Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Kees

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Precies! Steijn betreft hierin absoluut geen blaam laat ik hierin vooral duidelijk zijn, behalve zijn opstelling en foutieve wisselbeleid daar gelaten!
Lees trouwens mijn enerlaatste shout maar eens, mijn reputatie is anders aardig naar de kloten! Met dank aan het zogenaamde ADO Bestuur!!!
Want het heeft op een haar na gescheeld of Bulykin had bij ons getekend, maar het ADO Bestuur vergat hierbij adequaat op te reageren/treden.
Ben ik toch gedeeltelijk met je oneens. Steijn is een volwassen vent en stond te trappelen als de schimmel van Sint-Nicolaas om het over te nemen. Dat gold in de tijd van Atteveld ook al.

Op dit moment is zijn beleid voor de buitenwacht, wij supporters, vrij ondoorzichtelijk. Al negen officiële wedstrijden op rij krijgt hij de ploeg niet aan het voetballen. Omonia thuis was goed en een enkel kwartier in zo`n drie wedstrijden.

Links en rechts verneem je dat er in het weekend voor de transferwindow een mondeling akkoord was met Bulykin. Kun jij hier opheldering over verschaffen. En waarom heeft de ADO-directie foutief gehandeld? Ik weet het echt niet. Jij wel?
0
Zondag 11 september 2011 om 11:44 uur

marcellino

liefhebber schreef:

Toch na een goed uurtje je frustratie weggeschreven? Kop op man! In grote lijnen ben ik het met je eens, maar geef deze groep nog wat tijd. Denk dat de grootste fouten toch echt door steun worden gemaakt. Hele seizoen nog niet 1 keer met zelfde team gespeeld. Hij is te licht en weet spelers niet te prikkelen. Angst is een slechte raadgever. Helaas!!
Jongens een trainer is een passant
En laten we in godsnaam hem niet de schuld geven
Hij had liever ook bulykin, kubik en dereijck er
Nog bij gehad.

Hij kan er ook weinig aan doen dat verschillende
Spelers meer met hun hoofd bij
Een transfer waren dan dat ze met
ADO bezig waren,

We moeten gewoon eerlijk zijn er is geen
Geld om spelers te halen en als er dan wel iets
Is wordt het gewoon niet goed uit gegeven
Waarom twee verdedigers erbij waarom bij elkaar 8 middenvelders
Waarom drie spelers die op de linker flank
Kunnen spelen.
Had het geld bij elkaar gelegd en je had
Twee zeer goede spelers kunnen halen
Wat een directe versterking voor je team
Had geweest.

Spelers als immers en verhoek doen het
Leuk als een elftal draait maar zijn dramatisch
Als het tegen zit.

Dit zelfde geldt voor de supporters van
ADO , als dit de voorbode is hoe supporters zich
Gaan gedragen geef ik het nog vier wedstrijden
En hebben we de eerste gestaakte wedstrijd
Te pakken.

Zijn er wel kundige mensen die een berekening maken
Bij een goed draaiend elftal of een slecht draaiend
Elftal en alle gevolgen daar van,

0
Zondag 11 september 2011 om 10:22 uur

jajoh

Tot de winterstop winnen we misschien per ongeluk nog 1 of 2 wedstrijdjes. En in de winterstop wordt steyn teruggezet naar assistent en komt er een andere trainer. Zo gaat het worden denk ik dus het wordt nog ff pijn lijden voor ons. Spelers hebben duidelijkheid nodig en steyn kan ze die niet geven. J verhoek eruit gehaald, immers spits in. 20 minuten later van duinen erin en immers weer naar middenveld???? Supesepa speelde zeer verdienstelijk de laatste wedstrijden, waarom hem eruit laten? Laat kum maar een keer uit de basis! Drama 1e klas... Leeuwin heeft opeens 0 vertrouwen meer in zichzelf, ook dat is steyn aan te rekenen. Nee dit is heel triest allemaal en jammer genoeg zal niemand binnen de club dit hardop durven te zeggen, maar er zijn een hoop inschattingsfouten gemaakt de afgelopen maanden.

Mijn groen gele hart huilt.......
0
Zondag 11 september 2011 om 08:51 uur

pollo

heel snel maurice steijn uit zijn functie zetten, wat een verschrikkelijke coach is dat. wellicht een heel goede trainer maar als coach een ramp. hoe kan je al weken dat gesjok van die immers aankijken, schouders ter hoogte van zijn schaambeen, en maar mopperen op alles om zich heen, domme geel kaart pakken, en inderdaad dat is dan onze aanvoerder!!! schandalig!!
waarom j verhoek wisselen? was een goed aanspeelpunt, dreiging etc. op de verhoek brothers weinig aan te merken.
verder over steijn, elke wedstrijd een andere opstelling en andere tactiek. wisselbeleid: steijn durft de `vedettes` niet aan te pakken/wisselen, bang voor nog meer frictie binnen de spelersgroep. het zijn altijd dezelfde jongens die gewisseld worden, nooit verhoek, immers of toornstra, hoe slecht ze ook af en toe mogen spelen.....
het wordt een heel moeilijk jaar!
0
Zondag 11 september 2011 om 08:44 uur

Haagse Roel

Onze vedette´s Verhoek , Toornstra en Immers zijn blijkbaar vergeten dat de transfermarkt al zo´n 10 dagen gesloten is. Laat ik ze uit hun droomwereld helpen......momenteel is er geen club die meer interesse heeft ..............Wat een bedenkelijk niveau halen deze heren zeg..........

Steijn kan beter weer vrijwillig een flinke stap terug doen, ik heb de indruk dat hij totaal niet serieus genomen wordt door een flink deel van de selectie. Dat geschuif iedere keer met spelers wordt je toch doodziek van ...Waarom Vicento niet gewoon op links en Supu in het centrum ipv die kamikaze piloot Kum

Laatst werd hier een grap geplaatst dat Hocher werd verhuurd aan H´sport.......helaas een grap want je hebt geen ruk aan die gozer, en nou niet beginnen over die ene loopaktie van hem in de 1e helft.

Wie heeft die lusnik gescout............wat een kneus is dat zeg..........

Kees , jij zegt 7 uit 7, terecht dat je vlg. week 0 pnt incalculeert, als je zoals vanavond tegen vvv speelt wordt het 4 uit 7. Die Nigeraantjes weten wel raad met die gatenkaas....
0
Zondag 11 september 2011 om 00:39 uur

Advertentie

pmc

Drama Steijn angsthaas en waarom heeft die Immers een beschermde status???? althans daar lijkt het op iedere trainer had hem toch gewisseld!!!!
0
Zondag 11 september 2011 om 00:37 uur

los

Het leek wel of ADO met 2 man minder dan RKC speelde, zo groot waren de gaten op het veld. De verdediging was om te huilen. Was de tegenstander Twente of AZ geweest dan had je met 0-8 verloren. Ik heb weinig verstand van voetbal, dus misschien kan iemand me uitleggen waarom Steijn een vleugelspeler inbrengt en het team zonder spits (Verhoek) laat spelen. Pas na een minuut of 20 kwam Van Duinen erin. We hebben een trainer zonder visie, een onzekere bangerd die speler geen enkel vertoruwen geeft.
Mijn sombere voorspelling; we staan binnenkort 18e en Steijn`s positie wordt onhoudbaar. Helaas heeft hij een contract van 4 jaar..
0
Zaterdag 10 september 2011 om 23:02 uur

Bert

Wat een drama wedstrijd vanavond. Was de goal van Rkc geen buitenspel. En waarom werd Verhoek kort daarvoor wel afgefloten?

Beste man bij Ado was weer Coutinho. Maar dat geeft dus te denken.

Vraagje speelde we nou in het Mandemakers stadion of thuis?
Ik dacht dat ik naar het Kyocera stadion was gereden

Als we iedere week dit angsthazenvoetbal gaan spelen....
0
Zaterdag 10 september 2011 om 22:56 uur

ADODENHAAG

Aan 1 ding lag het deze keer niet:defensie en keeper. Op 1 uitzondering na; waar was Luksik vandaag mee bezig? Gvd zeg..... doe Mitchel Pique maar weg hoor!!!!!! Toornstra Verhoek en Immers haalden vandaag 40% van hun kunnen niet. John Verhoek niet eens zo slecht... waarom wissel je die jongen?
0
Zaterdag 10 september 2011 om 22:42 uur

070

immers nooit meer aanvoerder, loopt zonder inspiratie rond met zn kop naar beneden. Waarom wisselt steijn hocher? Was de enige die een bal kon voorgeven...
0
Zaterdag 10 september 2011 om 22:07 uur

Nu online

carbayon en 92 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4