Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

martin

BINNENLANDS NIEUWSPowel: `Wat doe ik hier dan?`Door Jeroen van den Kroonenberg
Zaterdag, 06 december 2008, 13:38

FC Groningen-spits Berry Powel is verontwaardigd over het feit dat trainer Ron Jans hem niet heeft opgenomen in de selectie voor het duel met PSV. Powel denkt zelfs aan een vertrek bij de club.

Powel en Jans hadden afgelopen woensdag een gesprek. De oefenmeester liet de aanvaller vervolgens buiten de selectie vanwege `motivatieproblemen`. Powel zou volgens Jans niet graag voor FC Groningen willen voetballen, maar de aanvaller is het daar niet mee eens. "Ik heb het hiernaar mijn zin en ik voetbal graag voor FC Groningen. Ik was in de veronderstelling dat ik bij de selectie zou zitten en woensdag tijdens het gesprek kwam ik er achter dat dat niet het geval is", aldus Powel tegenover RTV Noord. Volgens Powel is de vertrouwensband tussen hem en Jans er niet beter op geworden door het voorval.

De speler van FC Groningen verwacht dat er komende week nog wel een gesprek zal volgen. Het is nog maar de vraag of Powel ook na de winterstop nog aan spelen toekomt bij de club. FC Groningen heeft aangegeven zich te willen versterken in de voorhoede. "De trainer heeft aangegeven dat bij mij de negatieve aspecten zwaarder wegen den de positieve. Daardoor zal ik weinig aan spelen toekomen. Maar aan een vertrek wil de club ook niet meewerken. Dan vraag ik me af; `wat doe ik hier dan`?"

0
Zaterdag 6 december 2008 om 14:22 uur

Ik shop lekker verder bij VV-Venlo

Hallo mede shouters ik zat net op voebal24.nl te kijken en wat zie ik daar Andre Wetzell op de tribune die helemaal uit zijn dak gaat als Honda de 2-2 maakt tegen MVV, zou hij dan toch nog naar een speler van VVV zijn wezen kijken die hij in de winterstop aan de selectie van ADO wil toevoegen.
0
Vrijdag 5 december 2008 om 20:24 uur

Ooievaar

Steve schreef:

Dirk, je hebt helemaal gelijk dat zulke termen niet nodig zijn. Alleen zit de frustratie erg hoog bij mij. Een ADO supporter die roept dat wij niet hoger mee kunnen draaien en dat we het maximale uit de mogelijkheden halen die snapt het leven niet.

Wetzel is inderdaad verantwoordelijk voor de aankoop Milic. Wetzel zit immers in de trainersfunctie, als in de functie van technisch directeur. Ik vind het persoonlijk van de zotte dat een speler als Schwiebbe niet wordt opgesteld door Wetzel en slechts tegen PSV een enkele basisplaats heeft gekregen. De jongen werd vorig jaar, weliswaar met een klein zesje, beste speler van het seizoen en speelde alles. Als er op jouw positie beter spelers komen zul je moeten knokken om je plekkie te behouden, maar hij heeft niks te knokken tegen een Resodinho. 

Verder ben ik toch niet de enige die Cornelisse bij Groningen op de linksbuiten positie goede wedstrijden heeft zien voetballen? Waarom wordt hij daar nooit neergezet. Waarom staat Knopper niet steevast op 10, daar liggen toch zijn kwaliteiten? Waarom heeft een Tim de Meersman, beste speler van Eindhoven, nog geen enkele kans gekregen.. 

Schijnheilig vind ik Wetzel omdat ik weet dat hij gesprekken heeft gevoerd met mensen die zich gepasseerd voelen. Tegen deze mensen heeft hij geen argumenten. Hij geeft aan dat het simpelweg niet anders is. ADO gaat op deze manier echt naar de klote. Van der Kallen heeft zijn portemonnee getrokken en ADO hoort in de eredivisie thuis, maar als we nu weer direct degraderen hebben we het aan een oncapabele trainer te danken. 

Ben je het met het beleid van Wetzel eens? Kom dan eens op een training kijken.. Je zult direct een aantal van zijn basisspelers naar de amateurs verwijzen. Het gaat er niet alleen om wat spelers met een bal doen, maar ook waar en hoe ze lopen.

Excuus dan voor het bamigezeik voor degene die zich eraan irriteerde.. Bij mij zit de frustratie met betrekking tot Wetzel hoog, enorm hoog!
Bij mij ook, ook al vind ik het niet relevant wat voor huidskleur iemand heeft. Maar je hebt het uitstekend verwoord. 

En al die kletsverhalen van: ADO had niet op promotie gerekend, dat neem ik met het nodige zout. Sterker nog: z`on stadion is niet te exploiteren in de bierliga, dat heeft afgelopen seizoen wel uitgewezen.

Wetzel moet inderdaad gewoon de juiste mensen op de juiste posities zetten, dat zou het al een heel stuk overzichtelijker maken. Daarna zou je eventueel altijd nog kunnen ingrijpen, middels versterkingen. Kost gaet voor de baet uit. Wederom degraderen zou een ramp zijn. En daar maak ook ik me grote zorgen om!

Ben me er terdege van bewust dat dit ADO niet voor het linkerrijtje zou gaan, maar zulke slechte prestaties rechtvaardigen niet de kwaliteiten die deze selectie herbergt, en dat is toch echt tussen plek 10 en 15.

Gefundeerde kritiek - is alle aanleiding toe - is meer dan gerechtvaardigd.

Wetzel moet zelf eens wakker worden, en een logische opstelling met bijbehorend concept uit de hoge hoed toveren, daar wordt hij goed voor betaald.

0
Donderdag 4 december 2008 om 17:49 uur

dirk

Den Haag For Life schreef:

Wetzel is niet verantwoordelijk voor de komst van Milic. Hij financieert de komst van Milic namelijk niet. Wetzel heeft Milic ook maar in zijn schoot geworpen gekregen. Geloof je nu werkelijk dat Milic continu gescout is door Wetzel zelf. Ga toch weg!

De resultaten die er nu worden behaald, wijken totaal niet af van de afgelopen jaren eredivisie.

Blijkbaar ben jij ook iemand die constant met een bord voor zijn kop blijft lopen en niet door heeft dat Wetzel en van der Kallen eredivisie te vroeg vonden. Handhaven is en blijft het 1e doel. Met de huidige 15e plaats is dat nog steeds mogelijk. Als je voor betere resultaten wil gaan raad ik je aan om met onmiddellijke ingang een andere club te zoeken. Je hoort dan niet bij ADO thuis.
Den Haag for Live, op het gevaar af voor seniele ouwe zak te worden versleten, zij gezegd dat ik me al sinds maart 1961 (ADO-NOAD) thuis voel bij de club. Milic is aangebracht door een zaakwaarnemer. Vervolgens heeft Milic afgelopen zomer een trainingsstage gehad en een proefwedstrijd gespeeld op het Laakkwartierveld tegen Telstar. Op basis daarvan heeft Wetzel gezegd dat Milic "een interessante speler" was. Als coach/technisch directeur zal hij Milic inderdaad niet hebben gefinancierd, maar wel een positief advies ten aanzien van zijn komst hebben uitgebracht. En of Van der Kallen dan wel een aantal sponsors deze niet-EUspeler hebben mogelijk gemaakt, doet er voor mij niet zoveel toe.
Overigens heb ik hier over Milic geen enkel waardeoordeel uitgesproken, want afgezien van dat ene wedstrijdje tegen Telstar heb ik hem nooit zien spelen.
En dat je vermoedt dat ik met een bord voor mijn kop loop, geen idee waarop je dat baseert. Natuurlijk was ook ik opgetogen dat we in mei tegen RKC promoveerden via de achterdeur van de nacompetitie na een beroerd seizoen. Tegelijkertijd realiseerde ik me net als Wetzel en Van der Kallen wel dat deze selectie in de eredivisie een moeilijk jaar wachtte. Neemt niet weg dat na de uitermate verrassende seizoensopening er soms betreurenswaardige om niet te zeggen baggerwedstrijden (vooral uit) zijn geweest. En dat Wetzel naar mijn mening tactisch niet altijd even sterk over kwam. Als dat niet meer gezegd mag worden, waar blijven we dan? Ik peins er dan ook niet over om jouw advies op te volgen en naar een andere club over te lopen. Ik kom er namelijk al 48 jaar, dus dat is in zekere zin ook Den Haag for Live.  Met jou hoop ik dan ook dat ADO zich handhaaft. Maar als je zegt dat de resultaten van nu niet afwijken van die in voorgaande jaren in de eredivisie, dan klinkt dat bepaald niet bemoedigend. Als ik me niet vergis degradeerde ADO anderhalf jaar geleden naar de eerste divisie.
0
Donderdag 4 december 2008 om 14:38 uur

fcdh sassem

Mitchel schreef:

ik vind als ik eerlijk ben meric ook niet eens zo goed, hij gaat altijd naar binnen... dat weet iedereen nu ook wel ... hij moet keer naar buiten gaan en dan voorgeven ofzo...

ik ben een enorm grote fan van Meric hij is de enige aanvaller die iemand kan uitspelen en er gaat altijd dreiging vanuit. het voetbalmaandblad elf heeft onlangs de selectie van den haag cijfers gegeven voor de eerste seizoenshelft. Meric was de enige aanvaller met een voldoende namelijk 7,5. Dit zijn objectieve journalisten dus zegt genoeg lijkt mij. 

Meric in, Wetzel out
0
Zondag 30 november 2008 om 20:51 uur

Midden-Oost

Je hoeft geen Nostradamus te heten om te voorspellen dat we voor de Kerst onderaan staan met 10 hooguit 11 puntjes. We weten nu al dat 16e of 17e het hoogsthaalbare is. Iedereen die ADO ziet voetballen moet toch erkennen dat we gewoon een bagger slechte selectie hebben met dito trainer. Met deze jongens valt geen eer te behalen in de eredivisie, simpel ze kunnen niet beter. 

Gisteren kreeg Bosschaart een kans op het middenveld, zonder succes. Wat is die gozer slecht. Ik kan zo wel weer de selectie langs gaan maar iedereen weet waar het aan mankeert, kwaliteit. 

Met alle respect maar als zelfs Arsenal al in Elia is geïnteresseerd dan houdt ik me hart vast voor de toekomst van het voetbal.

vd Kallen moet er flink wat geld inpompen met de Kerst want anders spelen we volgend seizoen gewoon weer 1e divisie. 

0
Zondag 30 november 2008 om 11:13 uur

Peco

Ik snap het niet zo slecht hebben we het niet gedaan, in plaats van dat het 1-7 wordt is het maar 1-2 geworden ... Uiteraard ligt het nu helemaal aan de trainer...die in het begin van het seizoen de big hero was, maar ja, zo werkt het ja.
2 kritische punten over Wetzel van mijn kant.
Ten eerste gooit die Meric er niet in, wat ik onbegrijpelijk vind.. en net zo onbegrijpelijk is dat is lees dat hij Hoogendorp zou negeren... niet genoeg kennelijk want hij stelt ´m gewoon op.
Ik noem even een spits op waar je wel wat aan hebt, in plaats van Caracciolo (niet explosief genoeg), Hoogendorp (niet explosief genoeg) of Immers (niet explosief genoeg): Emiel van Eykeren.  Het was geen toptalent maar hij konnen wel hard rennen, noem is 1 spits op bij Den Haag uit de huidige selectie die de 100 meter sneller aflegt dan Mr. FC Den Haag hier po het forum met z´n dikke buik hahaha

Oh schone drome... laat de punten maar komeee

0
Zondag 30 november 2008 om 07:11 uur

RONTOM

g schreef:

Ja hoor.
Al die groeibriljantjes liepen ALLEMAAL nog rond vorig jaar. En Wetzel heeft ze ALLEMAAL weggedaan en deze selectie er voor in de plaats gehaald.

Gelukkig maar dat vd Kallen iets meer realiteitszin heeft dan jij!
hij heb ze niet weggedaan,daar heb je gelijk in maar hij heb wel deze prachtige! selectie bij mekaar gehaaald,en ik hoop dat inderdaad Hr v d kallen dat inziet!!!!
0
Zondag 30 november 2008 om 02:24 uur

Advertentie

g

RONTOM schreef:

het is allemaal bagger! we hadden zo veel groeibriljantjes in huis ELIA,JUNGSLAGER,SEAIJS,CALABRO,DE GRAAF,ZOEF,KOLK,V D GUN,BOUSABON,en ik vergeet er nog wel een paar,nee nu moeten we het doen met een paar volgescheten derderangs spelers die omniwold nog niet voorniks wil hebben,het is diep treurig met het aankoop beleid van de club,met dank aan onze pinda,god god wat kan die ze eigen straatje schoonpraten met milic is voor de toekomst me reet je koopt een speler om te voetballen en niet om te duurlopen,als die in het bedrijfsleven zulke fouten maaakt is het einde verhaal,dus hr, vd kallen optreden.
Ja hoor.
Al die groeibriljantjes liepen ALLEMAAL nog rond vorig jaar. En Wetzel heeft ze ALLEMAAL weggedaan en deze selectie er voor in de plaats gehaald.

Gelukkig maar dat vd Kallen iets meer realiteitszin heeft dan jij!
0
Zondag 30 november 2008 om 02:16 uur

fcdhhhhh

op goal.com staat dit stukje HOE GRAPPIG HAHA... 


Verhoek kan niet spelen tegen FC Twente
ADO Den Haag-trainer Andre Wetzel kan komende zaterdag Wesley Verhoek niet opstellen in de wedstrijd tegen FC Twente. Op de training van vrijdag blesseerde de aanvaller zich. De blessure is een flinke tegenvaller voor speler en trainer aangezien Verhoek in een goede vorm verkeerde.

Wanneer Verhoek weer in actie kan komen is vooralsnog niet bekend.

In tegenstelling tot Verhoek kan Mitchel Pique wel spelen tegen Twente. De verdediger was sinds september uitgeschakeld door een gebroken middenvoetsbeentje. Hij is inmiddels teruggekeerd in de selectie.

0
Vrijdag 28 november 2008 om 22:21 uur

Nu online

Bleek, Franky, Erik070, fcdh-denhaag, Tante Wil, zuiderwijk en 240 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4