Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

ADO supporter Leidschenveen

Ik sluit me bij de voorgaande shouters aan. Immers op het middenveld, en snelheid voorin met Kubik, Vicento en Verhoek. Roda MOET komen, dus er komt ruimte in de defensie van Roda.

Als Immers in de spits gaat spelen, moet Visser op het middenveld. Ondanks dat hij een belofte is, vind ik hem te licht tegen Vormer en Willem Jansen op het middenveld. Hij wint geen kopduel.

We gaan daar bij die kompels echt wel kansen krijgen. Hopen dat het lekker lang 0-0 blijft.

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 18:39 uur

jamesjones

Johannes schreef:

Wie nu zondag in de spits? Lex lijkt optie nummer 1, maar dan moet het middenveld gewijzigd worden. Brouwer lijkt volledig buiten beeld te zijn, hij zat gisteren niet eens op de bank.

Immers in de spits en Visser op middenveld. Zo is al vaker gespeeld en lijkt me op zich logisch dus in deze situatie.

Brouwer zou erin kunnen komen als je voorstaat, maar in begin zal wel Immers er staan.

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 17:44 uur

Johannes

Wie nu zondag in de spits? Lex lijkt optie nummer 1, maar dan moet het middenveld gewijzigd worden. Brouwer lijkt volledig buiten beeld te zijn, hij zat gisteren niet eens op de bank.

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 17:43 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bulykin accepteert straf
Dmitry Bulykin moet de komende twee twee play-offwedstrijden noodgedwongen toekijken. De spits van ADO Den Haag heeft een schikkingsvoorstel van drie duels, waarvan een voorwaardelijk, geaccepteerd.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 20 mei 2011 om 15:15 uur

BLEISWIJK-1

ADO-spits Bulykin akkoord met schikkingsvoorstel
 

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 14:34 uur

Ricky

Ik zeg BEROEP AANTEKENEN!!!

(als dat beroep pas na zondag behandelt wordt!!)

 

We kunnen hem beter uit bij Roda gebruiken en door de eerste ronde heen komen!!!

 

Het hele elftal laten staan met Ammi en Leeuwin, als ze de schorsing accepteren dan met Vicento in de spits, GAAT HELEMAAL GOED KOMEN, WIJ GAAN EUROPA IN............JAJAJAJAJAJA

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 13:31 uur

Yo

Aanklager wil Bulykin voor twee duels schorsen
De rode kaart van Dmitry Bulykin komt de aanvaller van ADO Den Haag mogelijk op een schorsing van drie duels, waarvan één voorwaardelijk, te staan. De aanklager deed de spits vrijdag een schikkingsvoorstel toekomen.


Bulykin werd donderdag in het play-offduel met Roda JC Kerkrade (4-2) van het veld gestuurd. Een harde charge leverde hem een rode kaart op. De aanklager betaald voetbal heeft de tackle van Bulykin bestempeld als ernstig gemeen spel en wil hem twee duels aan de kant houden.

 

 

Ook Michael de Leeuw van BV Veendam kreeg een voorstel van drie duels, waarvan één voorwaardelijk, voor zijn rode kaart in het duel met Helmond Sport. Etiënne Esajas, speler van Helmond Sport, moet één duel toekijken als het aan de aanklager ligt.

----------------------

 

Ik vrees de laatste thuiswedstrijd van Bulykin. Ik denk dat ze hier namelijk akkoord mee gaan.

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 11:55 uur

Kees

Genoten van een heerlijk spelend Den Haag. Het zal wel enorm triest zijn als dit de laatste wedstrijd van Bulykin in het Forepark was. Speler en publiek verdienen dit niet. Of het rood was kon ik niet beoordelen maar het leek er van mijn plaats af zeker op.

 

Die Vicento maakt ook stapjes, nee reuzesprongen. Ik ben blij dat ik er naast zat met de publieke belangstelling. Ik denk toch rond de 9000 betalende toeschouwers. Met wedstrijdkosten er vanaf houden we zo'n 75000 euries over.

 

Zondag proberen het eerste half uur door te komen en dan gokken op de snelheid van Vicento, Kubik en Verhoek. Of Immers in de spits, Kubik er naast en Visser op het middenveld.

 

Die Van der Brom durft wel om twee publiekslievelingen er uit te zetten. Reden kan ik niet beoordelen.

0
Donderdag 19 mei 2011 om 23:19 uur

Advertentie

yesyes

BLEISWIJK-1 schreef:

Even wat cijfers. Dimitry verdient bij Anderlecht 800.000 per jaar. Hij speelt dit seizoen bij ons voor ongeveer 100.000 Los van het feit dat Anderlecht geld heeft moeten inleveren bij de huurtransactie, heeft Dimitry zelf ook behoorlijk ingeleverd.

 

Anderlecht heeft hem een paar jaar geleden voor een miljoen aangerokken. Bovendien heeft Anderlecht hem afgelopen zomer bij ons transfervrij aangeboden. Dit geld hadden we niet. En wilde wij toen ook niet betalen!

 

Nu een jaar later is alles anders. Als het Dimitry om het geld te doen was, had hij afgelopen seizoen lekker bij Anderlecht op de tribune kunnen gaan zitten. Dit heeft hij niet gedaan. Nu zullen er misschien best Rusische clubs een paar miljoen voor hem over hebben. Dat wil niet zeggen dat hij hier voor kiest. Sterker nog als je het artikel goed leest, geeft hij aan dat hij hier niet weer de fout mee wil ingaan. Je kan wel zeggen Anderlecht wil dit of dat. Het is uiteindelijk Dimitry die bepaald. 

 

Neem nou Stijn Schaars. AZ had hem al lang voor een paar millioen aan een Griekse club willen verkopen. Maar dit wil hij niet en hij blijft daarom lekker zitten. In dit geval bepaald de voetballer zelf. En zoals jij denkt had Rado ook nooit bijgetekend. Die had ergens anders ook veel meer kunnen verdienen.

 

Ik ben het wel met je eens dat als Anderlecht inderdaad Derijck als ruilmiddel voorstelt dit de onderhandelingen kunnen vergemakkelen.          

Tuurlijk is het bulykin die bepaald, maar als de clubs er niet uitkomen wat dan?. Bulykin kan zoveel willen maar als anderlecht niet akkoord gaat dan ben je nog nergens.

 

Ik denk ook wel dat die blijft tegen een mooi contract maar er staat wel wat tegenover kwa geld en vooral het feit dat Derijck dan richting daar gaat ben ik niet blij om. Maar pluspunt is dat een verdediger wat makkelijker te vervangen is dan een goede spits die echt bij denhaag past

0
Zaterdag 14 mei 2011 om 15:30 uur

marcellino

JoostJ schreef:

Nog maar eens een bericht van Bulykin!

 


Bulykin: 'Ik ben een keer gezwicht voor grote geld, een foute keuze'

Zaterdag, 14 mei 2011 om 09:05

Dmitry Bulykin weet naar eigen zeggen nog steeds niet of zijn toekomst in Den Haag ligt. "Wat mij bevreemdde is, dat de club mij tot nu toe geen aanbieding heeft gedaan", benadrukt de door ADO van Anderlecht gehuurde aanvaller in De Telegraaf. "ADO heeft mij nu gevraagd om samen met mijn manager, de trainer en het bestuur bij elkaar te komen. Tot nu toe hebben vijf clubs zich gemeld voor mij bij Andrei. Maar als ADO de juiste oplossing vindt, dan houd ik alle opties open."

 

Bulykin heeft het naar zijn zin in Den Haag, maar zijn toekomst lijkt toch in Moskou te liggen. "Twee van mijn vier kinderen gaan in Moskou naar school, de andere twee zijn nog jong en zijn vaak een maand hier. Mijn vrouw Ikaterina heeft er een ontwerpbureau op het gebied van kleren, landschappelijke inrichting en huizen en blijft daar wonen. Dat zal ik ook ooit weer gaan doen. Maar eigenlijk denk ik nooit op de lange termijn. Want je weet toch niet wat er morgen of overmorgen gebeurt."

De 31-jarige Rus liet zich één keer leiden door de financiën. "Ik ben zelf een keer gezwicht voor het grote geld. Ik was rond met Everton, maar bij Dinamo Moskou zeiden ze: ’Dan betalen wij je het dubbele’. Ik deed het, omdat er een trainer kwam die ik goed kende. Maar die werd na drie maanden ontslagen….Dat was dus een foute keuze. Nu heb ik als huurling van Anderlecht veel ingeleverd om naar Den Haag te kunnen. Ik heb mijn les geleerd en dat heeft zich uitbetaald. Hier heb ik alles om gelukkig te zijn: de jongens van ADO, de trainer, de stad. En ik speel

Ik snap dat bulykin wil inleveren.

maar het is niet aan hem.

 

 

al zal hij voor niks willen voetballen in den haag anderlecht beslist.

 

bulykin wil voor minder voetbalen dat toont zijn karakter.

maar er spelen zo veel dingen mee,zijn kinderen

zijn vrouw die hij weinig ziet.

 

gullit heeft interesse,en nog twee russische clubs,dat hij zegt dat hij gaat praten met ado is uit respect en dank voor het mooie seizoen van hem zijn kant,maar uiteindelijk zal ook hij zwichten voor zijn situatie thuis en ook het geld.

 

ik nem hem niets kwalijk maar zal het wel zeer jammer vinden ik hoop dat den haag een goede spits op het oog hebt.

 

 

0
Zaterdag 14 mei 2011 om 10:13 uur

Nu online

guru, Lellow, Franky, zuiderwijk, Erik070, SSimons en 89 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4