Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

adojack

1. Bosschaart, Knopper zijn waarschijnlijk erg aardige gasten buiten het veld. Helaas mis ik elk stukje inzet, beleving, strijd, passie en ga zo maar door. Wat ik wel zie is een gebrek aan de ooit zo geroemde techniek en basisvoetbalvaardigheden die je mag verwachten bij deze jongens. Nogmaals, aardige gasten buiten het veld waarschijnlijk maar op het voetbalveld hebben ze nog maar weinig te zoeken. Vervangers zoeken en snel graag. 
2. rijaard speelt zo ver onder zijn niveau dat vloet hem voorlopig maar niet meer op moet stellen. Zet Rankovic daar maar neer, zijn we ook van dat probleem op het middenveld af hoewel hij dan wel snel zijn beroemde kaartjes daar gaat pakken. 
3. Cornelisse speelt ook onder zijn niveau maar dat komt volgens mij omdat hij zich te veel met het opruimen van de fouten van anderen bezig houdt.
4. Van der haar kan de bal inderdaad goed bij zich houden als hij wordt aangespeeld maar vervolgens heeft hij nauwelijks afspeelpunten aan spelers die de bal er in kunnen prikken. Speelde volgens mij geen onaardige wedstrijd.
5. Texeira kan beter maar elke hoge bal was voor zijn koppie en dat was vroeger ook wel eens anders in de verdediging van den haag.
6. Stoffels was in orde op wat slordigheidjes na en Coster ging voetballen toen we met tien man speelden. O.k. hij kreeg toen meer ruimte maar ik had het graag eerder gezien.
7. Wat iedereen wel gezien heeft is dat onze Meric lekker bezig was. Veel durf en leuke akties met als bekroning zijn slalom door de defensie met de bijna goal.
8. Postma heeft ons er wel in gehouden. Goed keeperswerk. Hogendorp en verhoek konden mij nog niet echt overtuigen.
9. Sfeer in het stadion viel mij nog mee. Best gezellig ondanks de vele lege plekken. Catering na afloop van de wedstrijd moet echt beter want zo is het niks. Gewoon ff een biertje drinken in de een of andere bar onder de tribune! Cijfer voor deze wedstrijd een 5min(kan nog wel lager maar laten we vooriut denken) 
10. Vervoer naar het stadion moet echt dichterbij komen. Gewoon de bus voor het stadion laten stoppen want dit vond ik belachelijk om zo`n twee km te lopen vanaf bus 33. Ok weer genoeg gezeik over vanalles en nog wat. Zie jullie maandag weer

0
Zondag 19 augustus 2007 om 19:43 uur

haagse tweeling

<FCDH> schreef:

tja de gasten die zware kritiek hadden op het bestuur werden afgebrand als nepsupporters maar het begint er toch steeds meer op te lijken dat deze gasten gelijk gaan krijgen?2e wedstrijd kunnen ze zelfs thuis niet tegen 10 man winnen dankzij ons super bestuur dat maar geen goeie versterkingen haalt bestuur oppleuren en heel snel
daarom ga ik ook niet meer. eerst het bestuur weg. maar alleen berijk je weinig. waar is onze eensgezinsheid gebleven???? als er vroeger 1 van ons gearesteerd werd. gingen we niet eerder weg voordat ie vrij was. dan maar rellen. alleen wij kunnen dit oplossen maar dan wel massaal. helaas weer een zwarte dag voor onze fc
0
Zondag 19 augustus 2007 om 16:46 uur

Jager

Het is prettig voor RBC dat ADO het spel moet maken’
door Peter de Brie, BN de Stem

Zaterdag 18 augustus 2007 - Een bezoek aan ADO Den Haag, de club waar hij tien jaar werkte en ook hoofdtrainer was, geeft Rob Meppelink ‘een apart gevoel’.

„Wel leuk. Maar ik heb het nu zeven jaar naar mijn zin bij RBC en we zouden een goede start maken als we nu een mooi resultaat boeken. Die mogelijkheden zijn er. ADO moet het spel maken. Daar kunnen wij van profiteren. We staan goed en geven weinig weg. Dragoun heeft na een duel op training, donderdag, wat last van zijn rug. Even afwachten hoe vlot hij herstelt. Het is belangrijk om Petr erbij te hebben. Verder is iedereen fit en hebben we hard gewerkt om ons eigen spel vaster te maken.”

Een van de bekendste spelers van ADO is Yuri Cornelisse, die in augustus 2005 nog scoorde voor FC Groningen in de eredivisie tegen RBC. Het werd 1-0. Nu ontmoet de man met vijf jaar RKC en één seizoen NAC op zijn cv de Roosendalers een niveautje lager, in dienst van titelfavoriet ADO Den Haag.

De intussen 32- jarige Cornelisse, die bij Groningen op een dood spoor was beland, werd begeerd door VVV, RKC en De Graafschap, maar tekende voor drie seizoenen bij ADO, waar hij de vacante positie van linkeraanvaller kwam invullen. Cornelisse, die in 310 profduels 58 keer scoorde, moet tot 1998 terug gaan voor zijn laatste duel (voor TOP Oss) in de eerste divisie.

ADO Den Haag heeft wat recht te zetten na de verrassende nederlaag vorige week bij het MVV van Robert Maaskant.

Bovendien wijdt de club het nieuwe stadion aan de rand van Den Haag nu officieel in.

0
Zaterdag 18 augustus 2007 om 11:07 uur

old firm

Lydia schreef:

Het is echter wel gebeurd! Er zijn "supporters"geweest die ellende hebben veroorzaakt. We kunnen het lang en breed hebben over het hoe en waarom en terecht of onterecht maar ER IS HET NODIGE GEBEURD mede door enkelen supporters. Dat u zich persoonlijk aangevallen voelt is erg jammer. En dat wil ik niet bagetaliseren! Maar om dan een humorloos gevoel te hebben laat ik niet bepalen door die van het bestuur of wie dan ook. Dat het voetbal gaat zoals het gaat zegt iets van de club en niet van mij of welke andere supporter dan ook. Ik weet dat er velen zijn die een hart hebben voor ADO. Al jaren zit dat hart op de goede plaats! Ik ben er trots op een Haagse te zijn, maar NIEMAND anders zorgt voor mijn gemoedsstemming dan IK. Het is in en in triest dat het zover heeft moeten komen maar zal er echt iets van "geleerd"zijn? JA, door de MEESTE supporters wel maar er blijven MACHTEN aan het werk die we nu eenmaal niet kunnen wegwerken. Kop op... Nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Ach Lydia,dat m`n gemoedstoestand een stuk minder is na de maatregelen,en de club weinig lol meer brengt,komt omdat ADO een groot stuk van mijn leven in neemt,en nu dus ook een groot stuk van mijn plezier is weggenomen.
Verder vind ik dat je makelijk over het feit heenstapt hoe zoiets heeft kunnen gebeuren.
Ze verschuilen zich achter dingen die ze zelf veroorzaakt hebben/hebben laten gebeuren!
Denk jij nou echt dat ze met dit beleid die gasten die ze niet hebben willen,buiten het stadion gehouden worden?
Ik weet dat de meeste al een scc hebben en er gewoon weer zitten.
Wat ik hiervan geleerd heb is dat het huidige bestuur schijt heeft aan zijn trouwe supporters,en van de club hun eigen feestje wil maken!
Denk jij dat het bestuur hier wat van geleerd heeft?
Als iedereen nu gewoon blijft roepen van"`t komt wel goed" gaat ze dat nog lukken ook,in de eerste divisie wel te verstaan.
Nieuwe ronde wel,maar kansen moet je zelf creeren!
0
Donderdag 16 augustus 2007 om 15:50 uur

Drama

Zo terug van vakantie en zie weinig is er veranderd

ja helaas de 1ste verlies partij alweer

nou maar hopen op een mooie overwinning zondag
en nog aankopen !
0
Donderdag 16 augustus 2007 om 10:36 uur

Mr. FC DEN HAAG

kojak1 schreef:

wat een stelletje piepers zitten hiet toch ook,zo moeten jullie zondag tegen rbc tekeer gaan,huilebalken.
Ja, ik huil al jaren dat komt doordat sommige wannabee`s (o.a. ADO Den Haag Bestuur) de club al jaren naar de ...... ( ...... is krachtkreet!/vloek ) helpen!!!
Daarbij komt het feit dat ik erg verdrietig ben doordat er niemand maar dan ook werkelijk niemand zonder enig persoonlijk gewin ADO/FC Den Haag naar hogere regionen wilt stuwen d.m.v. een zware financiële injectie/sponsoring. Men brandt liever de vingers aan een dikke havanna sigaar/bitterbal dan aan dit kansloze ADO/FC Den Haag! Ook laat natuurlijk het publiek het al jaren afweten waar de andere 3 grote steden/clubs hun stadions toch aardig gevuld krijgen, blijft het in Den Haag met schering en inslag nauwelijks boven een paar duizend toeschouwers.
Wat gewoon veel te weinig is om als een groot regio Haaglanden prof voetbal organisatie financieel te groeien.
0
Woensdag 15 augustus 2007 om 15:06 uur

<FCDH>

vloet de spelers hadden weinig passie vrijdag de instelling moet beter en volgens tex als we zo blijven spelen gaat het niet lukken vloet had nog vertrouwen
0
Maandag 13 augustus 2007 om 09:11 uur

Ja hoor

Ik vind het een beetje zielig dat we nu ineens tegenover elkaar excuses lopen te verzinnen om niet naar ADO te gaan.
Als je geen zin hebt, of niet kan, what the fuck... Lekker belangrijk.
Ik kom ook al 24 jaar bij ADO en als het ff kan elke wedstrijd. Maar ik heb na vorig seizoen ook weinig trek meer om elke wedstrijd te gaan... Ben er een klein beetje klaar mee.
Het eindigt toch wel weer op een punt dat een stelletje kneuzen de sfeer verpesten. Zo zal het altijd blijven...
Crowd control system met biometrische foefjes of niet...
Dat handjevol supporters maakt de club kapot...
0
Zondag 12 augustus 2007 om 11:06 uur

Advertentie

langepino

Ties schreef:

Bestuur, bestuur.............heb je die zichzelf overschattende klootzakken van afgelopen vrijdag niet gezien ofzo. In de ogen van sommige spelers ( Ranko, Knopper, Bosschaart ) zijn ze te goed voor dit divisietje. Nou ik ga jullie voorspellen dat als heel Nederland ( inclusief onze trainer ) maar blijft roepen dat we de beste zijn en wel even zullen promoveren dat dus never nooit gaat gebeuren met deze luie bloedhonden. Gewoon een week lang straftraining en oprotten met de Knoppertjes, Bosklootzakjes en Rankoniets ! Wat een vreselijk drama was dit zeg. Heb een dag gewacht met reageren anders was t allemaal nog groffer geweest ! En laat iedereen zich nou eens concentreren op falende spelers en niet op dat bestuur. Met of zonder bestuur ........het zal me een klote zorg zijn. Met deze spelers zullen we het helaas moeten doen en alleen zij kunnen ons weer terug brengen waar we horen!Punten moeten we hebben !! Of zullen we het toch weer over het bestuur, stadion , plek in het stadion en dat soort randzaken hebben.........Sjonge WORD WAKKER IEDEREEN !!
het bestuur vind toch dat we het met deze spelers moeten doen! ze hebben weinig verstand van voetbalzaken.dat is nu toch wel bewezen!het enige goede wat ze dit seizoen hebben aangetrokken dat is vloet!!!!
0
Zondag 12 augustus 2007 om 01:24 uur

Businessclubrealist

Ties schreef:

Bestuur, bestuur.............heb je die zichzelf overschattende klootzakken van afgelopen vrijdag niet gezien ofzo. In de ogen van sommige spelers ( Ranko, Knopper, Bosschaart ) zijn ze te goed voor dit divisietje. Nou ik ga jullie voorspellen dat als heel Nederland ( inclusief onze trainer ) maar blijft roepen dat we de beste zijn en wel even zullen promoveren dat dus never nooit gaat gebeuren met deze luie bloedhonden. Gewoon een week lang straftraining en oprotten met de Knoppertjes, Bosklootzakjes en Rankoniets ! Wat een vreselijk drama was dit zeg. Heb een dag gewacht met reageren anders was t allemaal nog groffer geweest ! En laat iedereen zich nou eens concentreren op falende spelers en niet op dat bestuur. Met of zonder bestuur ........het zal me een klote zorg zijn. Met deze spelers zullen we het helaas moeten doen en alleen zij kunnen ons weer terug brengen waar we horen!Punten moeten we hebben !! Of zullen we het toch weer over het bestuur, stadion , plek in het stadion en dat soort randzaken hebben.........Sjonge WORD WAKKER IEDEREEN !!
Ben al een jaar of drie klaar wakker en heb vanuit die toestand ook op deze site steeds vergeefs gewezen op gebrekkige kwaliteit van het spelersbestand vergeleken met de concurrentie in de eredivisie. Helaas werd  daar of niet op gereageerd of werd ik met gescheld afgebluft. Negatief vond men het, om het netjes te zeggen. Feit is en blijft dat we nog vele jaren verwijderd zijn van het beloofde linkerrijtje en Europees voetbal. In de afgelopen jaren is de achterstand schrikbarend gegroeid. De vogel heeft de klok in opdracht van de nu weer heilig verklaarde "krullebol"een tijdje stil gezet. En het AOW-koppel Rinus en Lex was al heilig bij Midden Noord, net als de man die ooit een goal scoorde in een promotiewedstrijd. 
Condlusie: heel weinig kijk op hedendaags voetbal en de eisen die dat aan de organisatie stelt bij de fans. En het bestuur rangschik ik ook onder fans. 
Het wordt de hoogste tijd dat de zo succesvolle ADO cultuur en daarbij behorende aanpak in ere hersteld wordt. Na 1971 (fusie!) is het alleen maar minder geworden.
0
Zondag 12 augustus 2007 om 00:05 uur

Nu online

zuiderwijk, morley en 98 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4