Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Niets voor ons?

Martijn Meerdink heeft het helemaal gehad bij FC Groningen en wil zo snel mogelijk vertrekken. De aanvaller zal volgens RTV Noord voorlopig niet meer in actie komen voor het eerste team, nadat hij en trainer Ron Jans in conflict zijn geraakt. Trainer Ron Jans wilde Meerdink nog wat minuten zien spelen in de wedstrijd tegen FC Twente, maar de aanvaller zelf had andere plannen nadat hij veertig minuten had warmgelopen. Jans reageerde woedend en heeft de ervaren vleugelspeler daags na de wedstrijd uit de selectie gezet. Meerdink traint sindsdien mee met de beloften.

Meerdink heeft volgens het regionale medium inmiddels spijt betuigd tegenover het bestuur van FC Groningen. Toch ziet hij af van een verzoeningsgesprek tussen hem en de technische staf. Daarbij heeft hij aangegeven graag te willen vertrekken uit de Euroborg.

Meerdink (32) kwam in het seizoen 2006/07 over van AZ, waar hij onder Co Adriaanse in bloedvorm is geweest. In zijn Alkmaarse periode heeft hij zelfs dicht bij een debuut in het Nederlands Elftal gezeten, maar tijdens een training van Oranje raakte de vleugelaanvaller zwaargeblesseerd aan zijn knie. Hij speelde 34 duels voor Groningen.
0
Dinsdag 16 december 2008 om 17:47 uur

Midden-Oost

<FCDH> schreef:

ik ben overgens nu al van mening dat wetzel zijn belofte van dat ie binnen 3 jaar in de top 5 wil spelen niet gaat halen er is nu al bijna een half jaar voorbij en we spelen nog onderin?we hadden dan nu al minimaal op een vaste plek 10 moeten staan ?of er moet zoveel veranderen binnen 2 jaar nou dat lijkt mij erg stug?
@ FCDH, dit jaar is een overlevingsjaar en we mogen blij zijn dat we nog überhaupt voetbal kunnen zien in DH. Met deze selectie zit er niet meer in dan een 15e of 16e plek dus mij verbaasd het niet dat we (nog) 14e staan. Als we er dit jaar inblijven kunnen we weer een stapje omhoog maken. Hiervoor moeten er uitgebluste en/of dure spelers ingeruild worden voor betere spelers.

Ik denk dat als we in de zomer Waterman, Tex, Bosschaart, Yuri, Kayha, Ricky 1 en Verhoek kwijtraken, er een aardig bekkie budget vrijkomt voor versterkingen. Volgens mij lopen de contracten van al deze jongens af, alleen Verhoek hebben ze 2 jaar verlengd, dacht ik (snik). 

Leuke opstelling voor 2009:

                Zwinkels 
Ammi          Kum        Piqué 

           Ranko  Maicosssuel

Meerdink  Knopper   Soltani

            Powell Fabio
0
Dinsdag 16 december 2008 om 15:10 uur

fcdh sassem

Den Haag For Life schreef:

Feyenoord is nog altijd een grotere club dan ADO. Doet het bankzitten niets aan af. Ik zie Kum wekelijks blunders maken die gelukkig nog geen gevolgen heeft gehad. Kum aardig overschat.
Wat mij betreft is Kum verweg de beste speler bij den haag op dit moment. ik vind hem absoluut 1 vd toptalenten in nederland En feyenoord is misschien wel een grotere club maar hun selectie is grotendeels bagger.
0
Dinsdag 16 december 2008 om 13:12 uur

<FCDH>

meerdink uit selectie gezet van gronningen is dat niks voor ons?
0
Dinsdag 16 december 2008 om 13:11 uur

<FCDH>

Horváth speelde met griepDoor Carlo Willemsen
Maandag, 15 december 2008, 11:15

De hele week was hij ziek, zwak en misselijk. Toch speelde Csaba Horváth mee in het competitieduel met Roda JC. Lang hield de verdediger van ADO Den Haag het echter niet vol. Al na vijftig minuten spelen moest de Slowaak noodgedwongen naar de kant.

"Hij was op", vertelt een woordvoerder van ADO Den Haag tegen ELF Voetbal. "De hele week had hij last van griep. Via medicijnen wist de medische staf hem overeind te houden, zodat hij kon spelen tegen Roda. Maar na vijftig minuten was het toch de griep die overheerste."

Inmiddels gaat het weer de goede kant op met Horváth. "Vandaag is de selectie vrij. Voor Csaba een goed moment om lekker een dagje uit te zieken."

0
Maandag 15 december 2008 om 16:07 uur

Advertentie

Vincent

Ik vind die mads junker wel een aardige versterking voor ado.
bij vitesse niet eens bij de selectie.. raar???

iemand een idee hoeveel geld "we" hebben te besteden voor nieuwe aankopen?
05/06 01.2005 FC Nordsjaelland Vitesse Arnheim 2.000.000 € 

zal toch geen 2 miljoen moeten kosten zeker?
0
Zondag 14 december 2008 om 15:57 uur

Leidschenveen

Aad schreef:

Als je het hier zegt wordt je verketterd maar ik zeg het toch:

Meric is een veldvoetballer van niks. Misschien dat hij het leuk in de zaal doet maar het veld is te groot voor het beperkte overzicht dat hij heeft. En zijn techniek?
Gisteravond donderde hij meer dan eens over de bal of zijn eigen voeten heen.
Nee Meric is leuk als invaller maar een basisplaats is echt teveel voor een beperkte voetballer zoals hij.
Dan zie ik nog liever Immers.
Ik ben het niet met je eens, Aad. Meric speelde gisteren inderdaad niet z`n beste wedstrijd. Maar wie wel? Eerste helft vond ik `m toch redelijk dreigend. Trok regelmatig twee man naar zich toe. Anderen zouden daar gebruik van moeten (kunnen) maken. Als hij zich vastloopt moet je je altijd afvragen of hij z`n actie te ver door wilde voeren of was er niemand die vrijstond en zich aanbood. Er bestaan heus wel betere buitenspelers, maar niet in onze selectie. Ik vind de keuze voor Meric meer dan gerechtvaardigd.
0
Zondag 14 december 2008 om 12:37 uur

Delorge

Delorge laat aanbieding uit Griekenland lopen Door Bas Abresch
Vrijdag, 12 december 2008, 19:08

Laurent Delorge heeft een aanbieding uit Griekenland laten lopen. De 29-jarige Ajacied voerde twee weken geleden gesprekken met Panthrakikos, de nummer acht van de Griekse competitie.

Ajax meldt op haar website dat beide partijen er uiteindelijk niet uit zijn gekomen. Delorge kreeg in de voorbereiding van trainer Marco van Basten te horen dat hij dit seizoen niet tot de selectie behoort. De Belg traint en speelt bij Jong Ajax.

Delorge kwam vorig seizoen naar Amsterdam, maar speelde slechts vier duels. Daarvoor speelde hij een jaar bij ADO Den Haag.
0
Zaterdag 13 december 2008 om 03:11 uur

RONTOM

Kees schreef:

haha. ik kende joop vroeger persoonlijk goed. ben nog eens op een receptie van hem geweest bij zijn club gouda en zeker een flinke neut genomen.

hij volgde op mijn voetbalclub ook een trainerscursus.

wat denk je van vanavond?
was dat toen nog voetbalvereniging Voorburg,later Forum Sport,ik als TONEGIDO man,had meer de support van Tjeu, je weet wel degene die in de winterstop een paar kanjers aan de selectie toevoegt.

We winnen vanavond met 2-0 klaar.
0
Zaterdag 13 december 2008 om 01:24 uur

Haagse Harry

ADO Den Haag jaagt op Denneboom
12/12/2008 20:09
Na de interesse in Berry Powel is ADO Den Haag nog niet klaar met het versterken van de selectie. De Hagenaars hebben Romano Denneboom in het vizier. De aanvaller staat al een tijd op een zijspoor bij FC Twente.

De 27-jarige aanvaller kreeg vorige week te horen dat hij geen toekomst meer zou hebben bij FC Twente. Hij mag vertrekken bij de club uit Enschedé.

Denneboom heeft bij FC Twente nog een contract tot de zomer van 2010, maar schakelde op aanraden van coach Steve Mclaren zijn agent Rodger Linse in om te zoeken naar een nieuwe werkgever.

Met ADO Den Haag lijkt de Schiedammer in ieder geval een tijdelijke oplossing te hebben gevonden. De club zou `alles in het werk willen stellen` om de Speler Van FC Twente aan te trekken. 



Help Dan
0
Vrijdag 12 december 2008 om 22:57 uur

Nu online

carbayon en 151 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4