Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

JAJA

ADOnieuwegein schreef:

Bron??? want staat nergens op internet !! Op geen enkele gerenomeerde voetbalsite....
ADO Den Haag jaagt op Denneboom
04/09/2003 16:39

Na de huur van Cedric van der Gun is ADO Den Haag nog niet klaar met het versterken van de selectie. De Hagenaars hebben Romano Denneboom in het vizier. De aanvaller staat sinds vorige week op een zijspoor bij SC Heerenveen.

De 22-jarige aanvaller kreeg vorige week na de 1-0 overwinning op Feyenoord te horen dat er voor hem geen toekomst meer zou zijn bij Heerenveen. Hij mag per direct vertrekken bij de Friese club. Sindsdien is hij teruggezet naar het tweede elftal.

Denneboom heeft bij Heerenveen nog een contract tot de zomer van 2006, maar schakelde op aanraden van coach Foppe de Haan zijn agent Rodger Linse in om te zoeken naar een nieuwe werkgever.

Met ADO Den Haag lijkt de Schiedammer in ieder geval een tijdelijke oplossing te hebben gevonden. De club zou \`alles in het werk willen stellen\` om de jeugdinternational aan te trekken. Denneboom kan voorlopig echter alleen op huurbasis vertrekken bij SC Heerenveen, aangezien de transfermarkt sinds 1 september is gesloten.

Ik denk dat dit het gwn is, alleen een beetje aangepast, want het lijkt er wel heel erg veel op.:P
0
Vrijdag 12 december 2008 om 22:51 uur

Haagse Harry

ADO Den Haag jaagt op Denneboom
04/09/2003 16:39

Na de interesse in Berry Powel is ADO Den Haag nog niet klaar met het versterken van de selectie. De Hagenaars hebben Romano Denneboom in het vizier. De aanvaller staat al een tijd op een zijspoor bij FC Twente.

De 27-jarige aanvaller kreeg vorige week te horen dat hij geen toekomst meer zou hebben bij FC Twente. Hij mag vertrekken bij de club uit Enschedé.

Denneboom heeft bij FC Twente nog een contract tot de zomer van 2010, maar schakelde op aanraden van coach Steve Mclaren zijn agent Rodger Linse in om te zoeken naar een nieuwe werkgever.

Met ADO Den Haag lijkt de Schiedammer in ieder geval een tijdelijke oplossing te hebben gevonden. De club zou `alles in het werk willen stellen` om de Speler Van FC Twente aan te trekken. 


Goed NIeuws :D:D:D:D:D:D



0
Vrijdag 12 december 2008 om 22:07 uur

<FCDH>

Jans gooit Powel voor langere tijd uit selectie Groningen 

nou die komt dus naar ons ?
0
Vrijdag 12 december 2008 om 17:47 uur

joep steur

Den Haag For Life schreef:

Wat heeft hij over Adelaar in de media gezegd?
Lopes: "Het was de bedoeling dat ik maandag in het duel met Jong Heracles mijn opwachting zou maken en dan langzaam weer zou aansluiten bij de A-selectie, maar trainer Frans Adelaar dacht daar anders over, hij wil absoluut niet meer met mij werken. De club en de spelersgroep wilden graag met mij door maar de trainer hield dat tegen. Voor mij is het al heel lang duidelijk dat trainer Adelaar zich boven de groep plaatst en niet in belang van de club handelt. Ik ben wel blij voor de jongens dat ze vandaag voor het eerst drie punten hebben gepakt en ik hoop dat er snel meer volgen".
0
Woensdag 10 december 2008 om 15:18 uur

<FCDH>

Wetzel bevestigt interesse in Powel
Berry Powel kan zijn carrière mogelijk vervolgen bij ADO Den Haag. Trainer André Wetzel bevestigt dat de Residentieclub haar interesse heeft getoond.

Powel lijkt bij FC Groningen geen toekomst meer te hebben. Trainer Ron Jans zette de aanvaller onlangs uit zijn selectie, motivatieproblemen zouden daar de oorzaak van zijn.

Diverse clubs volgen de 28-jarige aanvaller, waaronder dus ADO Den Haag. "Zijn naam staat op mijn lijstje. Daar stonden eerst acht namen op, nu vijf, maar concreet is er nog niets", aldus Wetzel tegenover het AD. Naast ADO zouden ook De Graafschap, Roda JC en Sparta interesse hebben.

Afgelopen januari werd Powel nog overgenomen van De Graafschap, als opvolger van de toen naar Fulham vertrokken Erik Nevland. Directeur Hans Nijland liet in het weekend al weten dat in zijn ogen een vertrek voor beide partijen het beste is.


Gerelateerde nieuwsberichten:
Zwart schaap Powel moet van Jans bij de kudde blijven
Clubs staan te dringen voor Powel
Powel ziet toekomst bij Groningen somber in
Jans passeert `ongemotiveerde` Powel


0
Dinsdag 9 december 2008 om 10:30 uur

Midden-Oost

nieuwe spits schreef:

MAICOSUEL REGINALDO DE MATOS  van Palmeiras uit Brazilie komt op proef

bron. Neef van Ling goede vriend

Middenvelder van 22 jaar. Speelt bij Palmeiras, één van de grote clubs uit São Paulo, Brazilie. Deze jongen zit bij de selectie en zou uiteraard een topper voor ons zijn. Palmeiras eindigde vorige week als 4e in de Braziliaanse competitie.

check: http://www.palmeiras.com.br/futebol/maicosuel.asp

Palmeiras is een heftige club met dito aanhang. De club is een echte Italiaanse immigranten club en heette voor de oorlog nog Palestrá Italia. Derby`s met Corinthians zijn de heftigste ter wereld. 

Na verlies bij Flamengo, 3 weken gelden, en het bijna mislopen van CL voetbal, werd van de trainer bij aankomst op het vliegveld de arm in tweëen geslagen. Mooie club om eens te bezoeken als je toch in São Paulo bent.

Zou geweldig zijn als zo`n gozer hierheen komt !!
0
Dinsdag 9 december 2008 om 08:12 uur

<FCDH>

Rick Hoogendorp kan `t nog steeds
Zaterdagnacht om één uur rinkelde de deurbel bij de familie Hoogendorp. De heer des huizes schrok wakker, stak zijn hoofd uit het raam en ontwaarde beneden een man. Diens auto in de straat liep stationair.

„Taxi voor Rick Hoogendorp!” zei hij. De voetballer trok verbaasd de wenkbrauwen op en moest de taxichauffeur vervolgens teleurstellen. Hij wilde toch écht gewoon weer lekker gaan slapen.

Voetbalhumor? „Ik weet niet wie er achter zit, maar het heeft geen effect gehad,” grijnsde Rick Hoogendorp gistermiddag. Juist hij brak veertien uur na de onverwachte wake up call de ban voor FC Den Haag in de lastige uitwedstrijd bij NAC.

Met zijn vroege openingsgoal - een fraaie kopbal na een al even mooie voorzet van Soltani- wees Hoogendorp zijn ploeg de weg naar een 4-0 overwinning in Breda. De Haagse zege was volkomen terecht, al viel de sensationele score in de slotfase wel erg royaal uit.

NAC bewees dat het na de zeperd tegen Sparta (4-0) nog slechter kon. De Bredanaars, die als excuus konden aanvoeren dat de halve selectie in de lappenmand bivakkeert, schiepen zich niet één goede kans. FC Den Haag verwelkomde de zege na zeven nederlagen op rij met open armen.

Rick Hoogendorp was de verpersoonlijking van de Haagse opleving. De aanvaller zou ‘gewoon’ op de bank hebben gezeten als Fabio Caracciolo zaterdag tijdens de training niet geblesseerd (hamstring) was geraakt. „Rick is technisch en tactisch verder dan Milic, daarom kreeg hij de voorkeur,” legde FCDH-trainer André Wetzel uit.

Het was al even geleden dat Rick Hoogendorp het genoegen smaakte vanaf de aftrap mee te doen. Thuis tegen Volendam, op 18 april van dit jaar. Een hernia hield hem vervolgens maandenlang langs de kant, waarna openlijk werd getwijfeld of Hoogendorp het nog wel kon. „Scoren verleer je niet,” zat Hoogendorp gisteren ineens weer vol Haagse bluf. „Ik heb een tijd droog gestaan, ben er een tijd eruit geweest, maar nu sta ik er weer.”

Ook Wetzel had zijn twijfels. Twee weken terug nog vond de trainer dat Hoogendorp ‘een paar kilootjes moest afvallen.’ Hij was ‘er nog lang niet, moest krachtiger én fitter worden’. De getergde Hagenaar antwoordde, zoals hij zijn hele loopbaan critici de mond diende te snoeren: met scoren. Bijna 22 maanden na zijn 98ste eredivisietreffer (FCDH-Feyenoord op 25 maart 2007) liet Hoogendorp de 99ste noteren en het had weinig gescheeld of hij had tegen NAC de magische grens van 100 bereikt.

Hoogendorp was een stief kwartiertje na rust keeper Jelle ten Rouwelaar al gepasseerd, maar schoof de bal op de paal. Twee minuten later deed hij dat opnieuw. „Maar dat was geen kans, dat was een bal uit de kluts,” haastte hij zich te zeggen.

In het Rat Verlegh stadion doemden flarden op van de oude Hoogendorp. Hij werkte zich te pletter, was aanspeelbaar, dreigend én creëerde kansen. „Ik denk dat ik fit ben,” zei hij met een vette knipoog naar de kritiek van de oefenmeester.

„Dit niveau heb ik van Ricky nog niet gezien,” bekende ook Wetzel, die opgelucht was dat FCDH’s vrije val van de laatste weken (even) tot stilstand is gekomen. Door overige goals van Richard Knopper (twee) en uitblinker Karim Soltani behaalde FCDH de grootste zege van dit seizoen. Nóg een pluspunt: de Hagenaars slaagden er na 25 wedstrijden eindelijk weer eens in op vreemd terrein de nul te houden. Robert Zwinkels keepte weer zeer attent.

André Wetzel meent dat Hoogendorp nog geen hele wedstrijden kan volmaken en dat de ontwikkeling van Fabio Caracciolo en Bogdan Milic te traag verloopt. De plotselinge doelpuntenregen in Brabant brengt FCDH niet van de gedachte door te gaan met zoeken naar een (extra) spits voor de tweede seizoenshelft.

‘Haagse Ricky’ ziet het allemaal wel. Hij heeft genoeg meegemaakt om nog in de war te zitten. Zijn optreden mét goal joeg het nodige zelfvertrouwen naar de mond. Gaat FCDH een spits halen? Hoogendorp: „FCDH hééft toch een spits?”

Bron: www.sportwereld.nl
0
Maandag 8 december 2008 om 16:23 uur

Advertentie

fan

dh schreef:

De kans is groot dat Berry Powel in de winterstop van club wisselt. De spits van FC Groningen zat zaterdag niet bij de wedstrijdselectie voor het duel met PSV en mag volgens RTV Noord bij een goed bod vertrekken uit de Euroborg. ADO Den Haag, Roda JC, Sparta en De Graafschap zouden de aanvaller met bovengemiddelde interesse volgen. 

Berry Powel lijkt me een goede keuze, de statistieken wijzen uit dat dit een uitstekende keuze voor ons is, al lijkt de gevrtaagde 6 ton me wat veel.
Naast powel is ook Slory een goede keuze, ben verder wel benieuwd welke spits uit het buitenland er gevolgd wordt.

Daarintegen als hoogendorp goed blijft spelen hebben we sowieso al een goede centrumspits
lekker niks kopen en/of huren,
met deze selectie kan het ook,
paar x net  ongelukkig verloren.
en je ziet dat ze het wel kunnen vandaag,
als de koppies maar 1 richting op wijzen!
dan blijven we dit jaar met DEZE selectie gewoon in de eredivisie!

0
Zondag 7 december 2008 om 20:40 uur

friuli

Clubs in de rij voor Berry Powel

GRONINGEN - Berry Powel heeft over belangstelling niet te klagen. ADO Den Haag, Roda JC, Sparta en De Graafschap willen de aanvaller graag overnemen van FC Groningen.

Powel heeft moeite met zijn positie binnen de selectie van Ron Jans: hij is geen vaste basisspeler. Het nieuws dat Groningen op zoek is naar een nieuwe spits, is ook niet goed bij hem gevallen.

FC Groningen is bereid om Powel te verkopen. Volgens directeur Hans Nijland kunnen beide partijen het best uit elkaar gaan. De club wil wel het bedrag ontvangen dat voor Powel is betaald. Het zou gaan om 600.000 euro.

RTVNOORD

tsjaa ik denk dat we hem beter zelf kunnen halen anders gaat die mischien naar 1 van je concurenten??vraag me alleen af of 6 ton niet te veel is voor ons op dit moment.
0
Zondag 7 december 2008 om 18:07 uur

Vincent

zozo schreef:

Knap hoor! Nu niet gaan roepen dat we kampioen worden. Bij verlies was Wetzel de pisang;).

Zeer goed, Pique, Soltani(!), Yuri, Ranko en Ricky(!!!)

Eigenlijk iedereen gewoon goed!

 

 

Fijne avond

kampioenen ole ole
we gaan europa in .....

blij dat we geen vd leegte / kolka en graaf meer hebben in onze selectie zeg ....wat een amateurs :-))
0
Zondag 7 december 2008 om 16:34 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 224 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4