeft ook geen zin, voetbal is gewoon kut af en toe, als Immers zaterdag die bal in de 2e minuut binnen rost of verhoek paar minuten later die bal hoog voorgeeft op ze broetje die helemaal vrij stond hadden we waarschijnlijk rkc opgerold

zo is voetbal, een aantal kleine momenten in een wedstrijd kan de hele wedstijd beinvloeden

daarom kunnen we ook van twente winnen zondag al heb ik daar geen redenen voor om ook maar n beeteje hoop op te hebben

desondanks gaat het goed komen want er staat gewoon een goede ploeg nog steeds, die nu alleen nog maar aan het voetballen gebracht moet worden

ojaa puntje van zeo over de buitenspelers die zo ver terug gezakt staan heel goed voorbeeld ook

op deze manier kunnen we nooit gevaarlijk worden in de omschakeling omdat hde afstand veels te groot is naar het goal
ook dit was vorig jaar een wapen altijd 3 man voorin, hoe dan ook, risico maar het pakkte zo goed uit vaak
steijn zat toch naast brom po de bank, dat heeft ij toch ook gezien lijkt me????

blijft apart allemaal.........
0
Maandag 12 september 2011 om 17:31 uur

Zeo

marcellino schreef:

oke reswek en wat maakt het elftal dan beter met cherry is dat de schakel die we missen dat zal dan wel heel erg armoedig zijn dat een jonge speler uit de jupiler even het elftal gaat dragen of beter laat voetballen.

de trainer zijn schuld,laten we blij zijn dat na zo een mooi jaar hij durft
in te stappen ben het totaal niet eens met vele shouters dat het aan steijn ligt,laat ik duidelijk zijn het is mijn trainer ook niet (is verdedegend ingesteld)maar dit probleem wordt veroorzaakt door de grote bazen bij ado en de spelers zelf.

er is geen geld ja dat weten we,maar in plaats dat we investeren op het moment dat hetoed gaat verkrachten we heel het elftal.

het ergste is nog dat spelers die iets waard waren dalijk geen stuiver meer waard zijn.

en dit alles door het bestuur.
ik zij al in mijn vorige shout goedkoop is duurkoop en daar sta ik nog steeds achter,je twee beste en bepalende voetballers zijn weg en je haalt er tweede rang spelers voor terug.

de spelers hebben zeker wel instelling en motivatie,alleen zijn zij niet dom
ten eerste weten zij ook wel dat vorig jaar moeilijk te evenaren is,daar komt nog eens bij dat iedereen in de selectie er rekening mee had gehouden bulykin zou komen.

en dat dereijck zou bijtekenen,ado had hem ook aan zijn contract kunnen houden.
daarom is het ook niet gek dat spelers als immers,toornstra en verhoek weg wilde.

verhoek had echt wel voor twente gekozen als zij hadden gekomen
en toornstra had echt wel op de tweede aanbieding van utrecht ingegaan als van summeren niet had ingegepen,en idem dito voor immers naar feijenoord.

je moet ergens geloof in hebben en dit elftal gelooft nergens meer in,
dat ze dan de eerste 20 minuten zo goed beginnen kan je misschien wel op de naam van steijn schrijven .

ja en lukt het dan niet dan zakt het weer weg naar een bedenkelijk niveau.
nogmaals er word echt niet slecht gevoetbald maar je hebt geen leiders en geen goaltjes dief,dus het zal wel vaker voor komen dat je de betere ploeg bent maar toch verliest en dat is zo frustrerend omdat je met twee gerichte aankopen gewoon weer bij de eerste 8 had meegedraaid
Beste jongetjes en meisjes,

al menig jaar ben ik werkzaam binnen de voetbalwereld waar ik de nodige kennis heb mogen meekrijgen en vele échte connaisseurs en coaches mogen ervaren die binnen de wereldtop van het voetbal werkzaam zijn.

Uit al die ervaringen kan ik één ding concluderen; een goede manager kan een slecht elftal goed laten spelen (niet per se winnen maar wel spelen), en een slechte manager kan een goed elftal slecht laten spelen.

Al het geouwehoer over vorig jaar en boven onze kunnen wil ik niets van weten. We konden het namelijk toen en dan moet je het nu ook kunnen. `ja maar buly is weg en derijck`, ja idd, kwaliteit ingeleverd, maar buly en derijck zijn niet de reden waarom spelers nou ineens geen bal in de voeten kunnen spelen, niet in de juiste looplijnen lopen, fysiek de duels verliezen, niet bovenop de tegenstanders zitten.
Dit heeft namelijk niets te maken met spelers die weg gaan of niet, of dat spelers dit jaar zogenaamd slechter zijn als vorig jaar; het is naar mijn mening allemaal terug te leiden naar het mentale aspect.

Afgelopen weekend kreeg ik hiervan het concluderende bewijs; 20 minuten kan ADO dus prachtig ballen met een aantal geweldige korte passes en omschakelingen die me aan vorig jaar deden denken, maar daarna was het weer ouderwetse Platvoet niveau.

Tekenend was af en toe de kop van Steijn langs de lijn die in de eerste 20 minuten met een plezierige blik druk in zn boekie zat te strepen, nog geen 15 later zeggen zijn ogen..................niets eigenlijk, de man wist niet waar hij kijken moest en die blik heb ik eerder gezien dit seizoen.

Ook al heeft Den Haag geen kwalitatief team om mee te doen om de top 3 of 5, er is geen enkele smoes om zo goed en zo slecht te spelen in 1 wedstrijd. Als je dan ook nog steeds zo ongemotiveerd uit de kleedkamer komt in de 2e helft....ongelovelijk. Ik blijf namelijk geloven dat ADO (zelfs met dit team zonder buly en derijck) voor europees voetbal zou moeten kunnen strijden.

Ik denk dat het verschil (kwaliteit en ervaring) tussen VdB en Steijn zo groot is op dit moment dat Steijn behoorlijk wat aan leadership en respect heeft moeten inleveren.

Graag nog één kanttekening: Immers ging vorig jaar steeds meer geloven dat hij ongelovelijk goed was, wat normaliter tot een ongeloofwaardige eigenwaarde leidt; maar om dit te bevestigen door hem aanvoerder te maken.......dan krijg je dit dus wat we hebben gezien dit seizoen, immers die a la iniesta met ballen gaat lopen, niet meteen passen, niet scherp, niet op tijd opduiken op de juise plekken, verkeerd gebruik maken van de ruimte, etc. etc.

Reswek heeft gelijk, tijd om die lullos op het middenveld te vervangen, eindelijk eens minstens 2 wedstrijden te spelen met dezelfde linksbuiten en je eens gaan afvragen waarom ranko, buijs en pique zo nodig weg moesten.
0
Maandag 12 september 2011 om 16:47 uur

miq72

Castillon-Zeefuik-Nijland waarom spelen die jongens niet bij ons?Nijland wilde vorig jaar in de winterstop niets liever .Waarom laten wij Pique gaan en halen we een of andere clown uit Slowakije?Waarom halen wij spelers die nog nooit in de eredivisie hebben gespeeld?

Zo kan ik nog wel een uurtje doorgaan!!Voor de zoveelste keer word er geen beleid gevoerd binnen de club.

Zoals ik al in eerdere shouts heb vermeld ,het gaat weer helemaal mis !!!
Lekker voor een dubbeltje op de 1e rang zitten .Gevolg ,we zitten straks weer met 8000 man op de tribune .Rellen ,teruglopende recettes en degradatievoetbal .We zijn weer terug bij af .JA natuurlijk ben ik weer te negatief en ben ik een kneus en zie ik het weer niet goed etcetc wat ik weer allemaal naar mijn hoofd ga krijgen .Word tijd dat we allemaal eens wakker gaan worden .Als er niet snel iets veranderd gaan we naar de klote.
0
Maandag 12 september 2011 om 16:32 uur

Reswek

marcellino schreef:

oke reswek en wat maakt het elftal dan beter met cherry is dat de schakel die we missen dat zal dan wel heel erg armoedig zijn dat een jonge speler uit de jupiler even het elftal gaat dragen of beter laat voetballen.

de trainer zijn schuld,laten we blij zijn dat na zo een mooi jaar hij durft
in te stappen ben het totaal niet eens met vele shouters dat het aan steijn ligt,laat ik duidelijk zijn het is mijn trainer ook niet (is verdedegend ingesteld)maar dit probleem wordt veroorzaakt door de grote bazen bij ado en de spelers zelf.

er is geen geld ja dat weten we,maar in plaats dat we investeren op het moment dat hetoed gaat verkrachten we heel het elftal.

het ergste is nog dat spelers die iets waard waren dalijk geen stuiver meer waard zijn.

en dit alles door het bestuur.
ik zij al in mijn vorige shout goedkoop is duurkoop en daar sta ik nog steeds achter,je twee beste en bepalende voetballers zijn weg en je haalt er tweede rang spelers voor terug.

de spelers hebben zeker wel instelling en motivatie,alleen zijn zij niet dom
ten eerste weten zij ook wel dat vorig jaar moeilijk te evenaren is,daar komt nog eens bij dat iedereen in de selectie er rekening mee had gehouden bulykin zou komen.

en dat dereijck zou bijtekenen,ado had hem ook aan zijn contract kunnen houden.
daarom is het ook niet gek dat spelers als immers,toornstra en verhoek weg wilde.

verhoek had echt wel voor twente gekozen als zij hadden gekomen
en toornstra had echt wel op de tweede aanbieding van utrecht ingegaan als van summeren niet had ingegepen,en idem dito voor immers naar feijenoord.

je moet ergens geloof in hebben en dit elftal gelooft nergens meer in,
dat ze dan de eerste 20 minuten zo goed beginnen kan je misschien wel op de naam van steijn schrijven .

ja en lukt het dan niet dan zakt het weer weg naar een bedenkelijk niveau.
nogmaals er word echt niet slecht gevoetbald maar je hebt geen leiders en geen goaltjes dief,dus het zal wel vaker voor komen dat je de betere ploeg bent maar toch verliest en dat is zo frustrerend omdat je met twee gerichte aankopen gewoon weer bij de eerste 8 had meegedraaid
* Chery: brengt creativiteit en flair met zich mee, kan wel degelijk iets forceren, ik bedoel Immers en Toornstra is het al wedstrijden niet gelukt in de basis, veel slechter kan het niet gaan met Chery

* als een trainer geen invloed zou hebben op de speelwijze en instelling en motivatie, waarom kon vd Brom dit dan wel met nagenoeg dezelfde selectie ( Derijck en Bulykin top ook mijn favorieten maar zonder deze 2 kan de rest niet meer voetballen dus volgens jou? )

*je zegt de spelers hebben wel instelling en motivatie maar daarna zeg je dat ze weten dat het vorie jaar niet te evenaren zijn en dat ze verwacht hadden dat derick en buly zouden blijven, je hebt pas insteling als je dan bij jezelk denk komt maar op , ook zonder deze 2 vreten we het gras op, dat is instelling en motivatie, nee jij zegt dat ze daarom weg wilden, nou wat een motivatie zeg!??!?!!

* het elftal gelooft nergens meer in zeg je? en aan wie de opdracht dit om recht te zetten??? juist de trainer ja... trainer zijn is meer dan een paar oefeningen bedenken voor op de training en kijken naar de rondo-tjes

* niet slecht gevoetbald??? als je dit niet slecht vind heb jij denk ik naar een ander ado gekeken dan ik vanaf de 1e wedstrijd

een goaltjesdief had je echt niet geholpen de laatste weken want er worden amper grote kansen gecreeerd

de beter ploeg? wanneer dan tegen rkc? tegen de graafschap? tegen psv? tegen groningen? wanneer was je de beter ploeg dan zoals je zegt???
waren we maar de beter ploeg dan had t zeker goed gekomen ja.....
2 gerichte aankopen? ok en wie moeten dan zijn? 2 gerichte aankopen in dit ongemotiveerd, als los zand spelende team heeft ook geen zin tenzij deze Messi en Puyol zijn...........


0
Maandag 12 september 2011 om 16:29 uur

Mr. FC DEN HAAG

Ik zeg het nog 1 keer met ferme nadruk dit ADO Bestuur is wel degelijk verantwoordelijk voor de tot nu toe behaalde resultaten van ons voormalig parade paardje FC/ADO Den Haag! Waarom? Omdat men toen in paniek is geraakt met de confrontatie van John van den Brom naar Vite$$e, moest men snel handelen. Waardoor het resultaat nogal lachwekkend is te noemen, een zeer onervaren goedkope (dat dan weer wel!) Hoofdcoach die gewoon op deze plek absoluut niet tot zijn recht komt!
Men had dit kunnen weten en doelgericht ernaar moeten handelen, helaas heeft men dit om diverse redenen nagelaten en ziehier het resultaat waarmee we zitten opgescheept. Waarom gaat bij RKC wel alles op rolletjes met een begroting van lik mijn vestje? Komt dat door het technisch gevoerde voetbalbeleid, door de trainer en zijn technische staf of het scoutingsapparaat? Hetzelfde geldt min of meer voor VVV waarom kunnen hun wel een waardeloze speler (die niemand ziet zitten) voor een habbekrats overnemen en vervolgens voor enkele miljoenen euro`s winst verkopen? Waarom is het al die afgelopen jaren/decenia`s bij onze club nooit gelukt.... ligt ons scoutingsapparaat te slapen of roest het weg in een koffiehuis? Hoe dan ook als het middelmatige eredivisie clubs lukt om mislukte spelers aan te trekken en die te laten opbloeien, vervolgens met zeer goede winst te verkopen, waarom lukt het dan niet bij ons???
"I rest my cause!"; zoals Ooievaar al eens zei: Het gevoerde bestuurlijke beleid bij FC/ADO Den Haag is om te huilen zo slecht!
Misschien moeten wij onze Ooievaars koppen niet te diep in de duinen steken maar eens bezien hoe bijvoorbeeld VVV en RKC die spelers die eerst vergruist waren en nu opbloeien cq transfer geld opleveren, voortaan eerst richting Den Haag krijgen! Koop die verantwoordelijk scouts maar eens op of uit, als ze desbetreffende spelers maar eerst bij ons mooie club achter de duinen aanbieden en/of Max.... ;-D
0
Maandag 12 september 2011 om 00:43 uur

DHFC070

Haga schreef:

Yep Wallace, onderschrijf dat helemaal. Diep treurig dit soort gedrag :-(
Wat ik alleen niet begrijp is waarom hier niets aan gedaan wordt. Dan heb ik het niet alleen over sociale controle maar vooral ook de club / politie.
Je krijgt voor een scheet bij ons een SV maar racisme is dan weer niet erg.


Als technisch directeur Aadje de Mos dan ook een trainer mag aanstellen ben ik voor (heeft ook nog eens een groot netwerk). Ooievaar heeft gewoon groot gelijk dat er geen enkele know how in de organisatie zit op dit moment.
0
Zondag 11 september 2011 om 20:22 uur

Advertentie

zuid tribune

Kees schreef:

Aad,

Het wonder is daar: we zijn het een keer hartgrondig met elkaar eens. Dit schreef ik in juni al over Menzo.

Menzo vind ik een uitstekend alternatief. Toen Volendam kampioen werd in ons jaar Jupiler speelde ze prachtig verzorgd aanvallend voetbal. Tevens een keurige verschijning die ook de club naar buiten toe goed kan presenteren. Met name het laatste jaar heeft hij veel geleerd en zich perfect, naar buiten toe, opgesteld.
Kees, serieus ditmaal Waarom zouden we Fraser geen hoofdtrainer maken >
0
Zondag 11 september 2011 om 20:15 uur

marcellino

ADODENHAAG schreef:

Idd.. wie verwachtte dat John Verhoek er gister al 3 in zal knallen? Lag het gister maar aan de spits. Nee, het lag ook aan het hele middenveld en de buitenspelers.... het ging over 6/7 man niet over 1 spits.
Ik had zeker niet verwacht dat hij er 3 in zou
Schieten maar ik neem aan dat je gister
De wedstrijd hebt gezien, ik denk dat je dan
Ook hebt gezien dat verhoek oog heeft voor
Zijn mede spelers en dat is top , maar dat hij
Een goal instinkt ontbeerd

Anders had hij op sommige momenten
Wat egoisticher geweest en dat zit niet in zijn
Manier van spellen en dat heeft niets te
Maken waarom hij gisteren niet gescoord heeft
0
Zondag 11 september 2011 om 14:01 uur

marcellino

misschien zijn wij niet negatiefmaar realistischen metverstandvan voetbal.

alsjij niet ziet dat ditteam leiderschap ontbeerd en er ook geen spelers zijn die dat overkunnen nemen begrijp je het voetbal echt niet.

de immertjes,verhoekjes en noem maar op hebben altijd bij ado gevoetbald.
ado heeft ook echt door de jaren heen niet slecht gevoetbald alleen
kwamen we altijd een goal getter te kort.

heben we daar van geleerd nee we maken weer de zelfde fout.
als jij dan roept dat bij ons het glas haf leeg is en bij jou half vol onderbouw dan eens waarom jij denkt met een elftal zonder leiders en een spits die goals kan maken waar de omslag moet komen.

dat de kopjes gaan hangen wat immers zelf zegt komt omdat zij donders goed in de gaten hebben dat je nog zo leuk kan voetballen en misschien opties wel beter bent maar geen goal kan maken.

maar ik hoorgraag onderbouwent waarom jij denkt dat het allemaal wel mee valt en waar jij dan wel een opening ziet om tussen plek 8 en 14 te eindigen.

en kom niet metgeef ze de tijd want als je eenig voetbal gogme hebt zie jij ook wel dat het met deze samen stelling niet gaat lukken.

en daar doeik de spelers niets mee tekort want gisteren hebben ze ooki ervoor gevochten.
0
Zondag 11 september 2011 om 12:48 uur

Nu online

Max, zuiderwijk en 178 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4